madziamyszka 06.11.08, 23:12 Prosze o opinie na temat tego zespołu,czy ktos z Panstwa bawił sei przy muzyce tego zespołu naweselu lub bankietach?Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nestor Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 06:44 Pełen profesjonalizm, bez obaw goście bedą napewno zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.09, 13:31 koles troche zryty i stary , coś tam jeszcze wykrztusi ale ogólnie kiepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nestor Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 14:48 Wino tym lepsze im starsze, a aby utrzymać klasę w tym wieku i do tego coś sobą reprezentować, potrzebne jest w muzyce doświadczenie i talent, czego brakuje wielu zespołom. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i szczerze polecam ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.algo.radman.pl 18.09.09, 09:35 Bawiłam się na weselu gdzje grał Leonard i z pełną odpowjedzialnoścją moge powjedzieć że grają zajebiście.Polecam ich bo bawją gości bardzo fajnje mają bogaty repertuał,fajne konkursy robją.Polecam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
gunia0479 Re: leonard dobrzański i One Man Band 19.10.09, 22:31 Witam, ostatnio u nas na weselu grał Leonard Dobrzański z zespołem - razem 5 osób. Żadnej dłużyzny, według nas poziomu tego zespołu nie powstydziłby się żaden inny grający np na biznesowych bankietach. Zadowoleni goście to najlepsza rekomendacja, a pełny parkiet, rewelacyjny kontakt z gościmi to wszystko na czym każdej młodej parze najbardziej zależy....Gorąco polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 16:20 Świetny zespół wspaniale bawią gości, a przy stołach drugi zespół przy którym też można potańczyc i pośpiewać. Akordeonista i młody trębacz to zawodowi muzycy, repertuar dla wszystkich. Na weselu na którym byłam niedawno grali dla gości na zmianę 12 godzin non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onkil Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 22:34 hahaha non stop , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gościa onkil Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 08:34 Dokładnie nie ma przerw one nie istnieją, a panowie przy stołach robią lepszą robotę niż nie jeden zespół na weselu. Zespół p.Leonarda jest najlepszym zespołem jaki słyszałam. Pozdrawiam wszystkich zazdrosników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 10:56 słyszałam ,że maja nawet swój prowiant ,także nie trzeba za nich płacić,super,bardzo wspaniali muzycy,pewnie ja też ich wynajmę na moje wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 09:50 Tego nie widzałem jeszcze na żadnym weselu, graja na dwa zespoły. Jeden na estradzie, a drugi za stółami.Ogromna satysfakcja dla słuchaczy. Repertuar godny uznania, od utworów cygańskich po utwory współczesne, oraz klasykę popu. Bez wątpienia jeden z lepszych zespołów jaki słyszałem na weselu. Pan Leonard pomimo swojego już nie młodego wieku, świetnie wprowadza gości, wraz z dziewczynami, w szampański nastrój dobrej zabawy. Przy stołach zaś dwóch panów, w nietypowym sładzie- akordeonista i trębacz, ale żeby powiedzieć coś na ich temat, musielibyście ich najpierw posłuchać. REWELACJA!!!!!!! Bardzo dziękuję za wspaniałą zabawę i polecam wszystkim ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: leonard dobrzański i One Man Band IP: 78.88.133.* 28.10.09, 10:04 Z tym graniem to bym była ostrożna. Jakie instrumenty mają na scenie? Tylko keyboard, z którego odtwarzają podkłady, a dziewczyny do tego śpiewają, pan L. mówi, czasem też coś zaśpiewa. Z racji wieku nie ma już dobrego głosu. Jest to po prostu karaoke w dobrym wydaniu, ale jednak karaoke. O składzie grającym przy stołach słyszałam wiele dobrego, ale nie wiem czy bym chciała mieć non stop muzykę przez 12 godzin, nawet w przerwach, za uchem. Goście też chcą odpocząć i coś zjeść w spokoju. Jeśli wesele odbywa się na jednej sali, to jest to po kilku godzinach uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś