Dodaj do ulubionych

Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej

IP: 149.156.34.* 18.03.03, 18:01
Powiślanka Lipsko nigdy nie spadnie!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zwoleniak Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:31
      Nie byłbym taki pewny tego utrzymania Powiślanki!
      Jak nie spadnie Powiślanka to kto spadnie ? Chyba nie myślisz ,
      że Warszawa pozwoli spaść komuś z ich terenu .
      Pozdrawiam !
      Kibic Zwolenianki
    • Gość: Powiślanka Powiślanka nigdy nie spadnie!!!!!!!!!!! IP: 149.156.34.* 25.03.03, 13:04
      Może i ta V (jak cała reszta) to "piłkarski poker" ale
      Powiślanka nie da się tak łatwo. Fakt że awans do IV jakieś 3
      lata temu zabrali sędziowie {mecz gdzieś pod Mławą) ale teraz
      nie pozwolimy.
    • Gość: jackzx Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: 195.117.99.* 31.03.03, 09:28
      SZYDŁOWIANKA BĘDZIE MISTRZEM RUNDY WIOSENNEJ!!!
    • Gość: dzwoleń lipsko jakimś fuksem wygra w szydłowcu!!!!!!! IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 10:09
      szydłowianka!!LIPA..LIPA...BĘDZIE!!!
      • Gość: zwoleniak Re: Dot. snu o meczu Zwolenianka - Powiślanka IP: 217.8.162.* 10.06.03, 14:55
        Wracając do snu o remisie Zwolenianki z Powiślanką oczywiście ironizowałem.Zakładając, że Sarmata przegra z Szydłowianką
        Powiślance wystarczy remis by utrzymać się. Piłkarze Zwolenianki meczem z Markami lekko przyzwyczaili kibiców, że wszystko się
        może zdarzyć. To, że grają o " pietruszkę " utwierdza mnie o wyniku niedzielnego meczu. Przykre w tym wszystkim jest to, że o
        wszystkim decyduje kasa. Sam nie wiem, czy nie mając zaplecza finansowego jest jest dobre wchodzić do ligii wyższej i borykając
        się z problemami finansowymi przegrywać mecze, czy na luzie być w czubie niższej klasy. Szkoda tym większa, że w
        przeciwieństwie lat ubiegłych Zwolenianka gra w większości swoimi zawodnikami.Ten mecz pokaże prawdziwe oblicze naszej
        drużyny i jej kierownictwa. Oby mój sen się nie sprawdził, a wtedy uwierzę w prawdziwy czysty sport.
    • Gość: bioły Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 20:30
      Berta pokarze za 2 tygodnie
    • Gość: szydłowiec szydłowianka king IP: 195.117.99.* 08.04.03, 06:29
      Powiślanka to może sobie tylko pomarzyć o wygraneej w
      Szydłowcu!!!!!
    • Gość: szydłowiec Powiślanka może tylko pomarzyć o wygranej w Szydłowcu! IP: 195.117.99.* 08.04.03, 06:34
      Gość ze Lipska jest śmieszny mówiąc że Powiślanka wygra Z
      Szydłowianka w Szydłowcu!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dzwoleń Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 17:59
      pokopało cie chyba ze ja jestem z tej lipy lipsko.NIE NAWIDZE
      SZYDŁOWIANKI!!!!
    • Gość: jan Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.5.waw.pl 02.05.03, 22:25
      sarmatę grzebją a ona gra i wygrywa czy to nie cud?
    • Gość: avia Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.swidman.pl / 10.0.10.* 05.05.03, 11:10
      avia razem z bronia pozdrowienia
    • Gość: smalec Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: 212.191.8.* 05.05.03, 18:15
      kfkhj
    • Gość: ? Kibole Lipsko IP: 212.191.8.* 05.05.03, 18:20
      Powiślanka utrzyma się spokojnie walic Berte..................
    • Gość: Karol z Szydłowca Szydłowianka i tak awansuje do IV ligi IP: 195.117.99.* 12.05.03, 20:47
      Szydłowianka jest najlepsza!!!!
    • Gość: radom Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 18:46
      bron i tak nie awansuje .oni sa za slabi nawet na a-klase
    • Gość: m_d Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 09:30
      Myśle że bardzo się mylisz!!!! Na układy nie ma rady!!!!!
      Powiślanka to typowy zespol okregowki!!!!! Sa słabi i tyle
    • Gość: zwoleniak Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.student.pw.edu.pl 26.05.03, 15:53
      powislanka do klasy B
    • Gość: rychu powislanka do klasy B IP: *.student.pw.edu.pl 26.05.03, 16:03
      niech chlopaki spadaja tam beda liderem, ha ha ha ha ha ha ha
    • Gość: f Powislanka !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:24
    • Gość: Łodzianin Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 22:39
      Czy ktoś wie, czy Marcovia zagra mecz u siebie, czy Broń już
      awansowała?
      • Gość: zwoleniak Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 18:41
        Miałem sen,że Powiślanka zremisuje w Zwoleniu.
        • Gość: qwert Re: Wyniki i tabela V ligi piłkarskiej IP: *.promontel.net.pl 09.06.03, 22:16
          Oj ten sen to chyba "kasa misiu, kasa ". Powiślance potrzebne są trzy punkty
          aby być pewnym utrzymania w lidze. Zwolenianka gra o pietruchę. W Zwoleniu sie
          nie przelewa i można też pomóc drużynie z naszego regionu. Uważam że trzy
          punkty powinny trafić do Lipska.
    • Gość: h Spadek Berty Jedlińsk IP: *.radom.pilickanet.pl 09.06.03, 19:57
      Uważam, że spadek Berty jest niesłuszny. Jest to bardzo dobry
      zespół, który nie ma "prawdziwych działaczy" pomagających w tak
      trudnych chwilach jak mecz w Łaskarzewie. Podziękujmy Im za
      ambicje i walkę jaką prezentowali w meczach z czołowymi
      zespołami jak Broń, Szydłowiec czy Zwolenianka.
      Czekamy na powrót do V ligi ale bez obecnychn działaczy.
      • Gość: misio Re: Spadek Berty Jedlińsk IP: *.promontel.net.pl 09.06.03, 22:18
        A ja uważam, że sportowo nie byliście wogóle przygotowani do gry w V lidze, i z
        miłą chęcią witamy was w lidze "O", A z tym awansem oj długo, długo pogracie w
        niższej lidze. ha ha.
    • Gość: Karol z Szydłowca BRAWO Szydłowianka IP: 195.117.99.* 16.06.03, 07:55
      A teraz tylko czeka nas III liga do ktorej awansujemy bez
      żadnych problemów!!!!!!!!!
    • Gość: Karol z szydłowca Szydłowianka Mistrz IP: 195.117.99.* 16.06.03, 07:57
    • Gość: Emilio99 Re: Szydłowianka IV liga !!!!!!! IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 10:15
      Broń pa pa Szydłowiec mistrz, a ta powiślanka przegrala z nami
      więc ten gościu co tam te coś na pisał niech się
      je........no !!!!!!1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka