Dodaj do ulubionych

impra auto-moto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:18
jaką imprezę auto-moto chcielibyście obejrzeć w Radomiu ,termin koniec
sierpnia.Wy wymyślacie, ja robię :-).Mówię serio ,czekam na realne
propozycje !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Re: impra auto-moto IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 25.07.05, 15:07
      Wyścigi formuły 1 :)))
      • Gość: antares Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:05
        jakakolwiek,zdajemy sie na Twoja inwencje,masz nasze blogoslawienstwo;-)))
        ps.szacunek
      • Gość: fan radomia Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:30
        prosiłem o realne propozycje !F1 owszem jest widowiskowa ale to jeszcze nie
        czas :-)
    • Gość: air show Re: impra auto-moto IP: 193.111.166.* 25.07.05, 17:29
      Uwaga! Tylko nie zrob tego w weekend kiedy bedzie Air Show, bo wiekszosc moze
      wybrac pokazy...
      • Gość: fan radomia Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:43
        czasem mnie korci aby spróbować :-)
        • Gość: .L Re: impra auto-moto IP: 193.111.144.* 26.07.05, 11:24
          mysle ze mialbys duze szanse wygrac ta rywalizacje :)
    • Gość: klubowicz Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:53
      zapraszamy do współpracy
      • Gość: key..... Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:23
        hmm, jest lotnisko....sporo dresikow w zagazowanych biemwu lansujacych sie pod
        haronem, wiec mysle ze wyscig 1/4 mili bylby dobrym i stosunkowo latwo
        wykonalnym pomyslem..
        • Gość: fan radomia Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:26
          Tu może byc drobny problem,bo na lotnisku jest położona nawierzchnia na którą
          dano gwarancję pod warunkiem ,że bedzie wykorzystywana tylko przez samoloty.A
          innych miejsc ćwierćmilowych ,które możnaby zamknąć na kilka godzin jest jakby
          mało.I tu mam nadzieję odezwą się ci co takie miejsca znają !!
          • Gość: taki tam Re: impra auto-moto IP: *.udn.pl 26.07.05, 01:09
            wiem, ale nie powiem;) A może powiem;) kiedyś;)
            • Gość: nan Re: impra auto-moto IP: *.radom.pl 26.07.05, 08:09
              A może warto pomyśleć nad współpracą z klubem 4x4...
          • Gość: Key... Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:22
            hmm, szkoda, to moglaby byc calkiem sympatyczna impreza, w sumie w modlinie
            nawierzchnia jest podobna..moz ejednak warto sprawdzic?
            • Gość: fan radomia Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:52
              ok,sprawdzę.Spróbujmy zastanowić się gdzie możnaby zrobić wyścigi na 1/4 mili
              oprócz lotniska.
              • Gość: MaciekM Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:43
                Najlepsza byłby ul Slowackiego ,od świateł przy odeonie w dół do wiaduktu,ale
                chyba nikt się nie zgodzi aby ją zamknąć na kilka godzin :-(
              • Gość: szybka osa Re: impra auto-moto IP: *.infoplus.com.pl 26.07.05, 10:04
                Na pasie kołowania na lotnisku.
                Zróbcie zlot małych fiatów, CC itp. Wszystko co mini.
    • Gość: WR Re: impra auto-moto IP: *.radiorekord.pl 26.07.05, 11:02
      Propozycja moto-imprezy: salon/wystawa/prezentacja... i testy :))) aut
      pracownikow Magistratu ;)
      • Gość: artek Re: impra auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:13
        skontaktuj sie z chlopakami z klubu 7000obr. masz adres jch strony internetowej www.7000obr.pl oni organizuja takie imprezy na torze automobil klubu radomskiego, i z regule sa to brdzo udane imprezki i bardzo widowiskowe, pogadaj z nimi nz forum a napewno Ci pomoga. pozdro
        • Gość: taki tam Re: impra auto-moto IP: *.udn.pl 26.07.05, 21:00
          Przecież mamy lotnisko w Nowym Mieście n. Pilicą. Co prawda chyba nie jest za
          równe, ale może choć te 400-500 m się tam znajdzie.
          Kolejna sprawa to ulice miasta. Nikt nei poweidział, że nie można ich zamknąć.
          Jakiś czas temu w Rzeszowie własnie to zrobiono i rozegrano tam wyścig ana 1/4
          mili. Problemem była tylko własnie nierówna nawierzchnia. Nie wiem jak wygląda
          sprawa nachylenia drogi, bo ul. Słowackiego na tym odcinku własnie taka jest.
          Obawiam się, że są jakieś wytyczne ku temu, bo tak to w Radomiu padałyby
          rekordy;) Inne ulice: Lubelska - długa, szeroka, może na jakimś odcinku nawet
          wystarczająco równa. A może Żeromskiego na odcinku od 25 czerwca do wiaduktu?
          Jest w miarę szeroka, i równiutka... jeszcze;) Narutowicza jest nachylona więc
          chyba odpada. Mireckiego chyba nie?;) Mam jeszcze takią jedną lokalizację,
          rodzynek, ale poza Radomiem i zostawię to na deser;) Ale jestem za.
          www.7000obr.pl chyba też;), mam nadzieję. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka