Dodaj do ulubionych

Cos o kieleckich kibolach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:26
to z "dziennikarskiego" obowiązku, ponieważ cała sprawa jest po prostu żałosna
zreszta sami zobaczcie
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=25749171&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • Gość: keraj Re: Cos o kieleckich kibolach IP: 213.199.233.* 28.06.05, 09:37
      wstyd coz, kilkunastu kiboli nie przynosi zaszczytu klubowi
      • Gość: KR! Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:51
        Znowu kibice Korony Kielce , najpierw zdemolowali 5 naszych autobusów 8 czerwca
        podczas meczu Radomiak Radom - Korona Kielce ,wyrwali też bramę stadionu a MPK
        oszacowało straty na 44 tysiac!Zachowywali sie fatalnie na tym meczu i muszą
        zapłącić 5 tysiecy zotych do kasy zwiążku PZPN!Rozrabiali nawet też podczass
        fety z okazji awansu doi I ligi!Myślą zę coś osiągną tymi popisami ale oni sa
        żałośni , zachowanie wyznacza pewne standardy , kibice Radomiaka sa jednymi z
        najlepszych w Polsce i powinniśmy być z nich dumni!Im nie przeszkadza , ze w
        druzynie gra czarnoskóry zawodnik są z tego dumni bo w RAdomiu nikt nie ma
        takich kompleksów jak mieszzakńcy kielc mają!Teraz ich ,,
        pseudopopisy "podziwia cała Polska , jak to nagłośnia to narobią pseudo rekalmy
        kielcom , które i tak mają beznadziejną opinie w Polsce!
        • marcmal Re: Cos o kieleckich kibolach 28.06.05, 09:55
          Wstyd, wstyd, wstyd.
          Nie zmienia to jednak faktu, że brendzluje się tam umysłow m.in. mój przedmówca
          zmieniajac nicki. Ta retoryka, ten poziom wypowiedzi, nie bój się jak to mowi
          KIBIC wyraż swą opinie pod swym włąsnym nickiem .
          A za debili wstyd :(
          • Gość: KR! Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:03
            Nie zmieniam nicku, jestem oburzony zachowaniem kieleckich pseudokibiców bo tak
            chyba trzeba ich nazwać po imieniu!A kasa , która pojawiła sie w kielcach na I
            ligę , to nie wszystko tam wychodzi brak tradycji piłkarskich i kultury dopingu!
            śmiejecie sie z Radomia i piłakrzy RAdomiak , zę w klubie brak kasy , ale
            Radomiak powstał w 1910 r. grało tam wielu piłkarzy z różnych krajów , mieliśmy
            ekstraklase już w sezonie 1984/1985 a Radomiak za parę dni rozpocznie już 20
            sezon w II lidze!Mozę kiedyś kibice z kielc będą sie zachowują godnie!Ale
            upłynie wiele wody w wisle zanim to sie stanie!
            • marcmal Re: Cos o kieleckich kibolach 28.06.05, 10:06
              Gość portalu: KR! napisał(a):

> Nie zmieniam nicku, jestem oburzony zachowaniem kieleckich pseudokibiców bo
              tak
              >
              > chyba trzeba ich nazwać po imieniu!A kasa , która pojawiła sie w kielcach na
              I
              > ligę , to nie wszystko tam wychodzi brak tradycji piłkarskich i kultury
              dopingu
              > !
              > śmiejecie sie z Radomia i piłakrzy RAdomiak , zę w klubie brak kasy , ale
              > Radomiak powstał w 1910 r. grało tam wielu piłkarzy z różnych krajów ,
              mieliśmy
              >
              > ekstraklase już w sezonie 1984/1985 a Radomiak za parę dni rozpocznie już 20
              > sezon w II lidze!Mozę kiedyś kibice z kielc będą sie zachowują godnie!Ale
              > upłynie wiele wody w wisle zanim to sie stanie!

Śmieję się z Radomiaka, pokaz mi gdzie, to ja likwiduję województwo
              świętokrzyskie nie. Życzę mu jak najlepiej. Może lepiej dopisz się, ze won
              chamstwo ze stadionów, a nie to że Kielce to wieś.
              A chamstwo nie ma miejsca zamieszkania jest wszędzie :(
        • Gość: keraj Re: Cos o kieleckich kibolach IP: 213.199.233.* 28.06.05, 10:01
          przesadzasz troche, robisz z tego informacje nad informacjami, jest to glupota
          pewnej grupy kiboli (nie myl z kibicami), jutro juz tego nikt nie bedzie
          pamietal, a problem juz dzis napewno zostal rozwiazany o czym jeszce nikt nie
          wie

A opinie o Kielcach pozostaw kazdemu indywidualnie, bo jak kiedys zrobia
          ankiete o beznadziejnych miastach w Polsce to nie wiem kto tu by protestowal
          aby ona nie miala miejsca
          • marcmal Re: Cos o kieleckich kibolach 28.06.05, 10:07
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=25755669&a=25755669
            Piszcie protest przeciwko głupocie.
            • Gość: KR! Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:11
              dZięx za email , nie mozna tolerowac rasizmu , ani pseudo zachowań , a mozę być
              tak tego piłkarza do Radomiak wziąść!!Klub przygarnie piłkarza , a kibice będą
              z niego dumni!
              • Gość: Hj Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:11
                Podobno na forum ogólnopolskim jest już 300 wpisó i kibice domagają się
                bojkotów meczy z udziałęm drużyny z Kielc i bojkotu sklepów - saloników
                prasowych firmy Kolporter sponsora Korony Kielce!Co o tym sądzicie mieszkańcy
                Radomia i kibice Radomiaka!
                • marcmal Re: Cos o kieleckich kibolach 28.06.05, 12:16
                  Z tego ty napisałeś ze sto.
                  www.korona-kielce.pl/show.asp?id=3917
                  STOP GŁUPOCIE
                • Gość: keraj Re: Cos o kieleckich kibolach IP: 213.199.233.* 28.06.05, 12:39
                  Zamierzam kupic calkiem sporo kostki z Jadaru (radomskiego) do wybrukowania
                  duzego placu (kieleckiego) i nawet taki wpis jak twoj nie zmieni mojej decyzji.

Podobno kostka z firmy Chyżne jest lepsza, tansza. I po co to napisalem, zebys
                  sobie uswiadomil jaki glupi jestes.
                  • Gość: KR! Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:45
                    Ale nietolerancja na tym poście , ludzie są oburzeni zachowaniem władz korony i
                    kibiców z kielc , może jeszcze ten zawodnik zagra w kielcach a kibiców pajaców
                    bandytów wyrzuci się z kielc!
                    • Gość: keraj Re: Cos o kieleckich kibolach IP: 213.199.233.* 28.06.05, 12:53
                      bo zanim ktos cos napisze niech sie chwile zastanowi, a pisza w caly swiat co
                      wyczytaja np w GW
                      ludzie nie sa oburzeni decyzja zarzadu Korony bo decyzja co do kiboli nie miala
                      jeszcze miejsca, narazie fakt to podpisanie umowy z czarnoskorym
                      brazylijczykiem (nie pierwszą osoba z innym kolorem skory w Kielcach oczywiscie
                      inni nie maja nic wspolnego ze sportem)

zarzad nie jest z tych co zostawi to plazem, dla przykladu beda decyzje co z
                      DEBILAMI (kibolami) zrobic
                      • Gość: grzesiek Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:53
                        Ja jednak zaryzykuję stwierdzenie , ze w kielcach miał miejsce niezły sakndal
                        na skalę ogólnopolską!A ciekawe czy korona nie ejst w jakąś aferę zamieszana ,
                        bo podbno pan sędzia Krzysztof Z. z Łodzi prowadził salonik sieci Kolporter
                        sponsora Korony Kielce w swoim rodzinnym mieście Łodzi , sędziował ez mecze
                        korony i PZPN nie widział w tym nic złego!W ogóle Polska pilka to jedno wielkie
                        bagno!
                        • Gość: KR! Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:04
                          Pewne zachowania są niedopuszczalne a rasizm ze stadionów trzeba wypędzić ,
                          precz z bandytami w szalikach , szkoda że zarząd Korony nie radzi sobie z
                          kieleckimi bandytami w szalikach , szkoda mi tego klubu byłem na meczu
                          Radomiak - Korona w Radomiu 8 czerwca i dawno takich pseudokibiców w Radomiu ,
                          nie widziałem prowkowali cały mecz kibiców Radomiaka.Po co , nie rozumiem tego
                          Radom sie nienawidzi z Kielcami , ale po co zaraz wojny!Oj dobrze zę jest
                          przerwa wakacyjna w piłce!
                          • Gość: keraj Re: Cos o kieleckich kibolach IP: 213.199.233.* 28.06.05, 14:34
                            wlasnie wystapil precedens w sytuacji jaka jeszcze nie miala miejsca, z ktorym
                            sobie poradzono, zarzad klubu olal kiboli DEBILI i podpisal kontrakt z
                            brazylijczykiem
                            Nie ma czasu na rozmowe z DEBILAMI, klub zapewne z nimi nie podejmie wspolpracy
                            nigdy i nigdzie a wrecz przeciwnie, przegoni ich gdzie pieprz rosnie

Tez mnie dziwi dlaczego istnieje ta nienawisc wsrod kibicow jak piszesz, mam
                            nadzieje ze to tylko wsrod kiboli, bo nie zanm kibica z anty.. do innych.

• Gość: KR! Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:58
                              Mimo , ze jestem kibicem Radomiaka od 19 lat to postawa władz Korony kielce
                              jest najbardziej ok , pręćz z tym chamstwem i rasizmem!
    • Gość: jurek Re: Cos o kieleckich kibolach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:56
      okazalo sie ze zarzad Kolportera nie otrzymal ZADNEGO pisma od
      kibicow...ciekawe jak teraz sprostuje to wyborcza...no comment
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka