Dodaj do ulubionych

Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu

IP: *.pl 05.09.01, 11:26
http://wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?dzial=010400&xx=418826

I co sadzicie o takim podejsciu do sprawy ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaboom Re: Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu IP: *.radom.pl 05.09.01, 17:26
      To nie jest stacja publiczna tylko prywatna i moze robic co mu sie tylko
      spodoba..
      Transmisje bezplatna powinna zapewnic telewizja publiczna...
      • Gość: Voder Re: Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu IP: *.pl 05.09.01, 22:54
        Gość portalu: Kaboom napisał(a):

> To nie jest stacja publiczna tylko prywatna i moze robic co mu sie tylko
        > spodoba..
        > Transmisje bezplatna powinna zapewnic telewizja publiczna...

Ja mowie o stanowisku FIFA w sprawie meczu polfinalowych, finalowych i o 3
        miejsce. Nawet cos o jakis karach bylo...
        • Gość: Kaboom Re: Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu IP: *.radom.pl 07.09.01, 02:23
          Gość portalu: Voder napisał(a):
          > Ja mowie o stanowisku FIFA w sprawie meczu polfinalowych, finalowych i o 3
          > miejsce. Nawet cos o jakis karach bylo...

Co nie zmienia faktu ze Polsat jest stacja prywatna i jako taka ma prawo nadawac
          co chce..
          A jezeli wykupi prawa do transmisji meczy to czemu ma na tym nie zarobic???

Jak ktos nie chce ogladac Polsatu przelaczy na TVP i tam sobie pooglada..
          Bedzie mial za free

• Gość: Janek Re: Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu IP: 10.30.166.* 07.09.01, 11:01
            To prawda! Polsat jest telewizją prywatną i może robić co chce! Może np. liczyć się z ludźmi z NASZEJ strony
            ekranu. Tymczasem usiłuje zrazić do siebie telewidzów. Może i dobrze, bo dzięki takim działaniom więcej
            ludzi zrozumie jak kiepska to telewizja.
            Polsat i tak zarobi krocie na reklamie podczas mistrzostw. Wciskanie się z platformą cyfrową (pomijam już fakt, że
            zwłaszcza po połączeniu Cyfry plus z Wizją Solorz nie ma najmniejszych szans) jest skandalem.
            • Gość: Voder Re: Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu IP: *.pl 07.09.01, 11:08
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> To prawda! Polsat jest telewizją prywatną i może robić co chce! Może np. liczyć
              > się z ludźmi z NASZEJ strony

A mi sie wydaje ze wszystko zalezy do umowy jaka zawarli...Pamietam swego czasu
              jak czesc filmow mogla byc odbierana tylko droga naziemna. Widac taka mieli umowe.
              Mam nadzieje ze FIFA ustosunkuje sie do tego chocby nawet po finalach.
              Co do reszty to sie w pelni zgadzam.
          • Gość: Lyche Re: Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 12:49
            Ciekawe co sobie obejrzy - bo napewno nie mecz.
            • Gość: Kaboom Re: Stanowisko FIFA i stanowisko Polsatu IP: *.radom.pl 09.09.01, 00:17
              Obejrzy mecz transmitowany w telewizji publicznej, moze nie na zywo ale obejrzy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka