Gość: ... IP: *.radom.net 27.04.07, 07:58 w której kwiaciarni zamawiałyście (zamawiacie) swoje bukiety ślubne, bukiet dla starszej, butonierkę dla pana młodego, jaki są koszta? jak możecie to wklejajcie zdjęcia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:25 Ja zamawiam wszystko ( bukiety dla mnie i świadkowej, butonierki dostajemy gratis, dekoracja żywymi kwiatami kościoła i sali weselnej, dekorację samochodu) w kwiaciarni na Ellite na Żeromskiego 69 (tuż przy 25. Czerwca) . Nie wiem ile zapłacę bo koszt bukietu zależy od tego z jakich kkwiatów jest zrobiony. Ja myślę o różach i konwaliach. Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:26 jeszcze zdjęcie takiego bukieciku:) img233.imageshack.us/my.php?image=lilyofthevalleybouquetxf4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: bukiet ślubny IP: *.radom.net 27.04.07, 13:38 wow :) sliczny bukiecik. masz dobry gust :) jak będziesz wiedziała mniej więcej jakie są koszty tych rzeczy które wymieniłas to daj znać jakbyś mogła. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:42 Też mi się podoba ten bukiecik. Zdjęcie znalazłam w necie. Oczywiście napiszę ile to wszystko kosztowało a jeśli chcesz zobaczyć na żywo to serdecznie zapraszam 30.06.2007 do kościółka pw. Chrystusa Króla na Gołębiowie I o 16:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniamojegom Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:43 też będę miała w tym kościele ślub :) Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: bukiet ślubny 27.04.07, 13:46 No to super:) A kiedy jeśli można wiedzieć? No i czy dekorujesz kościół? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniamojegom Re: bukiet ślubny 27.04.07, 14:05 my ślubujemy 25 sierpnia 2007. w tym dniu będą 3 pary brały ślub i chcemy umówić się z nimi i razem podjąć decyzję na temat dekoracji kościoła, wybrać jakąś kwiaciarnie która to zrobi, ustalić w jaki sposób to zrobi i podzielić koszty. ps. jak możesz to zerknij na swoją pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: bukiet ślubny IP: *.tkdami.net 11.05.07, 22:48 i koniecznie napisz gdzie 30 czerwca rosły te konwalie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: bukiet ślubny IP: 195.3.153.* 21.05.07, 10:58 ja też mam ślub 30 czerwca na gołębiowie w parafi Chrystus Króla, więc może moglibyśmy się skontaktować , my mamy ślub o 18. 00 jeśli oczywiście chcecie. Z tego c mi wiadomo o 17 też jest ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: bukiet ślubny 22.05.07, 01:58 Bardzo chętnie się z Wami skontaktujemy! Z resztą miałam do Was dzwonić (nr tel. domowego dostałam od księdza) w celu ustalenia wystroju kościoła. O 17.00 też jest ślub więc koszty można podzielić na 3. Mój mail agawia@go2.pl z gazetowegho nie korzystam. Jeśli możesz to podaj swój mail albo wyślij na mój adres nr komórki. Myślę, że się znamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelunia25 Re: bukiet ślubny 16.05.07, 10:47 Bardzo ładne bukiety ślubne robią w kwiaciarni Azalia na Chrobrego-gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: bukiet ślubny IP: 80.51.167.* 24.05.07, 23:27 Ja również polecam Azalię na Chrobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: bukiet ślubny IP: *.147.201.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.14, 19:25 A ja zastanawiam sie nad kwiaciarnią w Galerii Słonecznej, co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
magosia448 Re: bukiet ślubny 14.09.15, 09:48 Polecam zrobić bukiet samej, bo to całkiem przyjemne (o niebo tańsze) i zawsze możecie się chwalić własnoręcznie wykonanym bukietem. Hortensja + róża chińska wytrzymały i były piękne :) Od samego początku taki bukiet był wymarzony i wymyślony,ale Pani w kwiaciarni chciała za niego prawie 200,00 złotych. Nie wiem czemu na hasło "ślub" wszystkie ceny tak windują.... Ten który widać na obrazkach kosztował 50,00 złotych a "składników" starczyło na jeszcze jesden dla świadkowej i dwa bukieciki do butonierki dla Pana Młodego i świadka ;) goshiatravels.wordpress.com/tag/bukiet-slubny-diy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: bukiet ślubny IP: *.radom.vectranet.pl 04.10.15, 21:56 polecam Panią Jadzię w kwiaciarni przy dworcu .budka nr 5 jak jest rossman ,biedronka .Ta Pani ma też drugi lokal na ul. Broni jak skręcasz z dworca pkp na Ustronie to po prawej widać kwiaty na zewnątrz. piękna wiązanka dla młodej i starszej ,,,butonierki dla młodego i starszego . cena niska a efekt rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś