Dodaj do ulubionych

bukiet ślubny

IP: *.radom.net 27.04.07, 07:58
w której kwiaciarni zamawiałyście (zamawiacie) swoje bukiety ślubne, bukiet
dla starszej, butonierkę dla pana młodego, jaki są koszta? jak możecie to
wklejajcie zdjęcia. pozdr.
Obserwuj wątek
    • agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:25
      Ja zamawiam wszystko ( bukiety dla mnie i świadkowej, butonierki dostajemy
      gratis, dekoracja żywymi kwiatami kościoła i sali weselnej, dekorację samochodu)
      w kwiaciarni na Ellite na Żeromskiego 69 (tuż przy 25. Czerwca) . Nie wiem ile
      zapłacę bo koszt bukietu zależy od tego z jakich kkwiatów jest zrobiony. Ja
      myślę o różach i konwaliach.
      • agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:26
        jeszcze zdjęcie takiego bukieciku:)
        img233.imageshack.us/my.php?image=lilyofthevalleybouquetxf4.jpg
        • Gość: ... Re: bukiet ślubny IP: *.radom.net 27.04.07, 13:38
          wow :) sliczny bukiecik. masz dobry gust :) jak będziesz wiedziała mniej więcej
          jakie są koszty tych rzeczy które wymieniłas to daj znać jakbyś mogła. pozdr.
          • agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:42
            Też mi się podoba ten bukiecik. Zdjęcie znalazłam w necie. Oczywiście napiszę
            ile to wszystko kosztowało a jeśli chcesz zobaczyć na żywo to serdecznie
            zapraszam 30.06.2007 do kościółka pw. Chrystusa Króla na Gołębiowie I o 16:00 :)
            • niuniamojegom Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:43
              też będę miała w tym kościele ślub :)
              • agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:46
                No to super:) A kiedy jeśli można wiedzieć? No i czy dekorujesz kościół?
                • niuniamojegom Re: bukiet ślubny 27.04.07, 14:05
                  my ślubujemy 25 sierpnia 2007. w tym dniu będą 3 pary brały ślub i chcemy umówić
                  się z nimi i razem podjąć decyzję na temat dekoracji kościoła, wybrać jakąś
                  kwiaciarnie która to zrobi, ustalić w jaki sposób to zrobi i podzielić koszty.

ps. jak możesz to zerknij na swoją pocztę
            • Gość: . Re: bukiet ślubny IP: *.tkdami.net 11.05.07, 22:48
              i koniecznie napisz gdzie 30 czerwca rosły te konwalie
            • Gość: kaja Re: bukiet ślubny IP: 195.3.153.* 21.05.07, 10:58
              ja też mam ślub 30 czerwca na gołębiowie w parafi Chrystus Króla, więc może
              moglibyśmy się skontaktować , my mamy ślub o 18. 00 jeśli oczywiście chcecie. Z
              tego c mi wiadomo o 17 też jest ślub.
              • agawia84 Re: bukiet ślubny 22.05.07, 01:58
                Bardzo chętnie się z Wami skontaktujemy! Z resztą miałam do Was dzwonić (nr
                tel. domowego dostałam od księdza) w celu ustalenia wystroju kościoła. O 17.00
                też jest ślub więc koszty można podzielić na 3. Mój mail agawia@go2.pl
                z gazetowegho nie korzystam. Jeśli możesz to podaj swój mail albo wyślij na mój
                adres nr komórki. Myślę, że się znamy :)
    • nelunia25 Re: bukiet ślubny 16.05.07, 10:47
      Bardzo ładne bukiety ślubne robią w kwiaciarni Azalia na Chrobrego-gorąco
      polecam
      • Gość: monika Re: bukiet ślubny IP: 80.51.167.* 24.05.07, 23:27
        Ja również polecam Azalię na Chrobrego.
    • Gość: nati Re: bukiet ślubny IP: *.147.201.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.14, 19:25
      A ja zastanawiam sie nad kwiaciarnią w Galerii Słonecznej, co myslicie?
    • magosia448 Re: bukiet ślubny 14.09.15, 09:48
      Polecam zrobić bukiet samej, bo to całkiem przyjemne (o niebo tańsze) i zawsze możecie się chwalić własnoręcznie wykonanym bukietem. Hortensja + róża chińska wytrzymały i były piękne :)
      Od samego początku taki bukiet był wymarzony i wymyślony,ale Pani w kwiaciarni chciała za niego prawie 200,00 złotych. Nie wiem czemu na hasło "ślub" wszystkie ceny tak windują....
      Ten który widać na obrazkach kosztował 50,00 złotych a "składników" starczyło na jeszcze jesden dla świadkowej i dwa bukieciki do butonierki dla Pana Młodego i świadka ;)

goshiatravels.wordpress.com/tag/bukiet-slubny-diy/
      • Gość: asia Re: bukiet ślubny IP: *.radom.vectranet.pl 04.10.15, 21:56
        polecam Panią Jadzię w kwiaciarni przy dworcu .budka nr 5 jak jest rossman ,biedronka .Ta Pani ma też drugi lokal na ul. Broni jak skręcasz z dworca pkp na Ustronie to po prawej widać kwiaty na zewnątrz.
        piękna wiązanka dla młodej i starszej ,,,butonierki dla młodego i starszego . cena niska a efekt rewelacyjny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka