Gość: mama IP: *.udn.pl 04.01.06, 14:27 Czy możecie mi polecić rzetelnego logopedę w Radomiu. Chciałabym udać się z 2,5 letnim dzieckiem na konsultację Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diuna2 Re: logopeda IP: 82.139.44.* 04.01.06, 14:30 Proszę zadzwonić do ordynatora oddziału dziecięcego-Dziwisza, w starym szpitalu. Jego zona jest naprwdę dobrą logopedką z serdecznym podejściem do dzieci.Kiedyś miałam okazje wielokrotnie obserwować ją przy pracy.Polecam z czystym sumieniem.Niestety nie wiem gdzie przyjmuje stąd sugestia aby zadzwonić do tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:23 Można zadzwonić do Poradni P-P na Kolejową, na pewno kogoś polecą albo skonsultują (zajmują się dziećmi przedszkolnymi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: logopeda IP: *.udn.pl 04.01.06, 18:57 Czy do poradni logopedycznej trzeba mieć skierowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:43 Raczej nie trzeba. Chyba, że uznają, że 2 i pół roku to jeszcze za wcześnie na niepokoje, ale skonsultować się (choćby telefonicznie) zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
goda Re: logopeda 05.01.06, 20:26 Ja zapisalam swoje dzieci 5,5 i 3,5 roku we wrześniu do poradni i do dzisiaj czekam, ponieważ pani odpowiedzialna za dany rejon była/jest na zwolnieniu, w grudniu przestalam się dowiadywać. Lepiej szukać pomocy prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: logopeda IP: *.udn.pl 09.01.06, 14:20 Zapisałam córkę do poradni na kolejowej, kazano mi czekać ok miesiąca na odzew. Zobaczymy. Skierowania nie chcieli. Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś