Dodaj do ulubionych

BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!!

• Gość: xxxx Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: 80.249.0.* 31.03.05, 08:04
      DEWOTA - kler to złodzieje i zboczeńcy. Chcesz by twoje dzieci lub inne były
      wychowywane w patologii? Zastanów się.
      • Gość: emerytka Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.05, 19:26
        Ludzie, czy wy już całkiem straciliście poczucie humoru ?????!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Paulinka Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 31.03.05, 19:32
          Jak w tej sytuacji mieć poczucie humoru?

Pijany kierowca - zakonnik w izbie wytrzeźwień

PAP 31-03-2005, ostatnia aktualizacja 31-03-2005 15:14

50-letni zakonnik z jasnogórskiego klasztoru paulinów spędził noc ze środy na
          czwartek w kieleckiej izbie wytrzeźwień. Trafił tam, gdyż o drugiej w nocy
          prowadził po pijanemu seata cordobę i między Kielcami a Częstochową został
          zatrzymany do kontroli drogowej - poinformowała PAP policja.

Policjant wyczuł od zakonnika silną woń alkoholu; badanie trzeźwości wykazało w
          wydychanym powietrzu 1,96 promila.

"Kierowca w habicie usiłował odstręczyć policjanta od czynności służbowych.
          Groził mu, że rzuci na rodzinę urok, który zabierze najbliższych" - powiedziała
          sierż. Izabela Grabowska z zespołu prasowego świętokrzyskiego komendanta
          policji.

Policjant nie zląkł się pogróżek. "W czwartek, w dniu wolnym od służby,
          przyszedł do pracy, by wypoczętemu już zakonnikowi spojrzeć w oczy i zapewnić
          go, że najbliższa rodzina żyje i ma się dobrze" - dodała policjantka.

Prowadzenie pojazdu drogowego w stanie nietrzeźwym jest przestępstwem, za które
          grozi do dwóch lat więzienia.
          Pijany kierowca - zakonnik w izbie wytrzeźwień
          Przeczytaj komentowany artykuł »
          kontik_711 31.03.2005 15:19 + odpowiedz

No to tylko trzeba poczekac na wypowiedzi krzyczace o szkalowaniu KK przez
          Gazete :)

• Zakonnik w izbie wytrzeźwień - farsa czy prawda?
          wilczysko1 31.03.2005 15:21 + odpowiedz

To oni tam nie tylko korupcją sie zajmuja / patrz spotkanie Giertych -
          Kulczyk /, ale również czarami.Nie ma co " Centrum Wartości ", więcej
          złamanego szląga nie dam.

• Pewnie zakonnik z Afryki
          patman 31.03.2005 15:23 + odpowiedz

Dobry szaman potrafi rzucić urok na rodzinę na następnych kilka pokoleń, więc
          panowie policjanci powinni się byli dobrze
          zastanowić, nim go zwinęli.

• Re: Pijany kierowca - zakonnik w izbie wytrzeźwie
          mangold 31.03.2005 15:24 + odpowiedz

kontik_711 napisał:

> No to tylko trzeba poczekac na wypowiedzi krzyczace o szkalowaniu KK przez
          > Gazete :)

Masz racje, zaraz oszołomki zaczna krzyczeć, że ten temat to tylko
          jątrzenie...że nic nowego nie wnosi..że jak tamk można ...że papież-polak, matka
          boska częstochowska i w ogóle....hahaha..
    • Gość: emerytka Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.05, 19:27
      Rozpętałaś burzę !!!! Gratuluję.
      To idioci dopiero.
      • Gość: ja prowokacja tak czy nie?? IP: *.udn.pl 31.03.05, 21:47
        Chyba nikt nie traktuje tego powaznie, ale jezeli by doszlo do katastrofy w
        stylu: LPR wygrywa wybory, a giertych zostaje premierem, to polska chociaz juz
        traktowana jako kraj 3-ciego swiata, dofnela by sie do sredniowiecza. kazdy
        chyba zdaje sobie z tego spraw, a luzie niech sie wykrzycza, powiedza co o tym
        sadza. moze jedez z tych wszechpolakow wreszcie przejzy na oczy i zobaczy ze
        swoim zachowaniem tak naprawde niszczy i tak juz zniszczony kraj, ze jest tylko
        marjonetka giertycha i rydzyka. tak prawde mowiac to strasznie mnie zirytowal
        ten artykulik, a najgorsze w tym wszystkim jest to ze sa ludzie ktorzy naprawde
        tak mysla. prowokacja prowokacja, ale wystarczy spojzec na wszechpolakow,
        jezeli by im wodz giertych nie napisal na kartkach co maja krzyczec na
        manifestacjach to oni nie wiedzieli by nawet po co tam sa. ale tak to juz bywa
        gdy czlowiek, ktory nie ma wlasnego zdania, a chcialby cos wielkiego robic, w
        czym sie przysluzyc, ale niestety jego rozwuj zatrzymal sie na na opcji
        sluchania, gdyz dwie nastepne czyli: analiza i podejmowanie decyzji sa
        wykluczone. a najgorsze ze coraz wiecej takich ludzi sie spotyka.
        Pozdrawiam wszystki :)
    • Gość: Czarna z Jaszczowa Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:11
      Droga pani Tereso!
      Z całym szacunkiem, ale czy była pani choć raz na Przystanku Woodstock?? Bo o
      ile się orientuję, tak strasznie się pani tym bulwersuje! Nie rozumiem jak
      mozna negować coś w czym ani razu się nie uczestniczyło. Jest to dla mnie
      zamkniecie umysłu!! Skoro tak dobrze pani orientuje się w tym temacie to pewnie
      wie pani że hasłem przewodnim Przystanku Woodstock jest stop przemocy,
      narkotykom oraz pokój. A jeżeli uważa pani ze nie nalezy przeciwdziałac
      zjawisku przemocy, narkotyków oraz że nie nalezy krzewic u młodzieży i dzieci
      pokoju i tolerancji, to co z pani za chrześcijanka? Po pani wypowiedzi można
      wywnioskować że jest pani osobą zamknietą na świat, nie chce pani się rozwijac
      z biegiem czasu, lecz zamkneła się pani w swoich własnych czterech ścianach.
      Zapewne jest pani osobą nietolerancyjną, gdzyż sprzeciwia się pani związkom
      homoseksualnym, co zapewniam panią nie jest niczym złym. Co do zwiększenia
      godzin lekcyjnych do sześciu jest to dla mnie pomysł bezsensowny, poniewaz
      uważam że nie można zyć samą religią, aby pogłębiać swoją wiedze należy
      kształcić się także w innych dziedzinach. Pomine temat radia, Ojca Rydzyka i
      telewizji Trwam, bo tutaj chyba mój komentarz nie jest potrzebny.
      Co do pigułek antykoncepcyjnych oraz innych tego typu środków, hmm... czy nie
      uważa pani że jest to lekka (żeby nie powiedzieć gigantyczna) przesada?? Czy
      woli pani by matkami były już dziewczyny w wieku 17, 16 a nawet 15 lat?? Tak,
      tak, nie jest to pomyłka dziewczyny współzyją z chłopcami juz w wieku 15 lat a
      zdarzają sie przypadki 13 latek które współzyją juz regularnie i to nie ze
      stałym partnerem... Co do zakazu seksu oralnego i analnego, cóz zakaz można
      taki wprowadzić, ale czy będzie pani w nocy chodzic po całej Polsce i sprawdzać
      w jaki sposób ludzie okazuja sobie miłość? Nie sądze. A poza tym seks jest
      prywatną sprawa każdego człowieka i nikt nie powinien w to ingerować.
      Gdyby karać każdego kto choć raz miał kontakt z wyżej wymienionymi, obawiam
      się że przynajmniej większa połowa całego narodu polskiego siedziała by teraz w
      więzieniach. Oczywiscie nie poruszyłam wszystkich wątków zawartch w pani
      liście, gdyż uważam że tamaty na które się tutaj wypowiedziałam w wystarczający
      sposób przemawiają do pani w jakiś sposób, a jeśli nie, to trudno. Niestety
      zawsze znajdą sie takie osoby jak pani, które na siłę będą gnac polską młodzież
      do kościołów i z całą pewnościa mogę stwierdzić że nie wszystkich zdoła pani
      namówić na takie zmiany postępowania.

Z poważaniem Magda R.
      • Gość: CzarnulkaJaszczów wszystko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:06
        prowokacja czy nie prowokacja wyraziłam swoje zdanie i jestem z tego
        zadowolona, a jeżeli komuś to nie pasi to już jego problem :D mam nadzieję że
        po mojej wypowiedzi przynajmniej część osób w przedziale wiekowym 30-100 lat
        odwiedzającyh to forum stwierdzi że sa jeszcze młodzi ludzie którzy potrafia
        wyrażać swoje zdanie i nie boją się krytyki, a nie tylko stać pod blokiem i
        palic blanty... (nie to żebym miała coś przeciwko:])

pozdrowionka papaski
        • Gość: s KUPA PÓŁGŁOWKÓW IP: *.udn.pl 01.04.05, 01:02
          z przewagą kupy...
      • Gość: Teresa Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 01.04.05, 14:06
        byłam i na przystanku łódstok i na niezabijaj w starym olesnie-co sie tam
        wyprawia wola o pomste do nieba!!!A im mlodsze matki tym lepiej przeca jest
        zerowy przyrost naturalny i coraz mniej prawdziwych katolikow na tym łez padole
    • Gość: krecik hmmmmmmmmmmmmm IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:55
      Zdaje się że kogoś tu pojeba...o i bynajmniej nie jestem to ja ! ! ! ! ! ! !
    • Gość: Kara Na Ziolo Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: 5.5R* / *.ruh.isu.net.sa 01.04.05, 14:20
      Musze przyznac pani Teresie całkowita racje!Co to sie dzieje z mlodzieza polska
      jest zatrwazajace!!!!Wystarczy spojrzec na ulice!!!
    • Gość: GregorY Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pl 01.04.05, 14:41
      Pani Tereso,
      z przyjemnością przeczytałem ten text właśnie dzisiaj - pierwszego kwietnia.
      Jutro można juz o nim zapomnieć.
    • Gość: ja Wtedy wszyscy by przeszli na inną wiarę! ale jaja IP: *.devs.futuro.pl 01.04.05, 18:25
      Ja też, bo bez przesady kobieto, na głowę upadłaś?
    • Gość: lalala pfff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:01
      ambitny komentarz :
      hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
      ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahaha
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaha
      hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha - widac że Paniusia z
      Radomia

-------
      Dajcie umrzec temu człowiekowi - bo on wciaz odczowa radosc
    • Gość: gość Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 02.04.05, 13:56
      test IP
    • Gość: qqq Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.riviera.pw.edu.pl 02.04.05, 19:55
      dewocje i fanatyzmy w tym stylu powinny być karane... to przez takich radykałów
      wybuchają wojny religijne, w których giną tysiące ludzi.... a z resztą nie chce
      mi się gadać...
      • Gość: AndreV oczywista prowokacja IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 08.04.05, 00:45
        popatrzcie sobie na adrses skad to bylo wsylane czyli IP czy myslicie ze ludzie
        na PW nie maja co robic tylko byc siostrami Teresami
    • Gość: bzdetka Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: 193.111.144.* 08.04.05, 20:14
      następna chora istota.....dewotka
      • Gość: gg Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 08.04.05, 21:00
        W kontekście tego co przeżywamy, jak czci Ojca Świętego młodzież obywatelka
        Teresa wyszła na kompletną idiotkę. Przepraszam za takie grube słowo ale nie
        lubię durnych prowokacji.
        • Gość: tiaa Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 16.04.05, 13:35
          pacz cwioku na date...kiedy watek byl rozpoczety..ehhh
    • Gość: Marcin Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pilicka.pl 16.04.05, 13:55
      Katole to najgorszy rodzaj chrześcijan, cały czas grzeszą, a potem idą się
      wyspowiadać i mają spokój. Szkoda nawet gadać!
    • Gość: de Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:09
      mówisz o marginesie a miliony modlą się za Ojca
      ty chyba jesteś UBek normalny człowiek by tak nie pieprzył
    • Gość: mimi Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 11:37
      radio MaRyja, a telewizja morde,nie identyfikuje sie z radiem MaRyja a
      Rydzykowego ryja w Trwam tez ogladac mi sie nie chce
    • Gość: da Re: BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! IP: *.wss.com.pl 18.04.05, 12:09
      TERESA TY GRAFOMANKO, OPANUJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka