Gość: Obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:45 Kto jest za? Bo ja BARDZO!!!!! dla mordercow gwalcicieli itp. szmaciazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawiedliwa Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:54 ja tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smierc za smierc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki inkwizytor Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:16 Najlepiej na rynku, publicznie, coby se z dzieciskami popatrzec a i podniecić sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrerwator Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.06, 23:21 Oko za oko, ząb za ząb... ale dlaczego doopa za pieniadze?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
senor_pena_flor coś na ząb 13.03.06, 15:18 I to jest kwestia warta rozważenia bez zbędnej zapalczywości i inkwizytorskiego uniesienia. Otóż zachowując rytm i symetrię frazy zagajająco-inspirującej -należałoby się spodziewać, że powinno być: doopa za doopę - ale... który senor by na to przystał bez poczucia uszczerbku na honorze? I która senorita byłaby w stanie należycie docenić taką wymianę? Odpowiedz Link Zgłoś
torres_passiflorres_rovellas Re: doopa za doopę 14.03.06, 13:15 Takoż zawężając rzecz całą do samych senorit, z których nie jedna opłakuje przepadek pana męża, co pożeglować za chlebem na Zieloną Wyspę był zmuszon - taka wymiana dorzeczną się zdaje. Jednakowoż prawo nasze tym sposobem tracąc na ogólności, natenczas wyjątkiem od reguły się staje, senorom żadnej wskazówki w honorowym postępowaniu nie dając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jestem Za Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:11 Karac i to w trybie przyspieszonym. Jedyna szansa na poprawe bezpieczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS K a r a Ś m i e r c i .... IP: 82.139.60.* 14.03.06, 14:31 Dla wszystkich!!! PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: 82.139.53.* 11.03.06, 14:50 Dopuszczalne jest zabójstwo w obronie własnej, a kara śmierci to jest to samo. Nie chodzi o zemstę tylko obronę społeczeństwa przed bandytami. A dla drobnych przestępców publiczna kara chłosty. Tanie to i bardzo skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd a to moja propoxzycjaq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:09 Niech za miskę zupy z buraków budują drogi (w rok by byla sieć autostrad) Wprowadzić tortury Zbudowac dla nich obozy koncentracyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: a to moja propoxzycjaq IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.06, 18:00 Myśle, że dobrze pisze.Karać robotami za miskę zupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak słów Re: a to moja propoxzycjaq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:31 Czemu mordercy i zwyrodnilace ktorym to My fundujemy 25 letnie "wasy" mają mieć lepiej, niż osoba po wypadku lub chorobie przebywajaca w szpitalu??? DAC ROBOTE BYDLU A NIE SIE W PIERDLU OPIER.....JĄ Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! 13.03.06, 19:00 Jak najbardzej ZA. Swiadomy morderca lub gwalciciel powinien zdawac sobie z tego sprawe, ze zostanie surowo ukarany. Liberalizacja prawa i lagodne wyroki beda tylko zacheta do popelniania przestepstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 20:28 przywrócić karę śmierci-U.P.R !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajla Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.21.radom.pilicka.pl 14.03.06, 11:27 Zabiłabym własnymi rękami gdyby ktoś zamordował moje dziecko, kara śmierci - to konieczność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Jestem przeciw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:56 Popieram wypowiedzi o przymusowej, niepłatnej pracy. Ciekawe ilu z tych "za" to katolicy, którzy głoszą obronę każdego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Śmierć! IP: *.lab.wiz.pwr.wroc.pl 14.03.06, 15:23 Przebaczenie będzie między nimi a Bogiem my tylko organizujemy spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za Re: Śmierć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:07 Organizujmy Ale KARA MUSI BYC!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.06, 08:56 Kościół katolicki w katechizmie nie zabrania orzekania i wykonywania kary śmierci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeno Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:06 Jestem za dla morderców którzy mordują z premedytacją.Dla pozostałych przymusowe roboty a mie racje pokarmowe .To prawo jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:47 W pierdlu maja takie jedzonko ze nie jedna rodzina byla by szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek_placek Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:24 Kula w łeb a rachunek za pocisk i łuskę wysłać rodzinie takiego sk...wiela gwałciciela dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.33.radom.pilicka.pl 20.03.06, 19:32 Popieram w 100% Dla najgorszych krzesełko elektryczne. (czy powinno to być upublicznione nie wiem ale wątpie że by zaszkodziło). Dla reszty którzy sie nie zakwalifikują, roboty i więzienia na kształt obozów. Amerynańce tak praktykowali od samego początku i zobaczcie jakie mają piękne autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexxx Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.03.06, 17:36 Samba jestes przepojona miloscia blizniego,ale takie truizmy,ze nie mamy prawa pozbawiac zycia blizniegonie docieraja do rodzicow zamordowanego bez powodu dziecka.Koszt utrzymania takiego smiecia,to 1680sz/miesiecznie,a na dziecko w domu dziecka 670zl.To bydlo pozbawione jest praw obywatelskich,nie placi ZUS,a ma opieke lekarska cala dobe.W przypadku dozywocia te cholote musimy srednio utrzymywac przez 20lat.Tak wzorujemy sie na USA,a tam coraz wiecej stanow przywraca k.s.W stosunku do tych miernych istot nie wolno stosowac milosci blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też obywatel Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:30 Czy również jesteś za karą śmierci w przypadku, kiedy zdesperowana żona, bita i poniewierana przez lata przez męża pijaka chwyta w desperacji za nóż i zabija ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:36 Prosze nie popadajmy w skrajnosci... Takiej żonie to chetnie ja pomoge lub inna rada adwokacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.03.06, 19:32 wieszać skurw... taniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.03.06, 21:33 nie dla kary śmierci, tak dla karania śmieci! po pierwsze nalezy pamietac, ze kara smierci jest kara nie odwracalna, kto zaplaci za ewentualny blad? po drugie smierc nie jest kara, wy po prostu chcecie pozbawiac ludzi zycia. nie mozemy pozwolic sobie na sytuacje, w ktoryj zabijanie jest przestepstwem chyba, ze jest to kara za zabijanie to juz nie zabiciem tylko ukaraniem. przeciez to nawet brzmi anormalnie. oczywiscie nie mozemy karac pstryczkiem w nos albo staniem w koncie, ale tak naprawde to chodzi o cos zupelnie innego. nie kara ma odstraszac a prawdopodobienstwo zostania zlapanym. mordercy nie boja sie mordowac bo wiedza, ze maja szanse uciec od kary, bez wzgledu czy kary pozbawienia wolnosci czy kary smierci. nalezy zminimalizowac prawdopodobienstwo ucieczki od odpowiedzialnosci. a jezeli chodzi o wykonywanie prac, nawet bardzo ciezkich, to jestem zdecydowanie za. wystarczy, ze sa mordercami, nie musza juz byc darmozjadami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: K a r a Ś m i e r c i !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:21 W pełni się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś