Dodaj do ulubionych

Platformo opanuj się

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.10.05, 13:23
Uważam, że Platforma zachowuje się jak małe dziecko w piskownicy któremu
zabrano łopatkę. Nie poważne są wypowiedzi polityków Platformy a zwłaszcza
Komorowskiego, gdzie widać frustracje po przegranych wyborach, PIS
przeedstawia konkretne propozycje o Platformie mało/ogladalem wiekszośc
wypowiedzi w TV/.
Panowie z Platformy , opamiętajcie sie, głosowalem na Was, ale teraaz Wam
życzę żebyscie znikneli ze sceny politycznej, jesteście totalnie
nieodpowiedzialni, ignorujecie wskazania wyborców, żałosne są Wasze
zacietrzewione wypowiedzi,że koalicji juz nie będzie. mam nadzieję , że będą
nowe wybory w których uzyskacie max 5% i to bedzie Wasze miejsce! Wasza
postawa jest wręcz antynarodowa, sami wpychacie PIS w dziwne objecia Leppera
i Giertycha.
Totalnie mnie dziewi, że w waszej partii nie ma ani krztyny zdrowego
rozsądku!!!
Takie zachowanie jest niegodne partii która ma zdawało by sie rozsądnych
polityków, niestety zawiśc rozum im totalnie przysłoniła, dążą do
samodestrukcji, powtarzają AWS bis, wstyd mi że na Platformę głosowałem , ale
drugi raz tego błędu nie zrobię! Panowie z Platformy, czy Wy nie widzicie ,
że budujecie samoobronę??? !!!
Moge wysłac okulary Komorowskiemu- z ogromna korektą - aczkolwiek myslę że mu
to nic nie pomoże- gdyby miał odrobinę honoru to sam dawno by zrezygnował z
kandydowania na Marszałka - w tym klinicznym przypadku , zostaje modlic się w
jego sprawie do Boga o zdrowie, bo o rozum już za późno, Tuskowi z taką samą
korektą jak Komorowskiemu - może zostac wyleczony, Rokicie z umiarkowaną
korektą- z możliwoscia całkowitego ozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: miner Re: Platformo opanuj się IP: *.internet.radom.pl 29.10.05, 13:41
      jak ty jesteś zawiedzionym fanem PO to chwała że już nie popierasz PO,
      Tylko ktoś kto nie ma szarych komórek może takie głupoty wypisywać opanuj się
      człowieczku nie kąsaj tym jadem bo jeszcze sam się ukosisz i wykończysz
    • Gość: IV Rzesza Re: Platformo opanuj się IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 13:48
      klam Pinokio klam, kolejny debil PIS-owski podszywajacy sie tym razem pod
      zwolennika PO, by zdeskredytowac przeciwnika, piszacy te same frazesy
      zaczerpniete z innych forow. Plodza posty jak kroliki na wiosne, tylko ze narod
      na szczescie nie w pelni nie zidiocial by nie odroznic te perfidne zagrywki.
      • Gość: PIS Re: Platformo opanuj się IP: *.udn.pl 29.10.05, 14:05
        PLATFORMO NIE DAJ SIE ZWIECS DOPROWAC DO WYBOROW W STYCZNIU!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: IV Rzesza Re: Platformo opanuj się IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 14:15
          widisz kolego wlasnie takim postepowaniem, m.in jakie robicie na tym forum,
          kolejnym ciosami w swego koalicjanta dajcecie wyrazny powod by nie traktowac
          Was powaznie, nikt bowiem nie lubi byc ciagle "bitym", cierpliwosc i znoszenie
          ciosow ma swoje granice, sytuacja ta wyglada obrazowo tak, ze okladacie kijem
          PO jednoczesnie spiewajac mila kolysanke.
          • Gość: radmir Re: Platformo opanuj się IP: 82.139.40.* 29.10.05, 16:02
            Nie kołysankę, tylko alleluja pod akompaniament Radia Maryja.
      • Gość: radmir Re: Platformo opanuj się IP: 82.139.40.* 29.10.05, 16:05
        Gratuluję wyboru nicka. Jest bardzo trafny
    • Gość: Wojtek Re: Platformo opanuj się IP: *.udn.pl 29.10.05, 15:19
      Oj platformo opanuj się bo jakby doszło do ponownych wyborów to minimum połowa
      tych co głosowali na PO poprze PIS.Lepiej w końcu uznać porażkę. Na tym polega
      demokracja.
      • Gość: IV Rzesza Re: Platformo opanuj się IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 16:41
        i znow ta sama osoba, zabral glos ten sam smieszny "instytut badan
        spolecznych", taka radomska naczelna wrozka tego forum, dziwne jest tylko, ze w
        wiekszosci badan spoelcznych i badan portalowych sytuacja jest zupelnie
        odwrotna od przedstawionej przez Ciebie, zatem wiedza swa czerpiesz chyba z
        anteny Radia Maryja lub Nazi Dziennika.
    • Gość: lew Re: "zawiedzony fanie PO' ---opanuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 15:37
      - o jakaś ty bida zawiedzona - ty się czlowieku opanuj ,jak tobie radzą inni bo
      dostaniesz pierd...a na mózg i tedy będzie dużo gorzej.Z tobą jest coś nie fer
      bo wypisujesz ostatnio same głupoty za foru m dotyczące zawiedzeń - a to może
      nawiedzeń tylko ja żle zrozumiałem ...Jeszcze raz -opanuj się i wyhamuj ten
      popęd do polityki której pojąć nie możesz a przy twoim rozumowaniy dziecinnym i
      tak nie pojmiesz.
    • Gość: roro Re: Platformo opanuj się do zawiedziony fan PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:41
      Ty fanie chyba glosowales na Platforme Korwina mike bo cosci sie myli i moze z
      glowka u ciebie nie ok. Jak tak cie zawiedli to zrob se puku, puku, puku. A tak
      wogole to se walnij tego korbolika co chyba masz jeszcze od leperka za twoj
      glosik i oki. CI PA PIS DA CI A JA PA.
      • Gość: były członek PO Re: Platformo opanuj się do zawiedziony fan PO IP: *.udn.pl 01.11.05, 10:40
        Wypisuję się z tego towarzystwa frustratów. Przez dąsy przegranego Tuska cała
        partia straciła szanse na obsadzenie wielu stanowisk swoimi kompetentnymi
        ludźmi. Szczerze powiem liczyłem na to. Szkoda, poszukam wzorem Religi innego
        rozwiązania.
        • fnx1 Re: Platformo opanuj się do zawiedziony fan PO 01.11.05, 11:00
          Zastanów się tylko jaki program ci kompetentni ludzie PO by realizowali. Swój?
          Czy PISu? Bo jesli swój to PIS byłby śmieszny. Jeśli PISu to oni by się
          ośmieszali. Zobaczymy jak prof. Religa wyjdzie na przyjęciu posady. I co będzie
          realizował. Z duzym zaciekawieniem będę na to patrzył.
        • fnx1 Re: Platformo opanuj się do zawiedziony fan PO 01.11.05, 11:02
          Dodam tylko, że nigdy niczyim "członkiem" nie byłem a poglądy mam moje własne a
          nie partyjne... Dzięki temu nie muszę wypisywać się jak coś mi się nie spodoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka