Dodaj do ulubionych

Sołtykowski Dworek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 18:42
Zamierzam wynająć salę w Sołtykowskim Dworku,proszę o opinie.Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: suzi Re: Sołtykowski Dworek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:41
      nikt nic nie powie? sama jestem ciekawa:)
    • Gość: aga Re: Sołtykowski Dworek IP: *.rad.vectranet.pl 23.02.08, 17:41
      Latem może być bardzo gorąco, gdyż sala nie posiada klimatyzacji. Moimzdaniem
      nie nadaje się na więcej niż 200 osób choć właściciel mówi co innego, poniważ
      wtedy jest mało miejsca do tańca. Kiepska akustyka.
      • Gość: suzi Re: Sołtykowski Dworek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 16:10
        bylam widzialam, i tez nie wydaje mi sie zeby byla 250 jak mowia, no i te krzesla...jak z baru, i ogolnie no taka sobie, remontuja tam, mysla o klimatyzacji, ale coz szukam dalej;P
        • Gość: marek Re: Sołtykowski Dworek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:17
          ja mialem wesele w 2007 roku sierpniu i szczerze nie było gorąco
          poniewarz hłodne mury dały efekt zimna wiec było super
          • Gość: ania Re: Sołtykowski Dworek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:12
            nie polecam właścicielka okropna
          • m098 Re: Sołtykowski Dworek 09.12.08, 22:43
            Aniu a dlaczego ta właścicielka jest taka okropna?
            • Gość: he Re: Sołtykowski Dworek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 10:41
              wlsaciele sa nie mili dla tych ktorzy sa nie mili - nie dla
              wszystkich da sie byc milym
    • Gość: niezadowolona Re: Sołtykowski Dworek IP: *.agro-sklad.pl 09.05.17, 09:06
      Nie polecam. Jedzenie niesmaczne. Bylismy tam na komunii. Miało być 3 komunie, a ostatecznie było ich 11. Męczyliśmy się.
      • kosibaf Re: Sołtykowski Dworek 14.05.17, 18:18
        My za to mieliśmy komunię dzisiaj. Wspaniała atmosfera i dobre jedzenie. Do tego bardzo duży plac i dzieci miały się gdzie bawić. Polecam wszystkim :)
    • monkaf Re: Sołtykowski Dworek 02.06.17, 23:42
      dużym minusem tej sali jest brak parkingu, mieści się tam raptem kilka samochodów, jedni blokują drugich. Większość parkuje na ulicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka