Gość: emilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:04 Żądam zielonych pełnowartościowych liści na drzewach. Kto zgłasza akces do tej petycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: zielone IP: 82.139.56.* 20.04.06, 15:09 JAAAAA!!! przyłączam się do w/w petycji ŻĄDAMY LIŚCI ZIELONYCH!!!! NATYCHMIAST!!! BO OGŁOSIMY GŁODÓWKĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:32 Tak, pewnie w stolicy to już mają a u nas wszystko z problemami...;-) Pożądam zieleni razem z Wami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejek Re: zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:07 ja tez chcem zielone lizdki Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzycanieklodzka Re: zielone 20.04.06, 22:35 Prosze bardzo. Przed chwila uzgadnialam z Gora koloryty tej wiosny. Lada dzien powinno sie zazielenic chyba ze Gora wystawi nas do wiatru... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewiatan Re: zielone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:43 Podzielam wyrażane tu chęci, nadzieje etc. Nie wiem czy to dobry pomysł,myśle mianowicie że uchwała władz SLD przyśpieszyłaby wiosnę. W przeszłości, jedna z poprzedniczek tej partii podejmowała "ukwały" w różnych sprawach. Np "łegzekutywa" KW lub KG PZPR decydowała o rozpoczeciu żniw. Może więc "łegzekutywa" miejska SLD wyda "ukwałę" o przyspieszeniu wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afryka Re: zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:41 a ja czekam kiedy moja akacja się zazieleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalunia Re: zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:19 Ach, parki, parki zielone... Odpowiedz Link Zgłoś