Dodaj do ulubionych

Lilabaj kocham Cię!!!!

IP: *.ats.pl / *.ats.pl 10.11.05, 23:19
I love you lila
Obserwuj wątek
    • Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 00:13

Aj dżast kol tu sej ajlowju...

Stiwi Łonder

Żeby ktoś o mię tak napisał jak ten Dzwon,lub o edziu...
      Mię zazdrość zżera,a Cię Edwardzie?
      • Gość: piter Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:17
        Edzio to pedzio wolę Edward
        • Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 00:47
          Piter uwaszaj tera co Ci powiem;

A ja jeszely moszna to s miłom chęciom Piter odstąpię Tobie decyzję w tej
          jakszesz delykatney sprafie jakom jest nazewnictwo Gościa portalu o 17 nickach
          pszefasznie podpysujomcego siem E.
          Nie liczyłbym na polemykem s Edwardem bo gościu na rypki chiba zakończyć seson
          był pojechan lub co gorsza dźizus kuźwa ja pie.. / jak konrad marek w dniu
          świra był gadać / bojófki jakieś łon łorganisuje na jutro.
          No wiesz na te wiece pod temi tam lech-lerkamy czy eklerkami.
          Ja tam kuźwa nie wiem w sumnie o so chosi,ale ludzie na mnieście gadajum sze to
          za sprawom jakiejściś Lydki co to łona pierfsza saufaszyła gronkowce w kyblach
          w tym super hyper markecie,wziena wymazy na paperki lankmusowe i do sanepida
          zaniesła.
          Jak zaniesła do sanepida,to sanepid dostał speeda i wszystkim na wiosce
          rozgłosił sze 11 listopada idymy kupom najsampierw ; Na Belweder,póśniej na
          Kowno,póśniej Szyitów czyly tych co to w szyjem dają ostro wyślemy na
          madagaskar,no o potem to jusz kupom mości panowie - ma siem rosumieć z lidką i
          księdzem proboszczem na czele z tzw.coctajlamy na te eklerki pójdymy hej......

Coctajle M. / od nazwy - malinowe / rozgrzejom nas mocno i mocz jutro będzie
          z namy Rycerze Dżedaj.
          Nie damy pogrzęźć o 4.00 rano i zatarasujemy fóskamy wejścia.
          Nikt siem nie prześliźnie.

Nie będą sracze wyglądały tak jak Lidia opowiada.

Na komniec podobno będzie mała integracja pod byłym klubem Royal więc możeta
          wzionć se sobą rojal.
          To i se poświętujemy po swojemu a nie po zachodniemu i nie będzie eklerk pluł
          nam w twarz!
          W twarz!
          W twarz!
          Jusz my go moresu i hygeny nauczymy.
    • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:20
      ech, ci napalency...
      • Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:22
        Ja też Cie kocham!
        • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:26
          sorry, jestem zbyt zmeczona na rozdawanie autografow
          • Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:27
            a ja chcę Ciebie nie autografu
            • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:30
              bo w tym caly jest ambaras, zeby dwoje chcialo naraz
              I'm afraid I can't...
              • Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:32
                A okres masz, no to się uspokoiłem, bo nie lubię być odrzucany!
                • Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 01:36

Poziomu trochę ludziska bo z damą konwersujecie - a jeżeli gadać nie potraficie
                  to idźcie palulu do ciepłych żonek i pamiętajcie o jednym;

If you want to go to bed
                  Don't forget globulka ,,Z"
                  • Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:38
                    String ja tam dam nie uznaję, dla mnie płeć żeńska to baby i kobiety
                    • Gość: string Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 01:40

Łojezu Majtki Wrzynki toć Ty Zbój nad Zbójami jesteś
                    • Gość: l i l a b a j DROGOWSKAZ IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:52
                      napalency ------------> agencje towarzyskie z siedziba w radomiu lub Centrum
                      Informacji Rozrywki Erotycznej: "Lidka"
                      • Gość: string Re: DROGOWSKAZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 01:57

Lidka lubi eklerki czyli czrnych - to prawdziwy w pełnym tego słowa znaczeniu
                        Krzyżowiec - i jak ładnie z zarazkami,bakteriami walczy
                        • Gość: l i l a b a j Re: DROGOWSKAZ IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 02:03
                          bo lidzia woli po francusku, i zeby czysto bylo...
                • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:44
                  :-)
                  tak, to okres szalonych zakupow w MARKS&SPENCER, niech mnie ktos powtrzyma, bo
                  te jeansy sa takie drogie!!!
                  • Gość: majtki wrzynki Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.radom.pl 11.11.05, 01:45
                    Jednak baba nie kobieta!!!
                    • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:53
                      jednak napaleniec nie zakochany!!!
              • Gość: gucio Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:32
                'lilabaj " -przepadam za tobą
            • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 01:32
              czy tvp puscila jakis melodramat, ze ludziom tak hormony skoczyly?
    • Gość: l i l a b a j w audytorium midiem... IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 02:31
      prosze wylaczyc wszystkie komorki! zamykam drzwi, nie wpuszczam spoznialskich,
      uwaga, zaczynamy:

w zyciu kazdego mezczyzny nadchodzi taki dzien, w ktorym czuje on, ze dalej nie
      podola, jesli nie da upustu nagromadzonym hormonom,
      z racji swego samczego gatunku, pojawia sie instykt mysliwego: samiec wychodzi
      na low, zazwyczaj poznym wieczorem lub noca,
      pierwsze swe kroki kieruje on do wszystkich znanych mu istot wietrznych, ktore
      w jego mniem.. wachaniu, sa potencjalnymi kandydatkami...
      bajeruje, zwodzi, czaruje je, a gdy sie okazuje, ze trafil pod zly adres, unosi
      sie gniewem, obrazajac swe niedoszle "ofiary",
      i tak co jakis czas...

panie string, prosze tam nie rozmawiac z edziem, tego pana nic nie interesuje
      poza swoja osoba, jego notatki sa zawsze wulgarne i nie na temat

miejmy nadzieje, ze cenzura do nas nie dotrze...
      • Gość: string Auditorium Maximum. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 03:09

No okej ouki douki,nie będę
    • Gość: aligatorek Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:47
      Co ta Lilabaj ma w sobie takiego, że przyciąga dewiantów? Pamiętajcie: KAŻDA
      DAMA JEST KOBIETĄ ALE NIE KAŻDA KOBIETA JEST DAMĄ !!!
      • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 14:16
        co ty mi tu insynuujesz? ze niby co? lekkich obyczajow jestem?
        widzisz, normalni ludzie ciagna do czarujacych istot :-)
        • Gość: string Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 14:25

Właśnie cycu aligatorku mały jeden - ehe dobrze mu / jemu-ej / napisałem i...
          milcz jak do nas mówisz...
          hej.

To ja napisałem , Tu byłem - Tony Halik
      • Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj NIE kocham Cię!!!! IP: *.server.ntli.net 14.11.05, 01:48
        "KAZDA DAMA JEST KOBIETA..."
        - i tu sie srogo myli zwierzatko, bo najwyrazniej zapomnialo o tej grupie
        mezczyzn, ktorzy z zamilowania przebieraja sie w kobiece ciuszki...
    • Gość: aligatorek Re: Aligatorek leje krokodyle łzy! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:34
      Coś ostatnio nagromadziło się na tym forum hm...ekscentryków. Lilabaj jest
      pyskata ale to "stara" znajoma. Już się człowiek przyzwyczaił i wiele zniesie.
      Reszta jakieś nowe egzemplarze: string, Lidka, dzwon i kilku innych. Pora chyba
      przejść na inne forum, przeczekać...bo tu zrobiło się jakoś nudno...
      • Gość: l i l a b a j Re: Aligatorek leje krokodyle łzy! IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 14:38
        INTELIGENTNI LUDZIE NIGDY SIE NIE NUDZA !!!!!
        wyszlo szydlo z worka...
      • Gość: l i l a b a j farewell, aligatorek, farewell IP: *.server.ntli.net 11.11.05, 14:42
        no co? jeszcze tu jestes i czytasz co mam ci do napisania?
        • Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:54
          Pewnie, że jestem. A co ja bym robił bez Ciebie? stanowisz dla mnie żer. Co do
          inteligencji to jednak ludzie inteligentni nudzą się często. Szczególnie wtedy
          gdy nie mają równych sobie do dyskusji. Mogą sobie poszukać jakiegoś
          zastępczego zajęcia ale co zrobić jak ktoś jest towarzyski?
          • Gość: string Re: Lilabaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 15:20

Towarzyski to może być aligatorku paw / czyli tak jak ktoś blisko Ciebie stoi
            poczuje się słabo i nacię zawartość
            swojego żołądeczka zamiast złości
            wyładuje /

Pawie panowramiczne natomiast - tak odległe...........
            Ale hola,hola czyż Paw nie jest wdzięcznym następnym tematem do dyskusji na
            tym forum??
            A ja machnąłem siem i karty przed rozdaniem wyłożyłem

dzięki ali
            • Gość: gnirts Re: string---- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:28
              ty stworze ludzkiego rodzaju - na ciebie nie ma już okreśenia -ty jesteś
              naprawdę debilem XXI wieku i jakie masz wcielenie i które kolejne ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka