Gość: iwo IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:10 Prawdopodobnie wybory nowego zarządu zostały sfałszowane przez dyrektora i jego komisję skrótacyjną.Miała wygrać klika sędziowska co się w pełni potwierdziło.A jaką rolę odgrywał tam red. Stępień ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 17:34 Nie wiem jaką rolę odgrywał red.Stępień, ale to jest zadziwiające, że przy każdej okazji, nawet błachych informacji dotyczących Radomiaka, zawsze cytował Kobyłeckiego. Nawet wtedy, kiedy ten niezawiele miał do powiedzenia. Ciekawe kto zgłosił Kobyłeckiego do zarządu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiaczek Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 14:01 Zastanawiająca jest ekspansja stowarzyszenia Radomianie Razem.Nie chciałbym żeby po czerwonej Broni zczerwieniał teraz mój Radomiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.tkdami.net / 172.16.1.* 21.09.03, 06:30 Trzeba było zostać członkiem RADOMIAKA, płacić składki i można było decydować. A tak - pozostaje ujadanie i kąsanie ("prawdopodobnie sfałszowane", "klika sędziowska", "kto zgłosił Kobyłeckiego"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiaczek Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 10:25 Bo to jest prawda.A ona boli.No nie maks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.promontel.net.pl 22.09.03, 10:57 Kobyłecki typowy karierowicz w dodatku słabiutki w tym co robi.A nowa ekipa to kpina.Gdzie byli jak Radomiaczek miał trudne chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŁĄB Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 12:56 Masz rację. Przecież to są osoby prowadzące działalność gospodarczą. U nich m.in. też byli członkowie Radomiaka i prosili o wsparcie. Chociaż minimalne.I co? Odeszli z kwitkiem. A teraz będą udawać takich wielkich obrońców i "ratowników" !!! A o Klubie Biznesmena mówił już poprzedni zarząd z Chłopickim na czele. I też wtedy nie było chętnych łącznie z Jaskólskim. Z tego co pamiętam jedynie kilku "biznesmenów" zadeklarowało minimalną pomoc ale i na deklaracjach jedynie się skończyło.Podejrtzewam że i tym razem tak będzie a może nawet gorzej bo obecny zarząd został upolityczniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic II Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 14:51 Masz rację.Dopóki Radomiaczek będzie wygrywał to Stępień będzie pisał że to trafny wybór (chociaż obecny zarząd niewiele ma wspólnego z tak dobrą sytuacją klubu). Przypomnę, że przygotowanie do sezonu, dobra polityka kadrowa oraz zawsze na czas wypłacane pobory to sukces poprzedniego zarządu. Dlaczego o tym red.Stępień nie napisał gwoli prawdy? Przecież obecne miejsce w tabeli nie jest jakimś sukcesem tego zarządu, bo na dobrą sprawę on jeszcze nie zaczął pracować. Więc co tu jest grane? Pewnie jest trochę prawdy w tym co piszą poprzednicy. Kobyłecki i Stępień. Ciekawy tandem. Dla mnie niech sobie on trwa i 100 lat, bo znam "miłość" Stępnia do mojego KLUBU byleby tylko Radomiaczek wygrywał. Ale gdy - odpukać - podwinie Mu się noga red. Stępień weźmie na siebie część odpowiedzialności? Wątpię. Widać to po tendencyjnych jego artykułach. Kobyłecki to, Kobyłecki tamto, Kobyłecki powiedział, Kobyłeckiemu serce ściska itp. A czy Kobyłecki dał chociaż złotówkę na pensje dla zawodników? A niech napisze ile Kobyłecki pobiera pensji z "jego" biednego klubu? Robi to charytatywnie? Teraz będzie miał pole do popisu. Uważam za dobry pomysł DOBROWOLNEGO OPODATKOWANIA SIĘ WSZYSTKICH CZŁONKÓW ZARZĄDU NA RZECZ RADOMIACZKA. Na początek po 1.000 zł. Jest ich 7 więc wyjdzie już jakaś kwota bazowa. Oczywiście wyższe kwoty są mile widziane, tak jak dotowali z własnej kieszeni poprzednicy począwszy od Podgórskiego,Ścibora,Grabowskiego i Jaskólskiego, że wymienię tylko prezesów jak również część członków zarządu, którzy również wówczas dawali prywatną kasę (chociażby Świtka, Fałek, Kaczmarek, Giermakowski, Chłopicki, Danik, Gajda - że wymienię tylko niektórych)!!! Drogi zarządzie, życząc owocnych sukcesów czekam na pozytywną odpowiedź w sprawie DOBROWOLNEGO OPODATKOWANIA SIĘ NA RZECZ RADOMIACZKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buddah Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: 217.11.142.* 22.09.03, 15:47 Widze, ze rozgorzala bardzo ciekawa dyskuscja. I mam wtrazenie, ze pisza ludzie z bylego zarzadu, ktory teraz placza bo odcieli ich od korytka;)Nie stoje po niczyjej stronie,ale jesli chodzi o byly zarzad. Po pierwsze. Bylem na meczu, kiedy p. Gadaj zbesztal z blotem czlowiek, ktory przekazal juniorom Radomiaka stroje Castrola!!Zbesztal go tylko za to, ze spojrzal sie krzywo na niego!Tak robi czlownek zarzadu:))Oj chyba nie, po 2 . Cos chyba musi byc na rzeczy. 2. co to za prezes, ktory tak kreci aby dla siebie miec jak najwiecej??Co to za zarzad, ktory zabiera swoje rodziny na zgrupowania Radomiaka pod Rzeszow na koszt klubu??? Tak wiec zanim zaczniecie plakac zastanowiec sie nad soba!! To wy chcieliscie zniszczyc Radomiaka. I nie wiem co wy chcecie od red Stepnia, to ze cytuje Kobyleckiego to bardzo dobrze!Bo ludzie z poprzedniegi zarzadu nic ciekawego nie mowili , np. Gajda jak cos palnie....to potem dzialacze innych klubow na lamach innych gazet pisza sprostowania. I ex dzialacze wychodza na ludzi "tepych". Zycze Radomiakowi jak najlepiej. Mam nadzieje, ze teraz to sie zmienic. Panowie, z ex zarzadu, szkoda bylo na was patrzec...a szczegolnie na p.Gadja. Panowie, placzecie jak politycy, ktorych odcieto od korytka..Szkoda pisac Panowie, szkoda gadac. Widze, ze winny zostal red Stepenie i Kobylecki...oj Panowie panowie... Pozdrawiam Pilny obserwator... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwek Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: 217.11.134.* 23.09.03, 21:30 o tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 18:05 buddah ty chyba jesteś z księżyca. Co to za koryto. Już wszyscy w tym kraju wiedzą że dziś do klubu trzeba zanieść kasę a nie liczyć na profity. pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic II Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 10:09 Powiem więcej.Czy zastanawialiście się dlaczego na tak ważnym wydarzeniu dla Klubu jak Walne nie było piłkarzy, którzy są członkami klubu i powinni tam być (nie liczę garstki rdzennych kopaczy, którzy są z KLUBEM na dobre i złe)? Tego akurat - w przeciwieństwie do innych wiadomości - nie wiem napewno ale z rozmów z piłkarzami okazało się że zakazał im uczestniczyć trener Andrzejewski. Czy to prawda? Oceńcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greengo Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 21:09 Hola hola Panie iwo! To są poważne oskarżenia i mam nadzieję, że ma Pan dowody na takie a nie inne postępowanie rzeczonych osób. W przeciwnym razie uznaję Pana za człowieka pozbawionego honoru, któremu zawiedzione nadzieje i chora ambicja nakazuję wygłaszanie podobnych kalumni. Jeżeli jednak jest "coś na rzeczy" (brrr cóż za potwór językowy) to jest to sprawa dla prokuratora. Jestem normalnym kibicem Zielonych i stać mnie na dystans do pewnych spraw, jednak gdy do klubu wkracza polityka to włącza mi się kontrolka ostrzegawcza bo o naszej (nie tylko lokalnej) klasie politycznej mam jak najgorsze zdanie. Niepokojącym jest także sygnał o zakazie uczestniczenia w obradach wydanym przez trenera. To jest groźne! Poza tym dyskusja jest ciekawa i chętnie "postrzelam z ucha" :) Go on! Nie znam ludzi ze starego zarządu, z nowego tym bardziej - jedynie poszczególne nazwiska, dlatego z ocenami poczekam. Zawsze dostaje się te "100 dni" oddechu :) Nie można jednak nie zauważyć faktu, że o Radomiaku się mówi i pisze, a to ważne. Widać powracającą powoli modę na bywanie na Radomiaku i pierwsze deklaracje pomocy. Czekam teraz na urzeczywistnienie tych obietnic. I tu jest groźba klasycznego "wydymania" kibica, czyli syndrom Grabowskiego. Póki co daję nowemu zarządowi kredyt zaufania, czekam i obserwuję. Pozdrawiam wszystkich kibiców Zielonych (tych skłóconych też) Był, będzie, jest RADOMIAK RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 11:39 Przyłączam się do Greengo. Skończcie waśnie dla dobra KLUBU. Mam jedynie nadzieje, że red.Stępien za te 100 dni napisze coś szczerego i rzeczowego o Radomiaku np o: 1) Nowych sposorach zdobytych przez obecny zarząd, 2) Dobrowolnym opodatkowaniu się przez wszystkich członków zarządu i wysokości tego "podatku", 3) Nowych wzmocnieniach zespołu z myślą o II lidze, 4) Super atmosferze panującej w zespole i zarządzie (podstawa: terminowe wypłacanie pensji piłkarzom). Zaczekam te wywołane 100 dni. ZIELONI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuKa Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 23:11 Minęło już 50 dni z deklarowanych 100 dni ciszy. Czy wiadomo już coś na temat dobrowolnego opodatkowania się członków zarządu z wiceprezesem Kobyłeckim na czele? Panie Stępień napisz coś o Radomiaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołębiarz Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 19:51 Minęło już przysłowiowe 100 dni. Czy członkowie zarządu są już opodatkowani? Ile wplacili na potrzeby Radomiaka z własnych pieniędzy? Łatwo jest zarządzać czymś jeśli ma się tak duże dotacje z miasta oraz kurę znoszącą złote jajka w postaci targowiska. Przypomnę że poprzedni zarząd musiał wpłacać do kasy miasta ok. 11.000 zł miesięcznie mając do dyspozycji targowisko, a jeszcze wcześniejszy zarząd musiał płacić miastu taką samą kwotę i nie miał targowiska, które bezpośrednio podlegało miastu. W tym też najtrudniejszym okresie zostały poczynione trafne transfery zawodników. Także prezes Pietrzyk niech nie narzeka tylko - jak nie ma strategicznych sponsorów - opodatkuje członków zarządu tak, jak to miało miejsce poprzednio. Panie redaktorze Stępień, dlaczego pan o to nie zapytał? Myślę, że tylko z przeoczenia, a nie dlatego żeby zaoszczędzić trudnych pytań swojemu koledze Kobyłeckiemu. Pozdrawiam RADOMIACZKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołębiarz Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 19:06 Panie red. Stępień, czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snefru Re: KULISY WYBORÓW W RADOMIAKU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 01:22 Stępień potrafi wszystko. Co do pana Kobyłeckiego też może wszystko lecz chyba był w poprzednim zarządzie dyrektorem a poza tym jeszcze z poprzednim też już kolaborował. Jeśli odpowiada jako dyrektor sportowy bo jezcze jest druga pani dyrektor odpowiedzialna za gotówkę to muszę stwierdzić że stronę sportową w poiprzednim sezonie jak i tym zrobił wzorowo zaczęła się budowa trybun to już w porównaniu ze starymi zarządami już coś. Jeśli zdarzył się jakiś przekręt to na razie mnie nie obchodzi bo idzie w dobrym kieunku do 2 ligi a jak coś by było nie tak to i tak wyjdzie bez gotówki nie pojedziesz daleko a wtedy i tak będą zmuszeni się pożegnać Odpowiedz Link Zgłoś