Dodaj do ulubionych

Znikną gabloty z dworcowego tunelu

IP: *.tkdami.net / 172.16.2.* 17.08.03, 21:06
A kiedy znikną stragany i handlarze blokujący wejście do tunelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gustaw Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net 17.08.03, 21:35
      Każdy dworzec jest wizytówką miasta.Podobnie hotele.Przed
      hotelem MOSiR-u na Narutowicza od wielu miesięcy powiewa brudna
      szmata na drzewcu.Czy ta szmata jest flagą tego hotelu?
      Gratuluję gospodarzom obiektu takiej flagi.
      • Gość: KOJOT Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 17.08.03, 22:44
        To nie jest hotel MOSiRu tylko "Gromady". W MOSiR jest czysto i
        schludnie jak nigdy dotad.
    • Gość: Gustaw Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net 17.08.03, 23:49
      Jeżli tak to przepraszam MOSiR-owców. Ach,to hotel Grumady wita
      gości łopoczącą i brudną szmatą. Brrr...
    • Gość: wer Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.radom.pilickanet.pl 18.08.03, 07:34
      Gdyby tak jeszcze posprzątać na placu przydworcowym i wymienić rozlatujące się
      płyty chodnikowe. Jakie świadecctwo naszemu miastu wystawia to miejsce?
      Ja tak sobie tylko marzę.
      • Gość: kojot Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 18.08.03, 08:22
        W okolicach wiaduktu / ul. Slowackiego / wjezdzajacych do Radomia pociagami
        wita zrujnowany budynek nastawni z napisem Radom. To fatalna wizytówka tego
        miasta.
    • Gość: jk Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 18.08.03, 08:29
      Gabloty nalezy rozdac za darmo uczelniom panstwowym,prywatnym i placówkom
      kulturalnym. Tunel sie ozywi i podrozujacy beda mieli co poczytac.
    • Gość: ep Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.5.* 18.08.03, 13:41
      O to samo chciałem Pania z PKP zapytać.
    • Gość: spoma Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: 195.136.36.* 18.08.03, 15:30
      za darmo rozdać, plan miasta wywiesić - po co zdejmować jak sie
      ktoś tym zaopiekuje to mu darowiznę dać.
      • isoxazolidine Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu 19.08.03, 09:36
        lepiej poniesc koszty demontazu ..... radomska polityka ...
        • Gość: NITKA Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.zywiec.plusnet.pl 19.08.03, 10:10
          Szczerze mówiąc dawno tunelem nie przechodziłam więc nie wiem jak wygladają
          gabloty. Mogę się jedynie domyślać, ale mimo wszystko - czy nie powinno być
          tak, że podróżni w gablotach znajdą wszelkie niezbędne informacje o naszym
          mieście? Np. gdzie się zatrzymać, gdzie zjeść, czym dojechać itd.
          • isoxazolidine Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu 19.08.03, 10:20
            Tak jest np. w krakowie ....
            • Gość: kojot Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 19.08.03, 13:42
              tak jest wszedzie
              • isoxazolidine do KOJOTA 19.08.03, 14:26
                Przyslij mi swoj mail na skrzynke:

isoxazolidine@gazeta.pl

Jest jeden temat do omówienia.

pozdr.
                • Gość: lolo Re: gabloty cd IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 19.08.03, 23:08
                  demontaż tych gablot nic nie da, bo przecież maskują one rury centralnego
                  ogrzewania doprowadzajace ciepło do budynku dworca. Po tym demontazu komentarze
                  będa takie, że wygląda to tak jakby dworzec PKP przerobiono z węzła kolejowego
                  na węzeł centralnego ogrzewania.
                  a może zamiast demontować i jeszcze po demontazu remontować nie lepiej
                  zamontować w tunelu ze dwie kamery i byłby spokój z handlem, wandalizmem i może
                  nie tylko
                  • pies22 Re: gabloty cd 20.08.03, 09:38
                    Kolej sobie z takim problemem nie poradzi. To przerasta ich kompetencje.
                    Zburzyc, zniszczyc, zlikwidowac tyle potrafia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka