Dodaj do ulubionych

W PSP Nr 5 ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:21
Wydają Biuletyn Informacyjny dla rodziców,a w nim: prawo szkolne, porady,
aktualne informacje, dokładnie opisane programy, w których szkoła
uczestniczy, w jakich godzinach są czynne poszczególne gabinety, świetlica
czy biblioteka, wyniki konkursów szkolnych i międzyszkolnych oraz informacje
o tych planowanych. Przecież na zebranich nie o wszystkim usłyszymy - mówi
się o poszczególnych klasach, a niektóre informacje umykają. Świetny pomysł -
ukłon w stronę pomysłodawców - czekam na kolejny numer!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.udn.pl 07.12.04, 15:57
      Sprawdziłam. Biuletyn można kupić w szkole, sprzedają go uczniowie podczas
      przerw.
      • Gość: MATKA Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:46
        Pozdrawiam wszystkich rodziców!!! A jesli chodzi o biuletyn to jest już kolejny
        numer. Ja też pochwalam ten pomysł.Myślę, że poza tym, że znamy na bieżąco to
        co się dzieje w szkole i poza nią , to integruje nas w pewien sposób.
        • Gość: bb Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.udn.pl 08.12.04, 15:56
          Oprócz biuletynu dla rodziców wydają też gazetkę dla uczniów
    • Gość: licealista Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.12.04, 22:56
      wspaniała szkoła bo w Liceum Czachowskiego właśnie zlikwidowano gazetkę,
      zazdroszcze im ze maja bibliotekę bo w Czachowskim trwa inwentaryzacja od
      miesiąca lipca czyli 4,5 miesiąca i nie wiadomo kiedy sie skonczy
      • Gość: też licealista Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:13
        bo oni tam wogóle ,mają fajną bibliotekę (aż chciałoby się tam wrócić) :(
        • Gość: uczeń Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.udn.pl 10.12.04, 16:54
          Sprzedajemy też karty świąteczne zaprojektowane przez nas
          • Gość: absolwent Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:14
            tak naprawdę to absolwent PSP nr 37, a teraz to PSP nr 5 miło mi , jak czasami
            czytam co się dzieje w mojej byłej szkole, najmilej wspominam ten okres w moim
            życiu, pozdrawiam wszystkich nauczycieli , i tych którzy mnie uczyli i tych ,
            którzy teraz uczą oraz wszystkich uczniów , dzwigających te ogromne plecaki, a
            najserdeczniej pozdrawiam mojego małego sąsiada i niezwykłego przyjaciela
            (pozwólcie mi na trochę prywaty, ale malec zasłużył i spisuje się dzielnie, a
            najfajniejsze jest to że z przyjemnością chodzi do szkoły i się uczy i myślę,
            że jego edukacja potrwa dosyć długo - ale czy to w naszym kraju jest opłacalne?
            Kacper!!! - mimo wszystko tak trzymaj:):):))
            • Gość: ### Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 01:28
              Najlepsze życzenia dla wszystkich uczniów, ich rodziców oraz nauczycieli w
              Nowym 2005 Roku ;-)
              • Gość: x Re: W PSP Nr 5 ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.01.05, 18:06
                Najlepszego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka