pies22 08.08.03, 14:55 Na oficjalnej stronie miasta publikuje sie jakies wystapienie Wikinskiego, a dlaczego nie Grabowskiego czy Kopaczowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miodzio Re: Strona Wikinskiego IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 16:12 Yo nie wiesz że Marcinkowski jest przydupasem Mareczka? Jeszcze gdy był Komendantem Mareczek pomagał mu w wielu sprawach. teraz czas na rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi Re: Strona Wikinskiego IP: *.tkdami.net 15.08.03, 02:00 Gość portalu: miodzio napisał(a): > Yo nie wiesz że Marcinkowski jest przydupasem Mareczka? Jeszcze gdy był > Komendantem Mareczek pomagał mu w wielu sprawach. teraz czas na rewanż. hmmm. nie wiedzialam, ze osoba z pzeciwnego ugrupowania może byc "przydupasem" politycznej opozycji, ale skoro p. miodzio tak uwaza, to chyba dobrze swiadczy o naszych wladzach. przelamują bariery polityczne by dzialac dla dobra ludzi. skoro jeden pan drugiemu pomagał, to czemu nie ma byc odwrotnie?! kto powiedział, ze wzajemna pomoc jest zabroniona?! jesli tylko nie krzywdzi sie w ten sposób "pospólstwa", to czemu nie?!?! najwyzsza pora na to, zeby dbano o ludzi a nie o interesy polityczne i o stołki. a kto obiecywał rządy ponad podziałami?? i co z tego wyszło?? g... uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
przeciszczykiewicz Re: Strona Wikinskiego 08.08.03, 23:56 Jest to jego kompromitacja, bo powiedział w Strasburgu, że władze Radomia wspólnie z nim mają plan budowy lotniska. Każdy może to przeczytać na oficjalnej stronie miasta. Broń nas Panie Boże przed takimi reprezentantami. Zainteresowanych inwestorów wprowadził w błąd, bo lotnisko jest i czeka. FE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi Re: Strona Wikinskiego IP: *.tkdami.net 15.08.03, 02:05 przeciszczykiewicz napisała: > Jest to jego kompromitacja, bo powiedział w Strasburgu, że władze Radomia > wspólnie z nim mają plan budowy lotniska. Każdy może to przeczytać na > oficjalnej stronie miasta. Broń nas Panie Boże przed takimi reprezentantami. > Zainteresowanych inwestorów wprowadził w błąd, bo lotnisko jest i czeka. FE !!! "lotnisko jest i czeka"?! a to dopiero! widział pan to lotnisko?! jakiej klasy ono jest?! jakie samoloty z niego startują?! a może budowy lotniska nie transportowego, alepasazerskiego-jakim nie dysponujemy?! hę?? a moze pan nie doczytał, drogi mój, i jest tam napisane "ROZbudowy" ?? nie wnikam-w kazdym razie z obiema formami sie zgadzam. jedno wiem: skoro pańskim zdaniem mamy lotnisko, jest ono doskonale wyposazone i czeka, to ... jest pan,za przeproszeniem, oszołomem i polecam soacer na lotnisko. uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Strona Wikinskiego IP: *.radom.leased.ids.pl 14.08.03, 14:24 Weki do Afryki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Strona Wikinskiego IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 21:38 Sprawdzić oswiadczenie majątkowe Wikińskiego! Skąd miałpieniądze na duży dom ? Dieta poselska choć nie są to małe d9ochody, przy trybie żcie pana posła na taką inwestycję nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi Re: Strona Wikinskiego IP: *.tkdami.net 15.08.03, 02:10 Gość portalu: aro napisał(a): > Sprawdzić oswiadczenie majątkowe Wikińskiego! Skąd miałpieniądze na duży dom ? > Dieta poselska choć nie są to małe d9ochody, przy trybie żcie pana posła na > taką inwestycję nie wystarczy. a co z tematem topiku mają wspólnego rozliczenia pana Wikińskiego? :D Skąd pan wie, jaki tryb życia prowadzi M. Wikiński?! :D. po prostu skręcam się ze śmiechu, bo posuwać się do tak prymitywnych postów może chyba tylko ktos o imieniu internetowym "aro":). czekam z niecierpliwością na relacje z zycia posła Wikinskiego!! mozezrobimy z tego jakas książkę szpiegowska, thriller, a moze bedzie to po prostu farsa osmieszająca "tropiciela aro". uszanowanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi Re: Strona Wikinskiego IP: *.tkdami.net 15.08.03, 01:54 pies22 napisał: > Na oficjalnej stronie miasta publikuje sie jakies wystapienie Wikinskiego, a > dlaczego nie Grabowskiego czy Kopaczowej? może dlatego nie ich, bo ONI nie mają nic ciekawego, ważnego etc do powiedzenia. na marginesie: uważam wypowiedź pana miodzia za prymitywną. najwyraźniej braki w składni i niedobór słownictwa wypaczają pański sposób wypowiedzi. uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gawi'ego Re: Strona Wikinskiego IP: *.tkdami.net 17.08.03, 15:59 Już udowodnił Pan swą lojalność wobec Posła W., wynagrodzi to Panu na pierwszej imprezie za pieniądze podatników. Mam nadzieję, że będzie się Pan dobrze bawił, bo musi Pan mieć bardzo dobry humor aby myśleć iż poselska dieta i pieniążki na biuro starczają na tak wystawne życie. A może Pan za to dostanie posadkę jak mega-specjalista Z. Rębisz? z poważaniem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi Re: Strona Wikinskiego IP: *.tkdami.net 17.08.03, 19:26 Gość portalu: do Gawi'ego napisał(a): > Już udowodnił Pan swą lojalność wobec Posła W., wynagrodzi to Panu na > pierwszej imprezie za pieniądze podatników. Mam nadzieję, że będzie się Pan > dobrze bawił, bo musi Pan mieć bardzo dobry humor aby myśleć iż poselska dieta > i pieniążki na biuro starczają na tak wystawne życie. A może Pan za to > dostanie posadkę jak mega-specjalista Z. Rębisz? > > z poważaniem :))) hehe, dziękuję, ale nie znam osobiście p. Wikińskiego i chyba nie mam szans na "posadkę", nie mam też powiązań z SLD, więc określenie "lojalność" nie pasuje do mojej osoby. mam swoje poglądy i nie podobało mi się robienie kozła ofiarnego akurat z p.W. jest Pan mało spostrzegawczy, jesli nie zauwaza, iz wiekszosc posłów prowadzi "wystawne życie". humor-owszem, zawsze mam dobry:) dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś