Dodaj do ulubionych

Sprawdzony fryzjer dla psów

IP: *.rad.vectranet.pl 22.04.08, 16:37
Poszukuję sprawdzonego fryzjera dla psów. Idzie wiosna i chciałabym obstrzyc
mojego yorka 'na sznaucera'. Będę wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące
dobrych fryzjerów w Radomiu, cen ich usług no i namiarów na nich :) Dziękuję.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Sprawdzony fryzjer dla psów IP: *.rad.vectranet.pl 23.04.08, 22:02
      Mojego Westa obcinam tylko u Magdy, która posiada salon fryzjerski "Mój pupil"
      na ul. Czachowskiego 24. Cena usługi to 30,00 PLN, oprócz tego zawsze umyje mu
      uszy, obetnie pazurki, przemyje oczka bez żadnej dodatkowej opłaty. Ma bardzo
      dobre podejście do zwierząt. Gorąco polecam. Tel. 665 952 095
    • agawia84 Re: Sprawdzony fryzjer dla psów 24.04.08, 00:20
      Ja od 12 lat chodzę z moim sznaucerkiem do pani Ewy Malmon na ul
      Zbrowskiego 52, tel 3448388. Cena strzyżenia z tego co pamiętam 30
      lub 35 zł. Nie zmieniam fryzjera bo z tego jestem bardzo zadowolona.
      Strzygą dokładnie i sprawnie im to idzie (ok 40min). Czas
      oczekiwania to ok 10 dni (mają bardzo dużo zapisów.
      • Gość: EWA Re: Sprawdzony fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 15:27
        Salon ,,mój pupil na CZACHOWSKIEGO 24 .Polecam serdecznie ,mam westa ,JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.OSTRZEGAM PRZED SALONEM DLA PSÓW NA UL.JASNEJ .MOJA PUPILKA MIAŁA POZACINANĄ SKURĘ POSTRZYŻENIU
      • Gość: Marta Re: Sprawdzony fryzjer dla psów IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.14, 22:21
        Weszłam na to forum , aby polecić zakład Mój pupil , od 5 lat mam westa ,który szalał u innych fryzjerów i przypadkiem trafiłam do Mój pupil . Pies był jak zaczarowany , a do tego pięknie wyglądał po zabiegu . Babka twierdzi, że działa tam już 9 lat (czerwone pawilony koło targu na czchowskiego) , a ja dopiero tam trafiłam . Naprawdę polecam.
    • Gość: Ewa Re: Sprawdzony fryzjer dla psów IP: *.rad.vectranet.pl 24.04.08, 09:12
      Bardzo Wam dziękuję za informacje! Jeszcze dziś będę dzwoniła :) Pozdrawiam!
      • salon_pudelek Re: Sprawdzony fryzjer dla psów 01.05.08, 13:32
        zapraszam do mińskiego salonu zwierzat
        • Gość: pestka Re: Sprawdzony fryzjer dla psów IP: *.komtech.pl 05.06.13, 14:40
          Do Mińska trochę za daleko - proponuję Pionki

Salon Psiej Urody - Pestka
          • Gość: Miłośnik psów Nowy fryzjer dla psów IP: *.radom.vectranet.pl 02.09.13, 07:37
            Gorąco polecam nowy salon dla psów przy ul. Kelles - Krauza 8. Trafiłem tam przypadkowo i jestem bardzo zadowolony z obsługi. Pani ma wspaniałe podejście do zwierząt, profesjonalnie wykonuje wszystkie czynności. Ceny również są atrakcyjne. Lokal mieści się blisko galerii ,,Słonecznej" i ulicy Żeromskiego. Można załatwić dwie sprawy naraz: ostrzyc pieska i zrobić zakupy:)) Dla zainteresowanych podaję numer: 533 333 341.
            • Gość: Ela Re: Nowy fryzjer dla psów IP: *.radom.vectranet.pl 10.10.13, 13:16
              Mój sznaucer ma 15 lat ,a więc był bywalcem kilku salonów.Teraz chodzę na ul. Paderewskiego do Pluto i b. się cieszę ,że tu trafiłam. Czysto ,schludnie,doradzą ,podpowiedzą i widać ,że kochają to, co robią .Przemiła i fachowa obsługa.
              • Gość: Renata Re: Nowy fryzjer dla psów IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.13, 22:27
                Witam. Popieram najlepsza obsługa jak na razie to w Pluto na ul. Paderewskiego. Chodzę z dwoma Maltańczykami i jestem b.zadowolona
                • Gość: Rafał i Iza Re: Nowy fryzjer dla psów IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.14, 21:18
                  Jeśli chodzi o radom to możemy polecić tylko Mój pupil lub zbrowskiego. Teraz przeprowadziliśmy się do wawy i w Radomiu jesteśmy sporadycznie. Czy zna ktoś dobry salon w wawie koło mokotowa?
                  • Gość: toz1270 Re: Nowy fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 22:00
                    mój pupil????????? człowieku ! ty chyba Boga w sercu nie masz! Jeśli chcesz polecić kogoś kto dobrze złupi kieszeń właścicielowi psa, to tak, to właściwy adres. Mojego psa ta kobieta koncertowo spieprzyła za astronomiczną kwotę! Reklamuje się, że przygotowuje psy do wystaw, ale jeśli ma pojęcie jak przygotować np. yorka, to niech powie otwarcie: robię tylko yorki, a o innych psach np. terierach, jamnikach lub sznaucerach, ja nie mam bladego pojęcia i się nie dotykam.
                    • Gość: Mój Pupil Re: Nowy fryzjer dla psów IP: *.radom.vectranet.pl 21.05.14, 06:26
                      Witam konkurencję, chyba nawet wiem z kim mam przyjemność. Jeśli moje odczucie jest mylne to proszę o przytoczenie w czym tkwił problem z Pana/Pani psem? Co do przygotowania psów do wystaw to ceny są ustalane indywidualnie na miejscu, zawsze pozostaje wybór, więc nie wiem czemu ma służyć ta bezsensowna dyskusja.
                      • transmisjeonline Re: Nowy fryzjer dla psów 30.05.14, 00:31
                        Ja z czystym sercem mogę polecić Salon CZTERY ŁAPY przy Wyścigowej 9 w Radomiu (na Ustroniu). Pierwszy raz trafiliśmy przez przypadek i już zostaliśmy z Riko na stałe ;] Widać, że pasją Pani, która strzyże, są psiaki :) Szczerze mówiąc, zwiedziłem już kilka salonów, ale Cztery Łapy robią najlepsze wrażenie. Ceny przystępne, przy odrobinie szczęścia można wejść z psiakiem z marszu, chociaż często jakiś klient stoi pod maszynką, więc warto najlepiej telefonicznie się umówić. Polecam, kilka osób już tam zajrzało po mojej opinii i złego słowa nie powiedzieli ;)

czterylapy.radom.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka