Dodaj do ulubionych

kondolencje [*]

16.07.06, 08:54
Wyrazy wspólczucia dla nemne i jego żony z powodu śmierci teścia.
Obserwuj wątek
    • kajman999 Re: kondolencje [*] 17.07.06, 15:38
      Słowa otuchy i wyrazy współczucia dla rodziny zmarłego.Niech odpoczywa
      w pokoju.[*]
      • nemne śp. odchodzą 16.09.06, 08:40
        Dzisiaj o godz. 15.00 odbędzie sie pogrzeb Tadka Waśkiewicza (Ruskiego). Dla
        mnie był on nieodlącznym krajobrazem Odrzywołu. Dość często z nim rozmawiałem,
        bo jego "punkt obserwacyjny na Odrzywół" był koło mojej bramy. Zawsze będzie
        mi się kojarzył z nieodłącznym papierosem, który Go pokonał. Ostatni raz
        spotkaliśmy się w szpitalu w Nowym Mieście do którego przyjechal ze swoim
        bratem Bogdanem.
        Tadek - byłeś w "porządku facet". Spoczywaj w pokoju. Amen [*]
        • 19widzew10 [*] 16.09.06, 09:55
          heh, może takie mało wyszukane ale dla małego pyrka który miał zaledwie 6lat to
          było coś.

Pamiętam jak jako mały chłopiec szykowałem z nim w jego stodole sieczke dla
          krów.... Przyłapał nas na przesiadywaniu w jego stodole i tolerował to a inni od
          razu ganiali... to był gość... Później "pomogliśmy" (to znaczy
          siedzieliśmy,przyglądaliśmy się i nie przeszkadzaliśmy mu) przygotować tą
          sieczke. Więcej nie wchodziliśmy do jego stodoły... Stodoła się spaliła kilka
          lat temu, a teraz przyszedł kres na Ruskiego.

Spoczywaj w pokoju [*]
          • shogun21 Kondolencje 16.09.06, 21:41
            Nie moge jeszcze w to uwierzyć że Tadek "Ruski" nie żyje był spoko gość. Jak
            napisał Nemne w mojej pamieci zosatnie zawsze jak stoi na rynku z fajką.Jego
            wielkim hobbi były gołębie. Odpoczywaj w spokoju wiecznym kolego [*].Wyrazy
            współczucia rodzinie.
            • nemne Re: Kondolencje 05.05.07, 13:43
              Wyrazy współczucia dla rodziny, z powodu śmierci śp. Krzysztofa
              Sułeckiego "Miczurina". Spoczywaj w pokoju wiecznym. [*]
              • krokus004 Re: Kondolencje 05.05.07, 16:31
                Wyrazy współczucia dla rodziny zmarłego, naszego kolegi Krzyśka "Miczurina".
                • nemne Re: Kondolencje 22.08.07, 20:31
                  Z powodu śmierci Ojca - wyrazy współczucia dla Marka Kwiatkowskiego.
                  Masza Pogrzebowa jutro tj. 23 sierpnia 2007r. o godz. 13:00.
                  [*]
                  • artek21 Re: Kondolencje 22.08.07, 21:14
                    Z powodu smierci Ojca wyrazy współczucia dla całej rodziny Kwiatkowskich
                    • radny13 Re: Kondolencje 23.08.07, 10:22
                      Panu Markowi Kwiatkowskiemu najszczersze wyrazy głębokiego
                      współczucia z powodu śmierci Ojca, składa Przemysław Stępień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka