Gość: czy wy macie nocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:16 Czy w radomiu macie nocne autobusy? jesli tak to ile. podajcie mi strone waszej komunikacji miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihot Re: kielczak IP: *.infoplus.com.pl 03.08.05, 09:47 W Radomiu linie 7 i 9 kursują całą dobę. Nie potrzeba nocnych linii. www.komunikacja.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga linia 101 nocna IP: *.internet.radom.pl 03.08.05, 10:27 Linia 101 nocna była u nas kilkanaście lat wcześniej niż w Kelcach nocne autobusy,które są u Was od paru miesięcy.Czym chcecie Kelcaki nam zaimponować? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: linia 101 nocna IP: 213.199.233.* 03.08.05, 10:39 on niczym nie zaimponował tylko sie grzecznie zapytał a Ty wyraznie sie przechwalasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: linia 101 nocna IP: *.internet.radom.pl 03.08.05, 10:50 Gość portalu: @ napisał(a): > on niczym nie zaimponował oczywiście! > tylko sie grzecznie zapytał ja już znam te ich grzeczne zapytania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: linia 101 nocna IP: 213.199.233.* 03.08.05, 10:56 nudne wakacje , co nieeee, juz niedlugo szkola, kultury może poduczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: linia 101 nocna IP: *.internet.radom.pl 03.08.05, 11:00 Gość portalu: @ napisał(a): > nudne wakacje , co nieeee, juz niedlugo szkola, kultury może poduczą Proponuję już zacznij się uczyć nie czekając do września.Powodzenia! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: linia 101 nocna IP: 213.199.233.* 03.08.05, 11:04 aluzja jest do Ciebie, nie mam przyjemności pozdrowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: linia 101 nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:20 W Radomiu nocne autobusy były od połowy lat 80-tych w 2004 zliwkwidowano linię nocną 101 , która kursowała jak nasza 7 , była też linia 102 , która kursowała jak nasza 9!W Kielcach są teraz autobusy nocne chyba 3 nawet nie wiem co oni chcą tym wykazać , na prowokację mi to nie wygląda , ale w przypadku Kielc zawsze trzeba mieć wzmozoną uwagę już coś pewnie kombinują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: linia 101 nocna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:36 101,102,103,34,35 - linie kursujące w nocy w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: linia 101 nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:17 Pomyliłem sie o 2 linie a po co wam nocne w Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: linia 101 nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:38 208 tysięczne Kielce mają 4 linie aotubusowe nocne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: linia 101 nocna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:16 linia 34 od bardzo dawna ma 2 kursy nocne w kierunku osiedli polnocnych o 0:30 i 1:20 linia nr 35 z kolei dociera z osiedli polnocnych do Centrum Kielc, odjazdy o godzinie 1:05,3:50,4:30 i kursuje od kilkunastu lat. linie 101,102,103 kursują od czerwca i juz wiadomo,ze 101,102 na pewno zostają na stale,a 103 bedzie mialo zmodyfikowaną trase badz ulegnie likwidacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: linia 101 nocna IP: *.kielce.net.pl 03.08.05, 13:37 widze ze uwaznie sluchales mojego porannego materialu w polskim radiu kielce.. gratuluje jurku... oby tak dalej! linia 103 bedzie zmodyfikowana pojdzie na wschodnie dzielnice miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: linia 101 nocna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:48 nie sluchalem!!!kurde :) a cos ustalili nowego???przeslij mi mejlem info :] wiesz na jaki adres :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: linia 101 nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:26 ciekawe wątek nocne w Kielcach co nas to w RAdomiu obchodzi jak tam jak ktoś powie , że jest z RAdomia to musi uciekac bo zaraz mu krzywdę zrobią!Kielce strasznei nie lubią Radomia , wogóle oba miasta sie nienawidzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: linia 101 nocna IP: 213.199.233.* 03.08.05, 15:11 wszystko puentujesz nienawiscia, i to jest przewaga mądrego nad głupim, kto mądry to czyta wie kto kim jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: linia 101 nocna IP: 213.199.233.* 03.08.05, 15:18 znam wielu ludzi z Radomia mieszkajacych w Kielcach i wielu studentów tam studiujących, w przeciwieństwie do Ciebie nie maja komplekscow i nie musza uciekac przed nikim, krzywdy im nikt nie robi bo sa szcesliwi mimo wszystko co poza tym, PS mniej uszczypliwie do Ciebie i bez plucia jak to okreslasz - jestes chory z zazdrosci, uwazasz sie za madrego a nim nie jestes, dlaczego, bo nie umiesz milczec (a milczenie jest zlotem) a plecenie 3 po 3 jak sie nie ma nic sensownego do powiedzenia to swiadczy o duzej niedojrzałości psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: linia 101 nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:21 Ja też znam wielu kielczan i radomian mieszkających w Kielcach ja tego nie oceniam!Ja bym nigdy w Kielcach niemchciał mieszkać to miasto Kielce wybiło sie na plecach Radomia taka jest historia wybiliście sie na tym , ze nam czasami noga sie podwinie!W latach 1918-1939 i 1945-1975 Kielce okupowały Radom i nie zmienisz tego a w 1976r. kielce zachowały sie haniebnie po radomsmim czerwcu!a wogóel co mnie jakieś czerwone zakompleskione Kielce obchodza nigdy Kielce nie bedą lepsze od Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: kielczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:05 "208 tysięczne Kielce mają 4 linie aotubusowe nocne?" Skoro pytasz to Ci odpowiadam, a do 210 tysiecy dolicz sobie 60 tys. studentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: kielczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:17 W Kielcach mieszka 210 tysiećy osób a w RAdomiu 227 tysięcy mimo braku urzedów i mega bezrobocia 27 % a i zawsze w historii w Radomiu mieszkało wiecej ludzi niż w Kielcach!A co do tych 60 tyś. studentów to chyba przesadzasz o jedno zero za dużo podałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kielczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:22 Pełno tych kieleckich prowokatorów na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: kielczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:38 Zdecydowanie sie nie pomylilem, faktem jest to,iz w Kielcach jest ok. 60000 studentow rocznie. Przykro Ci z tego powodu? Bo z tego co widze to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: kielczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:41 Wiesz 60 tyś studentów a w Radomiu 30 tyś. no i co z tego !akademia świętokrzyska powstałą w 1 973r. w Kielcach a miała powstać w radomiu tylko komuniście nagrodzili swoje kochane Kielce Edward Gierek bardzo lubił Kielce! Czerwone miasto ma czerwonych patronów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: kielczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:44 Kwaśniewski uniwerku nie załątwił co , województwo tak a uniwerku nie!Czerwone kielce muszą czekać! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: kielczak 03.08.05, 16:56 Tak się składa ,że to radom jest czerwony--macie chyba lewicowego prezydenta, aKielce mają gospodarza miasta z prawej strony:))) Buziaczki KR! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Jan Kochanowski był komunistą? :))) 03.08.05, 16:55 Gość portalu: KR! napisał(a): > Wiesz 60 tyś studentów a w Radomiu 30 tyś. no i co z tego !akademia > świętokrzyska powstałą w 1 973r. w Kielcach a miała powstać w radomiu tylko > komuniście nagrodzili swoje kochane Kielce Edward Gierek bardzo lubił Kielce! > Czerwone miasto ma czerwonych patronów! Jan Kochanowski, patron Akademii Świętokrzyskiej, przyszłego Uniwersytetu był komunistą??? jaki miał numer legitymacji partyjnej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: kielczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:42 szkoda,ze wszystko sprowadzasz to jednego, banalnego argumentu, o ile to jest argument...zaszlyszales pewnie cos i teraz wszystko na jedno kopyto, szkoda,ze masz tak bardzo zawezony pion wiedzy. Wspolczuje...a 60 tys swiadczy o tym,ze miasto liczy sie w srodowisku studenckim, to tylko 2 razy tyle co w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: kielczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:38 Jak ktoś ma ambicje w Kielcach nie studiuje poziom tam żałosny uczelni a z tą akademia w 1973r. to prawda czysta!Was to boli drogi kielczanie?A co z tymi atakami jakiś pseudointeligentów z Kielc w stylu gladiator.ek to ja ich olewam! Olewam całe czerwone Kielce!A z tym prezydentem prawicowym to anomalia historii polityki zawsze byliscie czerwoni ulubieńcy władzy w latach 1945-1989 okresie PRL to oczywiście Kielce!Miasto czerwone od pokoleń! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek KR ! na Prezydenta ! 03.08.05, 19:48 A wtedy Kuba gwarantowana! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: KR ! na Prezydenta ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:03 Galdaiator.ek wstapił do Samoobrony jest I mulatem III RP!Obiecuje wszystko dla Kielc i zaorac Radom i pisać od nowa historię och jaki on uczony cóż to oczywiscie kolega gladiator.ek z Kielc absolwent słynnego kieleckiego WUML-u przy KC PZPR w Kielcach!W czerwonych kielcach ma stachanowksie poparcie 1500 % ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: kielczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:04 POwiem Cie ze kilka procent stanowia osoby pochodzace z Twoje miasta...skoro sa malo ambitne to chyba powinny zostac tam,gdzie sie urodzily,a nie przyjezdzac do Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: kielczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:07 Ja też nie studiuję w RAdomiu tylko w innym miescie i co z tego studije ze mną kilkamnaście osób z KIelc i co z tego!a Ci niektórzy z Kielc studiują tez w Radomiu , moja opinia jets taka studia w KIelcach to pomyłka dla ludzi na poziomie , jak możecie to wiecie w Kielcach nie studiujcie , uczelnie słabe i miasto anty nastawione do Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck prymitywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:08 boze... co za prymitywy... nie bede ocenial poziomu intelektualnego tej pseudo dyskusji szkoda slow!!! wy po prostu zazdroscicie kielcom i nie mozecie zniesc tego ze w niektorych sprawach sa lepsi.. zakonczmy te bezsensowna gatke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: prymitywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:09 Ja Kielcom tylko nowe stadionu zazdroszczę a Kielce miastu Radom zazdroszczą wielkości , mieszkańców na poziomie , kultury i wspaniałej historii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Kielce zawsze mniejsze od Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:12 Macie coś na ten argument radom zawsze w XX wieku był wiekszy od Kielc i miał wyższy poziom mieszkańców! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Kielce zawsze mniejsze od Radomia! 03.08.05, 20:31 Gość portalu: KR! napisał(a): > Macie coś na ten argument radom zawsze w XX wieku był wiekszy od Kielc i miał > wyższy poziom mieszkańców! Ale co tu trzeba udowadniać, to jakiś zarzut ,że Kielce mają 15 tys. mniej mieszakńców? -chyba. to raczej świaczy o tym jak większy Radom jest zacofany od lepeij roziwniętych, i wyższych rangą Kielc--nieprawdaż? Czy naprawdę tylko liczba mieszkańców imponujecie--wątpliwa zresztą chluba-tymbardziej że różnica żadna--natomiast w wyglądzie i randze miast przepaść-na korzyść Kielc .Pozdrawiam --jeszcze jakoś niczym nie zakasowałeś mnie--czekam na jakiś argument, na coś czego mógłbym zazdrościć Radomiowi--bo jak na razie niczego takiego nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Kielce zawsze mniejsze od Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:08 Jesteś kieleckim psiakiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Kielce zawsze mniejsze od Radomia! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:37 KR! jesteś dużym chłopcem a nie wiesz że nie liczy się wielkość - liczy się jakość ;-) Pozdrawiam z Kielc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: prymitywy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:23 "[...] miastu Radom zazdroszczą wielkości , mieszkańców na poziomie , kultury i wspaniałej historii." Jesli ty jestes jednym z mieszkancow na poziomie to wiele wyjasnia...zyj w swoim swiecie iluzji, tak malo w nim rzeczywistosci, tak wiele nieprawdy. A poza tym powtorze CI po raz kolejny!NIE zestawiaj Kielc z Radomiem,bo to dla nas ujma,poki co. Patrzac obiektywnie dzisiaj to wy upadacie,nie my. Przejdz sie przez Centrum Kielc i naliczysz ok. 30 inwestycji, ktore widoczne są golym okiem. 10 kolejnych czeka na realizacje... i co?Lyso Ci?? A to tylko Centrum miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: prymitywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:30 To Ty nie porównuj radomi do kielc bo ubliżasz Radomiowi , Kielce czerwone miasto pewnie ma tez czerwonych mocodawców co stoją za tymi inwetsycjami! Propagandzisto takiego miasta brzydkiego jak Kielce nie ma chyba w Polsce Kielce są na poziomie wąchocka czy naszego zwolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: prymitywy 03.08.05, 20:37 Tak się skałda ,ze w powszechnej opinii ludzi którzy byli (a raczej przejeżdżali) przez Radom to włąśnie Radom uchodzi za najbrzydsze miasto w Polsce---wystarczy poczytac wątki pisane o Radomiu, czy choćby Twoj drogi KR1 "Radom--miasto rodzinne" --az tam kipi od potwierdzeń jaka żenadą jest radom. A tak nawiasem mówiąc czy Wy, z KR! na czele tak musicie absolutnie wszytkiego zazdriościć Kielcom, czy wy nie zdajecie sobie sprawy ze takie wpisy Niby antykieleckie swiadcza tylko o waszych powiatowych kompleksach? A te wyzwiska lecące z ust KR1--przecież jakbym słuchał Goebbelsa...-opinię on świetną wystawia Radomiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Kielce-najpiękniej iluminowane miasto 03.08.05, 20:39 Skoro takie brzydkie sa Kielce-to dlaczego wygrały ogólnopolski konkurs na najpiękniej oświetlone miejsce? dlaczego tylu turystów przyjeżdża do poslki? widziałeś kiedyś jakiś folder, przewodniki po radomiu dla turystów w kilku językach? Ponad 15 muzeów i galerii--tez o czyms świadczy? kilka teatrów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Kielce-najpiękniej iluminowane miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:41 Propaganda to twoja specjalność tyle kłamstw napisałeś w tych 2 postach te niespełna 200 tyś. Kielce są takie prywmitywne a gladiator.ek cofnij sie do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Kielce-najpiękniej iluminowane miasto 03.08.05, 21:17 powiedz co skałamłem to się ustosunkuję. widzisz jak łątwo zbić Twoja nieudaczną propagandę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ KR ostatni Dyktator z Radomia IP: 213.199.233.* 04.08.05, 09:01 wstyd mi za Ciebie, przypominasz mi Łukaszenke swoimi wypowiedziami, wielka ułommnością intelektualną jaką prezentujesz ośmieszasz mieszkanców tego zacnego miasta Radomia przestan i wynos sie natychmiast bezwstydniku Odpowiedz Link Zgłoś