maja-1983 08.09.07, 09:30 ja w temacie prosze o namiary na kamerzystę który naprawde dobrze nagrywa,nie wycinająć pewnych urywków wesele. dzieki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lanta80 Re: namiary na kamerzystę 08.09.07, 09:59 ja wybrałam sobie kamerzystę z Malczewskiego 21, masz jakieś kryteria odnośnie np. ceny (dotyczy także zespołu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakcitam Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 08.09.07, 13:16 >nie wycinająć pewnych urywków wesele Znam takich co nie dość,że nic nie wycinają(czyli zrzuta na DVD bez montażu),to potrafią nawet dodać dodatkową panne młodą z innego wesela -hi,hi.Zbytnio nie musisz szukać,bo twoje kryteria spełnia większość kamerzystów,a i cena (800-1000zł)na pewno też cię zadowoli za takie k a m e r o w a n i e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka_1984 Re: namiary na kamerzystę IP: *.centertel.pl 17.09.07, 10:26 Witaj Maju! Mogę Ci polecić dwóch kamerzystów: !. Z Michałowa tel. 0606100457 kamerował on u moich dwóch koleżanek i u mnie też będzie. 2. Ze starokrakowskiej 0604445796 on natomiast kamerował u mojego kolegi też warty polecenia. Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru. Ps cena u obydwóch wynosi 900zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: namiary na kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:13 witam my pelecamy kamerzyste z golebiowa 601058218 a i czlowiek zdjecia niezle robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Re: namiary na kamerzystę IP: *.rad.vectranet.pl 17.09.07, 11:49 a ja śmiało mogę polecic firmę Mikab 504-282-909 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumienie Dudka Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 17.09.07, 12:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=58852892&a=58881719 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody_pan Re: namiary na kamerzystę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.09.07, 01:52 Ja moge smialo polecic www.mm-studio.pl Obslugiwali nasza imprezke oraz wielu naszych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość weselny Re: namiary na kamerzystę IP: 195.205.127.* 18.09.07, 09:34 ja również polecam firmę Mikaab - sami ich wybraliśmy na nasz ślub i wesele. Cena dość wysoka ale uważam że połączona z jakością. widzieliśmy kilka płyt ponieważ filmowali u kilku naszych znajomych i tak naprawę to dużo zalezy od pomysłowości Młodych i ogólnej zabawy na weselu bo ciężko zrobić dobry film z marnej imprezy i sztywnej Pary ;-) Nam powiedziano, że co bedziemy chcieli i wymyśłimy sobie,to nam zrobią (muzyka, scenariusz itp.) a zobaczymy w czerwcu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joa.nna Re: namiary na kamerzystę 18.09.07, 12:41 W piatek zobaczylismy w koncu po raz pierwszy nasze wesele i musze przyznac,ze jestesmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru,a w zasadzie z wyboru siostry meza.Przyznam,ze mielismy utrudnione zadanie,gdyz zamawialismy kamerzyste bedac poza granicami kraju.Tak naprawde,to po wstepnych kontaktach telefonicznym,reszte pilotowala wlasnie siostra mojego meza.To ona ze swoim chlopakiem odwiedzila kilku kamerzystow,do ktorych namiary znalezlismy wczesniej sami w internecie i to posrednio dzieki niej mamy taki,a nie inny film za co jej bardzo dziekujemy.Kamerzysci,ktorych znalezlismy przebywajac na wyspach to www.syriuszjack.pl,www.mikab.pl,www.pracowniavideo.wesela.radom.pl,ww w.mm-studio.pl,www.spektor.radom.pl.W naszych poszukiwaniach ograniczylismy sie do kamerzystow z Radomia,zeby zaoszczedzic klopotow logistycznych szwagierce,a wybor w ciemno tylko ze strony internetowej nie wchodzil w gre.Inaczej mozna byloby wybierac z ofert firm z terenu calej Polski,ktorych pelno w internecie.Ostatecznie wybor padl na kamerzyste z pracownivideo i tak jak juz pisalam,jestesmy bardzo zadowoleni z otrzymanej plyty,a w zasadzie sa to dwie plyty w slicznie wykonanej okladce,ktore wlasnie przed chwila spakowalam do walizki.Jezeli chodzi o innych w/w kamerzystow,to niestety,ale za wiele nie moge napisac,gdyz nie mialam okazji widziec ich plyt,a trzeba przyznac,ze przez telefon wszyscy wywarli na mnie pozytywne wrazenie.Co ciekawe kamerzysta ktorego wybralismy za posrednictwem szwgierki byl jakby mniej wylewny podczas pierwszej rozmowy telefonicznej niz inni,ale jak sie pozniej okazalo to pozory moga mylic.W kazdym razie uwazam,ze warto poswiecic czas i odwiedzic wszystkich,chociazby po to,aby nie kupowac kota w worku. Czy cos powycinal?Nie wiem,nie znam sie na tym.Wiem natomiast,ze na tym trwajacym troche ponad dwie godziny filmie jest wszystko co chcielismy uwiecznic.Widac nasze szczescie,chwile zdenerwowania i radosci,widac naszych rodzicow i zaproszonych gosci.Widac wiele rzeczy,ktore byly dodatkiem do naszego slubu,ale gdyby nie ten film to pewnie odeszlyby w zapomnienie.Widac tez super zabawe i duzo,duzo wiecej.Przyznam,ze bylismy dosc sceptycznie nastawieni do kamerowania.Ostani film jaki widzielismy ponad dwa lata temu spowodowal,ze tak naprawde tylko za namowa rodzicow zdecydowalismy sie na kamerzyste.Po tym co otrzymalismy moge smialo powiedziec,ze jednak trafilismy na dobrego fachowca. Sorry,ale maz odgania mnie juz od notebooka wiec wracam do pakowania,bo czeka nas powrot do dnia codziennego,co prawda dosyc kolorowego i juz jako maz i zona,ale za to troche kilometrow od Radomia. Pozdrawiam goraco i zycze wszystkim zakochanym wiele szescia,radosci oraz pieknej pogody w dniu slubu Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylfia Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 26.09.07, 11:24 Nasz kamerzysta bierze tylko 600zł.Jest z Owadowa i robi ładne wejściówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekaw Re: namiary na kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 12:31 chyba tel komorkowym nagrywa i wyjsciowki ze zdjec robi tym samym urzadzeniem zrobione, ludzie zastanowcie sie co wypisujecie ktos kto ma jako takie pojecie o filmowaniu to sie bedzie cenil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaCieNieWidze Re: namiary na kamerzystę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.09.07, 19:41 600zł x 4 soboty w miesiacu = 2400zł minus ZUS ok. - 815zł minus podatek - 200zł Koszty paliwa - 200zł Koszty kaset, płyt DVD - 200zł Prąd, amortyzacja sprzętu - 200zł Razem koszty: 1615zł Na czysto zostaje: ok 800zł Cały miesiąc pracuje, bo w weekendy filmuje, cały tydzień montuje, wszystko za 800zł na ręke, to wedlug mnie cos nie tak !!! Gratuluje wyboru kamerzysty, jak wejdzie HD, to biedak odpadnie, bo inni co biora 3x tyle sie rozwina, kupia sprzet a on bedzie dalej krecil za 600 ;) Chyba ze robi na czarno, to tylko mozna podac namiar do Urzedu Skarbowego lub do Policji Skarbowej. pozdr JaCieNieWidze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noico Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 29.09.07, 12:29 4wesela to on ma w jednom sobote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GHiez Re: namiary na kamerzystę IP: *.33.radom.pilicka.pl 11.10.07, 13:14 A po co ma płacić ZUS jak gdzieś pracuje i ktoś już za niego ten ZUS płaci? Myśl trochę co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakład Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 12.10.07, 23:23 odprowadza tylko składkie zdrowotnom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 30.09.07, 22:04 Poiprosze o numer telefonu do niego. Chetnie zoabcze te jego wejsciowki, po projekcji zrobie mu wyjsciowke, znaczy osobiscie obije mu morde na taka cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUdzik Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 30.09.07, 22:42 Ludzie, ladne wejsciowki, fachowo nazywane czolowkami robi juz tylko wiesniaki co za wesele biora 600 zlotych. Dzis juz odchodzi sie od czolowek wprost z amigi, pinakla czy od Video-kadr. Idzie nowe, 100 % reportazu, zadnych kreciolo, benyhilow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 11.10.07, 08:34 Klienci sami chcą serduszka i benyhile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 24.10.07, 00:23 rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
bluemaria1986 Re: namiary na kamerzystę 02.11.07, 10:49 Czy ten pan z Owadowa robi może też zdjęcia ślubne,również proszę o namiary na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 12.11.07, 21:42 bluemaria,wysłałam ci namiary na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaIon Re: namiary na kamerzystę IP: 195.3.155.* 13.11.07, 09:53 My robilismy tu: www.mm-studio.pl Sporo prac maja na stronie. Ja i on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on i on Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 16.11.07, 10:41 ja i on = mmstudio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa żonka Re: namiary na kamerzystę IP: *.manc.adsl.virgin.net 16.11.07, 16:20 Ja również mogę polecić mm-studio.pl, bardzo kulturalni i profesjonalni kamerzysta i fotograf, portfolio do obejrzenia na stronie, a w kościele i na weselu prawie ich nie widać, choć są zawsze tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: namiary na kamerzystę IP: *.centertel.pl 19.11.07, 13:13 Witam wszystkich, ja chciałabym również polecić agencję filmową MIKAB,www.mikab.pl/, we wrześniu braliśmy ślub, wykupiliśmy pełen zakres usług video, nagranie z użyciem kranu kamerowego. Cóż mogę powiedzieć- REWELACJA (może cena mało konkurencyjna, aczkolwiek jakość jest w cenie). Nasze nagranie ogląda się niczym dobry film, a wejściówka... to super teledysk z naszym udziałem. Dodam, że muzyka dobrana bardzo dobrze, a współpraca z Krzysiem Kwiecińskim to czysta przyjemność. Profesjonalizm, nowatorstwo i oryginalność. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UUUUla Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 19.11.07, 18:45 Ha,ale się uśmiałam,żeby ta rewelka była przynajmniej w połowie warta ceny to byłoby w porządku,a robią to co inni tylko za większą kasę i dodatkowo nie słuchają klienta zaciemniając mu setno sprawy swoją ofertą typu auto,film,zdjątka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: namiary na kamerzystę IP: *.centertel.pl 28.11.07, 10:43 No nie wiem...polemizować nie będę, o gustach podobno się nie rozmawia, ale z kwestią typu "nie słuchają klienta zaciemniając mu setno sprawy swoją ofertą typu auto,film,zdjątka" to przesada, wykupujesz tylko te usługi które Cie interesują, nie wierze że na na tak oblęzonym rynku usług video ktoś może sobie na to pozwolić. To tyle, my jesteśmy zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladadzień Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 05.12.07, 09:53 "To tyle, my jesteśmy zadowoleni :)" I to najważniejsze,nam nie pasuje jarmarczny styl firmy,ale tak jak napisałaś widocznie mamy różny gust,a o nim się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemaria1986 Re: namiary na kamerzystę 24.11.07, 10:20 Dziękuje za wszystkie oferty,które dostałam na gazetowego i proszę nie przesyłać już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: namiary na kamerzystę IP: 80.249.5.* 28.11.07, 14:16 Polecam Firmę Gabi tel. 502591863. kompleksowa obsługa foto-video, polecam obejrzenie materiału to nic nie kosztuje a samo mówi za siebie. Niema co sie łudzić że tanio to będzie dobrze, przecież to jest pamiątka na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant Re: namiary na kamerzystę IP: *.tkdami.net 03.01.08, 15:09 Eeee tam i tak najlepszy jest pan Waldek Pastuszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amorka Re: namiary na kamerzystę IP: 213.76.128.* 29.02.08, 12:07 Polecam Pana Rafała Gajewskiego 507 146 336 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: namiary na kamerzystę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 18:02 Nigdy w życiu nie wynajmujcie Spektora, facet ma zbyt dużo zamówień i zaczyna odwalać zwykłą FUSZERKĘ, twarze waszych gości będą tak rozmazane ze ich nie będzie widać i to przez dłuższa część filmu, moja żona płakała przez kilka dni po tym jak odebrałem płyty - facet się nie przyznaje do błędu -obecnie walczymy, jeżeli chcecie obejrzeć to dzieło to ja chętnie udostępnie bo nie przepuszcze tego. Wesela nie da sie powtórzyć !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuś Re: namiary na kamerzystę IP: *.31.radom.pilicka.pl 20.10.08, 10:16 Ja polecam firmę video-foto. Moim zdaniem zjęcia i fil zdrobił super. Czołówke mam świetna. Sami mogliśmy ja wybrać i zaprojektować. Mamy troszeczke listków (wzór z telenoweli Pensjonat pod Różą" a w nich przedstawione są osoby i kilka fajnych ujęc z wesela. Oraz mamy reportaż z zrobiony z pleneru. www.video-foto.radom.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
prototyp21 Re: namiary na kamerzystę 20.10.08, 11:48 Hej, A na jak długo przed ślubem rezerwowaliście termin? I ile w przybliżeniu zapłaciliście - jeśli można spytać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuś Re: namiary na kamerzystę IP: *.31.radom.pilicka.pl 20.10.08, 12:11 Koszt to indywidulana sprawa dogadania sie z kamarzysta i fotografem bo mielismy to razem, Rezerwowaliśmy 10 miesięcy wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
djbas Re: namiary na kamerzystę 20.10.08, 13:41 Kamerofotograficzne usługi zareklamowane, teraz tylko czekać ile zabieganych młodych par da się nabrać na ten marketingowy chwyt pana Cezarego i jego drużyny. Dla zainteresowanych dodam, że tak jak : "nie szata zdobi człowieka", tak pamiątek wideo ze ślubu i wesela NIE OCENIA SIĘ PO CZOŁÓWCE, a pan Cezary i jego drużyna pracuje tak dla ogólnopolskich telewizji jak ja w kancelarii prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: namiary na kamerzystę IP: *.31.radom.pilicka.pl 20.10.08, 14:14 Ja podałam namiary na kamerzystę i fotografa z którego ja korzystałam. Jest to reklama? - ta -zgadza sie! Ale nie jestem z jego druzyny lecz jestm zadowolona z jego "dzieła" i reklamuje tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: namiary na kamerzystę IP: 82.139.59.* 20.10.08, 18:13 Ja z kolei polecam Pana Jarka tel 503 176 696, kręcił mi wesele w tym roku- SUPER!!! Płytki - ponad 3 godz filmu z nadrukiem naszych zdjęć z pleneru, w pięknym etui. Zdjęcia robił Pan Krzysiek tel 600 466 353/ album , fotoalbum-pokaz wszystkich zdjęć z wesela na płycie/. Wszystko zgodnie z ustaleniami POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościk Re: namiary na kamerzystę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 16:31 Mnie robił p Wojtek i naprawde super nie jest drogi a film jest super, choć początkowo nie chciałam kamerzysty na weselu. Gorąco polecam nr do niego 509 662 995. Odpowiedz Link Zgłoś