Dodaj do ulubionych

Poranne bieganie

IP: *.tadmar.com.pl 30.05.06, 08:18
Codziennie o 6 rano biegamy z kumplem po lesie Kapturskim. Trasa na około 35-
40 minut, lekka, przyjemna, relaksacyjna. Jeśli się chce ktos przyłączyć a
nie miał dotąd z kim zacząć to zapraszamy. Świetny relaks na początek dnia.
Dwie osoby mozemy po drodze ze sobą zabierać ale kto dotrze na własną rękę, a
własciwie na nogę, to zachęcamy :)Amatorzy (nie zawodowcy :) ) biegania, do
dzieła :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: Poranne bieganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:28
      Od jak dawna biegacie, bo nie wiem czy dam z wami rade? Ja dopiero od 3tygodni
      i tez ok, tej godziny.Pozdrawiam.
      • Gość: Krzysiek Re: Poranne bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:33
        Też zaczęliśmy 3 tygodnie temu. Nie jesteśmy zawodowcami więc z pewnością dasz
        radę. Poza tym mamy skróty które można wykorzystać :)Mam nadzieję że forma
        będzie coraz bardziej wzrastać ;) Jeśli chcesz spróbować to zapraszam jak
        najbardziej
    • Gość: dziki Re: Poranne bieganie IP: *.radom.pilickanet.pl 31.05.06, 08:19
      W którym miejscu startujecie? Biegałem kiedyś półmaratony, ale kontuzja kolana
      na długi czas przekreśliła moje bieganie. Teraz chciałbym wrócić. Może się więc
      przyłączę...?
      • Gość: Krzysiek Re: Poranne bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:58
        Startujemy przy leśniczówce w Lesie Kapturskim
    • Gość: fgt [...] IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.05.06, 10:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: rybka Re: Poranne bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:35
        i takie są efekty. Woda z mózgu...
    • Gość: aardwark Re: Poranne bieganie IP: 213.199.199.* 31.05.06, 15:55
      świetna inicjatywa, szkoda, że nie mieszkam w tej dzielnicy.
      • Gość: Lena Re: Poranne bieganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:11
        No to moze sie spotkamy w srodku lasu bo ja wpadam od strony os.Wacyn.Zycze
        coraz lepszej kondycji.Do zobaczenia!!!!
        • Gość: Krzysiek Re: Poranne bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:02
          No to może faktycznie się gdzieś spotkamy. A jeśli byś się chciała załapać do
          leśniczówki to będziemy jechać Zieloną i przez Janiszew. To tak jakoś z Tobą po
          drodze :) A jak nie to rozglądamy się po ścieżkach :)
          • Gość: driver Re: Poranne bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:10
            Lena a skad biegasz z wacyna? ja tez troche biegalem ,ale teraz nie mam z kims.
            mhm no ale ta pora , tak rano?
            • Gość: Lena Re: Poranne bieganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:15
              Fajnie,ze sie odezwales Krzysku.Milo sie bedzie spotkac ziejac jak pies/mowie
              oczywiscie o sobie/.Do drivera-smigam przez pole od strony ul.Kapturskiej
              wynurzajac sie z ul,Zielonej.Jogging skoro swit to jest to co mnie najbardziej
              kreci.Do zobaczenia!!!!
              • Gość: Krzysiek Re: Poranne bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:14
                To o której jutro biegniesz? :)
                • Gość: Lena Re: Poranne bieganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:46
                  Niwestety,zalozylam wczoraj nie te buty co zwykle i nadciagnelam sciegna w
                  srodstopiu /lewym zreszta/ wiec dopiero za kilka dni. Szczerze ubolewam z tego
                  powodu. ale Wam zycze biegania bezproblemowego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka