Gość: szumi IP: *.radom.pl 23.06.05, 23:32 Zapraszam wszystkie osoby, które planują ślub, a nie do konca wiedzą co, gdzie, jak i za ile? Zapraszam wszystkich, którzy mogą doradzić i udzielić cennych wskazówek. Czy są chętni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: ślub w pigułce IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.06.05, 01:37 Tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi Re: ślub w pigułce IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 08:41 witaj miki :) mam nadzieję, że tu jeszcze zajrzysz :) Kiedy masz ślub i w jakiej fazie przygotowań jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi Re: ślub w pigułce IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 11:27 podciagam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezy.radom.pl Re: ślub w pigułce IP: *.radom.pilicka.pl 24.06.05, 13:34 Taki wątek jest z całą pewnością potrzebny. myśle że z czasem zrobi sie tu mile miejsce pełne potrzebnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ślub w pigułce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:46 ja tez bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi Re: ślub w pigułce IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 09:01 bardzo mi miło, że zechcieliście tu zerknąć :) Ja też myślę, że taki temat jest potrzebny. Mam ślub 10 września i jestem praktycznie w proszku :( Dużym utrudnieniem jest dla mnie to, że w Radomiu mieszkam bardzo krótko, nie mam wielu znajomych zorientowanych w temacie i w dodatku mój narzeczony jest w ciagłych rozjazdach, w związku z tym z przygotowaniami zostalam praktycznie sama :( w prawie nieznanym mi mieście :( Liczę więc na waszą pomoc :) Wczoraj dzwonilam do kancelarii jednej z parafi radomskich w sprawie spotkań przedmałzeńskich, zawiodłam się niesamowicie, gdyz ksiądz którym rozmawiałam nie udzielił mi żadnych informacji i poza tym dalo się wyczuć że chce mnie zbyć jak najprędzej. W związku z tym moje pierwsze pytanie: gdzie w krótkim czasie i miłej atmosferze mozna w radomiu zaliczyć kurs przedmałżeński? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi Re: ślub w pigułce IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 13:19 podciągam Odpowiedz Link Zgłoś