Gość: bedebe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.01.06, 18:42 Jest zima i wiadomo,że nasi skrzydlaci przyjaciele ciężko znoszą mroźne miesiące.Zwłaszcza mrożne noce.Pomagajmy im.Tak niewiele potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
string_tony Re: Dokarmiamy ptaki 10.01.06, 19:11 Gość portalu: bedebe napisał(a): > Jest zima i wiadomo,że nasi skrzydlaci przyjaciele ciężko znoszą mroźne > miesiące.Zwłaszcza mrożne noce.Pomagajmy im.Tak niewiele potrzebują. i nie tylko skrzydlaci ;) pomagajcie ludzie bo zamarzną... Odpowiedz Link Zgłoś
zarloczek23 Re: Dokarmiamy ptaki 11.01.06, 18:14 string_tony napisał: > i nie tylko skrzydlaci ;) > pomagajcie ludzie bo zamarzną... niebieskie czy rozowe? Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Dokarmiamy ptaki 11.01.06, 19:25 zarloczek23 napisała: > string_tony napisał: > > > i nie tylko skrzydlaci ;) > > pomagajcie ludzie bo zamarzną... > > pręgowane czy plamiste...;) > niebieskie czy rozowe? Odpowiedz Link Zgłoś
zarloczek23 Re: Dokarmiamy ptaki 11.01.06, 20:16 te co skacza i fruwaja, na nasz program zapraszaja... trallllalaaa Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Dokarmiamy ptaki 12.01.06, 18:08 To Ty nasz rocznik jesteś chiba...hi,hi,hi,hi..... Na tę okazję dostajesz od Nas nasze zdjęcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarloczek23 Re: Dokarmiamy ptaki 12.01.06, 20:59 string_tony napisał: > Na tę okazję dostajesz od Nas nasze zdjęcie ;) Nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem, nigdy wiecej nie miej takich dziwnych oczu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Dokarmiamy ptaki 13.01.06, 18:22 Zarloczku a Ty paciemu jezdeś Zarloczek a nie Żarłoczek; I wyrób sobie wizytówkę bo może tonemu jest wszystko jedno ale ja jestem wzrokowcem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarloczek23 Re: Dokarmiamy ptaki 12.01.06, 23:15 string_tony napisał: > > To Ty nasz rocznik jesteś chiba...hi,hi,hi,hi..... sadzac po fotce to mam 10 lat...mniej Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Dokarmiamy ptaki 13.01.06, 18:20 hi,hi,hi,hi,najechałaś na naszego nicka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słup Re: Dokarmiamy ptaki IP: *.internet.radom.pl 11.01.06, 19:39 CZy to prawda że Wróbel musi zjeść tyle dziennie ile sam waży? Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Dokarmiamy ptaki 11.01.06, 19:47 Prawda... Słyszeliśmy że wróbelek się różni,bo ma jedną nóżkę bardziej poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęp Re: Dokarmiamy ptaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:38 to straszne, że Wróbel tyle je dziennie ile waży. Chyba lepiej Ją ubrać niż wyżywic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: so Re: Dokarmiamy ptaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:46 A Gołąbek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIL Re: Dokarmiamy ptaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:23 Gołąbek jest teraz głodny. Może zrobił zapasy na przetrwanie ,,zimy" A co ze Sroką? Odpowiedz Link Zgłoś