Gość: D:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:28 NIe wiecie może o jaka firme chodzi ? Podobno sprzedawali z komputerami nielegalne oprogramowanie ?? Policja tez zawitała do domów klientów tego sklepu !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Kontrola w firmie komputerowej na Żeromskiego IP: *.radom.pilicka.pl 07.12.05, 20:44 a skąd wiesz o tej kontroli? ostatnio BSA przysyłała wszystkim korespondencje dotycząca legalnosci oprogramowania więc może "olali" i teraz są ..sprawdzani; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D:) Re: Kontrola w firmie komputerowej na Żeromskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:01 W Dami podali w Dzienniku !! Podobno znaleźli jakieś nielegalne oprogramowanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Kontrola w firmie komputerowej na Żeromskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.12.05, 22:20 Chodzi o firme com costam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomir Re: metoda selekcji IP: *.internet.radom.pl 08.12.05, 12:00 di.com.pl/news/12167,0.html droga eliminacji moze? Perfekt2 - nie bo nie :) i nie pytajcie skad ta pewnosc :) Chip - kiedys chcialem ich naciagnac na instalke zeby w domu zaoszczedzic troche czasu ale nie udalo sie, moze za malo tam kupowalem i mnie nie znali, nie wiem. Eurosoft - widzial ktos Marka? haha, moze niech sie wypowiedza ci co tam pracuja/pracowali :) jest jeszcze jakis maly sklep obok chipa - taki malutki doslownie jak dziupla, moze to oni? aa jest jeszcze ATS ale net jeszcze mam wiec to chyba nie oni :) zna ktos inne typy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: metoda selekcji IP: 80.249.4.* 08.12.05, 12:42 podobno w bramie na wprost Traugutta jest Comsoft albo jakos tak; Odpowiedz Link Zgłoś