Gość: majka IP: *.tkdami.net 12.10.07, 17:26 Ktore radomskie zespoly weselne graja na zywo?Jesli ktos sie orientuje prosze o pomoc.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.tkdami.net 13.10.07, 18:45 Czyzby nie bylo w naszym miescie zadnego zespolu grajacego na zywo...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:44 Wszystkie grają na martwo. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.tkdami.net 13.10.07, 23:05 90% zespolow nie gra, a jedynie przygrywa sobie do podkladu muzycznego, czasami nawet nie graja wogole. Spipewaja za to z roznym skutkiem. BYlem jakis czas temu na weselu gdzie byl zespol w ktorym jeden "muzyk" mial stare, zepsute klawisze nawet nie podlaczone do sieci, ale gral. Nie podam nazwy zespolu zeby nie robic im obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejoo Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:28 Niestety takie są realia weselnych kapel. Żeby mieć dobry zespół który sam wykonuje znane utwory musiała byś zapłacić 2x więcej niż zwykły zespół. Dlatego lepiej posłuchaj zespołów które mają fajne, oryginalne podkłady piosenek (a nie jakieś marne karaoke) i fajny wokal (zarówno pan jak i pani). Ja ostatnio podpowiadałem siostrze w wyborze zespołu. Koleś śpiewał super, ale miała być i dziewczyna której już niestety nie udało mi się posłuchać, no i na weselu powiediałem jej żeby lepiej już nie śpiewała :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:51 2x więcej? to znaczy ile?...2000 3000 4000 5000zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 14:32 Poniżej 5 tys napewno nie znajdziesz zespołu grającego w pełnym składzie. A jeśli ktoś mniej Ci zaproponuje to oznacza że albo ściemnia albo gra kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 16:09 No to ok...jestem wstanie zapłacić taką cenę.Gdzie mam znaleźć taki zespół? Jest taki w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:06 Nie jesteśmy z Radomia, ale zapraszamy (porozmawiamy) zespol.paradise@op.pl 606988590 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Trio Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.pr.radom.net 14.10.07, 23:56 My jesteśmy po części : Radom,Augustów .Warszawa Muzycy-prawdziwi-nie tANDETA ZE SPRZĘTEM Wokal-Pan i Pani-super,zresztą muzycy pracujący u np solistka Piotra Rubika a Pan gra w dwoch zespołach rockowych i śpiewa w Warszawie tel.502-719-159 Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 15:33 śpiewa w Warszawie?.....WOW!!!! SOLISTKA PIOTRA RUBIKA!!!!! naaaaprawde??? WOW! No to nie ma lipy....hehehhehehe A aranże macie od Adama Sztaby....heheheheh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.subscribers.sferia.net 21.12.07, 21:42 jak chcesz zespół grający na żywo to sobie ogkiestre dentą wynajmij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Trio Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.pr.radom.net 16.10.07, 00:15 Hehehe.... Pani nśpiewa w chórku u P. Piotra Ruboka ,nikt nie napisał ,że jest solistką u Rubika,a Pan Bartek,oczywiście,że śpiewa w dwóch zespołach roskowych w Warszawie i tam mieszka,jest czlonkiem też Orkiestry Wojskowej Brum w Warszawie,jak też gitarzysta i solista zespołu Darek Trio I żeby robić "hehehe".to trzeba co nieco wiedzieć. hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heheheh Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:55 W chórku u wielkiego Pana Rubika śpiewają studentki z jakiejś zapyziałej uczelni kieleckiej za marne grosze...wiec nie ma sie czym szczycić...bo to komercyjna kicha. Nie krytykuje Twojego zespołu, tylko Twoja żenującą wypowiedz która może działać na słabo zorientowanych. Po prostu kiepski chwyt marketingowy.Pozdrawiam Heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 21:00 Ps a pozatym to napisałes: u np solistka Piotra Rubika ...przeczytaj sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehehe Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 21:21 Ps. Jeżeli myślisz ze hasła typu "solistka Piotra Rubika" albo "ktoś tam gra w warszawie" działają na klientów to się grubo mylisz...Ludzie którzy "coś tam" wiedzą na ten temat śmieją sie z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.tkdami.net 21.10.07, 00:07 Tak czy siak, czy Ci ona churzystka czy piosenkarka to i tak zespol nie zagra na zywo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespolik zagra na żywo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 21:42 pewnie że są zespoły które zagrają na żywo tylko kto będzie z tego zadowolony?? tylko starsi wiekiem.. bo młodzież to już nie bardzo.. 3 czy 4 osoby nie są w stanie zagrać jak orkiestra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.rad.vectranet.pl 25.10.07, 20:05 Witam Gramy na zywo od poczatku do konca.I raczej sie to zmieni. 660453264 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 20:48 polecam zespol coda, www.coda.net.pl graja na zywo i w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 21:37 Ja znam ten zespół www.grupaaneks.pl/index.html Słyszałem ich w akcji - naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Zespól grajacy na zywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 21:43 I jeszcze jeden BARDZO DOBRY www.samowar.zg.pl/home.htm Też widziałem ich w akcji (Zielona Góra - ale grają w całej Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Zespól grajacy na zywo 18.12.07, 23:00 Potwierdzam. Aneks wyśmienity zespół. Byłem tydzień temu z nimi na zlocie. Zawodowcy. Odpowiedz Link Zgłoś