Dodaj do ulubionych

ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-ie !!!

30.06.05, 09:26
W EXPRESSBUS-ie, w tych bordowych busach, ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ!!!
24 czerwca 2005 kierowca firmy Expressbus jeżdżący na trasie LUBLIN-KRAKÓW
został zatrzymany przez POLICJĘ na przystanku przy ulicy Ruskiej w Lublinie.
Kierowca firmy bordowych brusów próbował odjechać z pasażerami do Krakowa o
godzinie 6.00 po spożyciu alkoholu. Policja podała po skontrolowaniu kierowcy
alkomatem, że miał 1.70 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Od tego
feralnego dnia będę jeździła do Krakowa tylko i wyłącznie z innym
przewoźnikiem. Z resztą już nie po raz pierwszy miałam przyjemność jeździć z
tą firmą i kierowcy zawsze jeździli jak szaleni, kto wie czy już wcześniej
sobie nie popijali i wsiadali za kierownicę. Całe szczęście, że Policja
skontrolowała ten, bus bo bym mogła ulec wypadkowi a nawet i zginąć, nie
wspomnę już o innych pasażerach. A TEGO BYM NIE CHCIAŁA!!! Według mnie ta
firma "exspressbus" jest nie odpowiedzialna, że daje kluczyki i samochód
własnym pijanym kierowcom, który służy do przewozu ludzi.
Wszystkim odradzam korzystania z usług tej firmy, chyba ze wolicie z
EXPRESSBUS-em wybrać się na cmentarz, a nie do Krakowa!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Duch Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: 212.160.172.* 30.06.05, 09:44
      Brzmi jak wypowiedz konkurencji. Ja i tak wolę własny transport lub jeśli nie
      ma własnego jazdę pociągiem.
    • Gość: tomek Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:54
      Ja widziałem jakieś 2 lub 3 tygodnie temu w Puławach POLICJA już czekała na
      kierowcę firmy EXSPRESS. Co się po kontroli policyjnej okazało kierowca był
      zupełnie pijany!!! Zabrali mu prawo jazdy!!!

• Gość: agnieszka Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:06
      Zauwarzyłam że z tą firmą exspressbus można się wybrać tylko na cmentarz. Skoro
      w tej firmie tylko piją alkochol i worzą ludzi po pijaku!!! Widzę że to nie
      poraz pierwszy w tej firmie jerzdzą na dwuch gazach.
      • Gość: Gela Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:16
        czy to nie jakis prowokacyjny post konkurencji???
        ja jeździłem ta firma i się z tym nie spotkałem
        • Gość: LUCIA Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:11
          wŁAŚCICIEL WIE JAKICH LUDZI ZATRUDNIA!!!!!!
          • Gość: oki Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.udn.pl 30.06.05, 14:28
            klamstwa i jeszcze raz klamstwa
      • Gość: POLAK Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 22:33
        TY Agnieszka poczytaj trochę ortografi
    • Gość: xxx Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.infoplus.com.pl 30.06.05, 15:25
      A skąd wiesz, że to nie był bus npo. z BP Tour? Jasnowidztwo?? A może prywatne
      animozje?
      • Gość: aga Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:00
        Wszystkie lokalne i nie tylko media podawały ,że o godz. 6,00 został zatrzymany
        pijany kierowca na ul. Ruskiej z przewozów na trasie Lublin - Kraków
        • Gość: Mike Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.infoplus.com.pl 01.07.05, 09:00
          Wiesz co Aga? Jeździj sobie pociągiem, będzie wtedy miejsce w busie. Ty
          będziesz zadowolona i ja też, bo wreszcie nie będzie tłoku.
    • Gość: oprawca Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.k.mcnet.pl 30.06.05, 16:49
      wielka afera, strzelil sobie jednego zanim poszedl do pracy ;)

Ja ze swej strony jechalem do Krakowa tym busem i moge powiedziec jedno,
      kierowcy dobrze spelniaja swoja role, znaja trasy, objazdy, omijaja korki,
      czasem jada brawurowo to fakt, ale jesli chcecie w miare szybko dostac sie do
      danego miejsca, a nie stac w korku w ukropie to polecam
    • Gość: Stare Serce Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:03
      1.70 promila i od razu pijany? Moze po prostu sobie krople zoladkowe zazyl.
    • Gość: informator Re: ALKOHOL PŁYNIE SZEROKĄ STRUGĄ w EXSPRESSBUS-i IP: 193.111.144.* 30.06.05, 22:21
      cos mi to pachnie proba dyskredytacji konkurencyjnej firmy, jesli tak to lepiej
      by bylo zeby zaczeli konkurowac ze soba cenami i jakoscia obslugi niz rzucaniem
      w siebie blotem, co za duzo sejmu sie naogladaliscie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka