Dodaj do ulubionych

Rachunki za gaz

IP: *.radom.pilicka.pl 27.01.05, 18:33
firma dba o wlasne korzysci,zapominajac o tych najslabszych klijentach,ludzie
w wieku 60 czy 80 lat nie beda jezdzic do gazowni bo im zdrowie nie
pozwala,jest to czysya arogancja gazowni,ktora wykorzystuje pozycje monopolisty...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wkurzona Re: Rachunki za gaz IP: *.116.udn.pl 28.01.05, 19:23
      No włąśnie, szlag mnie dzisiaj trafił. Nie jestem wprawdzie emerytką i jeszscze się poruszam, ale cholera mnie bierze, jak dostaję rachunki za gaz, naliczane raz na 4 miesiące.Nie dość, że płacę abonament, rachunek za zużyty gaz, to jeszcez na dodatek 2 opłaty przesyłwoe. Czy ktoś móglby mi wyjaśnić konieczność isytnieneia tychże opłat?
      • Gość: wer Re: Rachunki za gaz IP: *.udn.pl 28.01.05, 19:45
        Takie są przepisy i tak jest zbudowana taryfa opłat. Zresztą podobnie do taryfy
        za energię elektryczną.
        Mamy demokrację i jak chcesz to nie płać. Masz prawo. Dostawca ma prawo wymówić
        umowę.
      • Gość: Zorro Pogonić z kłonicą Dyrektora Ikwantego IP: *.udn.pl 28.01.05, 21:57
        W gazowni jest moim zdaniem prowadzona podwojna księgowość, ja mam dwa różne
        numery ewidencyjne. Napisali mi pismo, straszą komornikiem a ja płacę wszystko
        jak trzeba.
        Czy Dyrektora Ikwantego jest ktoś w stanie pogonić, czy może ja muszę wejsć do
        jego gabinetu z kłonicą i foto wydrukować w Faktach na pierwszej stronie ?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka