iga.b 28.09.07, 13:00 Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wyborów! Już wystarczy tej pisowskiej propagandy.Pis nic dla Radomia nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomus2221 Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 28.09.07, 13:56 Dobre hasło:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:03 Babcie już chowają dowody żeby im ich nie zabrać w dniu wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:22 Na szczęście nie wszystkie babcie są pro - PiS-owskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 217.67.195.* 28.09.07, 16:25 Moja babcia zawsze "miala gdzies" ten chlopsko-robotniczy motloch, ktory wpierw przemoca doszedl do wladzy w 1946, gdzie ciemnota na ponad 40 lat przejela wladze, a teraz ich potomkowie, spadkobiercy PRL, tego samego rozdawniczo-chlopsko-robotnoczego motlochu rzadza naszym krajem. PiS to nic innego u ich wyyborcow niz marzenie o wskrzeszeniu PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:37 To własnie babcie wiedzą jak było za komuny i dlatego pójda głosować na PIS bo wiedzą co to znaczy być szkanowanym, inwigilowanym.Ci byłi postkomuniśći nadal ciągną do władzy jeszcze im mało dlatego nadzieja w starszych ludzich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 28.09.07, 16:51 To na kogo glosowac? Jedni sie nie sprawdzili, czerwoni kradli i nadal chca, zielona koniczynka zaczela gadac, a buraki ze wsi to przestepcy, zostaje PO. Bez twarzy, jak ich lider. Dla mnie to jedyna alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.radom.pl 28.09.07, 17:09 Gość portalu: Jasiek napisał(a): zostaje PO. > Bez twarzy, jak ich lider. A pis ma twarz oćca z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
super.lola Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 01.10.07, 10:47 Wiesz, znam paru kolesi z różnych barw i wiem, że sam lider nie świadczy o całej partii. Nie wszyscy chodzą nadziabani jak AK i nie wszyscy mają 120 cm w kapeluszu jak jednojajowi. Ja też nie przepadam za kaczorem D, ale PO tak naprawdę jeszcze nie miało szansy. Podaba mi się za to Komorowski, przystojny co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 217.67.195.* 28.09.07, 17:00 buhahhaa wystarczy spojrzec na kto glosuje na PiS, glosuja Ci co tesknia za komuna, Ci ktorzy w wyniku przemian nic w zyciu nie osiagneli, bo pracowac nie musili, taki obraz zapadl im w pamieci, taki stworzyl ich PRL, system sam wszystko za nich decydowal, i po dzis dzien nie moga sie w nim odnalezc, zamist sie uczyc, pracowac nad soba, przebranzowic, chciec cos w zyciu osiagnac, to siedza i marza, ze wroci komuna i znow bedzie jak kiedys, gdzie czlowiek nie musial samodzielnie myslec, sam sie o siebie troszczyc. Jedz do PGR to wzorcowy przyklad wyborcow PiS, a ze Polacy, to taki "janosikowi narod", ktory odbiera tym co maja lepiej, ze nie poswiecili lat pracy, nauki by zylo sie im lepiej, w imie sprawiedliwosci dziejowej krzycza w stosunku do innych pod niebiosa "ukradl, na nas sie dorobil", a sam przez cale zycie, jak i po dzis dzien kradnie z zakladu prywaciarza, bo mu sie nalezy. Ot typowe myslenie PZPRPis. Sprawiedliwosc dziejowa niczym z najgorszego okrslu PRL, gdzie chlopi i robotnicy walczyli z inteligencja i ziemianstwem. Oto Wasze oblicze Pisowczycy, spadkobiercy PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron le seur Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.dti-static.cegetel.net 01.10.07, 11:51 A cóż mądrego jest w tym haśle?! Jeżeli "młodzi" chcecie odsunąć PIS od wladzy to idzcie na wybory i zaglosujcie na PO. Jeżeli jest to jedyna sluszna alternatywa. Lepiej zabrać Babci dowód i siedzieć w domu! To mi dopiero akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.rad.vectranet.pl 01.10.07, 18:04 Wnuczek lepiej bym tego sam nie napisał. Zgadzam się w 200%! Ja głosuję na UPR. Korwin-Mikke ma inne spojrzenie na wszystko i w większości kwesti się z nim zgadzam. Wy głosujcie tak jak wam sumienie podpowiada. Platforma tez nie jest taka zła... ale PIS bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 15:51 Ja nie znam nikogo, kto tęskni za komuną i głosuje na PiS. Jeżeli uważasz, że za komuny człowiek nie musiał się o siebie troszczyć, to znaczy, że nie masz o tamtych czasach pojęcia lub byłeś po drugiej stronie. Moi rodzice to bardzo dobrze wykształceni ludzie, za komuny stali w kolejkach w środku nocy, nie mieli czym mnie nakarmić, w co ubrać i dusili się w chorym systemie, w którym człowiek był dla władzy smieciem. Znam za to dobrze takich, którzy w komunie zarabiali kupę kasy, nie wiedzą co to kartki i kolejki, a dziś mają świetne emerytury,ich dzieci nie wiedzą co to upokorzenie. I właśnie tacy ludzie tęsknią za komuną, bo dziś nie wszystko mają podane jak na tacy,a radzą sobie dzięki znajomościom sprzed lat. I to nie jest elektorat Pis ,ale lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 28.09.07, 17:18 "Wnuczku"! To było wzruszające przemówienie, ale o tym dowodzie to pamiętaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 07:49 czy to jest twój nowy sposób na robienie sobie kampanii wyborczej.Do tej pory jakoś nie byłes skory podpisywać się nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
radom Dzięki prezydentowi 29.09.07, 08:32 Do "Kolegi" Wcześniej ograniczałem publiczne wyrażanie moich prywatnych opinii, bowiem jedną z moich funkcji w firmie była rola rzecznika prasowego. Dziennikarzy nie interesowało to, że pracuję od 7. do 15. Informowałem ich o każdej porze dnia w świątek i piątek. Wtedy musiałem ciągle zaznaczać, że danym momencie mówię w imieniu przedsiębiorstwa, a w innym wypowiadam się jako osoba prywatna. Prezydent Kosztowniak nakazał firmom komunalnych zlikwidowanie funkcji rzeczników prasowych, więc obecnie po pracy jestem osobą prywatną i mogę mówić i pisać co tylko chcę. www.styczynski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Dzięki prezydentowi IP: *.tkdami.net 29.09.07, 09:28 Przykro to mówić, ale ludzie w pewnym wieku mają już ograniczoną nieco poczytalność i są bardziej poddatne na wpływy ciemnych mocy jakim jest Radyjo Maryja. Szanuję starszych ludzi, uwielbiam moje babcie (one sa postępowe i glosują jak ja ich poproszę). Trochę to jednak nie w porządku, ze o tym jak ma wyglądać moja przyszłość decyduje zdyscyplinowany elektorat pana Rydzyka, a młodzi, którzy powinni iść na wybory olewają to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aDI Re: Dzięki prezydentowi IP: 82.139.38.* 29.09.07, 09:42 > (one sa postępowe i glosują jak ja ich poproszę) Fajne babcie bez wyrazu i własnego zdania... > młodzi, którzy > powinni iść na wybory olewają to. Ku Twojemu zdziwieniu dużo młodych idzie na wybory i głosuje własnie na Tą parte "BE" pOZDRAWIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Dzięki prezydentowi IP: *.tkdami.net 29.09.07, 09:47 a później uciekają Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Dzięki prezydentowi IP: 82.139.38.* 29.09.07, 09:51 A to wina Pis? Przecież głównym przesłaniem lewicowego rządu było (UWAGA CYTUJĘ) „wejdziemy do Unii Europejskiej, będzie praca!... za granicą”... Toż to śmieszne ze teraz wytykają obecnej władzy że młodzi wyjeżdżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Dzięki prezydentowi IP: 82.139.43.* 14.10.07, 10:20 moze i nie jest ich wina, ale powinni robic cos, zeby obywatele nie wyjezdzali. mój mąż wyjechał do pracy za granice, mamy dziecko, i co z tego jak mała pyta o tate... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 82.139.61.* 29.09.07, 13:09 Mosci Styczynski masz chyba problemy z percepcja, przeczytaj moj tekst raz jeszcze, lub ponownie odwiedz okuliste, swojej babci dowodu nie musze chowac, to zdrowo-rozsadkowa kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:37 Zgadzam się z tym w zupełności...Jeśli nasze babcie znowu wybiorą pisowców i księdza rydzyka, to już tylko one zostaną w tym mieście...i jestem ciekawa kto będzie pracował na ich emerytury> Przeszkadza im młodzież, przeszkadzaja dzieci...majważniejsze żeby żyć " po bożemu". ale co to oznacza to nie wiedzą...więc nie puszczać ich na wyboru, włączyc radio maryja i niech siedza w domu..Zreszta to dla nich bezpieczniejsze bo zamykaja szpitale....Ksiądz Rydzyk i prezydent kosztowniak nie musi sie martwic o leczenie bo stać ich na prywatne,więc w d....e maja wszystkich ....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prababcia Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 30.09.07, 21:08 Jeżeli uważasz że jesteś mądrzejsza od babci to chyba lepiej by było żeby kobiety nie miały prawa głosu, a przynajmniej blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczki górą Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 09:45 POLSKA W TWOICH REKACH-GłOSUJ NA PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 29.09.07, 09:57 Tej "Kaczce górnej" też ktoś powinien schować dowód osobisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 82.139.38.* 29.09.07, 10:07 "Olek mordo Ty moja"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:22 Kaczki górą !!! pewnie. A taki kolo jak ja, powinien przyp.... ze śrutu i patrzeć jak spadają. Marzy mi się takie rozwiązanie. Ponawiam prośbę: zabrać babcią dowody osobiste, bo to miasto nie zasługuje na rządy nieudaczników i agresorów, szczególnie badylarzy z Grójca!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 29.09.07, 13:49 ale qrwa słąve, styczyński zagadał bys z grabowską żeby jakąs robote w szkole załatwiła, wiem że załatwia,dam jej za to flaszke - ona lubi, co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.rad.vectranet.pl 29.09.07, 16:42 to chyba spóźniona prośba o co najmniej 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raus! Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:26 PIS ma wygrac w powiecie Radomskim jazda do urn radomiaki i głosować mi na PIS, nieroby! Odpowiedz Link Zgłoś
chatter.online No proszę! Artystka! 29.09.07, 15:10 Może byś tak łaskawie powiedziała skąd przyszedł ci ten pomysł do głowy - bo ty tego nie wymyśliłaś! interia360.pl/polska/artykul/schowaj-babci-dowod,2264 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 29.09.07, 16:45 Wszystkie babcie (i dziadków też) które chcą głosować na PIS podwiozę własnym samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca_oszołomów łamiesz prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 19:20 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale właśnie nawołujesz do popełniania przestępstw i tym samym łamiesz prawo. Jak widać kretynów nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: łamiesz prawo IP: *.tkdami.net 29.09.07, 22:01 A czy nawoływanie do chowania babciom dowodów w dniu wyborów to nie jest przestępstwo? Słaby z Ciebie łowca oszołomów. Masz mentalność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca_oszołomów Re: łamiesz prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 22:15 To chyba o tym piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P/p Oj Iga,Iga.... IP: 82.139.35.* 30.09.07, 21:33 Iga.b schowaj swój dowód w d... i powiedz swoim aby wybrali czerwonoskórych z pijakiem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won szmatławcu Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 30.09.07, 21:38 schowaj babci dowód w dniu wyborów dobrze że nie każesz baci zabić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 01.10.07, 07:42 sprawa zostałą zgłoszona w piatek do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.radom.pl 01.10.07, 07:56 Gość portalu: tadeusz napisał(a): > sprawa zostałą zgłoszona w piatek do prokuratury. I b. dobrze! Sms-y o tej treści rozsyłał minister transportu w rządzie pis Jerzy Polaczek. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4535634.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni zawłaszczyli Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:24 PO zawłaszcza Mazowsze Czy chcesz aby ludzie z tej opcji zawłaszczyli kraj. Tylko Pis oczyści kraj ze złych i pazernych ludzi. Oddaj głos na Prawo i Sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepolityczny gość Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.rad.vectranet.pl 01.10.07, 18:13 PO zawłaszcza mazowsze - wiem o tym i masz rację, ale z kolei PIS zawłaszcza spółki miejskie w Radomiu! Przyjmują swoich na potęgę! Ja tym samym czuję się okradany. Wszyscy politycy to jedno wielkie szambo. A jak coś jest szambem to nie nazywajmy, że to jest perfumeria - jak powiedział klasyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor 03.10.07, 21:18 PIS już wyśmiewa akcję. Swoją drogą jest to niezgodne z prawem, ale pomysł ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 07:53 Pan premier jak zwykle pokazał wczoraj lotność swojego umysłu, przekręcając treść smsa,ale tak czy tak jego pomysł jest niezły: porwij babci beret, bez beretu nie pójdzie, bo w drugiej połowie października ma padać śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjhkjh Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:51 kjhkjhkjh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:52 ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:59 fghfghfghdghdgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 16:00 My wszyscy w Radomiu mamy juz dosc rzadow - PIS My wszyscy mamy dosc rzadow PIS-u, szczegolnie w Radomiu ,i rozsadne babcie i dziadki tez , i wcale nie trzeba im zabierac dowodow ani beretow, ONI maja swoj rozum i doswiadczenie zyciowe i widza , ze ich miasto za tych rzadow nic nie zyskalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wyborow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:32 ZROBILISMY DUZO , NAPRAWDE DUZO. TAK DUZO ZE AZ STRACH POMYSLEC! - Jaroslaw K. na konferencji prasowej o swoim rządzie :) Jak zwykle merytorycznie sie wypowiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prababcia Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 22:54 My wszyscy w Radomiu popieramy PIS. A WY to kto jesteście? Cała moja rodzina: ja, dzieci, wnuczki i prawnuczki które są już pełnoletnie będą głosować na PIS. Ich rodziny i znajomi również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 04.10.07, 21:42 Mloda damo, pozwol babci samej zdecydowac na kogo chce glosowac i co zrobil lub nie Pis. I pamietaj ze tak wysmiewane babcie choc sa starsze nie sa ubezwlasnowolnione. A za 40 lat Twoj wnuczek bedzie tak samo drwil z Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 05.10.07, 08:06 Jeśli mówisz do mnie, to za 40 lat mnie na świecie nie będzie, bo jak przyjdzie czas emerytury, zobaczę ile mi wyliczyli, to sobie strzelę w łeb. Wolę to niż zdechnąć z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: 82.139.35.* 05.10.07, 11:45 Tylko LiD stać na płytkie slogany.LiD obawia się starszych ludzi dlatego,że Oni doskonale znają rządy komunistów.Czasy "dobrobytu".Dla LiDu dobrze będzie jak Ci nie będą brać udziału.Po wojnie przodkowie LiD nakazywali aby Polacy wyrazili "3xTAK".Z przeciwnikami krwawo rozprawiali się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.tkdami.net 05.10.07, 18:34 Szkoda , ze nie cofacie sie jeszcze do czasow rozbiorow Polski, no ale nie ma sie co dziwic to typowe myslenie - cechujace poglady braci kaczynskich - nic o terazniejszosci i przyszlosci Polakow, bo w/g nich wazniejsza jest : - mieufnosc do wszystkich , rozgrzebywanie starych ran, i ciagle rozliczanie i lapanie winnych , jak Wam sie taka atmosfera i zycie w takiej Polsce podoba - to glosujcie na - PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:44 W młodości moherowy elektorat PiS rozkułaczał i ścigał burżuja pomagając budować socjalizm PRL-u, nienawidził Niemca i zazdrościł siły Ruskim. Dziś wspiera politykierów głoszących te same idee budowy totalitarnego państwa sprawiedliwości społecznej. dlatego Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wyborów --------------------------------- ZOSTAJESZ W DOMU - GŁOSUJESZ NA PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: 82.139.36.* 08.10.07, 07:52 STARE BABY ZEMRĄ A MY MŁODZI BĘDZIEMY MUSIELI SIĘ URZERAĆ Z TYMI TREPAMI KACZORAMI!!!!!!!!!IDZMU NA GŁOSOWANIE NIECH TEN PIS PRZEGRA Z KRETESEM-PROSZE IDŻCIE NA WYBORY- NIECH PRZEGRAJĄ KACZORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: 82.139.48.* 13.10.07, 16:50 Nie chcę zyc w panstwie policyjnym, dlatego idę na wybory i NIE BEDE GLOSOWAC NA PIS. KONIECZNIE ZAGLOSUJCIE 21.10.2007 PRZECIW PIS-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertum Re: zostajesz w domu - głosujesz na PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 01:14 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:15 oh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polikarp Babciu, a dlaczego masz tak wielkie oczy? IP: *.infoplus.com.pl 11.10.07, 16:21 Babciu, a dlaczego masz tak wielkie oczy? Bo szukam dowodu, wnuczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.pcz.pl 11.10.07, 22:45 JA bym raczej wruczkowi schował dowód, oby PiS wygrał a bedznie normalnosc: www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy spokój Re: Ratuj Radom- schowaj babci dowód w dniu wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 08:30 po pierwsze takie hasełka to namawianie do przestepstwa,o czym raczyła wypowiedzieć się PKW. po drugie strach wam (polidom) zagląda w oczy,bo przegrana zbliża się wielkimi krokami. POLSKA W TWOICH RĘKACH-GŁOSUJ NA PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 [...] 12.10.07, 09:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś