Dodaj do ulubionych

co sie dzieje z vectra?

IP: *.udn.pl 04.09.06, 18:11
wy tez macie dzis tak ze raz net jest raz nie ma?
Obserwuj wątek
    • Gość: dzarek Re: co sie dzieje z vectra? IP: 88.156.75.* 04.09.06, 18:17
      Zdarzyło się z dwa, trzy razy w ostatnich dniach. Wystarczyło rozłączyć zasilać i naprawić połączenie w "Połączeniach sieciowych"
    • vikal Re: co sie dzieje z vectra? 04.09.06, 19:17
      SOA #1. Ostatni pad netu (nawet na pol minuty) byl chyba miesiac temu.
      • Gość: gosc Re: co sie dzieje z vectra? IP: 218.56.144.* 04.09.06, 20:01
        dzięki. czyli to w takim razie cos u mnie. popytam sasiadów jak jest u nich bo
        to byc moze cos z antena na bloku bo tv tez snieży
        • Gość: korben Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 21:14
          jak telewizja sniezy to koniecznie zadzwon do BOK - nie ma mozliwości by net
          dzialal dobrze przy zlym odbiorze TV
      • Gość: gosc Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.udn.pl 04.09.06, 20:02
        dzięki. czyli to w takim razie cos u mnie. popytam sasiadów jak jest u nich bo
        to byc moze cos z antena na bloku bo tv tez snieży.
      • Gość: antek Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 20:03
        chyba macie jakies kłopoty z komputerami. Ja korzystam Vectry od roku i nie
        było żadnej poważnej wpadki. Naprawdę moge ich tylko pochwalić bo korzystałem
        juz z innych usłu i bywało różnie. Z tego co wiemnajczęściej pieprzy się w IE i
        radze wam to sprawdzić.
        • Gość: Opel Opel Vectra IP: *.range86-129.btcentralplus.com 06.09.06, 11:20
          Sprzedam,2 litry benzyna,klima,pelna elektryka.Rocznik 2001.........
    • Gość: gocha Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:02
      a ja mam takie pytanie czy internet z vectry ma stale czy zmienne IP?? Bo
      zastanawiam sie nad zmiana dostawcy internetu i wlasnie nie wiem.
      • vikal Re: co sie dzieje z vectra? 06.09.06, 19:40
        Standard to zmienne, za doplata stale.
    • Gość: gość Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.udn.pl 04.09.06, 20:46
      to chyba cos na michałowie jest nie tak bo gadałem z kolezanka z bloku obok i
      ma to samo
      • Gość: Franek Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 21:13
        To chyba jednak nie wina naszych komputerow.Na Golebiowie II tez mam zaklocenia
        w necie od 2 tygodni i chodzi jakos wolniej.Cos chyba w Vectrze nawala.
        • Gość: antek Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 04.09.06, 21:19
          Moi drodzy
          Spróbujcie sie po prostu do nich dodzwonić. Wiem, że że sygnały na temat
          kłopotów z Internetem biora sobie do serca. W ostaeczności trzeba ich odwiedzić
          i wszystko dokładnie opowiedzieć, bo mogło cos walnąć po drodze. W końcu to
          idzie kablami, po drodze sa jeszcze różne inne urzadzenia. Na pewno niczego nie
          wskuracie na tym forum.
          • Gość: Biber Re: co sie dzieje z vectra? IP: *.tkdami.net 05.09.06, 23:16
            Jeżeli te telefony w Vectra działają tak jak ich firmowe czyli nie działają to
            życzę tej firmie powodzenia.
            • Gość: Qrek Re: co sie dzieje z oplem vectra? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 06.09.06, 11:03
              Moiemu sasiadowi tez popsula sie vectra.Panewki czy cos............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka