Dodaj do ulubionych

II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1

IP: *.rutex.slask.pl 03.05.05, 21:06
BRAWO ZIELONI!!!bałem sie przy 0-1 ze sie nie podniosą a tu taka miła
niespodzianka! kibice z Jaworzna ponapinali sie w internecie i sie gdzeis po
drodze pogubili czy jak?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maldini mk pozdrawiam:) IP: *.udn.pl 03.05.05, 21:50
      nie byłem na meczu bo miałem swój mecz ale przegrywać i wygrać mecz to inny
      Radomiak niz jeszcze kilka kolejek wstecz
    • Gość: Ronin Brawo Radomiak za taktyke... IP: *.aei.ca 04.05.05, 01:04
      I Broniszewski znowu "rosnie". Jak druzyna wygrywa to i trener jest
      chwalony.Ale to normalne, nieprawdaz? Ja tez zauwazylem ta odporosc psychiczna
      u pilkarzy, ze pomimo straty gola atakowali i chcieli zmienic wynik. To jest
      nowosc u pilkarzy Radomiaka. Ale na tym ten sport polega, ze trzeba walczyc do
      konca /tylko, ze przedtem to Im sie nie chcialo lub cos nie wychodzilo - mecze
      z KSZO czy Podbeskidziem/. Bardzo cenne punkty wywalczyl dzisiaj Radomiak!!!
      Jeszcze a propos Grzanki. Dlaczego dopiero pod presja kibicow i prezesa
      Zielonych Broniszewski ustapil i wreszcie wprowadzil do gry Galczynskiego,
      ktory niezle sobie radzi na tym posterunku. Trener powinien to zrobic po
      przegranym meczu z Widzewem. A juz w ogole Grzanka skompromitowal sie w meczu z
      KSZO, gdzie puszczal doslownie "szmaty". Gdyby "na sile" nie trzymal
      Broniszewski Grzanki to nie byloby pod rzad czterech porazek i tyle straconych
      nerwow i niepotrzebnych zalow. Mysle, ze do konca rundy wiosennej bedzie na
      bramce Galczynski.
      Brawo Radomiak za dzisiejszy mecz i juz nalezy sie zastanowic jak rozpracowac
      kolejnego przeciwnika czyli Piasta Gliwice. Przypuszczam, ze trener
      Broniszewski znajdzie na Piasta recepte. Czego z calego serca Mu zycze!!!!!

• Gość: RKS1910 Re: Brawo Radomiak za taktyke... IP: *.udn.pl 04.05.05, 01:27
        Ronin musimy wygrać a szanse nawet na wyjście ze strefy barażowej jest możliwe.
        mk Ronin Maldini Wojtek T@T pozdro
        • Gość: Ronin Re: Brawo Radomiak za taktyke... IP: *.aei.ca 04.05.05, 04:00
          RKS1910 dziekuje za pozdrowionka. Radomiaka stac jest na wyjscie ze strefy
          barazowej, tylko MUSZA tego chciec bo druzyna jest dobra i stac Ich na
          spektakularne zwyciestwa. Szkoda, ze kilka meczow Radomiak przegral a to tylko
          przez Grzanke....Ale co sie stalo to sie nie odstanie.
          Radomiaka jest stac na wygranie pozostalych 8 meczy, ktore pozostaly do
          zakonczenia tej rundy. Nie, wcale nie zartuje....Bo wcale diabel nie jest taki
          straszny jak go maluja.
          Trzymaj sie RKS1910!!!!
    • Gość: RAA Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: *.udn.pl 04.05.05, 08:38
      Powinni wygrywac nastepne mecze bo na to ich stac - sluszna uwaga tylko żeby
      sie w tych już dobrze naoliwionych trybach Radomiaka znowu coś nie zacieło,
      trzeba zauważyć , że przed nimi drużyny z czołówki tabeli i tu już potrzeba
      maksymalnej koncentracji i ogromnego zaangażowania całej drużyny , żeby wygrać,
      czego jako stary kibic Radomiaka - bardzo im życzę.
      • Gość: Maldini Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: *.udn.pl 04.05.05, 10:32
        z TYMI drużynami z początku tabeli będzie się nam łatwiej grało.
        Bo albo oni będą też chcieli wygrać co za tym idzie będzie więcej miejsca pod
        ich bramką bo będą atakować
        albo już będą pewni awansu patrz Bełchatów i odpuszczą po przyjacielsku
        mecz:))))) też pozdrawiam ekipe stała z tego forum
        • Gość: wojtek Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: 213.25.173.* 04.05.05, 11:32
          Seba oby tak było mam nadzieje ze sie widzimy na Piascie?
    • Gość: mk do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: *.rutex.slask.pl 04.05.05, 14:51
      pozdraiwam Wojtka, Maldiniego, Ronina, Rks1910 T@T i inych kibicow Zielonych z
      całego świata!!!!!!
      • Gość: Gela Re: do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:31
        miła seria zwycięstw, tylko żeby nam Salamiego nie dmuchnęli w przerwie letniej,
        bo tylko on strzela,
        oby częściej tak ciasno było na naszym stadionie

Pozdrawiam
        • Gość: lako Re: do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: 213.195.148.* 04.05.05, 17:18
          Nie jest żle a za dwa lata w Radomiu EKSTRAKLASA
      • Gość: T@T Ok'y, do zobaczenia na meczu z Piastem! IP: *.chello.pl 04.05.05, 20:07
        Na wstępie pozwolę sobie podziękować za pozdrowienia od "mk", "RKS1910"
        i "Maldini"ego, ja Wam i wszystkim dzisiejszym uczestnikom forum przesyłam
        również najserdeczniejsze pozdrowienia iżyczenia aby Radomiak utrzymał się w II-
        giej lidze i grał tam tak długo, aż nie awansuje do I-szej.
        "RAA" napisał "stary kibic Radomiaka", a ja bym tak żartobliwie zapytał: "a ile
        wiosen liczysz Kolego?". Ze swej strony dodam, żeby było jasno, że ja jako
        kibic Radomiaka wygrałem zawody, z okazji dnia dziecka, czyli 1-go czerwca, w
        1964 roku. Były to zawody lekkoatletyczne, ja wygrałem pchnięcie kulą. Potem
        próbowałem podnoszenia ciężarów w "Czarnych", ale zachorowałem na żółtaczkę i
        skończyło się. Zostało mi natomiast kibicowanie piłkarzom Radomiaka. I tak trwa
        stale i niezmiennie. Sam się sobie dziwię dlaczego i nie znajduję zadnej
        sensownej odpowiedzi. Radomiak Pany!
    • Gość: kojotradom Re: II liga: Radomiak - Szczakowianka 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:17
      R A D O M I A K OBY TAK DALEJ!!!
    • Gość: Ronin Piast zdobyl 3 punkty z Polkowicami.... IP: *.aei.ca 05.05.05, 01:53
      i ucieka Radomiakowi. W najblizsza niedziele Zieloni MUSZA grac na najwyzszych
      obrotach i dac z siebie wszystko, zeby wygrac z Piastem. Mysle, ze sie Im to
      uda bo sa na fali. Tylko zeby nie przecenili rywala. Piast to starzy wyjadacze
      i trzeba na nich uwazac i walczyc o kazda pilke i duzo strzelac i madrze sie
      bronic. To znowu nie bedzie latwy mecz. Ale jestem dobrej mysli, ze bedzie
      dobrze....
      • Gość: Maldini Do Ronina:) IP: *.udn.pl 05.05.05, 09:05
        Ronin i bardzo dobrze że wygrał tabela się spłaszczyła i mamy 8pkt żeby
        utrzymać się bez baraży.Powiecie, że jestem zachłanny i jest to niemożliwe.
        Właśnie jest!!!Z tą grą co teraz prezentuje to są wstanie to zrobić.Piast widać
        gra lepiej niż Szczakowianka ale trzeba mimo tego bezwszględnie wygrać.Zagłębie
        wczoraj męczyło się z Radomskiem i do 89min było 1-1 dopiero rzut karny ich
        uratował!!!Więc wniosek są do pyknięcia:) Potem Mława wczoraj tam zawiesili 4
        pilkarzy i odszedł sponsor czyli brak tam nadzieji na utrzymanie i nerwówka
        więc u siebie wygramy.Później mecze z czołówką.Tyle tylko tam praktycznie
        pozamiatane.Bełchatów pewny to po przyjacielsku nie będzie się wysilał.Arka
        musi wygrać więc będzie atakować śmiało co da naszym napastnikom więcej miejsca
        pod ich bramką.Korona??? jedyni którzy nie odpuszczą z wiadomych względów ale u
        siebie na Struga przy ogłuszającym dopingu wszystko jest możliwe.
        • Gość: MKS Re: Do Ronina:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:41
          Gratulacje kolejnej wygranej! i zycze utrzymania sie w 2 lidze ! Niech ktos z
          kregu Radomskiego reprezentuje Nas!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka