mhr-cs 01.03.11, 18:42 szczypiorek,melisa wyglada mam tez cytrynowa, i inne,wiadomo jeszcze zimno ale 3strony swiata i slonce, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moriax Re: juz mam 02.03.11, 18:03 mhr-cs a gdzie to masz? w ogródku? czy w domu w skrzynce? a i jeśli nie tajemnica- to Ty chyba z zagranicy? bo w Polsce śniegi jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: juz mam 03.03.11, 11:44 moriax napisała: > mhr-cs a gdzie to masz? > w ogródku? czy w domu w skrzynce? > a i jeśli nie tajemnica- to Ty chyba z zagranicy? > bo w Polsce śniegi jeszcze :) sniegu juz nie ma ale zimno jest, w ogrodku jeszcze nie ale w domu na parapecie caly dzien na zewnatrz na noc do domu, mam slonce od wschodu do zachodu,wszedzie okna ale to nie wazne bo nie o to chodzilo, tematem byly roslinki np.szczypiorek Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: juz mam 03.03.11, 11:56 U mnie sniegu jeszcze nie ma :) Raczej chyba juz nie bedzie. Aczkolwiek pamietam swieta wielkanocne we Wloszech, pod koniec kwietnia i ze sniegiem. W tym roku sa jeszcze pozniej, wie moze sie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: juz mam 03.03.11, 12:23 linn_linn napisała: > U mnie sniegu jeszcze nie ma :) Raczej chyba juz nie bedzie. Aczkolwiek pamieta > m swieta wielkanocne we Wloszech, pod koniec kwietnia i ze sniegiem. W tym roku > sa jeszcze pozniej, wie moze sie doczekam. tak to jest w 74roku mielismy snieg w maju, w 86 marzec sadzilismy w ogrodku, zobaczyby co ten nam da, Odpowiedz Link Zgłoś