Gość: dzwon IP: *.ats.pl / *.ats.pl 10.11.05, 23:19 I love you lila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 00:13 Aj dżast kol tu sej ajlowju... Stiwi Łonder Żeby ktoś o mię tak napisał jak ten Dzwon,lub o edziu... Mię zazdrość zżera,a Cię Edwardzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:17 Edzio to pedzio wolę Edward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 00:47 Piter uwaszaj tera co Ci powiem; A ja jeszely moszna to s miłom chęciom Piter odstąpię Tobie decyzję w tej jakszesz delykatney sprafie jakom jest nazewnictwo Gościa portalu o 17 nickach pszefasznie podpysujomcego siem E. Nie liczyłbym na polemykem s Edwardem bo gościu na rypki chiba zakończyć seson był pojechan lub co gorsza dźizus kuźwa ja pie.. / jak konrad marek w dniu świra był gadać / bojófki jakieś łon łorganisuje na jutro. No wiesz na te wiece pod temi tam lech-lerkamy czy eklerkami. Ja tam kuźwa nie wiem w sumnie o so chosi,ale ludzie na mnieście gadajum sze to za sprawom jakiejściś Lydki co to łona pierfsza saufaszyła gronkowce w kyblach w tym super hyper markecie,wziena wymazy na paperki lankmusowe i do sanepida zaniesła. Jak zaniesła do sanepida,to sanepid dostał speeda i wszystkim na wiosce rozgłosił sze 11 listopada idymy kupom najsampierw ; Na Belweder,póśniej na Kowno,póśniej Szyitów czyly tych co to w szyjem dają ostro wyślemy na madagaskar,no o potem to jusz kupom mości panowie - ma siem rosumieć z lidką i księdzem proboszczem na czele z tzw.coctajlamy na te eklerki pójdymy hej...... Coctajle M. / od nazwy - malinowe / rozgrzejom nas mocno i mocz jutro będzie z namy Rycerze Dżedaj. Nie damy pogrzęźć o 4.00 rano i zatarasujemy fóskamy wejścia. Nikt siem nie prześliźnie. Nie będą sracze wyglądały tak jak Lidia opowiada. Na komniec podobno będzie mała integracja pod byłym klubem Royal więc możeta wzionć se sobą rojal. To i se poświętujemy po swojemu a nie po zachodniemu i nie będzie eklerk pluł nam w twarz! W twarz! W twarz! Jusz my go moresu i hygeny nauczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:20 ech, ci napalency... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:22 Ja też Cie kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:26 sorry, jestem zbyt zmeczona na rozdawanie autografow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:27 a ja chcę Ciebie nie autografu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:30 bo w tym caly jest ambaras, zeby dwoje chcialo naraz I'm afraid I can't... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:32 A okres masz, no to się uspokoiłem, bo nie lubię być odrzucany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 01:36 Poziomu trochę ludziska bo z damą konwersujecie - a jeżeli gadać nie potraficie to idźcie palulu do ciepłych żonek i pamiętajcie o jednym; If you want to go to bed Don't forget globulka ,,Z" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:38 String ja tam dam nie uznaję, dla mnie płeć żeńska to baby i kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 01:40 Łojezu Majtki Wrzynki toć Ty Zbój nad Zbójami jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j DROGOWSKAZ IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:52 napalency ------------> agencje towarzyskie z siedziba w radomiu lub Centrum Informacji Rozrywki Erotycznej: "Lidka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: DROGOWSKAZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 01:57 Lidka lubi eklerki czyli czrnych - to prawdziwy w pełnym tego słowa znaczeniu Krzyżowiec - i jak ładnie z zarazkami,bakteriami walczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: DROGOWSKAZ IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 02:03 bo lidzia woli po francusku, i zeby czysto bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:44 :-) tak, to okres szalonych zakupow w MARKS&SPENCER, niech mnie ktos powtrzyma, bo te jeansy sa takie drogie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:45 Jednak baba nie kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:53 jednak napaleniec nie zakochany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:32 'lilabaj " -przepadam za tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:32 czy tvp puscila jakis melodramat, ze ludziom tak hormony skoczyly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j w audytorium midiem... IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 02:31 prosze wylaczyc wszystkie komorki! zamykam drzwi, nie wpuszczam spoznialskich, uwaga, zaczynamy: w zyciu kazdego mezczyzny nadchodzi taki dzien, w ktorym czuje on, ze dalej nie podola, jesli nie da upustu nagromadzonym hormonom, z racji swego samczego gatunku, pojawia sie instykt mysliwego: samiec wychodzi na low, zazwyczaj poznym wieczorem lub noca, pierwsze swe kroki kieruje on do wszystkich znanych mu istot wietrznych, ktore w jego mniem.. wachaniu, sa potencjalnymi kandydatkami... bajeruje, zwodzi, czaruje je, a gdy sie okazuje, ze trafil pod zly adres, unosi sie gniewem, obrazajac swe niedoszle "ofiary", i tak co jakis czas... panie string, prosze tam nie rozmawiac z edziem, tego pana nic nie interesuje poza swoja osoba, jego notatki sa zawsze wulgarne i nie na temat miejmy nadzieje, ze cenzura do nas nie dotrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Auditorium Maximum. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 03:09 No okej ouki douki,nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:47 Co ta Lilabaj ma w sobie takiego, że przyciąga dewiantów? Pamiętajcie: KAŻDA DAMA JEST KOBIETĄ ALE NIE KAŻDA KOBIETA JEST DAMĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 14:16 co ty mi tu insynuujesz? ze niby co? lekkich obyczajow jestem? widzisz, normalni ludzie ciagna do czarujacych istot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 14:25 Właśnie cycu aligatorku mały jeden - ehe dobrze mu / jemu-ej / napisałem i... milcz jak do nas mówisz... hej. To ja napisałem , Tu byłem - Tony Halik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 14.11.05, 01:48 "KAZDA DAMA JEST KOBIETA..." - i tu sie srogo myli zwierzatko, bo najwyrazniej zapomnialo o tej grupie mezczyzn, ktorzy z zamilowania przebieraja sie w kobiece ciuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Aligatorek leje krokodyle łzy! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:34 Coś ostatnio nagromadziło się na tym forum hm...ekscentryków. Lilabaj jest pyskata ale to "stara" znajoma. Już się człowiek przyzwyczaił i wiele zniesie. Reszta jakieś nowe egzemplarze: string, Lidka, dzwon i kilku innych. Pora chyba przejść na inne forum, przeczekać...bo tu zrobiło się jakoś nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Aligatorek leje krokodyle łzy! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 14:38 INTELIGENTNI LUDZIE NIGDY SIE NIE NUDZA !!!!! wyszlo szydlo z worka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j farewell, aligatorek, farewell IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 14:42 no co? jeszcze tu jestes i czytasz co mam ci do napisania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:54 Pewnie, że jestem. A co ja bym robił bez Ciebie? stanowisz dla mnie żer. Co do inteligencji to jednak ludzie inteligentni nudzą się często. Szczególnie wtedy gdy nie mają równych sobie do dyskusji. Mogą sobie poszukać jakiegoś zastępczego zajęcia ale co zrobić jak ktoś jest towarzyski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Lilabaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 15:20 Towarzyski to może być aligatorku paw / czyli tak jak ktoś blisko Ciebie stoi poczuje się słabo i nacię zawartość swojego żołądeczka zamiast złości wyładuje / Pawie panowramiczne natomiast - tak odległe........... Ale hola,hola czyż Paw nie jest wdzięcznym następnym tematem do dyskusji na tym forum?? A ja machnąłem siem i karty przed rozdaniem wyłożyłem dzięki ali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnirts Re: string---- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:28 ty stworze ludzkiego rodzaju - na ciebie nie ma już okreśenia -ty jesteś naprawdę debilem XXI wieku i jakie masz wcielenie i które kolejne ?? Odpowiedz Link Zgłoś