Gość: lena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:39 Tak jak w temacie prosze was o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: Dj Mess opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:50 Jezeli ktoś bawił sie na weselu z Dj Mess to bardzo was proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwiam Re: Dj Mess opinie IP: 212.244.174.* 25.06.07, 11:03 Odpowiem po 30.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dj Mess opinie IP: *.186.14.004.vip-net.pl 29.06.07, 19:23 ja chyba się bawiłam w sierpniu zeszłego roku,o ile to ten sam. TO był taki chłopak około 25 lat z narzeczoną. Bardzo nam się podobało, bo grał na akordeonie za stołami i robił to naprawdę nieźle, oczepiny tez spoko. Fajnie też że był również wodzirejem a nie tylko ograniczał się puszczania muzyki. Ogólnie polecam. Niestety nie mam kontaktu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwiam Re: Dj Mess opinie IP: 212.244.174.* 02.07.07, 10:12 Obiecałam napisać po 30, więc piszę :) Bawiliśmy się super. Chłopak nie ogranicza się tylko do puszczania muzyki. Doskonale gra na akordeonie, świetnie spiewa. Razem z żoną (gra na tamburynie), bardzo szybko rozbawili gości przy stole. Na parkiecie także zaangażował się w zabawę. Widział, co się dzieje, przy czym ludzie się bawią i świetnie poprowadził całe wesele. Muzyka bardzo fajna - stare polskie przeboje, włoskie szlagiery, nowości. Wiecie co...? Byłam przeciwna weselom z DJ-em. Teraz zmieniłam zdanie. Była biesiada przy stołach, a na parkiecie...przynajmniej nikt nie fałszował :0 Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Dj Mess opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:00 Dzięki liwiam to fajnie że wesele się udało i cieszy mnie fakt ze wszystko jest pozytywnie z Dj-em. Ja życze Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Pozdrawiam Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Dj Mess opinie IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:43 GODNY POLECENIA ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA i tani:) www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś