Dodaj do ulubionych

wybierzmy Korpette Zych

IP: *.32.udn.pl 22.09.05, 23:06
głosujmy na mądrych ludzi ,wiec wybierzmy pania Jole Korpette Zych
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: wybierzmy Korpette Zych IP: *.internet.radom.pl 22.09.05, 23:13
      skarpeta warta głosu ???
      a po co babcia w sejmie która nic nie umie oprucz grzebania w kupie
      • Gość: forumowicz Re: wybierzmy Korpette Zych IP: 82.139.43.* 23.09.05, 00:21
        Majpierw niech zainwestuje w siebie a potem niech się wybiera do stolicy,żeby
        nas nie skompromitowała.Chodzi mi o pełny zakres inwestycji.Wizualny i
        intelektualny.
        • Gość: doktorek Re: wybierzmy Korpette Zych IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 07:30
          Jolanta to bardzo zadbana kobitka.
          Życzyłbym żeby w jej wieku wszystkie kobitki tak wyglądały.
          • Gość: Znudzony Re: wybierzmy Korpette Zych IP: *.udn.pl 23.09.05, 10:27
            Dajcie spokój z panią Zuch! Może wystarczy już młodych, ambitnych,
            wykształconych i inteligentnych Radomianek w sejmie w minionej kadencji w
            osobie pani Łyżwińskiej. Niech w tej kadencji coś się zmieni w tej kwestii.
    • Gość: gość Re: wybierzmy Korpette Zych IP: *.udn.pl 23.09.05, 20:09
      Przy innych kandydatkach, to prawdziwa dama!
      • Gość: dyzio Re: wybierzmy Korpette Zych IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 23.09.05, 22:05
        dama???? z jakigo grajdoła przyjechałeś że o korwecie piszesz daammmmmmaaaa
        • Gość: doktorek (oryg.) Re: wybierzmy Korpette Zych IP: *.183.udn.pl 23.09.05, 22:53
          Korwetta? Facet! Syrena, czyli skarpeta. A tak poważnie. Skarpetta chwali się
          uczciwością. Może i tak jest. Nie wiem, bo prywatnie jej nie znam. Uczciwość u
          posła rzecz ważna, ale równie ważna jest inteligencja. Poseł musi mieć coś do
          powiedzenia i umieć to powiedzieć. Ani jedno, ani drugie w przypadku Skarpetty
          nie wchodzi w rachubę. Z jej wypowiedzi pamiętam 2: raz dla giwi powiedziała,
          że jest na urlopie i o sprawie (chodziło o zakaz handlu) pomyśli (!!!), jak
          urlop skończy. Drugi raz, ostatnio, na żywo w Dami, sylabizowała coś z kartki o
          Ołdakowskim. I to by było na tyle, ale mnie wystarczy. Dla mnie jej wybór to
          byłaby po prostu kompromitacja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka