Gość: gość IP: *.udn.pl 04.09.06, 18:11 wy tez macie dzis tak ze raz net jest raz nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzarek Re: co sie dzieje z vectra? IP: 88.156.75.* 04.09.06, 18:17 Zdarzyło się z dwa, trzy razy w ostatnich dniach. Wystarczyło rozłączyć zasilać i naprawić połączenie w "Połączeniach sieciowych" Odpowiedz Link Zgłoś
vikal Re: co sie dzieje z vectra? 04.09.06, 19:17 SOA #1. Ostatni pad netu (nawet na pol minuty) byl chyba miesiac temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: co sie dzieje z vectra? IP: 218.56.144.* 04.09.06, 20:01 dzięki. czyli to w takim razie cos u mnie. popytam sasiadów jak jest u nich bo to byc moze cos z antena na bloku bo tv tez snieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korben Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 21:14 jak telewizja sniezy to koniecznie zadzwon do BOK - nie ma mozliwości by net dzialal dobrze przy zlym odbiorze TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.udn.pl 04.09.06, 20:02 dzięki. czyli to w takim razie cos u mnie. popytam sasiadów jak jest u nich bo to byc moze cos z antena na bloku bo tv tez snieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 20:03 chyba macie jakies kłopoty z komputerami. Ja korzystam Vectry od roku i nie było żadnej poważnej wpadki. Naprawdę moge ich tylko pochwalić bo korzystałem juz z innych usłu i bywało różnie. Z tego co wiemnajczęściej pieprzy się w IE i radze wam to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opel Opel Vectra IP: *.range86-129.btcentralplus.com 06.09.06, 11:20 Sprzedam,2 litry benzyna,klima,pelna elektryka.Rocznik 2001......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:02 a ja mam takie pytanie czy internet z vectry ma stale czy zmienne IP?? Bo zastanawiam sie nad zmiana dostawcy internetu i wlasnie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vikal Re: co sie dzieje z vectra? 06.09.06, 19:40 Standard to zmienne, za doplata stale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.udn.pl 04.09.06, 20:46 to chyba cos na michałowie jest nie tak bo gadałem z kolezanka z bloku obok i ma to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 21:13 To chyba jednak nie wina naszych komputerow.Na Golebiowie II tez mam zaklocenia w necie od 2 tygodni i chodzi jakos wolniej.Cos chyba w Vectrze nawala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 21:19 Moi drodzy Spróbujcie sie po prostu do nich dodzwonić. Wiem, że że sygnały na temat kłopotów z Internetem biora sobie do serca. W ostaeczności trzeba ich odwiedzić i wszystko dokładnie opowiedzieć, bo mogło cos walnąć po drodze. W końcu to idzie kablami, po drodze sa jeszcze różne inne urzadzenia. Na pewno niczego nie wskuracie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biber Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 05.09.06, 23:16 Jeżeli te telefony w Vectra działają tak jak ich firmowe czyli nie działają to życzę tej firmie powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrek Re: co sie dzieje z oplem vectra? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 06.09.06, 11:03 Moiemu sasiadowi tez popsula sie vectra.Panewki czy cos............ Odpowiedz Link Zgłoś