Gość: Wichajster IP: 82.139.38.* 26.11.05, 16:42 Sonda Temat najbardziej „ciekawy” gość na forum. Typować można osoby które: was najbardziej wkurzają, bredzą, obrażają wszystkich,najbardziej prowokują, zaczynają najwięcej bezsensownych wątków itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aligatorek Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:38 Ostatnio zdecydowanie Lidka. Posiada wszystkie wymienione tu cechy oraz kilka innych. Jest strasznie nudna. Nie nazwałbym jej jednak ciekawym gościem (nawet w cudzysłowiu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:49 Najbardziej uciążliwym i natretnym gościem na forum jest niejaki "String " którego posty zaśmiecają forum .Być może jest to małolat mający trochę przstawione w głowie lub dorosły typowy oszołom dla obecnego okresu .Wtóruje mu 'Lilabaj " nie odbiegająca w niczym od" stringa "Te dwie osoby powodują to ze z naszego forum odeszło szereg stałych i uczciwych dyskytantów którzy prześli na inne fora . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string i tony Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.05, 19:03 I tam dyskutują o polityce jak na starych zgredów ze ZBOWiDu przystało buehahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:06 ot odezwał się debil "string" a nie mówiłem żę to największy dureń na forum - wszedzie go pełno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string i tony Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.05, 19:16 Smerfie cierpisz na O.Z.N. - ostry zespół niedopchnięcia - znajdź se jakąś fajną Smerfetkę,to może frustracje ciebie bendom omijały w mniejszym niż dotąd stopniu i nie będziesz obrażać ludzi. Na razie cierpisz na kompleksy wobec Stringa,wyluzuj bo Ci żyłka pęknie. Zmów dzisiaj dwie zdrowaśki,a będzie po sprawie. Dobra Rada; - Nie odpisuj na moje posty - lepiej je zgłoś klikając czerwony kosz. Profesor Doktor Wiktor Wektor Traktor tony halik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.chi-03.cvx.algx.net 26.11.05, 19:30 Najbardziej debilny :string Najbardziej chamski:lilabaj Najwieksze zero: lidka Najzabawniejsze jest to,ze nikt z w/w nie mieszka w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.05, 19:48 Ja dojeżdżam do Was do roboty,więc wypraszam to sobie... A gdyby nie my to tacy frustraci jak ty spierniczały gościu biłbyś pewnie żonę Teraz możesz się przynajmniej wyładować na klawiaturze. Ale mu zapodałeś String!!! Buehahahahaha!!! A pewnie Tony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:42 Gość portalu: 1 napisał(a): > Najbardziej debilny :string > Najbardziej chamski:lilabaj > Najwieksze zero: lidka > > Najzabawniejsze jest to,ze nikt z w/w nie mieszka w Radomiu. >>trafiłeś w sam środek tarczy ,nic dodać nic ująć -ale się bronią i ujadają jak wsciekłe kundle ale bydlę pozostanie bydlęciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:42 Gość portalu: 1 napisał(a): > Najbardziej debilny :string > Najbardziej chamski:lilabaj > Najwieksze zero: lidka > > Najzabawniejsze jest to,ze nikt z w/w nie mieszka w Radomiu. >>trafiłeś w sam środek tarczy ,nic dodać nic ująć -ale się bronią i ujadają jak wsciekłe kundle ale bydlę pozostanie bydlęciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 22:02 "Najbardziej chamski:lilabaj" - ecchhh, znowu to wasze polskie myslenie... sorry, ale taka mam juz zasade, ze w zyciu nie pomoge oszustom, kretaczom i leniuchom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROTEST Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.udn.pl 26.11.05, 20:04 Nie ma prawie ciekawych bo nie przystoi występować w tak beznadziejnym towarzystwie.Jedyna rada to nie podejmować dyskusji prowokowanych przez te "ZERA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 21:23 co tam? tez PROTESTujesz przeciwko dobrym obyczajom? pochodzisz z radomia? od dzis, gdy zetkne sie z brakiem kultury wokol siebie, zapytam niekulturalna/e jednostke/ki: pochodzisz/icie z radomia czy co? :-) wielokrotnie powstrzymywalam sie od komentowania spostrzezen i dociekan waszych "ciekawych" osobowosci... troche szkoda, bo by sie mlode pokolenie uczylo jak zyc, ale przeciez zawsze moge wrocic do tych "archiwow"...moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j yyyyyyyy, znaczy sie: IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 21:25 mlodsze pokolenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 22:12 juz sama nie wiem, czy wy tacy mlodzi jeszcze jestescie czy juz w tym wieku niebezpiecznie slepi (czyt. glupi), ze nie dostrzegacie poczucia humoru stringa, a frustracji zyciowej Lidki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:29 Widzisz? to jest tak. Czasami człowiek chce się pośmiać ale czasami pogadać poważnie. Intligentny człowiek ma wyczucie i nie będzie sobie robił śmiechu z tego, że np. drugi płacze (to tak w przenośni). Problem tkwi w tym, że dla Stringa WSZYSTKO jest śmieszne a Lidka ZE WSZYSTKIEGO kpi a TY..........i o to mają do Ciebie pretensję. Już kumasz złotko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 22:40 widzisz, nie mam zielonego pojecia, co masz na mysli, ale jesli polak w radomiu moze miec jakies pretensje do polaka za granica, to tylko z wlasnej zazdrosci... think about it Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Lilabaj IP: *.internet.radom.pl 27.11.05, 09:51 Pozdro dla Lili, Lidki i Stringa! Bez was to forum byłoby tragicznie nudne! A ten wątek świadczy o tym jak nakręcacie forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 18:46 senkju, senkju (buziaki z obu rak na przemian) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:13 Teraz to ja nie mam zielonego pojęcia co Ty masz na myśli. O jaką zazdrość Tobie chodzi? Dziś jesteś grzeczna to dostajesz od aligatorka jednego buziaczka. Doceń to z łaski swojej bo to spore wyróżnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j po prostu Re: IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 18:48 wiesz, gdzie mnie mozesz pocalowac?...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:16 Teraz już bez problemu odgadniesz co ja (i inni) mam na myśli i wstaw sobie to wyżej w miejsce kropek. Jeśli nie dostrzegasz ręki wyciągniętej do zgody, jeśli nie doceniasz przyjaznego gestu to znaczy, że jesteś niereformowalna. Tak też może być, mnie nie zależy. Zapraszasz mnie na pieszczoty?...wybacz ale wolę poczytać gazetę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 19:32 "Zapraszasz mnie na pieszczoty?...wybacz ale wole poczytac gazete..." - duzo ich juz nazbierales pod lozkiem? jakas nowa technike "czytania" obrazkow odkryto? czyzby paris hilton na rozkladowce? widzisz dziubku, caly sek w tym, ze troche za pozno na to, bym sie godzila z toba (czy innymi), tak zwyczajnie i to jest wasza szkoda, dobrze o tym wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j especially for you.. IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 19:03 || || |||||||| /| | \ / | | | | Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: especially for you.. IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 19:05 ach, nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ino Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.infoplus.com.pl 27.11.05, 09:59 Pisac każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi... ten wątek jest beznadziejny~~, Co to za dochodzenie? Feee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 10:15 z idiotami nie chcę i nie mam przyjemnośći polemizować - dlatego odchodzę z tego "cudownego "forum-nie chcędo łączyć do sekty lilabaj i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Sonda "ciekawych" gości tego forum IP: *.dc.dc.cox.net 28.11.05, 23:03 ...odchodzę z tego "cudownego "forum... ok, nie wstydź się powrócic, czekamy, a wszelkie uogólnienia nie są wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Sonda "ciekawych" gos´ci tego forum IP: *.sympatico.ca 29.11.05, 13:44 Czy cos jest w stanie odmienic Twojom decyzjem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: Sonda "ciekawych" gos´ci tego forum IP: *.104.udn.pl 30.11.05, 21:52 ja w kwestii formalnej...lil awansowałaś już z tej szmaty na kuchni na szmatę na sali(pewnie nie bo kto by cie tam puszczał miedzy ludzi..do polskiego myślenia i realiów nie wracaj bo sobie nie poradzisz,aha i jeszcze jedno HWDL! Odpowiedz Link Zgłoś