Gość: as IP: *.tkdami.net / 172.16.2.* 17.08.03, 21:06 A kiedy znikną stragany i handlarze blokujący wejście do tunelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gustaw Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net 17.08.03, 21:35 Każdy dworzec jest wizytówką miasta.Podobnie hotele.Przed hotelem MOSiR-u na Narutowicza od wielu miesięcy powiewa brudna szmata na drzewcu.Czy ta szmata jest flagą tego hotelu? Gratuluję gospodarzom obiektu takiej flagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOJOT Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 17.08.03, 22:44 To nie jest hotel MOSiRu tylko "Gromady". W MOSiR jest czysto i schludnie jak nigdy dotad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net 17.08.03, 23:49 Jeżli tak to przepraszam MOSiR-owców. Ach,to hotel Grumady wita gości łopoczącą i brudną szmatą. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.radom.pilickanet.pl 18.08.03, 07:34 Gdyby tak jeszcze posprzątać na placu przydworcowym i wymienić rozlatujące się płyty chodnikowe. Jakie świadecctwo naszemu miastu wystawia to miejsce? Ja tak sobie tylko marzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 18.08.03, 08:22 W okolicach wiaduktu / ul. Slowackiego / wjezdzajacych do Radomia pociagami wita zrujnowany budynek nastawni z napisem Radom. To fatalna wizytówka tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 18.08.03, 08:29 Gabloty nalezy rozdac za darmo uczelniom panstwowym,prywatnym i placówkom kulturalnym. Tunel sie ozywi i podrozujacy beda mieli co poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ep Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.5.* 18.08.03, 13:41 O to samo chciałem Pania z PKP zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoma Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: 195.136.36.* 18.08.03, 15:30 za darmo rozdać, plan miasta wywiesić - po co zdejmować jak sie ktoś tym zaopiekuje to mu darowiznę dać. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu 19.08.03, 09:36 lepiej poniesc koszty demontazu ..... radomska polityka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.zywiec.plusnet.pl 19.08.03, 10:10 Szczerze mówiąc dawno tunelem nie przechodziłam więc nie wiem jak wygladają gabloty. Mogę się jedynie domyślać, ale mimo wszystko - czy nie powinno być tak, że podróżni w gablotach znajdą wszelkie niezbędne informacje o naszym mieście? Np. gdzie się zatrzymać, gdzie zjeść, czym dojechać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu 19.08.03, 10:20 Tak jest np. w krakowie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Znikną gabloty z dworcowego tunelu IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 19.08.03, 13:42 tak jest wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine do KOJOTA 19.08.03, 14:26 Przyslij mi swoj mail na skrzynke: isoxazolidine@gazeta.pl Jest jeden temat do omówienia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: gabloty cd IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 19.08.03, 23:08 demontaż tych gablot nic nie da, bo przecież maskują one rury centralnego ogrzewania doprowadzajace ciepło do budynku dworca. Po tym demontazu komentarze będa takie, że wygląda to tak jakby dworzec PKP przerobiono z węzła kolejowego na węzeł centralnego ogrzewania. a może zamiast demontować i jeszcze po demontazu remontować nie lepiej zamontować w tunelu ze dwie kamery i byłby spokój z handlem, wandalizmem i może nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
pies22 Re: gabloty cd 20.08.03, 09:38 Kolej sobie z takim problemem nie poradzi. To przerasta ich kompetencje. Zburzyc, zniszczyc, zlikwidowac tyle potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś