darek_liryk 22.03.06, 21:21 Czy Słomkę znów wybiorą na szefa nauczycielskiej Solidarności? Czy przejdzie na zasłużoną emeryturę? Przydałoby się zarząd odmłodzić i przewietrzyć te struktury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Wybory w Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:36 Mam nadzieję, że wybiorą, zasłużył na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Czas na zmiany w radomskiejSolidarności oświatowej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.06, 21:38 Powinien ktoś to towarzystwo przepedzić. Co z tego ma radomska oświata? Kto się odważy na pokoleniową zmianę niedołężnych działaczy. Może łatwiej doczekać się dziś zmian na Białorusi, bo w tamtym kotle już mocniej wrze niż tutaj!Tu jeszcze trzeba troszkę dosypać do pieca. Nie jest tajemnicą, że poza zbieraniem składek od naiwnych ci panowie (i klika ich "dam" do towarzystwa) niczego więcej nie robią dla Związku. Znacznie większa jest natomiast "działalność własna" każdego, ale nie o to tu powinno chodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewam solidarność Re: Czas na zmiany w radomskiejSolidarności oświa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.03.06, 18:23 Rolnik ma racje. Prosze popatrzec jakie mają napchane kałduny za ludzkie pieniądze.A te damy to terz trzeba przepedzić z tej śmiesznej solidarności.Przychodzą tam tylko żeby ich podjarać,a potem te grubasy obmacują ich po cyckach.Nie na darmo tam mają wersalkę.Proszę zobaczyc do której maja tam niby narade.Całe towarzystwo wraca późnymi wieczorami nachlane oczywiście i te damy tez.A potem w domu sie wyrzywają.Całe to towarzystwo jest tak głupie ze az bolesci biorą ze żądzą tą zasraną solidarnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: do olewam solidarność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:47 wersalkę chyba wywieźli, dziś byłem i nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewam solidarnośc Re: do olewam solidarność IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.03.06, 15:23 Do Jojo Wersalka jest w drugim pomieszczeniu, a jak wywieźli to sie pewnie rypią na podlodze albo na tych swoich biurkach , bo są takie rozklekotane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: do olewam solidarność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:33 Widzę, że jesteś lepiej zorientowany ode mnie, a więc chyba też jakiś działacz w tej "Solidarności" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewam solidarność Re: do olewam solidarność IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.03.06, 18:08 DO gość jojo nie jestem działaczem solidarności.Wręcz odwrotnie- po prostu ich nie nawidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Wybory w Solidarności IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.03.06, 04:40 Rolnik ma całkowtą rację.Słomka blokuje tych jabardziej niewygodnych, żeby ci nie dostali mandatu delegata.Wy nawet nie pojmujecie do jakich czynów on razem ze Stępnikowskim mogą się posunąć!A zastraszeni przewodniczący kół w poszczególnych szkołach boją się zrobić coś nie tak!Nie przyjmują nowych- starych członków, którzy są na czarnej liście S. a tych, którzy są umiejętnie blokują i nie pozwalają na udział w zjeździe.To jest dopiero "DEMOKRACJA"!!! Tylko dlaczego zarząd NSZZ Solidarność Ziemia Radomska albo ci jeszcze wyżej nie zbadają działalności takich cwaniaczków?I to jest dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożka Re: Wybory w Solidarności IP: *.32.radom.pilicka.pl 23.03.06, 16:22 Te wybory to jedna wielka fikcja. Ciągle ci sami przewodniczący, do zarządu wchodzą ludzie wygodni im, potulni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victory Re: Wybory w Solidarności IP: *.internet.radom.pl 23.03.06, 17:54 Tako rzecze Sońta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wybory w Solidarności IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.03.06, 06:00 ..ja tera jestym w pisie to bede rzundzil razym z adamem i marzenum , a co ..., marzyna w kuncu posel i to jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
dziejek3 Re: Wybory w Solidarności 24.03.06, 19:28 odczepcie się komuchy od związku,nikt nikogo nie zmusza do przynależności do solidarno.sci.Pisanie w ten sposób to wizytówka waszej kultury.Skoro odwiedzacie siedzibę związku więc związani jesteście z dziecmi lub młodziezą.Nie dziwię się aferom takim jak w Traugucie.Młodzi ludzie od WAS biorą przykład WSTYD .Gratuluję poziomu.Adamie,Andrzeju trzymajcie się, popieram choc nie jestem w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewam solidarność Re: Wybory w Solidarności IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.03.06, 20:16 Do dziejek 3 Ty dziejek 3 jakiego ty im tzn.Adamowi i Andrzejowi gratulujesz poziomu, chyba tego poziomu mniej niż zero,bo tylko taki jest poziom w solidarności. A co do wyborow to wiadomo że te grubasy zrobią wszystko żeby korytka nie stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Wybory w Solidarności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 10:07 W MPK tez byly wybory i Wolanowski przegral. Nareszcie! Ciekawe co teraz bedzie robil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona L. Do łopat i mioteł, panowie! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.03.06, 11:58 Na starych dzialaczy czeka odstawka.Taki los spotkał np.parlamentarzystów - komuchów. Roboty w mieście jest wiele. Śnieg się topi i tyle brudu wszędzie. Do łopat i mioteł, panowie! Czas zrobić coś dobrego dla tego miasta i ludzi.A związkowcy z ludem pracy podobno są blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystent Re: Do łopat i mioteł, panowie! IP: 82.139.48.* 26.03.06, 13:14 No nie martwcie się o nich. Już jeden jest doradcą pani posłanki Wróbel. Dadzą sobie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Wybory w Solidarności IP: *.internet.radom.pl 30.03.06, 14:58 Błagam tylko nie ten idiota Słomka- czy wy naprawdę nie macie innych ludzi w tej solidarności.Przecież ten człowiek nic sobą nie reprezentuje. Prosty, pusty, kłamliwy, tylko te świńskie oczka mu chodzą na lewo i prawo.Przebiegła szuja napluć mu w gebę to powie,że pada deszcz. Precz z nim!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Wybory w Solidarności IP: *.radom.pilicka.pl 30.03.06, 22:50 Wszyscy się oburzają na działalność działaczy solidarności (patrz Czy Słomka to były działacz KC PZPR) a nic z tym nie można zrobić! Dlaczego? Przecież są pod ,,Dużym" kloszem Wróblowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Wybory w Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:02 W gre wchodzi wielka kasa, uklady iwplywy a tego sie tak latwo nie odpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wiosny Re: Wybory w Solidarności IP: *.radom.pilicka.pl 30.03.06, 23:59 Jak widzę tych niespełnionych nieudaczników to mi się zbiera na wymioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Wybory w Solidarności IP: *.internet.radom.pl 31.03.06, 16:42 Największym nieudacznikiem jest Słomka możesz sobie ulżyć i zwymiotować na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Wybory w Solidarności IP: *.radom.pl 03.04.06, 19:05 Jak można trzymać w związkach tak chamską prostaczkę, jak Małgorzata Murawska, która robi dużo złego, gdzie tylko się pojawi. Nadaje się jedynie do dojenia krów (oczywiście z prostą instrukcją obsługi) a nie do rządzenia. Tym bardziej, że wszędzie podkłada ludziom świnie i zostawia wielki smród. Takie zgniłe jajo należy wyrzucić, aby oczyścić atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: Wybory w Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:17 Czy to ta Murawska ze szkoły 32 – jeśli tak to powinszować!!! Rodzice zabierali uczniów z jej klasy, tak, że w końcu klasę rozwiązano bo zostało w niej szesnaścioro dzieci. Skargi do dyrektora i Kuratorium szły od rodziców jedna za drugą. Powinszować!!!! Tacy ludzie prowadzą oświatę i Solidarność w Radomiu na dno!!! POWINSZOWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Wybory w Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:43 Szanowni przedmowcy! To ze jestesmy rozczarowani nie ulega watpliwosci. Zastanowmy sie co mozemy zrobic aby sie wiecej nie dac zmanipulowac wszechwladnym i niezniszczalnym. Tak dluzej nie moze byc. My sobie popiszemy ale co dalej? Moze jakis zbiorowy protest?Co wy na to? Na razie to tylko dajemy kase i glosujemy jak potulne stado ale game is over!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Wybory w Solidarności IP: 82.139.48.* 03.04.06, 23:23 Jest proste wyjście: koła w poszczególnych szkołach przenieść jako komisje zakładowe do Solidarności Ziemi Radomskiej przy Traugutta. Zarząd w 13 gimnazjum zostanie sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Wybory w Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:52 Ale jak to widzisz od strony technicznej?I czy sie naq to zgodza? Panuje tu jakas chora solidarnosc i czym spowodowana ze kazdy sie boi wvchylic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot co Re: Wybory w Solidarności IP: 82.139.57.* 06.04.06, 16:40 A ja chciałam coś jeszcze napisać odnośnie pani Murawskiej otóż ta pani startuje w wyborach regionalnych solidarności, sama pcha się tam po łebkach donosząc, pisząc różne pisma na swoich kolegów i koleżanki z pracy na różne tematy nie sprawdzając nawet żródła tych informacji czy są one prawdziwe więc w gruncie rzeczy po prostu kłamie a ja proponuję jej zacząć od siebie i np. niech powie o tym jak jej mąż miał problemy ze skarbowym i dlaczego, a takich spraw z nią związanych jest wiele ale nie będe już tutaj o nich pisała po prostu denerwuje mnie to że tak nie kompetentna osoba pcha się na stanowisko kierownicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Wybory w Solidarności IP: *.internet.radom.pl 07.04.06, 15:28 podobno ta Murawska to koleżanka od serca Słomki- takie samo gó..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antysympat. p. Mur Re: Wybory w Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:47 Oczywiście dobrali się jak w korcu maku. Potrafią jedynie niszczyć i szantażować ludzi. Ale i na nich przyjdzie czas. Sama Murawska już dawno sięgnęła bruku. Trzeba tylko zasięgnąć języka od ludzi z jej szkoły, a szczególnie rodziców którzy proszą tylko, aby w następnym roku nie uczyła ich dzieci. Dlaczego wszyscy przechodzą wobec tego i nie usuną jej z pracy już dziś??? I jeszcze jedno – sekretarz pop jest nadal przewodniczącym związku, a jego najbardziej „zaufana” od lat szczyci się przyjaźnią z M. Popisem – niedawnym sldowskim wicekuratorem, z którym załatwiała „pewne sprawy”. Jakie - przyjdzie czas, a już wkrótce ujrzą światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybory w Solidarności IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.04.06, 21:41 Jakie sprawy załatwiała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Wybory w Solidarności IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.04.06, 16:14 zlikwidować związki zawodowe i kartę nauczyciela ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Wybory w Solidarności IP: 82.139.57.* 19.04.06, 22:18 /?/?/?/ Odpowiedz Link Zgłoś
darek_liryk Re: Wybory w Solidarności 20.04.06, 00:02 Co się śmiejesz. Nie wyszło i trzeba dziś powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś