Gość: mk IP: *.rutex.slask.pl 03.05.05, 21:06 BRAWO ZIELONI!!!bałem sie przy 0-1 ze sie nie podniosą a tu taka miła niespodzianka! kibice z Jaworzna ponapinali sie w internecie i sie gdzeis po drodze pogubili czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maldini mk pozdrawiam:) IP: *.udn.pl 03.05.05, 21:50 nie byłem na meczu bo miałem swój mecz ale przegrywać i wygrać mecz to inny Radomiak niz jeszcze kilka kolejek wstecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Brawo Radomiak za taktyke... IP: *.aei.ca 04.05.05, 01:04 I Broniszewski znowu "rosnie". Jak druzyna wygrywa to i trener jest chwalony.Ale to normalne, nieprawdaz? Ja tez zauwazylem ta odporosc psychiczna u pilkarzy, ze pomimo straty gola atakowali i chcieli zmienic wynik. To jest nowosc u pilkarzy Radomiaka. Ale na tym ten sport polega, ze trzeba walczyc do konca /tylko, ze przedtem to Im sie nie chcialo lub cos nie wychodzilo - mecze z KSZO czy Podbeskidziem/. Bardzo cenne punkty wywalczyl dzisiaj Radomiak!!! Jeszcze a propos Grzanki. Dlaczego dopiero pod presja kibicow i prezesa Zielonych Broniszewski ustapil i wreszcie wprowadzil do gry Galczynskiego, ktory niezle sobie radzi na tym posterunku. Trener powinien to zrobic po przegranym meczu z Widzewem. A juz w ogole Grzanka skompromitowal sie w meczu z KSZO, gdzie puszczal doslownie "szmaty". Gdyby "na sile" nie trzymal Broniszewski Grzanki to nie byloby pod rzad czterech porazek i tyle straconych nerwow i niepotrzebnych zalow. Mysle, ze do konca rundy wiosennej bedzie na bramce Galczynski. Brawo Radomiak za dzisiejszy mecz i juz nalezy sie zastanowic jak rozpracowac kolejnego przeciwnika czyli Piasta Gliwice. Przypuszczam, ze trener Broniszewski znajdzie na Piasta recepte. Czego z calego serca Mu zycze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS1910 Re: Brawo Radomiak za taktyke... IP: *.udn.pl 04.05.05, 01:27 Ronin musimy wygrać a szanse nawet na wyjście ze strefy barażowej jest możliwe. mk Ronin Maldini Wojtek T@T pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Re: Brawo Radomiak za taktyke... IP: *.aei.ca 04.05.05, 04:00 RKS1910 dziekuje za pozdrowionka. Radomiaka stac jest na wyjscie ze strefy barazowej, tylko MUSZA tego chciec bo druzyna jest dobra i stac Ich na spektakularne zwyciestwa. Szkoda, ze kilka meczow Radomiak przegral a to tylko przez Grzanke....Ale co sie stalo to sie nie odstanie. Radomiaka jest stac na wygranie pozostalych 8 meczy, ktore pozostaly do zakonczenia tej rundy. Nie, wcale nie zartuje....Bo wcale diabel nie jest taki straszny jak go maluja. Trzymaj sie RKS1910!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAA Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: *.udn.pl 04.05.05, 08:38 Powinni wygrywac nastepne mecze bo na to ich stac - sluszna uwaga tylko żeby sie w tych już dobrze naoliwionych trybach Radomiaka znowu coś nie zacieło, trzeba zauważyć , że przed nimi drużyny z czołówki tabeli i tu już potrzeba maksymalnej koncentracji i ogromnego zaangażowania całej drużyny , żeby wygrać, czego jako stary kibic Radomiaka - bardzo im życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: *.udn.pl 04.05.05, 10:32 z TYMI drużynami z początku tabeli będzie się nam łatwiej grało. Bo albo oni będą też chcieli wygrać co za tym idzie będzie więcej miejsca pod ich bramką bo będą atakować albo już będą pewni awansu patrz Bełchatów i odpuszczą po przyjacielsku mecz:))))) też pozdrawiam ekipe stała z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: 213.25.173.* 04.05.05, 11:32 Seba oby tak było mam nadzieje ze sie widzimy na Piascie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: *.rutex.slask.pl 04.05.05, 14:51 pozdraiwam Wojtka, Maldiniego, Ronina, Rks1910 T@T i inych kibicow Zielonych z całego świata!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:31 miła seria zwycięstw, tylko żeby nam Salamiego nie dmuchnęli w przerwie letniej, bo tylko on strzela, oby częściej tak ciasno było na naszym stadionie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lako Re: do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: 213.195.148.* 04.05.05, 17:18 Nie jest żle a za dwa lata w Radomiu EKSTRAKLASA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Ok'y, do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: *.chello.pl 04.05.05, 20:07 Na wstępie pozwolę sobie podziękować za pozdrowienia od "mk", "RKS1910" i "Maldini"ego, ja Wam i wszystkim dzisiejszym uczestnikom forum przesyłam również najserdeczniejsze pozdrowienia iżyczenia aby Radomiak utrzymał się w II- giej lidze i grał tam tak długo, aż nie awansuje do I-szej. "RAA" napisał "stary kibic Radomiaka", a ja bym tak żartobliwie zapytał: "a ile wiosen liczysz Kolego?". Ze swej strony dodam, żeby było jasno, że ja jako kibic Radomiaka wygrałem zawody, z okazji dnia dziecka, czyli 1-go czerwca, w 1964 roku. Były to zawody lekkoatletyczne, ja wygrałem pchnięcie kulą. Potem próbowałem podnoszenia ciężarów w "Czarnych", ale zachorowałem na żółtaczkę i skończyło się. Zostało mi natomiast kibicowanie piłkarzom Radomiaka. I tak trwa stale i niezmiennie. Sam się sobie dziwię dlaczego i nie znajduję zadnej sensownej odpowiedzi. Radomiak Pany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojotradom Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:17 R A D O M I A K OBY TAK DALEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Piast zdobyl 3 punkty z Polkowicami.... IP: *.aei.ca 05.05.05, 01:53 i ucieka Radomiakowi. W najblizsza niedziele Zieloni MUSZA grac na najwyzszych obrotach i dac z siebie wszystko, zeby wygrac z Piastem. Mysle, ze sie Im to uda bo sa na fali. Tylko zeby nie przecenili rywala. Piast to starzy wyjadacze i trzeba na nich uwazac i walczyc o kazda pilke i duzo strzelac i madrze sie bronic. To znowu nie bedzie latwy mecz. Ale jestem dobrej mysli, ze bedzie dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Do Ronina:) IP: *.udn.pl 05.05.05, 09:05 Ronin i bardzo dobrze że wygrał tabela się spłaszczyła i mamy 8pkt żeby utrzymać się bez baraży.Powiecie, że jestem zachłanny i jest to niemożliwe. Właśnie jest!!!Z tą grą co teraz prezentuje to są wstanie to zrobić.Piast widać gra lepiej niż Szczakowianka ale trzeba mimo tego bezwszględnie wygrać.Zagłębie wczoraj męczyło się z Radomskiem i do 89min było 1-1 dopiero rzut karny ich uratował!!!Więc wniosek są do pyknięcia:) Potem Mława wczoraj tam zawiesili 4 pilkarzy i odszedł sponsor czyli brak tam nadzieji na utrzymanie i nerwówka więc u siebie wygramy.Później mecze z czołówką.Tyle tylko tam praktycznie pozamiatane.Bełchatów pewny to po przyjacielsku nie będzie się wysilał.Arka musi wygrać więc będzie atakować śmiało co da naszym napastnikom więcej miejsca pod ich bramką.Korona??? jedyni którzy nie odpuszczą z wiadomych względów ale u siebie na Struga przy ogłuszającym dopingu wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Re: Do Ronina:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:41 Gratulacje kolejnej wygranej! i zycze utrzymania sie w 2 lidze ! Niech ktos z kregu Radomskiego reprezentuje Nas! Odpowiedz Link Zgłoś