Gość: sędzia rychu Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.play-internet.pl 15.08.12, 17:23 Nigdzie. W tym mieście nie ma dobrej pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 20:47 To się wyprowadź z niego i nie truj chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 23.08.12, 17:31 Dla mnie najlepsza pizza jest w WINCHESTERZE na Olsztyńskiej dobre ciasto wszystko świeżutkie, dużo składników oraz pyszne sosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 26.09.12, 20:23 Mnie tam pizza nie smakuje, ciasto nie słone, salami ochydne i wogole jakoś mi nie pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 17:11 Polecam Quattro na Zamłyniu uk Szczęśliwa. Pizza na cieście chlebowym (chyba jedyna w Radomiu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.13, 20:22 Ostatnio przypadkiem się dowiedziałem, że świetna pizza jest w restauracji pasja na słowackiego, zamówiliśmy do domu i rzeczywiście jest świetna. Cienkie ciasto i bardzo szybka dostawa- Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.146.0.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.17, 00:54 Tak, w pasji jest zajebi..ta pizza. Taka prawdziwa włoska na cienkim, chrupiącym cieście a nie drożdżowy gniot jak wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala najlepsza pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 22:48 najlepsza pizza w radomiu to pizza w restauracji mama mija w radomiu poprostu super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhyyh Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.13, 05:21 jedyna prawdziwa włoska pizza jest na Żeromskiego Neapolitana koło fontann wyrabiana przez autentycznego i sympatycznego Włocha który składniki przywozi z Neapolu min pomidory i sam wyrabia ciasto Jeśli chcecie poczuć smak prawdziwej włoskiej pizzy to tylko tam, jest przepyszna reszta pizzeri to typowe amerykańskie fast foody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bioly454 Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.centertel.pl 17.10.13, 14:42 Witam spróbujcie w Siesta Bar na Gołębiowie jest zaje... mi i moim znajomym bardzo smakowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Anastize Najlepsza pizza IP: *.free.aero2.net.pl 31.12.13, 16:24 Jeśli pizza to tylko w Da Marco na XV-leciu. Robią jedno a dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crisperek Re: Najlepsza pizza IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.14, 16:06 Nie wiem czemu ale nikt nie wspomnial o Pizza Hut w galerii slonecznej, raz jedlismy tam na puszystym ciescie pizze Zimowa. Jak dla mnie kolor 5/5, smak 5/5. Same brzegi tez super, bo pieczone w formie a nie na kratce. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Ja polecam niedawno odkrytą pizzerię Bella Italia. IP: *.play-internet.pl 12.05.15, 16:28 Pizza mistrzostwo świata :) Ja zamówiłam Parmę, mąż makaron z podgrzybkami... Niebo w gębie, polecam! Ja też poszłam z polecenia, szkoda tylko że się dobrze nie reklamują bo miejsce super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Ja polecam niedawno odkrytą pizzerię Bella It IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 17.01.16, 11:30 Odradzam pizzerię quattro w Radomiu. Pizza po prostu hu..wa, czas oczekiwania z godziny zrobił się dwie, musiałem zapłacić więcej niż Pani mnie poinformowała przy zamawianiu i w dodatku dostawca miał podany zły adres i walił do sąsiadki w drzwi o 23:00. Pizza droga, cena nie adekwatna do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.radom.vectranet.pl 05.02.16, 22:35 A według mnie, najlepsza jest robiona w domu. Po co chodzić po jakiś restauracjach jak wszędzie smakuje tak samo :v Odpowiedz Link Zgłoś
jowkakotka Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? 26.08.16, 08:05 świetną mają w restauracji pasja, dowożą też do domu więc sprawa wygodna ale polecam wybrać się do lokalu bo jest tam bardzo fajny klimat i ogólnie nie tylko pizzy warto spróbować, chyba jeszcze nie trafiłam na danie które by mnie u nich zawiodło a wszystko pięknie podane i z przemiłą obsługą Odpowiedz Link Zgłoś
jowkakotka Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? 03.09.16, 09:58 najlepsza to zdecydowanie w restauracji pasja, nie tylko pizza ale cała ich kuchnia a jeżeli o pizzę chodzi to robią ją w piecu opalanym drewnem i faktycznie włoskie aromaty można w niej odnaleźć :) wiem że spokojnie dowożą do domu ale warto się na przyszłość też do nich przejść i popróbować innych dań bo szef kuchni jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korwin Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.146.0.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.17, 01:01 W pasji pizza od lat jest niezmiennie zewelacyjna, smak przypomina mi zawsze pobyt na Sycylii, tam właśnie poznałem prawdziwa włoska kuchnie spędzając 3 lata życia. W Mamma Mia tez jest niezła, choć mam czasami wrażenie ze jak jest inny pizzer to jakby inny lokal, niestety nie zawsze jest dobrze w Mamma Mia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? IP: *.play-internet.pl 17.11.17, 14:06 Widzę, że każdy poleca albo swój lokal, albo miejsce swojej pracy, ale czy nie uważacie, ze mimo iż darmowa, to mało skuteczna taka reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
wielocha Re: gdzie jest dobra pizza w radomiu??? 10.12.17, 19:29 Domino's pizza- ul.Paderewskiego k/Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś