Gość: k.jezynazszczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 15:56 .........I NIGDY NIE WRACAJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: ZEGNAJ KURAS 15.04.06, 17:12 Panie Kuras - czas pakowac walizki. Tylko bez histerii typu "chciałem dobrze ale mi nie wyszło". Zgredek też chciał dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: ZEGNAJ KURAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:18 Kuras spadaj do Częstcohowy i ratuj Raków przed spadkiem do IV ligi , a od Radomiaka wara!Tak słabej drużyny nie widziałem chyba od 4 lata , kiedy spadaliśmy w 2002r. do IV ligi.Wtedy jeszcze przy najmniej zawodnicy walczyli dla nielicznych kibiców!Nigdy więcej takichb ludzi jak trener Kuras i zawodników w stylu pietka,sajdak,Uss i inni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugu bugu Re: ZEGNAJ KURAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:54 pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=739695 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucas Re: ZEGNAJ KURAS IP: *.internet.radom.pl 15.04.06, 21:06 Niestety to była wielka pomyłka, narzekalismy na Broniszewskiego, ale on był gość! Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: ZEGNAJ KURAS 20.04.06, 01:17 i proszę przy tej okazji nie przekręcać liter.. no to teraz Pogoń odbije się od DNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo8 Re: ZEGNAJ KURAS IP: *.chello.pl 20.04.06, 13:00 slaba druzyna i tyle.jakby byli dobrymi graczami to by byli w ekstralidze.nie oszukujmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś