Dodaj do ulubionych

Dj Mess opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:39
Tak jak w temacie prosze was o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: Dj Mess opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:50
      Jezeli ktoś bawił sie na weselu z Dj Mess to bardzo was proszę o opinie
      • Gość: liwiam Re: Dj Mess opinie IP: 212.244.174.* 25.06.07, 11:03
        Odpowiem po 30.06
      • Gość: Asia Re: Dj Mess opinie IP: *.186.14.004.vip-net.pl 29.06.07, 19:23
        ja chyba się bawiłam w sierpniu zeszłego roku,o ile to ten sam. TO był taki
        chłopak około 25 lat z narzeczoną. Bardzo nam się podobało, bo grał na
        akordeonie za stołami i robił to naprawdę nieźle, oczepiny tez spoko. Fajnie też
        że był również wodzirejem a nie tylko ograniczał się puszczania muzyki. Ogólnie
        polecam. Niestety nie mam kontaktu. Pozdrawiam
        • Gość: liwiam Re: Dj Mess opinie IP: 212.244.174.* 02.07.07, 10:12
          Obiecałam napisać po 30, więc piszę :)
          Bawiliśmy się super. Chłopak nie ogranicza się tylko do puszczania muzyki.
          Doskonale gra na akordeonie, świetnie spiewa. Razem z żoną (gra na tamburynie),
          bardzo szybko rozbawili gości przy stole.
          Na parkiecie także zaangażował się w zabawę. Widział, co się dzieje, przy czym
          ludzie się bawią i świetnie poprowadził całe wesele.
          Muzyka bardzo fajna - stare polskie przeboje, włoskie szlagiery, nowości.
          Wiecie co...? Byłam przeciwna weselom z DJ-em. Teraz zmieniłam zdanie. Była
          biesiada przy stołach, a na parkiecie...przynajmniej nikt nie fałszował :0
          Polecam.
          • Gość: lena Re: Dj Mess opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:00
            Dzięki liwiam to fajnie że wesele się udało i cieszy mnie fakt ze wszystko jest pozytywnie z Dj-em. Ja życze Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
            Pozdrawiam Lena
    • Gość: Karina Re: Dj Mess opinie IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:43
      GODNY POLECENIA ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE
      GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA i tani:)
      www.zespol-dakar.blog.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka