Dodaj do ulubionych

dziękujemy

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 16:46
Witam wszystkich. Ponieważ TV Dami Sp. z o.o. - czyli TV Vectra - nie dała
nam, pracownikom programu lokalnego w Radomiu, możliwości podziękowania za
wspólnie spędzone lata, wykorzystując forum Gazety, dziękuję wszystkim.
Dziękuję też za wszystkie posty. I te dobre, i te złe. Zawsze pozwalały nam
uważniej spojrzeć na siebie i na naszą pracę. Z wieloma opiniami trudno było
nam się zgodzić, w wielu wypadkach biliśmy się w piersi, czasami było nam
miło za dobre słowo.
Niestety - Vectra chciałaby, abyśmy robili gorszy program, oczywiście - za
mniejsze pieniądze. Do tej pory dostawaliśmy 15 000 zł miesięcznie, czyli -
ok. 30 groszy od tzw. gniazdka (Radom ma ok. 43 tys gniazdek). Chcieliby
dawać ok. 8 groszy. Uznając wiele Waszych argumentów, że program i tak nie
jest dostatecznie dobry - sami rozumiecie - nie mogliśmy przyjąć tej
propozycji. Z szacunku dla Was, i dla nas. Czy będzie program lokalny ? Nie
wiem. O to proszę pytać w TV Vectra. Prawdopodobnie będzie w kwietniu jakaś
mutacja lokalna, czyli mniej więcej piętnaście do pół giodziny lokalnego,
plus pół godziny z Gdyni, Gdańska, Elbląga, i innych - i taka godzina
powtórzona co godzinę. Tak program realizuje wectra w innych miastach. CZy to
lepszy nuić dotychczasowy radomski, czy goprsdzy - oceńcie sami. Zapewniam,
że zawsze z uwagą wsłuchiwaliśmy się w Wasze głosy.
Pozdrawiam -
zespół Tv Dami oraz
Robert Utkowski,redaktor naczelny Tv Dami Radom
Obserwuj wątek
    • Gość: PITAGOR Re: dziękujemy IP: *.ats.pl 02.12.04, 17:00
      Cóż przykro :-(
      Miejmy nadzieję, że sprawdzi się powiedzenie: życie nie znosi prożni i powstanie
      jakaś lokalna TV.
      • Gość: doktorek Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 17:02
        Szkoda.
        • Gość: martica Re: dziękujemy IP: *.w3cache.pl / *.pl 02.12.04, 17:17
          szkoda, bo jednak sie czlowiek przyzwyczail. a to zawsze prestiz - taki program
          lokalny.
          pomimo roznych niedociaglosci, byl niezle robiony. moze troche za malo bylo
          transmisji live :).

a czy nie dalo sie jakos dalej negocjowac? miedzy 8 a 30 jest jeszcze duzo
          miejsca :).dlazcego mamy byc skazani na kalki warszawskie - tvp3 czy radio
          radom?
          po co byla w ogole umowa z vectra, jelsi bylo wiadomo, jak tam wygladaja
          programy lokalne? przeciez mozna bylo wywnioskowac, ze wczesniej czy
          pozniej 'utna' dami. nie brano pod uwage innych partnerow?
          • Gość: GOSC Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 10:23
            Ale to nie była żadna umowa tylko vektra wykupiło większość udziałów czy jakos
            tak Dami
      • Gość: murzin Pora odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:07
        Patrząc ogólnie na ofertę w telewizji Vectra, praktycznie po usunięciu Waszego
        programu, mogę swobodnie przejść na satelitę. Dostanę tę samą ilość głupoty
        TVP1, TVP2, TVN czy Polsatu. Cena porównywalana. Patrząc dalej, widzę po
        zmianie oferty tendecję rozwoju tej "stacji". Wszystko zmierza w kierunku
        transmisji stacji włskich, tureckich oraz innych darmowych. Wycięto np. dobry
        program muzyczny VH1 Clasic, na rzecz kolejnej porcji sieczki z taniej, wręcz
        darmowej mutacji MTV. Inny kierunek rozwojowy, który wisi na włosku
        noworocznym, to podwyżka abonamentu.
        Jest to typowe dla naszej wersji kapitalizmu.
        Życzę Wam wszystkiego najlepszego. Znalezienia innej drogi rozpowszechniania
        Waszego dobrego, przede wszystkim radomskiego programu. Wiem, że jest to prawie
        nie możliwe, ale walczcie oto aby nie rozpadł się Wasz zespół.
        Co do różnych o Was opinii, to jest to Robercie normalne. Ale dzieje się to w
        naszym trudnym, biednym, sfrustrowanym mieście. W którym nawet władza jest taka
        sobie, byle jaka. Zabrakło jednego Człowieka. I już wszystkim ręce opadły, a
        właściwie zaczęły się kręcić koło własnego ja.
        Aby nie kończyć pesymistycznie proponuję Ci start na prezydenta miasta Radomia
        w najbliższych wyborach. Masz sporą szansę. Mój głos też.
        Pozdrowienia dla całego zespołu.
      • Gość: Monika Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.12.04, 20:47
        Bardzo mi przykro, mam nadzieję że wrócicie, trzymam kciuki i pozdrawiam całą
        redakcję
      • Gość: Ela Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.04, 18:18
        Jest mi bardzo przykro że nie mogę oglądać wiadomości lokalnych.Mam nadzieję że
        niebawem to się zmieni,że znajdzie się jakieś rozwiązanie i pwrócicie państwo
        na antenę.
      • Gość: JOLIK Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 08.12.04, 20:44
        CHCEMY PROGRAMU INFORMACYJNEGO Z NASZEGO MIASTA RADOMIA
    • Gość: madzialena Re: dziękujemy IP: *.pu.kielce.pl 02.12.04, 17:08
      Mimo wszystko wielka szkoda,ze nastapil kres TV Dami.
      • Gość: ddr Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:30
        Umarł król, niech żyje król - takie jest życie
        • Gość: york Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 19:04
          Lokalny serwis powinien być pełniejszy. Co powiecie aby dobrowolnie dodać
          złotówkę od gniazdka na lokalne wiadomości? Ja chętnie złotówkę dopłacę, albo
          rezygnuję z kablówki.
          • Gość: Maldini KIBICE CZARNYCH DZIĘKUJĄ IP: *.udn.pl 02.12.04, 19:14
            Jaki był taki był ale był!!!po co mi wiadomosci z Elbląga czy innych
            miast.Radomianie chcieliby wiedzieć co sie dzieje w Radomiu i regionie
            naszym.Myśle ze właściciele vectry zrozumieją jak ludzie zaczną rezygnować z
            ich usług.Chyba, ze chcą zmienić tylko redakcje bo wcale bym sie nie zdziwił
            znajacych ich debilskie zmiany ten nowy właściciel DEBIL.
            • Gość: jaro Re: KIBICE CZARNYCH DZIĘKUJĄ IP: *.udn.pl 02.12.04, 19:54
              Maldini masz rację podziekowania i ode mnie.Jka ktoś tu napisał dopłacę i ja
              1zł by były relacjonowane mecze Czarnych czy Radomiaka.
              • Gość: baryla Re: KIBICE CZARNYCH DZIĘKUJĄ IP: 80.249.4.* 06.12.04, 08:22
                A co z tymi 45 złotówkami, które już co miesięc im bulimy??? NAstępna
                złotóweczka na wiadomośći, następna na pogodę, kolejna na mecze, jeszcze jedna
                na wzrock. Nie sądzę aby to była kwestia tej złotóweczki.
          • Gość: homa Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 07.12.04, 02:22
            Popieram i jestem gotów dopłacić tego zeta.Rodzime wiadomości są bardzo ważne
            dla nas-Radomian.
    • Gość: użytkownik Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 19:32
      Trzymałam kabel dla oglądania wiadomości z miasta Radom. Teraz nie mam już
      motywacji. Rozstaniemy się.
      • Gość: zoltan Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:46
        Dzieki za wszystko! --
        • Gość: MM Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 20:03
          Ja też mogę dorzucić 1Zł na program lokalny.Bez Teledziennika to juz nie ta
          sama kablówka,jeśli nie wróci rozstanę się z TV Vectra bez smutku.Pozdrawiam
          redakcję Teledziennika
    • Gość: Baśka Re: dziękujemy IP: *.internet.radom.pl 02.12.04, 20:19
      Jutro idę do Vectry, powiem tak albo wraca Teledziennik Dami albo składam
      wypowiedzenie.
    • Gość: Robert Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 20:23
      To jest SKANDAL !!!! Pomijam to, że Radom jest miastem biednym i nie za wiele
      się w nim dzieje, ale nie oznacza to, by rezygnować z przekazywania
      jakichkolwiek wiadomości!! Odkąd Dami została przejęta przez tę zasraną Vectrę,
      zaczęły się dziać jajca najpierw z internetem, a teraz z programem lokalnym.
      Panowie z Vectry, przegięliście pałę i to bardzo!! Tak bardzo pozazdrościliście
      ostatnio przyznanej nagrody dla naszego programu??!! Zaoferowanie dla ekipy
      dziennikarskiej tych 8 groszy od gniazdka jest żenujące!! Jak by nie było, to
      wiadomości Dami były jej symbolem, zawsze z chęcią je oglądałem. A jeszcze do
      tego, całkiem niedawno wrócił na antenę program "Wzrock" promujący głównie nasze
      radomskie kapele rockowe...To bardzo przykre, nie zdziwię się jak sporo ludzi
      zrezygnuje z usług tej pseudofirmy Vectra. Kolesie z Vectry, spadajcie tam skąd
      przyszliście, wieśniaki z Gdyni...
    • Gość: Marcin Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 20:25
      Stało się co się stało, ale sposób w jaki Vectra potraktowała swoich (?)
      pracowników oraz widzów nie zezwalając na jakieś sensowne pożegnanie
      teledziennika (i jego twórców) który był z nami od wielu lat świadczy tylko i
      wyłącznie o chamstwie zarządzających vectrą oraz o ich lekceważącym stosunku do
      widzów (a więc jednocześnie klientów).
    • Gość: RADOMIANIN ZRÓBMY REWOLUCJE IDŹMY WSZYSCY DO BIURA VECTRY!!! IP: *.udn.pl 02.12.04, 21:04
      sZTURMEM POKAŻMY ZE NAM RADOMIANOM NIE JEST OBOJĘTNE CO ZROBIĄ Z
      TELEDZIENNIKIEM.POZDRAWIAM I ZYCZE POWDZENIA REDAKCJI Z ROBERTEM UTKOWSKIM NA
      CZELE!!!!!!!!!!!
      • kulavik Re: ZRÓBMY REWOLUCJE IDŹMY WSZYSCY DO BIURA VECTR 02.12.04, 21:22
        i ja chetnie dam złocisza!!!! a Vectra niech sie Pie****i!!!!! rozumiem ze
        kablowka to kasa... ale trzeba patrzec daleko w przyszlosc a nie tylko pod
        nogi, bo przeciez dobry lokalny program to wiecej abonentow a wiecej abonentow
        to wiecej... no a Srectra nie czai bazy wiec w beczke ich i w kosmos uochów!!!
        • Gość: ola Re: ZRÓBMY REWOLUCJE IDŹMY WSZYSCY DO BIURA VECTR IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 21:27
          I jeszcze dzis chodza po mieszkaniach, zeby podpisywac nowe umowy. Nie
          podpisuje. To nie ma sensu. Robia co chca.
        • Gość: 2incognito@wp.pl Re: ZRÓBMY REWOLUCJE IDŹMY WSZYSCY DO BIURA VECTR IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 10:51
          Słuchajcie Ziomy, to kolejna, ordynarna próba zagrabienia naszych pieniędzy w
          ramach podziału łupów. Technologia jest niezmiennie stała od lat. Trzeba mieć
          tylko kasę na kupno, a potem spijać już śmietankę. O jakim perspektywicznym
          myśleniu tu mówić (Vectra to szmaciarze!). Skoro nawet (sic) Telekom France
          jedyne co zrobił po zakupie TPSA to podniósł abonament o 10 PLN (netto)i
          pieprzy perspektywę!
          • Gość: Maldini Re: ZRÓBMY REWOLUCJE IDŹMY WSZYSCY DO BIURA VECTR IP: *.udn.pl 03.12.04, 13:36
            Przyłączam się do myślenia.Trzeba walczyc o swoje. www.czarni.pl tam też o tym
            rozmawiamy
          • Gość: wku..ony Re: ZRÓBMY REWOLUCJE IDŹMY WSZYSCY DO BIURA VECTR IP: *.udn.pl 03.12.04, 13:42
            Czy jeśli rezygnuje z oglądania programów TV przez Dami to odcinaja mi
            internet.Jeśli nawet tak to i tak rezygnuje.Jak wszystkich trzymaly tylko
            wiadomości lokalne.Teraz kupuję dekoder Canal +
            PANIE PREZYDENCIE CZY PANU ZALEŻY NA LOKALNYCH WIADOMOSCIACH PANOWIE RADNI MOZE
            RUSZYCIE DUPY I ZROBICIE W TEJ SPRAWIE INTERWENCJE.FAŁEK I SPÓŁKA LANGIEWICZ
            WIECZOREK I SPÓŁKA DO DZIEŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Wiktor Re: ZRÓBMY REWOLUCJE IDŹMY WSZYSCY DO BIURA VECTR IP: *.udn.pl 03.12.04, 14:05
              Może w końcu zamienią słowa w czyny.Pozdrówki dla całej redakcji TK Dami.Będzie
              mi brakować programu przez was robionego.
      • Gość: gość Re: ZRÓBMY REWOLUCJE - woda z muzgu ?????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:02
        Chyba wszyscy zapomnieli albo nie doczytali,
        vectra wcale nie zamknęła lokalnego, tylko powiedziała że mają się sami
        utrzymać (czytaj za swoje), że nie będą dopłacać do utrzymania na rynku
        LOKALNEGO, którego tak pozatym był p. UTKOWSKI< He, wiec ?
    • Gość: piotr Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 21:40
      Tak sie nie robi cała rodzina ogladała program lokalny a tu nagle vectra
      likwiduje.Jestesmy z wami pozdrawiam.
    • Gość: WP Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 21:50
      Czekam, że wkrótce pojawicie się znów na ekranie. Tymczasem pozdrawiam.
      Walentyna Pawelec.
      • Gość: Mariusz Pyrka Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:02
        Szanowe Koleżanki i Koledzy ! Zawsze można krytykować, można się spierać, ale
        łza w oku sie kręci jak nagle kończy się coś co w sumie było dobre i przede
        wszystkim nasze. Chciałbym w imieniu wszystkich pracowników Resursy , no i
        oczywiście swoim własnym gorąco Wam podziękować za Waszą pracę i to co
        robiliście do tej pory, by ratować program, który przed laty miałem zaszczyt
        wspólnie z kilkoma kolegami zakładać.Życzymy Wam wszystkiego najlepszego, mimo
        wszystko mam nadzieję, że Teledziennik w Waszym wykonaniu zobaczę. Taki
        niestety jest biznes. Nie dajcie się i jeszcze raz dziękuję ! A tak na
        marginesie to mam "pomysła"! Hej!
        • Gość: Dariusz Osiej Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 22:16
          Mariusz dzięki za dobre słowo. Ty także tu pracowałeś. To także część Twojej
          historii. Łza się w oku kręci jak czytamy w redakcji wypowiedzi prawdziwych
          Radomian. DZIĘKUJEMY !!! Kochani to zaszczyt dla Was pracować, krzyczeć jak
          opentany po bramce Radomiaka goooooooool, gol, gol, gol. Boli , że nie dano nam
          szansy podzękowania Wam moi drodzy za te wszystkie lata goszczenia w Waszych
          domach. Ale pamiętajcie, że nie zapomnimy o tym nigdy. DZIĘKUJEMY !!!!
          Pozdrawiam - Dariusz Osiej TV Dami.
          • Gość: F.C.D.Osieja Gooooooooooooool IP: *.chello.pl 09.12.04, 21:39
            Aż serce ściska na myśl, że nie usłyszymu już elokwentnego, wygadanego i
            porywającego tłumy Dariusza Osieja. Łza się w oku kręci - to przez świadomość,
            że ten wybitny komentator nie będzie już plótł kolejnych farmazonów. Pozostaje
            nadzieja, że redaktora Osieja znajdą łowcy talentów i wkrótce usłyszymy jego
            charakterystyczne:
            ggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll,
            gol, gol, golllllllllllllllllllllllllll, podczas transmisji ekstraklasy Burkina
            Faso.

Pogrążony w smutku Fan Club Darka Osieja
        • Gość: Janusz Wojcieszek Re: dziękujemy IP: 213.195.148.* 04.12.04, 12:01
          miałem przyjemość na początku lat dziewięćdziesiątych tworzyć program lokalny.
          Niektórzy z nas się rozeszli, niektórzy współpracują z Robertem Utkowskim.
          Różnie bywało. Z dużym szacunkiem wspominam ówczesnego właściciela inż. Mariana
          Wachowicza, który, całkiwm bezinteresownie dostrzegał interes Radomia i jego
          mieszkańców. Dzięki niemu powstał program lokalny. Szkoda, że koledzy trafili
          na ludzi innego formatu. Wierzę, że to nie koniec bo miasto zasługuje na własne
          okienko. Sedecznie pozdrawiam Roberta, koleżanki i kolegów tworzących zespół
          redakcyjny.
    • Gość: JJK fanem wielkim TV DAMI nie byłem IP: 193.111.144.* 02.12.04, 22:08
      ale jednak czegoś brakuje. Pozdrawiam.
      • kulavik Re: fanem wielkim TV DAMI nie byłem 02.12.04, 22:45
        "...ta piłka jescze tańczy na polu karnym!!! Panie sędzio!!! Kończ Pan ten
        mecz!!!..."
        Tak Dariusz Osiej wital na antenie TV Dami druga ligę w radomiu. hmmm za same
        takie akcje dorzucę złocisza na lokalny program!!!!
        I mówie całkiem poważnie
      • Gość: babcia Re: fanem wielkim TV DAMI nie byłem IP: *.udn.pl 02.12.04, 22:45
        To i transmisji mszy w niedzielę nie będzie?
    • Gość: BartekW Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:12
      To juz nie bedzie to samo.... TV Dami mialo u mnie w TV zarezerowany 5 kanał
      (wczesniej byl 8, ale zmienilem zdanie)... Teraz bedzie trzeba czyms wypelnic
      te pustke... Niestety - innego programu lokalnego nie ma - a to sobie bardzo
      cenilem.. Szkoda...
    • Gość: Krzysie Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 23:12
      Dziękujemy.
      To jednak cios dla wszystkich którzy wiążą się z Radomiem.
      Pozwolimy okradać się obcym ?
      Dobrze, że jeszcze nie podpisałem nowej umowy.
      Na pewno tego nie zrobię.
      Pozdrowienia dla ekipy TeleDziennika.

Krzysiek
      • Gość: Chicago Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 23:18
        Chyba już się wszyscy przekonali,że największe gó.. zalewa nas z trójmiasta.
    • Gość: Tomasz Pytlarczyk Re: dziękujemy Skandal Vectry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 23:27
      Witam wszystkich pracowników TV lokalnej DAMI... z wielkim bólem i łezką w oku
      nie moge to uwierzyc ze Radomianie będą pozbawieni programu lokalnego
      Dami,według mnie Tv vectra zachowuje sie w sposób bezszczelny zarówno dla
      swoich klientów jak i dla pracowników prowadzącej program lokalny dami,
      niedopuszczające jest ze TV vectra nie dopusciła nawet (jak wspominał
      R.Utkowski TV Dami) możliwość podziękowania za
      wspólnie spędzone lata, ba nawet poniżyła ,,cytuje,, pracowników Vectra
      chciałaby, abyśmy robili gorszy program, oczywiście - za mniejsze pieniądze.Od
      bardzo długiego czasu jestem widzem TV Dami wiem ze dami robi duze postepy by
      widzom przekazac jak najwiecej wiadomosci a takze róznych wywiadów osób
      lokalnych,wiem ze zmnieniła sie grafika dami logo a to wszystko dla Radomian w
      końcy bez powodu TV Dami dostała nagrode za coraz to lepsza jakos i
      profesjonalizm programów,mysle ze TV vectra powinna przeprosic pracowników Dami
      za takie znewazenie, w ten sposob Vectra znieważyła klijętów, dlaczego TV
      Vectra nie bije sie w piersi ze oferta internetu a dokłądnie prędkosc nie jest
      taka jak w umowie gdzie jest te 768kbs? pytam sie gdzie?sami swiadczycie niskie
      usługi, jak mozecie na TV dami gadac ze nadaje gorsze programy, jak Tv dami
      pomału stawia na jakoś, my jako aboneci mamy prawo miec TV lokalna ale nie jest
      do przyjęcia jakas mieszanka z ruznymi lokalnymi programami w jednyn kanale!!
      My jako klijeci domagamy sie bysmy mieli kanal lokalny przeznaczony tylko dla
      Radomian,TV dami idealnie spelniala to zadanie!przeciwnym razie polecam
      głosowanie kto stoi za mieszanka tv lokalnej która będzie w kwietniu i to w
      duzo gorszej jakosci bo ona nie da nam radomianom tyle wiadomości i informacji
      co TV Dami, my domagamy sie TV lokalnej tylko dla radomian juz teraz,
      przeciwnym razie podziękujemy ze usługi Vectra bez lokalnej Tv tylko dla
      radomian, polecam głosowanie a w koncu to klijęt decyduje co powinno byc w
      ofercie vectra a nie oni sami, mimio tej krytyki jetem z Wami Z TV DAMI i z
      wyszystkimi pracownikami DAMI nie damy was zaprzepaścic bez Dami nie ma Radomia
      a mieszanka lokalna jaka ma wprowadzic na jednym kanale vectra jest nie do
      przyjęcia,chyba ze wprowadza kazdy kanal lokalny na innym kanale,po vectrze
      tego sie nie spodziewalem, teraz juz przegieli nie dos ze z netem to i z dami z
      szacunkiem do TV Dami jestem z wami z powazaniem Tomasz Pytlarczyk
    • Gość: Emil_ny Re: dziękujemy IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.04, 23:33
      Mieszkam w Nowym Jorku. Dzieki TV Dami mialem mozliwosc ogladania Waszej stacji
      przez internet. Byly to jedyne radomskie informacje, ktore pozwalaly mi
      zobaczyc i uslyszec to, co dzieje sie w moim miescie.
      Juz wczoraj chcialem napisac maila do redakcji z podziekowaniami za dami live
      online. Dzis jestem rozczarowany zarowno ja jak i moi znajomi mieszkajacy poza
      granicami kraju. Zawsze po powrocie z pracy zasiadalismy przed komputerami i
      moglismy byc blizej was.....:((((((((
      ps . czy zaprzestanie transmisji mialo jakies powiazanie z konkursem
      ogloszonym na najlepsze wiadomosci regionalne? Z tego co pamietam byliscie w
      scislej czolowce.
      • Gość: ola Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.04, 23:36
        Tylko nie Pyrka i Oleszczuk w tym filmie o wydarzeniach kulturalnym. O nie.
        Szanuje tych panow ale to nie to.
      • Gość: Włodzimierz Wolski Re: dziękujemy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 07:10
        Bardzo Wam dziekuję za te wspólne lata i mam głęboką nadzieje , że jeszcze
        wrócicie na antenę.
        Powiem szczerze , że nawet przez myśl mi nie przeszło że ktoś ot tak może
        wyłączyć kabel pozbawiając prawie 250 000 miasto lokalnej telewizji.
        Nie pozwolono Wam nawet pożegnać sie z widzami po tylu latach to świadczy tylko
        o poziomie tych panów.
        Serdecznie Was pozdrawiam i trzymam za Was kciuki
        z wyrazami szacunku
        Włodzimierz Wolski
    • Gość: Sese Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 02.12.04, 23:58
      Od grupy wiernych kibiców Czarnych Radom za te transmisje meczy siatkarzy.Za
      nie jedna pomoc naszemu KK Darek,Robert wielkie dzięki.Ja też rezygnuję z
      kablówki.
      • rejf1 Re: dziękujemy 03.12.04, 08:07
        Witam

Niniejszym przyłączam się do glosow smutku i żalu po nieoczekiwanym wyłaczeniu
        programu lokalnego. Jako tele~ i widz oglądałem z zainteresowaniem wiadomosci
        lokalne.
        Nie twierdzę, zę byly one super, świetne i rewelacyjne - napewno możnaby coś
        jeszcze poprawić. Ale jak tu już wielokrotnei wspomniano - poziom coraz
        bardziej "wspinał sie" w górę - o czym świadczą takze ostatnie nagrody dla
        redakcji. jaki był - taki był. Ale był - lokalny i NASZ.

Jeśli jeszcze faktycznie sprawdzi się pogłoska o podniesieniu abonametu,
        dokładając do tego jakośc oferowanego dostępu do internetu - będe faktycznie
        zastanawiał sie nad zrezygnowaniem z oferty Vectry.

Łza sie w oku kręci.....
        Łącząc się w bólu - jednocześnei dziekuję
    • Gość: Paweł Re: dziękujemy IP: *.komtech.com.pl 03.12.04, 08:21
      Była tylko jedna przyczyna płacenia za kablówkę - lokalny program. Dzisiaj
      podziekuję Vetrze
      • drrad Re: dziękujemy 03.12.04, 08:48
        Ja też uważam, jedna przyczyna płacenia za kablówkę to był NASZ lokalny
        program. W najbliższym czasie odcinam się od Vectry.
    • Gość: PITAGOR Re: dziękujemy IP: *.ats.pl 03.12.04, 09:16
      Kontakt:
      Telewizja Kablowa VECTRA S.A.
      Przedstawicielstwo Regionalne w Radomiu
      ul. Grzecznarowskigo 2
      RADOM
      tel. 048/ 360 27 00
      radom@vectra.pl
      Właśnie do nich dzwonię, niestety zaszyli się i nie odbierają telefonów.
      • over Re: dziękujemy 03.12.04, 09:40
        Dziękuję Wam za te lata i jest mi bardzo przykro , że Waszego programu już nie
        ma.
        Przykre jest , że firma "krzak" może pozbawić lokalnej telewizji mieszkańców
        dużego miasta.
        Od stycznia rezygnuję z usług Vektry za te same pieniądze można mieć canal-plus.
        pozdrawiam Was over
      • Gość: Piotrek Re: dziękujemy Vectra idź z tąd!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:31
    • Gość: hEndRYK Re: dziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:02
      Przegięcie i lekceważenie klientów.
      Poza tym to chyba niezgodne z umową na usługę pakietu telewizji.
      Obawiam się że jedyny sensowny bojkot takiej sytuacji, to podziękowanie za
      niewywiązywanie się z umowy. I podziękowanie za świadczenie usługi.
      W takiej sytuacji nie ma nad czym się zastanawiać kabel czy satelita.
      Ludzie z Radomia nie dajmy sobą pomiatać przez napływowy element.
      Dziękuję lokalnej redakcji w imieniu zespołu LILITH.
      • Gość: Radomianin Re: dziękujemy pogromca vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:36
        nie chce vectry chce DAMI i tak ma być!!!robimy rewolucję w biurze vectry

• Gość: qmpel Re: dziękujemy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 11:06
      D:\export do domu\op-1.jpg
      D:\export do domu\op-2.jpg
      D:\export do domu\op-3.jpg
      D:\export do domu\op-4.jpg
      D:\export do domu\op-5.jpg
      D:\export do domu\op-6.jpg
      D:\export do domu\op-7.jpg
    • bibis5 Re: dziękujemy 03.12.04, 11:07
      Dziękuję Wam za program, który pozwalał mojej rodzinie dowiadywać się o tym co
      się dzieje w Radomiu. Szkoda, że Radom traci swój lokalny program. W
      rozwiązanie problemu powinien włączyć się prezydent, ale czy mu zależy na tym,
      żeby były wiadomości lokalne ?
      Jak znajdę nową ofertę na internet to zrezygnuję z usług firmy Vectra.
      • Gość: marcin Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.12.04, 16:01
        mozna powiedziec tylko jedno - TAK SIE NIE ROBI!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ola Re: dziękujemy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.12.04, 16:19
          Dla mnie program lokalny byl lacznikiem z operatoem no i oknem na swiat w
          sensie miasta. Nie ma tego. Nie ma sensu korzystac z takiego operatora, ktory w
          dodatku z dnia na dzien wylacza program i jak gdyby nigdy nic sie nie stalo
          milczy. Lepiej poszukac innego rozwiazania. Internet tez byle jak dziala.
        • Gość: Łuki Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:26
          Oglądałem was od początku waszego istnienia i po 13-tu latach nadeszła Vectra i wyrzuciła was po paru miesiącach.Moim zdaniem jest to po prostu chamskie.Jestem z wami i mam nadzieję, że niebawem wrócicie na antenę i pokażecie im kto tu rządzi.Pozdro dla całego zespołu
        • Gość: gosc:EWA Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 03.12.04, 16:30
          Ludzie!Co oni z Nami wyprawiaja!Nawet i tu nam narzucaja co mamy ogladac
          TELEDZIENNIK" ma wrocic!Niech sie licza i znami DRANIE! Zadecydowali za NAS!
    • Gość: YORC Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 03.12.04, 16:46
      I dobrze że przerwali nadawanie tego gniota, bo człowiek się rumienił ze wstydu
      jak ktoś znajomy przypadkiem obejrzał te wypociny (dziennik + wypełniacze czasu
      emisji).Może po nich przyjdą lepsi.
      • Gość: Wasley Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 03.12.04, 17:38
        Nie da się słowami wypowiedzieć bezsilnego żalu jaki zżera mnie na to wszystko
        co robią ci dranie z Vectry. Zapamiętajcie sobie jedno. My Radomianie nigdy wam
        tego nie zapomnimy. Nie zapomnimy, że zabraliście Nam nasz Program Lokalny.
        Mieszkańcy Elbląga i Gdyni powinni się za was wstydzić.
        • Gość: Widz Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 03.12.04, 17:41
          Słuchajcie. Zróbmy pikietę pod siedzibą Vectry na ul. Grzecznarowskiego. W
          poniedziałek o 12.30 czyli o godznie odcięcia Programu Lokalnego. Kto żyw niech
          przyjdzie. Pokażmy tym nieudacznikom, że nie damy sobą pomiatać. Co Wy na to ?
          • Gość: szkoda Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 03.12.04, 18:23
            jestem zla i jesli nie wroci do konca grudnia teledziennik to ja zrezygnuje z
            Vectry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dert Re: dziękujemy IP: *.udn.pl 04.12.04, 21:36
        Niepotrzebnie porównujesz Program Lokalny Dami ze stacjami ogólnopolskimi, nie
        wiem czy wiesz jak kosztowne są programy telewizyjne, jeżeli już porównuj ten
        program z innymi kablowymi.
      • Gość: Andrzej Re: dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:10
        Mysle ze dobrze zrobiono likwidujac program Dami ,byl marnej jakosci i pewnie
        sporo kosztowal . Pwnie teraz obniza ceny kablowki.Szkoda ze jej niemam :)
    • Gość: Kuba Robert, dzięki za wszystko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:37
      Dami to była telewizja,Ciasna ale własna,mile się z wami współpracowało, zawsze
      pomagaliście kiedy sprawa była warta gry. Jeszcze nie raz was zobaczymy na
      ekranach naszych radomskich telewizorów, pozdrowienia dla redakcji -
      PRZYJACIELE Z PiSu
    • Gość: RADOMIANIN PRZESTRASZYLI SIĘ NAS!!!HURA!!! IP: *.udn.pl 03.12.04, 20:15
      Dziś w budynku vectry mi powiedziałą pani ze oni od nowego roku bedzie lokalny
      program!!!juz wysłali pismo o koncesje!!! lecz niestety zmieniaja redakcje!!!
      • Gość: dresiasz Re: PRZESTRASZYLI SIĘ NAS!!!HURA!!! IP: *.udn.pl 03.12.04, 21:43
        Bardzo dobrze nie się boją jak nie będzie lokala to wpierdul i tyle.
      • Gość: RADOMIŚ Re: PRZESTRASZYLI SIĘ NAS!!!HURA!!! IP: *.internet.radom.pl 03.12.04, 22:39
        Paniusia wstawiła Ci bajer drogi - RADOMIANINIE, gdyż prawdą jest, że Vektra
        wystąpiła o koncesję, ale czy ją otrzyma? A jeżeli tak to kiedy? Za miesiąc?
        Śmiech na sali!!!!Taki proces koncesyjny trwa długo, a w ich przypadku dosyć
        długo....pół roku....może rok..., a może jescze dłużej... A redakcja? Chyba
        jednoosobowa tylko do puszczania cotygodniowych pół...lub godzinnych wypocin
        zapetlonych chodzacych nonstop...kto to wytrzyma??? Chyba tylko pacany z
        vektry ...Pozdrawiam redakcje ...i wszystkich w tym watku...
        • Gość: Wasley Re: PRZESTRASZYLI SIĘ NAS!!!HURA!!! IP: *.udn.pl 03.12.04, 22:57
          Vectra rzeczywiście wystąpiła o koncesję do Krajowej Rady. Tyle tylko, że
          Radomianie są okłamywani, że program wróci wkrótce. Moi drodzy, jeżeli wróci to
          najwcześniej w kwietniu lub maju. I to nie jest pewne. Może się zdarzyć, że nie
          będzie go wogóle. Vectra nie informuje rzetelnie bo się boi. Tam wszyscy robią
          w gacie ze strachu by się nie wydało, że Nas robią w balona. Vectra zerwała
          umowę z TV Dami, która tak naprawdę powinna obowiązywać jeszcze przez dwa i pół
          roku. Powtarzam - DWA I PÓŁ ROKU !!! Ci dyletanci mieli pretensje do redakcji
          Dami, że robi za dobry program. Wręcz kazali im obniżyć loty do poziomu, który
          sami prezentują. Taka jest prawda. Radomianie się nie zgodzili i robili swoje.
          Dostali nagrodę za drugie miejsce w kategorii "Program informacyjny" w Polsce,
          wśród ponad stu kablówek w kraju. Słuchajcie !!! Vectra zabrał Miastu program,
          który był ceniony w kraju. Nie mogli znieść faktu, że ktoś jest lepszy od nich.
          Dlatego ich odcięli. Nie pozwólmy by tacy ludzie robili biznes w Radomiu i
          zabierali Nam to co nasze - radomskie. Pozdrawiam walczących o Radom.
          • Gość: a wy Re: PRZESTRASZYLI SIĘ NAS!!!HURA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.12.04, 01:50
            a wy nie dzwoncie do Biura do Radomia (tam pracuja tylko byli DAMI-kowcy) tylko
            do siedziby do Gdanska
            • Gość: RADOMIANIN Re: PRZESTRASZYLI SIĘ NAS!!!HURA!!! IP: *.udn.pl 04.12.04, 02:04
              UUUUUUUUU jak okłamała to wpierdul albo wróci lokalna wiadomosc albo dojedziemy
              i zapamieta sledz ze z nami lepiej nie walczyc
    • Gość: Obserwator Re: A JA MAM TO W DUPIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.12.04, 06:52
      DAMI I TEN CAŁY TELEDZIENNIK. DLACZEGO UTKOWSKI NIE MÓWI ŻE NP. W OŚWIĘCIMIU
      TEŻ ROBILI TELEDZIENNIK I TEŻ BYŁA KASA. POPROSTU ZROBILI SIĘ GWIAZDORAMI I
      WODASODOWA UDERZYŁA IM DO GŁOWY. CIEKAWE CO BĘDZIE ROBIŁ "DZIENNIKARZ ŚLEDCZY"
      DARIUSZ O. ZALAPIE SIĘ PEWNIE DO JAKIEJŚ FUNDACJI KOŚCIELNEJ. NP. BĘDZIE MIAL
      JAKIŚ STOŁEK W MAGAZYNIE, TYM OD ŻYWNOŚCI. ONI WSZYSCY DADZĄ SOBIE RADĘ I NIECH
      TAK NIE JĘCZĄ.
      • Gość: Wojtek Re: Ulubieniec kibicow odchodzi :( IP: 193.111.144.* 04.12.04, 09:52
        No i juz nie bedzie na jednym tchu pan Dariusz O. czytał wiadomosci sportowych :
        (
        • Gość: procencik Re: Ulubieniec kibicow odchodzi :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 10:20
          Szkodaaaaaa zapału D.O., :))))))
          Ktoś wie, czy pozostanie msza z katedry w niedziele?
          • Gość: Pezeet Re: Ulubieniec kibicow odchodzi :( IP: *.udn.pl 04.12.04, 11:39
            Jak znika caly program lokalny to caly, rowniez msza.Pozostaje Ci tylko na TVP
            Polonia, tez tam jest o 13 msza no ale nie z Radomia
      • Gość: MAFIARadom Re: A JA MAM TO W DUPIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.12.04, 01:21
        Ty ogier przypadkiem nie pracujesz w tej Vectra (kim ty jesteś)-ujawnij się!,bo
        jak cię znajdę to wpadnę do twego biura jeszcze przed świętami i Ci je spier...
        a przy wszystkich pracownikach ci przyp.......
        Walnij się w łeb, ty jesteś chyba popierd..... a u ciebie zamiast mózgu jest
        woda sodowa, a jak cię dorwe to ci urwie co nieco i sam będziesz nie w fundacji
        a w kościele na chórku śpiewał wysokim głosem a po mszy żywność zbierał i
        jęczał. Życzę Ci abyś kiedyś sam został bez pracy!!!!!!!!!!!
        • Gość: bloom Re: A JA MAM TO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 01:32
          to powiedział przedstawiciel tej lepszej cooltowej częsci Radomia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka