oski-100 23.02.08, 16:51 Szukam dobrego specjalisty,który pomoże w leczeniu dyskopatii.Może ktoś ma podobne dolegliwości kręgosłupa,gdzie mam udać się,poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: Dyskopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 17:22 Jedyne całkowite i skuteczne jest leczenie operacyjne ,ostatnio z powodzeniem stosowana przez kliniki w w-wie metoda endoskopowa.Jeśli chodzi o lekarzy radomskich to dr.Krakowiak (kobieta) przyjmuje w szpitalu na Józefowie .Bardzo skuteczne są też zabiegi fizjoterapeutyczne oferowane przez przychodnie rehabilitacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Dyskopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 17:28 W uzupełnieniu poprzedniej wypowiedzi puszczam ci link na odpowiednią strone : www.dyskopatia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: succour Re: Dyskopatia IP: *.tkdami.net 23.02.08, 18:10 Określ proszę w choćby najmniejszym przedziale co w tej dyskopatii piszczy, bo a tak naprawdą w Radomiu są specyjaliści od dyskopatii bardziej od strony daj. Chociaż kilkadziesiąt operacji się udało mówiąc o szpitalu na Józefowie i to jest ok. A tak opiniując; jak możesz wejść na 4 piętro albo wstając z lóżka po 2 minutkach zrobisz "siku" albo przejdziesz na drugą stronę ulicy bez upadku to wszystko jest z Twoją dyskopatią ok, ok, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oski-100 Re: Dyskopatia IP: *.rad.vectranet.pl 03.03.08, 13:46 Dyskopatia została stwierdzona na podstawie zdjęcia rentgenowskiego.Podobno na zdjęciach nie wychodzi wszystko.Konieczne jest zrobienie rezonansu magnetycznego,a z tym nie taka łatwa sprawa.Lekarze nie chcą dać skierowania,twierdzą że robi się go tuż przed operacją,by wiedzieć co dokładnie operować.Totalny bezsens,a skąd wiadomo czy ta operacja jest tak do końca potrzebna.A prywatnie trzeba wyjąć ok.400 zł.Ból umiejscowiony jest w odcinku lędźwiowym.W okresach ataku,nie można wstać,przekręcić się,dojście do łazienki na czworakach graniczy z cudem.Długotrwałe siedzenie jest niemożliwe.Rehabilitacja dopiero za 3 miesiące..nasza służba zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: Dyskopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 15:36 Widzisz żaden specjalista np.w Warszawie nie będzie z tobą rozmawiał bez rezonansu bo to podstawa do jakichkolwiek działań .Zwyły RTG niczego nie wykaże podczas gdy w kręgosłupie moze być przepuklina jak byk .Tak było u mnie.Na szczęście zoperowałem przepuklinę opisaną tu wcześniej metodą endoskopową .Obecnie skończyły się moje problemy z kręgosłupem leźwiowym (nie chcę zapeszać).Rehabilitacja w lżejszych przypadkach daje też bardzo dobre rezultaty dlatego warto zapłacić za zabiegi aby je przyspieszyć i męczyć się 3 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-ania Re: Dyskopatia IP: *.internet.radom.pl 03.03.08, 19:52 W wolnych chwilach można poczytać "Uleczyć nieuleczalne" prof. Michała Tombaka lub "Droga do zdrowia". Dużo na ten temat (Tombak, ćwiczenia Nishi) znajdziesz też w Internecie. Życzę zdrowia. 209.85.135.104/search? q=cache:zkltscAotfAJ:personaldevelopmentcentre.eu/Uleczyc% 2520nieuleczalne%2520czesc%25201%2520Michal% 2520Tombak.rtf+kompleks+nishi&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKI-100 Re: Dyskopatia IP: *.rad.vectranet.pl 03.03.08, 21:45 Podaj mi proszę miejsce,gdzie miałeś wykonywany zabieg i nazwisko lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: Dyskopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:43 Szpital Praski W-wa prof.Bronarski Odpowiedz Link Zgłoś