Gość: Miś Coralgol IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 16:22 Najbardziej prawdopodobny scenariusz czystek niepokornych i niepodporządkowanych policyjnym decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Norbi Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.udn.pl 17.12.03, 16:57 Jak na jej chorą ambicję to stanowczo za mało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspólnota Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.radom.leased.ids.pl 17.12.03, 17:30 Ona chce prezydentury i bedzie ją miała, bo prezydent za sprzeciw już karze wspólnotę a za lojalność / pani wiceprezydent/ też ją wkrótce ukarze. Czyli czy jestes z generałem czy przeciw niemu on cie załatwi.Marzence już leci ślinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 17:36 Oj Marzenka pwnie bardzo by chciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samorzadowa Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.radom.leased.ids.pl 17.12.03, 17:44 Fałek i Sońta też marzą o wywaleniu pani wiceprezydent rekami prezydenta. Nie układała im się współpraca z pania K. Nie chciała tańczyc tak jak oni grali. Teraz czekają z zapartym tchem. My już wylani, kiedy ją wyleje? Cóż to będzie za radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-25 Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 17:47 Ne tyle chciała co się bała generała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.12.03, 21:59 Takiego prezydenta do spraw oświatowych to Radom dawno nie miał. Dlatego przypuszczam , że Pan prezydent nie odwoła Pani Kutkowskiej, ponieważ jest to osoba wyważona, konkretna, dużej klasy nauczyciel i co najważniejsze nie uprawia populizmu i polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.udn.pl 18.12.03, 13:25 Wyważona może jest na wadze wagonowej z resztą się nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 11:53 To nie dlatego ją nie wywali a dlatego ze jest pokorną baranicą wykonującą wszsytkie jego polecenia. A może ona pracowała w tej samej instytucji co pan prezydent i stąd wie jak wykonuje się rozkazy (nie mylić z poleceniami). Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_l Re: WRÓBLOWA ZA SOŃTE? 19.12.03, 09:17 Nieźle muszą być sfrustrowani ci 3 "Ideowcy" z Rwańskiej, że piszą takie bzdury rzucając mięsem i obrażając innych. Swoją drogą może dobrze by było, komisja nareszcie zaczęłaby pracować i to merytorycznie bez gierek politycznych pana Sońty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Ja wolę Mazene niż Sońtę! IP: *.internet.radom.pl 20.12.03, 11:30 Ona jest przynajmniej nie tak nawiedzona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Ja wolę Mazene niż Sońtę! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.12.03, 12:54 Być może ta zmiana pozytywnie wpłynie na kondycję radomskiego sportu. W tym wszystkim widzę szansę dla nowej dyscypliny sportu tj. gimnastyki artystycznej. Pani Marzena w roli akrobatki przy asyście np.radnego Langowskiego. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Ja wolę Mazene niż Sońtę! IP: *.internet.radom.pl 20.12.03, 13:28 Buahahahahaha, Fałek będzie się mocował jako zapaśnik z akrobata Sonta , buahahaha Szymek. Odpowiedz Link Zgłoś