Dodaj do ulubionych

Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wyborów!

28.09.07, 13:00
Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wyborów!
Już wystarczy tej pisowskiej propagandy.Pis nic
dla Radomia nie robi.
Obserwuj wątek
    • tomus2221 Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 28.09.07, 13:56
      Dobre hasło:):):)
      • Gość: ? Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:03
        Babcie już chowają dowody żeby im ich nie zabrać w dniu wyborów
        • Gość: xyz Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:22
          Na szczęście nie wszystkie babcie są pro - PiS-owskie.
          • Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 217.67.195.* 28.09.07, 16:25
            Moja babcia zawsze "miala gdzies" ten chlopsko-robotniczy motloch,
            ktory wpierw przemoca doszedl do wladzy w 1946, gdzie ciemnota na
            ponad 40 lat przejela wladze, a teraz ich potomkowie, spadkobiercy
            PRL, tego samego rozdawniczo-chlopsko-robotnoczego motlochu rzadza
            naszym krajem. PiS to nic innego u ich wyyborcow niz marzenie o
            wskrzeszeniu PRL.
            • Gość: gość Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:37
              To własnie babcie wiedzą jak było za komuny i dlatego pójda głosować
              na PIS bo wiedzą co to znaczy być szkanowanym, inwigilowanym.Ci byłi
              postkomuniśći nadal ciągną do władzy jeszcze im mało dlatego
              nadzieja w starszych ludzich.
              • Gość: Jasiek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 28.09.07, 16:51
                To na kogo glosowac?
                Jedni sie nie sprawdzili, czerwoni kradli i nadal chca, zielona
                koniczynka zaczela gadac, a buraki ze wsi to przestepcy, zostaje PO.
                Bez twarzy, jak ich lider. Dla mnie to jedyna alternatywa.
                • Gość: zen Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.radom.pl 28.09.07, 17:09
                  Gość portalu: Jasiek napisał(a):

zostaje PO.
                  > Bez twarzy, jak ich lider.
                  A pis ma twarz oćca z Torunia.
                • super.lola Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 01.10.07, 10:47
                  Wiesz, znam paru kolesi z różnych barw i wiem, że sam lider nie
                  świadczy o całej partii. Nie wszyscy chodzą nadziabani jak AK i nie
                  wszyscy mają 120 cm w kapeluszu jak jednojajowi.
                  Ja też nie przepadam za kaczorem D, ale PO tak naprawdę jeszcze nie
                  miało szansy. Podaba mi się za to Komorowski, przystojny co???
              • Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 217.67.195.* 28.09.07, 17:00
                buhahhaa
                wystarczy spojrzec na kto glosuje na PiS, glosuja Ci co tesknia za
                komuna, Ci ktorzy w wyniku przemian nic w zyciu nie osiagneli, bo
                pracowac nie musili, taki obraz zapadl im w pamieci, taki stworzyl
                ich PRL, system sam wszystko za nich decydowal, i po dzis dzien nie
                moga sie w nim odnalezc, zamist sie uczyc, pracowac nad soba,
                przebranzowic, chciec cos w zyciu osiagnac, to siedza i marza, ze
                wroci komuna i znow bedzie jak kiedys, gdzie czlowiek nie musial
                samodzielnie myslec, sam sie o siebie troszczyc.
                Jedz do PGR to wzorcowy przyklad wyborcow PiS, a ze Polacy, to
                taki "janosikowi narod", ktory odbiera tym co maja lepiej, ze nie
                poswiecili lat pracy, nauki by zylo sie im lepiej, w imie
                sprawiedliwosci dziejowej krzycza w stosunku do innych pod
                niebiosa "ukradl, na nas sie dorobil", a sam przez cale zycie, jak i
                po dzis dzien kradnie z zakladu prywaciarza, bo mu sie nalezy. Ot
                typowe myslenie PZPRPis. Sprawiedliwosc dziejowa niczym z
                najgorszego okrslu PRL, gdzie chlopi i robotnicy walczyli z
                inteligencja i ziemianstwem. Oto Wasze oblicze Pisowczycy,
                spadkobiercy PRL
                • Gość: Baron le seur Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.dti-static.cegetel.net 01.10.07, 11:51
                  A cóż mądrego jest w tym haśle?! Jeżeli "młodzi" chcecie odsunąć PIS
                  od wladzy to idzcie na wybory i zaglosujcie na PO. Jeżeli jest to
                  jedyna sluszna alternatywa. Lepiej zabrać Babci dowód i siedzieć w
                  domu! To mi dopiero akcja.
                • Gość: dida Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.rad.vectranet.pl 01.10.07, 18:04
                  Wnuczek lepiej bym tego sam nie napisał. Zgadzam się w 200%! Ja głosuję na UPR.
                  Korwin-Mikke ma inne spojrzenie na wszystko i w większości kwesti się z nim
                  zgadzam. Wy głosujcie tak jak wam sumienie podpowiada. Platforma tez nie jest
                  taka zła... ale PIS bleeeee
                • Gość: gość Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 15:51
                  Ja nie znam nikogo, kto tęskni za komuną i głosuje na PiS.
                  Jeżeli uważasz, że za komuny człowiek nie musiał się o siebie
                  troszczyć, to znaczy, że nie masz o tamtych czasach pojęcia lub
                  byłeś po drugiej stronie.
                  Moi rodzice to bardzo dobrze wykształceni ludzie, za komuny stali w
                  kolejkach w środku nocy, nie mieli czym mnie nakarmić, w co ubrać i
                  dusili się w chorym systemie, w którym człowiek był dla władzy
                  smieciem. Znam za to dobrze takich, którzy w komunie zarabiali kupę
                  kasy, nie wiedzą co to kartki i kolejki, a dziś mają świetne
                  emerytury,ich dzieci nie wiedzą co to upokorzenie. I właśnie tacy
                  ludzie tęsknią za komuną, bo dziś nie wszystko mają podane jak na
                  tacy,a radzą sobie dzięki znajomościom sprzed lat. I to nie jest
                  elektorat Pis ,ale lewicy.
            • www.styczynski.pl Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 28.09.07, 17:18
              "Wnuczku"! To było wzruszające przemówienie, ale o tym dowodzie to
              pamiętaj!
              • Gość: kolega Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 07:49
                czy to jest twój nowy sposób na robienie sobie kampanii wyborczej.Do
                tej pory jakoś nie byłes skory podpisywać się nazwiskiem
                • radom Dzięki prezydentowi 29.09.07, 08:32
                  Do "Kolegi"

Wcześniej ograniczałem publiczne wyrażanie moich prywatnych opinii,
                  bowiem jedną z moich funkcji w firmie była rola rzecznika prasowego.
                  Dziennikarzy nie interesowało to, że pracuję od 7. do 15.
                  Informowałem ich o każdej porze dnia w świątek i piątek. Wtedy
                  musiałem ciągle zaznaczać, że danym momencie mówię w imieniu
                  przedsiębiorstwa, a w innym wypowiadam się jako osoba prywatna.

Prezydent Kosztowniak nakazał firmom komunalnych zlikwidowanie
                  funkcji rzeczników prasowych, więc obecnie po pracy jestem osobą
                  prywatną i mogę mówić i pisać co tylko chcę.

www.styczynski.pl/
                  • Gość: nika Re: Dzięki prezydentowi IP: *.tkdami.net 29.09.07, 09:28
                    Przykro to mówić, ale ludzie w pewnym wieku mają już ograniczoną
                    nieco poczytalność i są bardziej poddatne na wpływy ciemnych mocy
                    jakim jest Radyjo Maryja. Szanuję starszych ludzi, uwielbiam moje
                    babcie (one sa postępowe i glosują jak ja ich poproszę). Trochę to
                    jednak nie w porządku, ze o tym jak ma wyglądać moja przyszłość
                    decyduje zdyscyplinowany elektorat pana Rydzyka, a młodzi, którzy
                    powinni iść na wybory olewają to.
                    • Gość: aDI Re: Dzięki prezydentowi IP: 82.139.38.* 29.09.07, 09:42
                      > (one sa postępowe i glosują jak ja ich poproszę)

Fajne babcie bez wyrazu i własnego zdania...

> młodzi, którzy
                      > powinni iść na wybory olewają to.

Ku Twojemu zdziwieniu dużo młodych idzie na wybory i głosuje własnie na Tą parte "BE"
                      pOZDRAWIEM
                      • Gość: nika Re: Dzięki prezydentowi IP: *.tkdami.net 29.09.07, 09:47
                        a później uciekają Anglii.
                        • Gość: Adi Re: Dzięki prezydentowi IP: 82.139.38.* 29.09.07, 09:51
                          A to wina Pis? Przecież głównym przesłaniem lewicowego rządu było (UWAGA CYTUJĘ) „wejdziemy do Unii Europejskiej, będzie praca!... za granicą”... Toż to śmieszne ze teraz wytykają obecnej władzy że młodzi wyjeżdżają.
                          • Gość: s Re: Dzięki prezydentowi IP: 82.139.43.* 14.10.07, 10:20
                            moze i nie jest ich wina, ale powinni robic cos, zeby obywatele nie
                            wyjezdzali. mój mąż wyjechał do pracy za granice, mamy dziecko, i co
                            z tego jak mała pyta o tate...
              • Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 82.139.61.* 29.09.07, 13:09
                Mosci Styczynski masz chyba problemy z percepcja, przeczytaj moj tekst raz
                jeszcze, lub ponownie odwiedz okuliste, swojej babci dowodu nie musze chowac, to
                zdrowo-rozsadkowa kobieta
        • Gość: młoda mama Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:37
          Zgadzam się z tym w zupełności...Jeśli nasze babcie znowu wybiorą
          pisowców i księdza rydzyka, to już tylko one zostaną w tym
          mieście...i jestem ciekawa kto będzie pracował na ich emerytury>
          Przeszkadza im młodzież, przeszkadzaja dzieci...majważniejsze żeby
          żyć " po bożemu". ale co to oznacza to nie wiedzą...więc nie
          puszczać ich na wyboru, włączyc radio maryja i niech siedza w
          domu..Zreszta to dla nich bezpieczniejsze bo zamykaja
          szpitale....Ksiądz Rydzyk i prezydent kosztowniak nie musi sie
          martwic o leczenie bo stać ich na prywatne,więc w d....e maja
          wszystkich ....pozdrawiam
          • Gość: prababcia Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 30.09.07, 21:08
            Jeżeli uważasz że jesteś mądrzejsza od babci to chyba lepiej by było
            żeby kobiety nie miały prawa głosu, a przynajmniej blondynki.
    • Gość: kaczki górą Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 09:45
      POLSKA W TWOICH REKACH-GłOSUJ NA PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!!
      • www.styczynski.pl Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 29.09.07, 09:57
        Tej "Kaczce górnej" też ktoś powinien schować dowód osobisty
        • Gość: Kamilek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 82.139.38.* 29.09.07, 10:07
          "Olek mordo Ty moja"...
          • Gość: radomskipatriota Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:22
            Kaczki górą !!! pewnie. A taki kolo jak ja, powinien przyp.... ze śrutu i
            patrzeć jak spadają.
            Marzy mi się takie rozwiązanie.
            Ponawiam prośbę: zabrać babcią dowody osobiste, bo to miasto nie zasługuje na
            rządy nieudaczników i agresorów, szczególnie badylarzy z Grójca!!!!!!
        • Gość: kazik Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 29.09.07, 13:49
          ale qrwa słąve, styczyński zagadał bys z grabowską żeby jakąs robote
          w szkole załatwiła, wiem że załatwia,dam jej za to flaszke - ona
          lubi, co ty na to?
          • Gość: Nauczyciel Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.rad.vectranet.pl 29.09.07, 16:42
            to chyba spóźniona prośba o co najmniej 10 lat
    • Gość: raus! Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:26
      PIS ma wygrac w powiecie Radomskim jazda do urn radomiaki i głosować mi na PIS, nieroby!
    • chatter.online No proszę! Artystka! 29.09.07, 15:10
      Może byś tak łaskawie powiedziała skąd przyszedł ci ten pomysł do głowy - bo ty
      tego nie wymyśliłaś!

interia360.pl/polska/artykul/schowaj-babci-dowod,2264
    • Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 29.09.07, 16:45
      Wszystkie babcie (i dziadków też) które chcą głosować na PIS
      podwiozę własnym samochodem.
    • Gość: łowca_oszołomów łamiesz prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 19:20
      Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale właśnie nawołujesz do popełniania przestępstw i tym samym łamiesz prawo. Jak widać kretynów nie brakuje.
      • Gość: wnuczek Re: łamiesz prawo IP: *.tkdami.net 29.09.07, 22:01
        A czy nawoływanie do chowania babciom dowodów w dniu wyborów to nie
        jest przestępstwo? Słaby z Ciebie łowca oszołomów. Masz mentalność
        Kalego.
        • Gość: Łowca_oszołomów Re: łamiesz prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 22:15
          To chyba o tym piszę...
          • Gość: P/p Oj Iga,Iga.... IP: 82.139.35.* 30.09.07, 21:33
            Iga.b schowaj swój dowód w d... i powiedz swoim aby wybrali
            czerwonoskórych z pijakiem na czele.
    • Gość: won szmatławcu Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 30.09.07, 21:38
      schowaj babci dowód w dniu wyborów
      dobrze że nie każesz baci zabić
    • Gość: tadeusz Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 01.10.07, 07:42
      sprawa zostałą zgłoszona w piatek do prokuratury.
      • Gość: prokurator Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.radom.pl 01.10.07, 07:56
        Gość portalu: tadeusz napisał(a):

> sprawa zostałą zgłoszona w piatek do prokuratury.
        I b. dobrze! Sms-y o tej treści rozsyłał minister transportu w rządzie pis Jerzy
        Polaczek.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4535634.html
        • Gość: oni zawłaszczyli Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:24
          PO zawłaszcza Mazowsze
          Czy chcesz aby ludzie z tej opcji zawłaszczyli kraj.
          Tylko Pis oczyści kraj ze złych i pazernych ludzi.
          Oddaj głos na Prawo i Sprawiedliwość
          • Gość: niepolityczny gość Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.rad.vectranet.pl 01.10.07, 18:13
            PO zawłaszcza mazowsze - wiem o tym i masz rację, ale z kolei PIS zawłaszcza
            spółki miejskie w Radomiu! Przyjmują swoich na potęgę! Ja tym samym czuję się
            okradany. Wszyscy politycy to jedno wielkie szambo. A jak coś jest szambem to
            nie nazywajmy, że to jest perfumeria - jak powiedział klasyk:)
    • sono_andrzej Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 03.10.07, 21:18
      PIS już wyśmiewa akcję. Swoją drogą jest to niezgodne z prawem, ale
      pomysł ciekawy.
      • Gość: nika Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 07:53
        Pan premier jak zwykle pokazał wczoraj lotność swojego umysłu,
        przekręcając treść smsa,ale tak czy tak jego pomysł jest niezły:
        porwij babci beret, bez beretu nie pójdzie, bo w drugiej połowie
        października ma padać śnieg.
    • Gość: kjhkjh Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:51
      kjhkjhkjh
    • Gość: karolcia Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:52
      ble ble ble
    • Gość: hhh Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:59
      fghfghfghdghdgh
      • Gość: realista Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 16:00
        My wszyscy w Radomiu mamy juz dosc rzadow - PIS

My wszyscy mamy dosc rzadow PIS-u, szczegolnie w Radomiu ,i rozsadne
        babcie i dziadki tez , i wcale nie trzeba im zabierac dowodow ani
        beretow, ONI maja swoj rozum i doswiadczenie zyciowe i widza , ze
        ich miasto za tych rzadow nic nie zyskalo.

• Gość: Alik Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wyborow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:32
          ZROBILISMY DUZO , NAPRAWDE DUZO. TAK DUZO ZE AZ STRACH POMYSLEC! - Jaroslaw K.
          na konferencji prasowej o swoim rządzie :)
          Jak zwykle merytorycznie sie wypowiedzial
        • Gość: prababcia Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 22:54
          My wszyscy w Radomiu popieramy PIS. A WY to kto jesteście? Cała moja
          rodzina: ja, dzieci, wnuczki i prawnuczki które są już pełnoletnie
          będą głosować na PIS. Ich rodziny i znajomi również.
    • Gość: zonk Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 21:42
      Mloda damo, pozwol babci samej zdecydowac na kogo chce glosowac i co
      zrobil lub nie Pis. I pamietaj ze tak wysmiewane babcie choc sa
      starsze nie sa ubezwlasnowolnione. A za 40 lat Twoj wnuczek bedzie
      tak samo drwil z Ciebie...
      • Gość: nika Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 05.10.07, 08:06
        Jeśli mówisz do mnie, to za 40 lat mnie na świecie nie będzie, bo
        jak przyjdzie czas emerytury, zobaczę ile mi wyliczyli, to sobie
        strzelę w łeb. Wolę to niż zdechnąć z głodu.
        • Gość: edek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 82.139.35.* 05.10.07, 11:45
          Tylko LiD stać na płytkie slogany.LiD obawia się starszych ludzi
          dlatego,że Oni doskonale znają rządy
          komunistów.Czasy "dobrobytu".Dla LiDu dobrze będzie jak Ci nie będą
          brać udziału.Po wojnie przodkowie LiD nakazywali aby Polacy
          wyrazili "3xTAK".Z przeciwnikami krwawo rozprawiali się.
          • Gość: realista Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 05.10.07, 18:34
            Szkoda , ze nie cofacie sie jeszcze do czasow rozbiorow Polski, no
            ale nie ma sie co dziwic to typowe myslenie - cechujace poglady
            braci kaczynskich - nic o terazniejszosci i przyszlosci Polakow, bo
            w/g nich wazniejsza jest : - mieufnosc do wszystkich ,
            rozgrzebywanie starych ran, i ciagle rozliczanie i lapanie winnych ,
            jak Wam sie taka atmosfera i zycie w takiej Polsce podoba - to
            glosujcie na - PIS.
    • Gość: ant zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:44
      W młodości moherowy elektorat PiS rozkułaczał i ścigał burżuja
      pomagając budować socjalizm PRL-u, nienawidził Niemca i zazdrościł
      siły Ruskim. Dziś wspiera politykierów głoszących te same idee
      budowy totalitarnego państwa sprawiedliwości społecznej.
      dlatego
      Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wyborów
      ---------------------------------
      ZOSTAJESZ W DOMU - GŁOSUJESZ NA PIS
      • Gość: abc Re: zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: 82.139.36.* 08.10.07, 07:52
        STARE BABY ZEMRĄ A MY MŁODZI BĘDZIEMY MUSIELI SIĘ URZERAĆ Z TYMI
        TREPAMI KACZORAMI!!!!!!!!!IDZMU NA GŁOSOWANIE NIECH TEN PIS PRZEGRA
        Z KRETESEM-PROSZE IDŻCIE NA WYBORY-
        NIECH PRZEGRAJĄ
        KACZORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: maly Re: zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: 82.139.48.* 13.10.07, 16:50
          Nie chcę zyc w panstwie policyjnym, dlatego idę na wybory i NIE BEDE GLOSOWAC NA
          PIS.

KONIECZNIE ZAGLOSUJCIE 21.10.2007 PRZECIW PIS-owi.
          • Gość: wertum Re: zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 01:14
            Popieram w 100%
    • Gość: lex Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:15
      oh
      • Gość: polikarp Babciu, a dlaczego masz tak wielkie oczy? IP: *.infoplus.com.pl 11.10.07, 16:21
        Babciu, a dlaczego masz tak wielkie oczy?
        Bo szukam dowodu, wnuczku.
    • Gość: Yyy Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.pcz.pl 11.10.07, 22:45
      JA bym raczej wruczkowi schował dowód, oby PiS wygrał a bedznie
      normalnosc:
      www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c
    • Gość: kaczy spokój Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 08:30
      po pierwsze takie hasełka to namawianie do przestepstwa,o czym
      raczyła wypowiedzieć się PKW. po drugie strach wam (polidom) zagląda
      w oczy,bo przegrana zbliża się wielkimi krokami.
      POLSKA W TWOICH RĘKACH-GŁOSUJ NA PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!
    • skory1 [...] 12.10.07, 09:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka