Dodaj do ulubionych

Punkty profit

11.02.07, 10:47
witam dostalam smsa ze moge isc do kina w zamian za 500 punktow w orange.nie
zalezy mi na punktach wiec skorzystalam z tej opcji,ale nie wiem czy to nie
jakis wałek jest:)skorzystal juz kiedys ktos z tego?nie jest to jakies
oszustwo ne strony orange?
Obserwuj wątek
    • Gość: trelka73 Re: Punkty profit IP: *.tkdami.net 11.02.07, 12:10
      Ja od niedawna dostaje smsy,ze moge punkty w proficie wymienic na dodatkowe
      minuty do wygadania.Wysylam smsa za 1.22zl i dostaje zwrotnego smsa,ze moje
      konto zostalo powiekszone o ilestam.Dodam,ze mam telefon w Orange na abonament.
    • Gość: trelka73 Re: Punkty profit IP: *.tkdami.net 11.02.07, 12:11
      Wiec mysle,ze to nie jest oszustwo.
      • Gość: aganimfa1984 Re: Punkty profit IP: *.internet.radom.pl 11.02.07, 14:30
        no z minutami to wiem ze prawda bo tez ostatnio zaminilam kilkaset punktow na
        60 minutek zastanawiam sie tylko jak z tym kinem:)
    • Gość: Adam Re: Punkty profit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:00
      Oczywiście że to nie jest żadne oszustwo. SMSy sa wysylane od operatora i śmiało
      mozna korzystać z tej oferty. U nas chyba w Heliosie mozna wymienić te punkty na
      film.
      • Gość: Adam Re: Punkty profit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:05
        Zreszta zawsze mozesz zadzwonic do Heliosa i sie upewnic jak masz wątpliwości.
        • Gość: :) Re: Punkty profit IP: *.pr.radom.net 11.02.07, 15:11
          Tez dostalem takiego smsa i dowiadywalem sie o co chodzi. Rzeczywiscie, to NIE jest zadna podpocuha, ale liczba biletow (w Radomiu faktycznie na bilety do heliosa) jest ograniczona. Dlatego trzeba odsylac smsa zwrotnego jak najszybciej po otrzymanym.
          • Gość: Beata Re: Punkty profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:25
            A mnie napisali, że mam się zgłosić do kina z kartą profit. Skąd ją wziąć?
            • Gość: Adam Re: Punkty profit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:04
              Nie musisz mieć karty profit. Tak napisali bo niektórzy maja i mozna ja sobie
              wyrobic tylko że to kosztuje kilka złotych, ale posiadanie karty nie jest
              konieczne. Tu masz szczególy jak wyrobić kartę
              www.orange.pl/portal/map/map/profit_details?TARGET=PROFIT_INFO_GENERAL&stamp=1171227812791
    • Gość: nic nowego Re: Punkty profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:08
      Wszyscy sprzedawcy chcą "uwiązać" klienta do siebie. Po co dawać się spętać?
      • Gość: Profilaktyk Re: Punkty profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:14
        Co do punktów przez Orange to prawda. Oni wysyłaja i jak sie zgodzisz to daja ci
        dwa bilety tylko trzeba być przed seansem z godzinke przynajmniej bo zawsze
        pełno osób przychodzi na te seanse. Po drugie nie potrzebna jest karta wystarczy
        sam dowód. Po trzecie bylem juz tak kilka razy wiec napewno nie przewalaja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka