Gość: WWW.RADOMIAK.NA.PL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:59 ZAPRASZAMY DO NIEZELEŻNEGO SERWISU KIBICÓW RADOMIAKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk teraz marsz na Gliwice. IP: *.rutex.slask.pl 20.09.04, 16:20 mam nadzieje zobaczyc to na zywo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Kibice licza na wiecej.... IP: 207.35.240.* 20.09.04, 18:11 Jednak zwyciezac mozna. Tylko trzeba chciec. Panie Antoniak niech Pan przygotuje psychologicznie pilkarzy tak, zeby wywiezli z Gliwic 3 punkty. W pilce noznej wszystko jest mozliwe, kazdy wynik. A Piast Gliwice jest zespolem do ogrania. Trzeba zagrac z polotem i walczyc o kazda pilke i duzo strzelac. Panowie pilkarze uwierzcie w siebie ze potraficie takze wygrywac na boisku przeciwnika. Troche wiecej inwencji i pracy i kazdego mozecie ograc. Nie pekac przed przeciwnikiem a grac na luzie a wyniki przyjda. Naprawde wiara czyni cuda. Mysle, ze Radomiaczek zaprezentuje sie znakomicie w Gliwicach i pokaze jak skutecznie gra DUMA Mazowsza!!!!! Oby sie spelnily moje zyczenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKIEL Re: hej ronin nic dodac nic ując... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:25 byłoby pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Tak, teraz Kibice licza na wiecej.... IP: *.chello.pl 21.09.04, 00:36 Ronin swietnie piszesz, z wykształcenia chyba jesteś literat. Ale trzeba dodać, że masz rację, jak się walczy do upadłego, a tak grał Radomiak w sobotę z Radomskiem, to zawsze coś się udaje "ugrać". Teraz rzeczywiście, oczekujemy od Was Zieloni zwycięstwa w Gliwicach. Możecie wygrywać z każdym zespołem drugoligowym. Tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Ja kocham pilke nozna.... IP: *.aei.ca 21.09.04, 02:29 Jeszcze a propos pilkarzy naszej ukochanej druzyny - Radomiaczka? Podpowiedzcie mi drodzy koledzy internauci dlaczego Radomiak pierwsze mecze w II-giej lidze gral tak bojazliwie, pilkarze jak gdyby mieli "spetane" nogi, nic Im nie wychodzilo? To byl jakis nieuzasadniony strach, panika, lek. Dopiero jak sie pojawil na scenie "stary wyga i wyjadacz" Antoniak to powoli zieloni przechodza metamorfoze. Ostatni mecz byl tego przykladem. Ten facet to jakis czarodziej? Niech wszczepi nowego ducha w naszych pilkarzy i z nowa wiara Radomiaczek niech zacznie mieszac w szeregach II-ligowych druzyn. Bo wszystkie druzyny sa do ogrania. Nie znam osobiscie trenera Makowieckiego ale On chyba tylko zna rzemioslo pilkarskie. A tu trzeba bylo przemowic do psyche pilkarzy jak to zrobil trener Antoniak. I od razu widzielismy efekt w postaci jednego punktu wywiezionego z Ostrowca i teraz efektownego zwyciestwa z Radomskiem. Mysle, ze teraz pilkarze Radomiaka po tych 9 meczach "wiedza co w trawie piszczy" i ze przestana byc tymi chlopcami "do bicia" a sami beda sprawiac lanie tym najlepszym. Bo wszystko tkwi w psychice czlowieka. Jasne, ze bardzo wazne sa umiejetnosci ale przede wszystkim pozytywne myslenie, nie obawianie sie niczego, koncentracja, przebojowosc i chec zwyciestwa. Bo nasi chlopcy nie maja nic do stracenia a bardzo duzo do zyskania. Jasne, ze kazda druzyna chce wygrywac. Wygrywa zespol nie silniejszy fizycznie ale grajacy z polotem i pomyslowoscia i checia zwyciestwa. Radomiak i Kujawiak sa beniaminkami w II-giej lidze. W czym Kujawiak jest lepszy od Radomiaka, ze osiaga takie wyniki? Nie mozna podpatrzyc metod treningowych Kujawiaka i grac tak jak On, albo lepiej? Tu jest pole do popisu trenerow Radomiaka. Z druzyny mozna wykrzesac duzo bo zawodnicy sa mlodzi i zdolni i potrafiacy grac w pilke. Zycze pilkarzom zielonych samych sukcesow i sprawiania milych niespodzianek nam kibicom, ktorzy tak wyczekuja na sukcesy naszej druzyny - Dumy Mazowsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutak Ja też kocham pilke nozna.... IP: 217.17.35.* 21.09.04, 16:35 Wygląda na to Ronin, że jak Ciebie pochwalić za jakiś tekst, to Ty zaraz napiszesz dwa razy większy. Literat i tyle. Ale masz rację Ronin, Radomiak powinien teraz grać aż do "upadłego, to samo" . Jak wygra w Gliwicach, to już Go nikt nie zatrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBICE Z PLANT Re: DUMA MAZOWSZA RKS RADOMIAK RADOM IP: *.udn.pl 21.09.04, 16:10 RADOMIAK gol RADOMIAK gol RADOMIAK gol gol gol jak tak dalej będziesz grał 2 lige utrzymasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHŁOPCY Z PLANT Re: DUMA MAZOWSZA RKS RADOMIAK RADOM IP: *.udn.pl 22.09.04, 11:29 WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY PIAST GLIWICE POKONAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary kibic Re: Po meczu Radomiak - Radomsko IP: *.udn.pl 22.09.04, 09:27 Jestescie młodzi dobrze ,że macie wiarę w dalsze zwycięstwa Radomiaka, ale przestrzegał bym przed hura optymizmem i wygranymi na wyjazdach. Niech oni przedewszystkim wygrywają u siebie to może zdołają się utrzymać w II- giej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: Po meczu Radomiak - Radomsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:02 wszystko wraca do normy radomiak wygrywa, pojawia się Pan Zdzisio a co najwazniejsze to znika Polesiek, wiecie ile już się naczytałem na jego temat na różnych forach drużyn przyjezdnych, ostatnio kibice podbeskidzia wysmiali go jako postkomunistyczny relikt przeszłosci, druga rzecz wyśmiali stadion radmiaka jako jedyny w Polsce na którym nie wolno wieszać flag ultras i tu mieli racje ponieważ chyba tylko obserwatorzy naszych kiboli sie czepiaja a na innych stadionach flagi ultras powiewaja sobie w najlepsze, ale biednemu to zawsze wiatr Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś