Dodaj do ulubionych

COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:53
Mam 30lat, zawsze miałam ładną szczupłą twarz, ale niestety ostatnio
zauważyłam ( szczególnie na failmie video z wakacji) że twarz mi jakoś
przytyła i obwisł , słyszałam o kremach pomagających skorygować owal
twarzy , ale nie wiem co wybrać pomocy!!!!!!!!!!!11
Obserwuj wątek
    • Gość: lulu Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: *.acn.waw.pl 05.08.04, 00:01
      nie wiem co wybrać, ale słyszałam od koleżanki z hmm...pulchną twarzą ;-) o
      serum i kremie francuskiej firmy Methode Jeanne Piaubert "Visagist". Podobno
      seria zawiera skladniki stosowane do tej pory w kremach do ciała (!) Ona jest
      zadowolona, mówi, ze widzi działanie, ale może Cię tak mocno nie namawiam, bo
      cena jest kosmiczna-około 300zl za krem, nie wiem ile serum. Fakt, że to firma
      z gabinetów kosmetycznych podobno, ale ceny tez dość "profesjonalne" ;-)
      chyba , ze jesteś w wielkiej potrzebie...;-) pozdrawiam
      • Gość: Kika Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: *.arcor-ip.net 05.08.04, 07:35
        Bardzo dobry i niedrogi krem firmy Dx Cosmetics (Kosztuje okolo 30 zl)
        MODEL-boienergia.Jest to krem wyszczuplajacy na twarz i szyje -super!!!!!
        W poscie ponizej podaje link do info o kremie.
      • Gość: Kika Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: *.arcor-ip.net 05.08.04, 07:36
        www.dax.com.pl/biomodel/kremcmb.html
        • Gość: lefkara Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: 195.94.200.* 06.08.04, 09:08
          Wiecie co, za Waszą namową zakupiłam wczoraj ten krem. Niby jestem szczupła -
          ale buźka to księżyc w pełni;) Krem jest CUDO! Jest delikatny, od razu się
          wchłania, pięknie pachnie... Przypomniał mi sie krem HR Urban Active! Mam tylko
          nadzieję, że efekty będą takie jak opisuje producent! Niby po czterech
          tygodniach ma być widoczna róznica - no zobaczymy ;)
          Pozdrawiam!
          • Gość: daria Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: *.4web.pl 06.08.04, 12:25
            tylko nie zapomnij o efektach napisć !!!!!!!
          • kat_ja1 Re: do lafkar,y 26.10.04, 13:33
            w końcu jaki krem kupiłaś??? Methode J.P czy DC???
    • majka303 Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! 06.08.04, 12:49
      dzięki
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! 26.10.04, 16:21
        A ten krem Dax Cosmetics można stosować do młodej cery ? :/
        • Gość: loki Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: *.chello.pl 26.10.04, 16:40
          a czy ten krem dostane w drogerii???bo chcę zakupić ale nie wiem za bardzo
          gdzie.
          • Gość: darnusia Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:23
            www.allegro.pl/show_item.php?item=33664650
            ten bedzie jeszcze lepszy w dzialaniu:)
        • Gość: S. Re: COŚ NA WYSZCZUPLENIE TWARZY!!! POMOCY!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.10.04, 18:25
          Napisane jest przy kremie Dax,że nie ma ograniczeń co do wieku
    • kasiunia62 a ja mam za szczupłą buzię 26.10.04, 20:44
      Wszyscy mi to mówią, mimo że ja tego nie widzę... ;(( ale jak Przytyć TWarz???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka