Dodaj do ulubionych

II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1

IP: *.udn.pl 05.09.04, 20:35
ŻEGNAJ MAKOWIECKI,PIETRZYK,TELĘGA myślę,że na następne mecze trzeba obniżyć
cene biletów na 5zł i 10zł.Rekompesata dla kibiców bo za taki poziom to 15zł
zdecydowanie za dużo.Niestety gołym okiem widać, że większosć tych zawodników
grała jeszcze nie dawno w 3 bądź 4 lidze.Może zmiana trenera coś wniesie ale
uważam ze nie dużo gdyż tak krawiec kraje jak mu materiału staje.
Obserwuj wątek
    • Gość: rye Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.09.04, 20:41
      Chętnie powitamy Makówę z powrotem w Kozienicach ! Co on tu biedny winny ?
    • Gość: Zielony Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.udn.pl 05.09.04, 20:57
      makowiecki wyp... do kozienic
      • Gość: mk co mozna napisac.. czy wygrywasz czy nie.... IP: *.rutex.slask.pl 05.09.04, 21:01
        • Gość: Maldini pozdrawiam mk oczywiście IP: *.udn.pl 05.09.04, 21:06
          i zgłaszam swoja kandydature na trenera Radomiaka Radom :) :) :) Misiek myslę,
          ze gorzej już być nie może!!!
    • Gość: WWW.RADOMIAK.NA.PL www.radomiak.na.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:14
      ZAPRASZAMY DO NIEZALEŻNEGO SERWISU KIBICÓW RADOMIAKA !!!
    • Gość: butamor Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.wave.net.pl 05.09.04, 21:41
      porazka do przewidzenia, jednak o czym innym: o zachowaniu publiczności w
      Radomiu na meczach. To jest zbiorowe chamstwo: ubliżanie sędziemu, schodzącym z
      boiska piłkarzom gości typu : sędzia ch.., wypier... Rucanie serpentyną w
      sędziego liniowegp. Tak krzyczy nie kilu idiotów ale większość ludzi na
      stadionie. Już to wystacza, aby stwierdzić że Radom jeszcze nie zasłużył na
      ligę.
      • Gość: PRAWDZIWY KIBIC Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.udn.pl 05.09.04, 22:02
        Brawo kibice Radomiaka ja to pierwszy raz byłem na meczu w tej rundzie.Nie
        pójdę już nigdy.Jak sedzia ma tak drukowac to ja dziekuje.Z góry wiadomo ze
        musi Radomiak spasc!!!Nie dziwie sie tym wyzwiskom ile mozna mówic ze jest
        dobrze jak jest zle i nas okłamują śedziowie.POLSCY SEDZIOWIE TO KURWY
        SPRZEDAWCZYKOWIE I KARNEGO NIE BYŁO.
        • Gość: (L)uko ...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka... IP: *.udn.pl 05.09.04, 22:39
    • Gość: (L)uko No cóż "metamorfoza" chyba już się nie długo... IP: *.udn.pl 05.09.04, 22:48
      ...skończy. Apogeum widzę już na meczach z Koroną, kiedy sfrustrowani zieloni
      fani, widząc, że już nic nie zdziałają w II lidze, wyładują agresję na
      scyzorykach, którzy z resztą (to smutne) święcą tryumfy. Aż coś się robi jak
      się patrzy na tą tabelę a szczególnie na tą różnicę pomiędzy miejscem nr.1 a
      nr.18 WSTYD!!!
      • Gość: zygo Re: No cóż "metamorfoza" chyba już się nie długo. IP: *.udn.pl 05.09.04, 23:02
        luko jak bys widział jakiego karnego dzis podyktował sedzia to jak by tak bylo
        na łazienkowskiej to by kibice zrobili to sedziemu co zawodnikom lecha po meczu
        finałowym pucharu polski
        • Gość: (L)uko Re: No cóż "metamorfoza" chyba już się nie długo. IP: *.udn.pl 05.09.04, 23:13
          trochę chyba przesadziłeś, bo oczywiście mogłyby być jakieś okrzyki ale bez
          przesady A na Pucharze Polski to zawinił PZPN bo mógł zrobić dekorację na
          boisku a nie na wrogiej trybunie
          • Gość: Walter Re: No cóż "metamorfoza" chyba już się nie długo. IP: *.udn.pl 05.09.04, 23:49
            lUKO PO CO NA PŁYCIE.nORMALNI KIBICE KIEDY WIDAĆ, ZE DRUŻYNA PRZEGRAŁĄ BO BYŁA
            SŁABSZA TO SIE Z TYM GODZI.w TYM MECZU DOSTAŁĄ lEGIA KARNEGO ZA NIC A PO ZA TYM
            NIC NIE GRAŁA.CI CO TO ZROBILI WZCESNIEJ W BIALYMSTOKU KROILI I POŻNIEJ NA 1
            MECZU UEFA TYPOWI ZŁODZIEJE CO MÓWIA ZE SĄ KIBICAMI LEGII WSTYD
    • Gość: Totem Maldini masz 100 % racji, ale to nie Ty decydujesz IP: *.chello.pl 05.09.04, 23:30
      Jak mawia Jan Tomaszewski, w Radomiaku, na dzisiaj jest pięciu zawodników,
      ktorzy mniej więcej nadają się "na drugą ligę", reszta to "wieszaki". Byłem na
      meczu i z bezsilności aż mi chciało się wyć, ale wrodzona kultura wymusza na
      mnie wyładowanie się w postaci tego wpisu, gdzie mogę sobie swobodnie wylać
      wszystkie moje, słuszne i niesłuszne żale. Otóż wg mnie w klubie piłkarskim aby
      mógł ten klub istnieć są potrzebne cztery rzeczy: kasa, zawodnicy, trener i
      Zarząd. Na dzisiaj w Radomiaku jakaś kasa jest, zawodnicy lepsi, czy gorsi też
      są, czego więc brak? Otórz brak trenera, który zbierze, tych naprawdę
      nienajgorszych zawodników i nauczy ich, jak ktoś już tu pisał kilku
      schematycznych zagrań. Jeśli nie jest w stanie tego dokonać to trzeba Panie
      Makowiecki, mieć trochę krytycyzmu wobec swoich osiągnięć na stanowisku trenera
      Radomiaka (siedem meczy; pięć porażek i zaledwie dwa remisy) i poddać się do
      dymisji. To samo z Zarządem. Panowie widać, że Wam nie wychodzi, dajcie szanse
      innym. Nie trzymajcie się tak kurczowo tych stołków. To jest jedyny taki rok w
      który spada tylko dwie drużyny. Za rok i za dwa będzie "leciało" do trzeciej
      ligi cztery drużyny!
    • Gość: cc Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.udn.pl 06.09.04, 00:21
      WŁODEK ANDRZEJEWSKI WRACAJ DO NAS!!! MAKOWIECKI TO KOZIENICE!!!
    • Gość: ława Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.09.04, 07:52
      Wysuwając takie postulaty jak zwolnienie Makowieckiego zapominacie o jednym: to
      nie on dokonywał transferów!!! Odpowiedzialnym za transfery jest KOBYŁECKI!!!
      • Gość: jakioK Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: 217.11.142.* 06.09.04, 09:16
        Co ty za glupoty gadasz debilu!!!Kobylecki swoja droga szukal zawodnikow, ale
        brali takich na ktorych ich bylo stac. Niestety Radomiak do potentatow
        finansowych nie nalezy. Taki Nowakowski z Poloni przyjechl i chcial kase z gory
        za sezon inni po 6, 7 tys!
        Aha kolego widocznie zazdroscisz Kobyleckiemu. Dla mnie to jedyny normalny gosc
        w tym zarzadzie...a z takimi postami to mozesz isc do Kramczyka :))))do Rozpn
        I jeszcze cos...jak ilu bylo nowych zwodnikow...zanim przyszedl Makow???
        Pytanie retoryczne. wiec najpier wsadz swoj leb pod zimna wode a potem chlap
        jezorem!!!!
    • Gość: SZYMAN NAJLEPSZ W POLSCE JEST RADOMIACZEK RKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:05
      kurwa kiedy beda wygrywac psujom atmosfere jak takdalej to chj z drugiej ligi
    • Gość: ... Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: 80.249.4.* 06.09.04, 11:06
    • Gość: ... BROŃ HOOLIGANS !!! IP: 80.249.4.* 06.09.04, 11:07
      www.bronradom.friko.pl ZAPRASZAMY !!!!!
    • Gość: alexx Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:10
      makówa do makowca i inni supwr grajkowie (bonin ,majda kacprzak iwanowski )
      wypad a pietrzyk z kobyledkim do broni . niech wrescie odpierd... sie od
      naszego klubu .jak wiadomu warka chce nas sporowac i dac duze pieniadze ale te
      cwiary wola trzymac stolkow niz oddac w klub w bogate rece
      • Gość: Gela Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:24
        ale to tez ma dwie strony,
        pomyśl o nazwie Radomiak Warka strong, w tabelch gazet w skrócie warka
        tak było z czarnymi, w końcu bogaty sponsor dał nogę i nadłużej grający w I
        lidze siatkarskiej klub spadł na pysk,
        po drugie wareckie piwo jest bardzo paskudne

Pzdr
        • Gość: rks Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.eleclerc.com.pl 06.09.04, 15:29
          Kolejny przegrany ,mecz niestety byłem na meczu i dopingowałem ale znowu
          przegrali no szkoda. Mam odpowiedż do tego internauty co tak sie kibicółw
          czepiał. Wrzuty i gwizdy były bo sędzia sędxzzziował fatalnie w PS dostał note
          5 na 10 a to oczymś świadczy niestety. A jak schodził z boiska Grzegorz Pater
          to cały stadion krzyczał WYPIER........... bo to wychowanek wisły kraków klubu
          milicyjnego. Ale teraz trzeba zejśc na ziemię i wygrać w Ostrowcu Św. mamy
          szansę KSZO nie jestr takie dobre tak jak Korona Kielce która iteraz wygrywa a
          do I ligi nie wejdzie bo to buraki bez tradycji i kultury dopingu maja jakiegoś
          pseudo trenera i sponsora i kozaczą pierdolo.....cwe.. tylko RKS RADOMIAK
          RADOM
    • Gość: kumaty!!!! Re: II liga: Radomiak - Podbeskidzie 0:1 IP: *.trentn01.nj.comcast.net 06.09.04, 15:25
      Makowiecki i tak spadnie na cztery lapy pojdzie pala do kozienic,pamietacje jak
      nas sposcili do 4 ligi z MAKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mk Maldini na trenera Radomiaczka:) IP: 157.158.160.* 06.09.04, 17:34
        • Gość: Maldini Re: Maldini na trenera Radomiaczka:) IP: *.udn.pl 07.09.04, 01:45
          Mk dzięki ale teraz mi bliżej do trenerki seniorów klubu w której prowadze
          juniorów.Radomiak to ja moge i za darmo poprowadzić przeciez to by był
          zaszczyt!.Pozdrawiam Misiek i do zobaczenia w środę na meczu Polska - Anglia w
          Chorzowie.
    • Gość: ronin Dlaczego Radomiak tak slabo gra? IP: *.aei.ca 06.09.04, 23:41
      Kolejny mecz u siebie i kolejna porazka. Czy ta II-ga liga to nie "za wysokie
      progi na Radomiaka nogi"? Czy ten awans z IV-ligii poprzez III-cia do II-giej
      ligii nie byl za szybki? Gdzie tkwi problem, ze druzyna na siedem rozegranych
      meczow nie potrafi wygrac ani jednego? Zarzad do kitu czy trener Makowiecki nie
      jest zdolny do skutecznego prowadzenia druzyny? Czy po prostu pilkarze graja
      slabo i bez polotu /oprocz dobrze dysponowanego bramkarza Galczynskiego/?
      Czy Radomiak po to awansowal na zaplecze ekstraklasy, zeby byc tylko
      dostaczycielem punktow dla innych druzyn? Bez sensu.
      Czy do konca rozgrywek w tym sezonie Radomiak bedzie "czerwona latarnia"?
      Jak nic sie nie zmieni to ja widze przyszlosc Radomiaka w czarnych kolorach.
      Kurcze, jezeli druzyna nie potrafi wygrywac meczow u siebie to nie mozna
      odpowiednio przygotowac sedziego prowadzacego dany mecz? Zorganizowac przed
      meczem balange z panienkami i jakimis atrakcjami to zapewne zwiekszy szanse
      Radomiaka, ze podczas meczu bedzie podyktowany karny /albo dwa/ przeciwko
      druzynie z ktora Radomiak bedzie rozgrywal mecz. Przeciez mozna to zorganizowac
      i pomoc zielonym, nieprawdaz?
      Niech ludzie z zarzadu zaczna cos myslec i kombinowac bo czas transferow juz
      sie skonczyl i z tymi pilkarzami co sa w druzynie Radomiaka, MUSICIE zaczac
      wygrywac mecze bo innego wyjscia nie ma!!!
      Zeby ta zla passa byla przerwana to musicie wygrac kolejny mecz w Ostrowcu na
      goracym terenie Stasiaka. Cuda sie zdarzaja. I ja w to wierze.....
      Bo calym sercem jestem blisko radomskiej druzyny, pomimo, ze tak daleko
      mieszkam bo az 6000 km od mojego rodzinnego miasta Radomia.
      Radomiak do boju!!! Radomiak DUMA Mazowsza!!!!
      Zla karta musi sie odwrocic i musicie zaczac wygrywac bo WSZYSCY na to
      czekamy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka