dark.angelo [...] 19.03.13, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia3333 Re: Regresing - ostrzeżenie i opinie 19.03.13, 20:54 to dlaczego pan Zyszek pozmieniał dane na facebuku moze mu sie wydawało ze jakies, wcielenie ma wyksztłcenie wyzsze Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 19.03.13, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia3333 Re: Demaskujemy - Demaskatora 19.03.13, 23:28 a ja tez jestem , społeczenstwo i w moim interesie jest żeby nikt bez wykształcenia, nie podawał że je ma jak nie ma Tyle sie słyszy o mianowanych kregarzach którzy skrzywdzili a czesto, i zabili pacjenta że chyba dosc tego Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia3333 Re: Demaskujemy - Demaskatora 19.03.13, 23:29 Angus bardzo ladnie napisałes jesteś ciagle pozywany bez przyczyny chyba też, mozesz coś z tym zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 20.03.13, 16:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia3333 ostrzeżenie 20.03.13, 17:21 a ty Drk sam sie w angusowym życiu taplasz i uważasz że ok? Ktos ci za to płaci czy masz inne profity o d pana Zyszka? Angus jesteś ciągany po sądach zrób cos z tym zawsze, można zgłosić wniosek o przebadanie psychiatryczne. Przecież takie ciąganie po sądach uniemożliwia normalne życie Twojej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia3333 Re: ostrzeżenie 20.03.13, 20:35 aja bardzo chetnie dowiem sie kim jest drk.anglo przejrzałam forum i:samo straszenie pragrafami rychłymi sprawami sądowymi obraza wielu osób nie tylko angusa przejrzałam i SKOPIOWAŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia3333 Re: ostrzeżenie 20.03.13, 20:45 wszystkim osobom zastraszanym na tym forum przez dark.angelo udostepnie zebrany materiał Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 20.03.13, 22:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia3333 Re: ostrzeżenie 20.03.13, 22:44 ze ty napisałeś że nic takiego nie napisałeś to tylko ty napisałeś Odczucia innych osób i prokuratora moga być inne zebys sie nie zdziwił bo nie jestes tu bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Regresingiem powinien zająć się Prokurator. 21.03.13, 12:30 Regresingiem powinien zająć się Prokurator. APEL DO PROKURATURY. Na forum : designersites.pl/cudaducha ORAZ www.cudownyportal.pl/ bardzo często wypowiadają się (PISZĄC )osoby ,które korzystają z regresingu bądź go uprawiają . z czytanych postów wynika ,że dochodzi do przestępstwa ,które powinno być ścigane przez prokuraturę : Uzasadnienie: Osoby piszące i korzystające z regresingu publicznie ujawniają przestępstwa typu znęcanie się psychiczne i fizyczne.Osoby te najczęściej po sesjach regresingu i podobnych metod publikują przestępstwa znęcania się psychicznego i fizycznego oraz alkoholizmu (DDA) przez członków rodziny (najczęściej rodziców ) > Występują pod nickiem -często ich ofiary lub oprawcy mogą o tym nie wiedzieć . Forum jest publiczne . PROKURATURA POWINNA JAK NAJSZYBCIEJ PRZEPROWADZIĆ ŚLECTWO CZY PISZĄCY POSTY SĄ CZY TEŻ BYLI RZECZYWIŚCIE PRZEŚLADOWANI , CZY TEŻ JEST TO FANTAZJA SPOWODOWANA REGRESINGIEM I JEGO SZKODLIWOŚCIĄ. ( ja wiem ,że jest to spowodowane regresingiem i podobnymi metodami. ale to sprawa prokuratury) Forum jest publiczne czytają dzieci . Nie może być tolerowanie dalej i ukrywane przestępstwa , Które powinny być ścigane przez prokuraturę ,które się nie przedawniają . PiszĄce posty osoby piszą o znęcaniu psychicznym i fizycznym o alkoholizmie przez kilka lat ( niektórzy nawet przez 8 lat). Z jednej strony piszą ,że może im pomóc regresing a z drugiej strony jakoś im regresing nie pomaga tylko wywleka. W związku ,iż piszący pochodzą z różnych rejonów Polski powinna to być Prokuratura wojewódzka. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzadlo Re: Regresingiem powinien zająć się Prokurator. 21.03.13, 13:30 Jak na razie są powody, by Prokuratura zajęła się takimi osobnikami, jak Ty, 2stylista. Bo bezpodstawnie insynuujesz popełnianie przestępstw tam, gdzie ich nie ma. Niewątpliwie też prokuratura powinna się zajmować prześladowcami tych, którzy się od prześladowań uwalniają. Ale to jest możliwe wyłacznie z powództwa cywilnego, a nie Twojego! Chwała tym, którzy potrafili się oczyścić i przebaczyć swym prześladowcom. Boże, chroń nas od pomyleńców! Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Regresingiem powinien zająć się Prokurator. 21.03.13, 14:40 Panie Żądło Jeżeli Pan twierdzi ,że nie ma przestępstw to proszę sobie ponownie przeczytać posty swojego ucznia na cuda ducha Clinta i jako jasnowidz stwierdzić kto się znęca psychicznie Łukasz nad rodzicami przez 4 lata czy rodzice nad Łukaszem K. A wstawki tam są i to nie złe. Mam skopiowane mogę Ci wysłać na private. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: ostrzeżenie 21.03.13, 22:33 ale się działo;-)))) A nie mówiłam? NOSIŁ WILK RAZY KILKA, PONIOSĄ I WILKA. Ludziom honoru: dobrej nocy Szumowinom: na pohybel. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow regresing-znak towarowy 30.03.13, 23:46 Leszek Żądło pobiera opłatę za licencję ponieważ nazwa REGRESING jest znakiem towarowym prawem chronionym. To prawda, regresing to tylko znak , plakietka jak kto woli, bo metoda nie jest ani opatentowana, ani zweryfikowana przez naukowców lub instytucje takie jak np. Ministerstwo Zdrowia. Wiem, że co niektórzy regreserzy mając dyplom/licencję regresera myślą, że ukończyli prawdziwą szkołę, a regresing jest metodą oficjalnie uznaną i umocowaną w polskiej "medycynie". Ciekawy chwyt, kolejna sztuczka świetlicowego ze Śląska. Opatentować znaczek, a trąbić tak jakby metoda miała jakąkolwiek wartość. A teraz ciekawostka: bazy.uprp.pl/patentwebaccess/SearchResults.aspx Pod tym linkiem, klikając na odpowiednie paski dowiadujemy się o datach wykupu licencji. Tak na marginesie wykup znaku towarowego to koszt poniżej 1000zł ( jednego tysiąca złotych słownie i dosłownie). Wracając do tematu, w 06.10.2010 roku wygasły prawa ochronne a ponowna data publikacji, że LŻ jest właścicielem znaku towarowego REGRESING jest podana na 04.03.2013. W tym momencie mam pytanie, czyżby LŻ przez ponad dwa lata nie był właścicielem znaku REGRESING, czy może czegoś nie rozumiem? No jest co prawda data zgłoszenia w 2012 r. ale zgłoszenie to jeszcze nie własność. Ciekaw jestem czy Pan Leszek Żądło pobierał w tym czasie tantiemy od regreserów za korzystanie z marki, nie będąc w tym czasie, być może, jej właścicielem. Jeśli się mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu. Przypominam, że regresing jest metodą chorobotwórczą, szkodliwą dla zdrowia, a nie uzdrawiającą jak sugeruje Leszek Żądło. Po kolei, hiperwentylacja powoduje hipokapnię czyli spadek poziomu CO2 we krwi, co powoduje zaburzenie homeostazy czyli równowagi fizjologicznej, a to zawsze jest narażeniem zdrowia. Następnie na skutek kontynuowanej wymuszonej hiperwentylacji pojawia się alkaloza czyli zasadowica oddechowa i gdy nadal kontynuuje się sesję poprzez specyficzny oddech pojawia się tężyczka a włściwie SPAZMOFILIA, która jest tzw. tężyczką utajoną. Proszę wpisać w wyszukiwarce SPAZMOFILIA i ukażą się informacje medyczne na jej temat. Tak więc informacje udzielane przez regreserów, że wymuszona hiperwentylacja podczas regresingu powoduje dotlenienie jest kłamstwem, bzdurą i skrajną ignorancją. Otóż podczas alkalozy dochodzi do skurczenia się naczyń krwionośnych i poprzez hipokapnię dochodzi do obniżenia ciśnienia parcjalnego we krwi, co jest następstwem niedotlenienia mózgu. To jest tylko jedna z bzdur, której można nauczyć się w rocznej szkole regresingu. Następnym idiotyzmem jest wmawianie, że podczas regresingu klient zachowuje pełną świadomość ponieważ regresing jest "niehipnotyczny". Zgadza się co do hipnozy, ale to że z hipnoza jest czymś innym nie oznacza, że nie dochodzi do odmiennych stanów świadomości. Otóż dochodzi podczas sesji regresingu do zmiany fal mózgowych z beta na theta, a oprócz tego wytwarzają się endogenne narkotyki, które uzależniają i są odpowiedzią na straszliwy ból na skutek wytworzonej przez regresing tężyczki. Dla przypomnienia fale theta to te, które występują podczas bardzo głębokiego snu i nie ma mowy o pełnej świadomości podczas regresingu. Na razie tyle, więcej będzie w obiecanym artykule, który jest sprawdzany przez zaprzyjaźnionych lekarzy, niebawem się ukaże, a z nim cała prawda o regresingu. przypominam adres pod który można pisać o swoich zastrzeżeniach, spostrzeżeniach, a także krzywdach jakie Was spotkały ze strony tej "terapii". demaskujemy_oszustow@wp.pl Wesołych Swiąt Maciej A. Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 02.04.13, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-znak towarowy 03.04.13, 22:27 miło się dowiedzieć, kto mnie straszył i mi groził, z wiedzą, co naświnił. Babsko, którego w ogóle nie znam. Lub jej superman...... lub pokątna zakładaczka kont. "Spokojnie i na Ciebie przyjdzie kolej. Wszystko w swoim czasie . Cyrk zostanie rozebrany. Miłego oczekiwania . Miłej niedzieli. " Dalej: „jesteś pierwsza po braciach A.” Resztę zostawiam jako wisienkę na torcie;-) Cóż, trzeba będzie wytłumaczyć się z tego i owego, prawda? A to może być trudne. Szczególnie w świetle tego, że użyję tego cytatu "co macki" napisały, a szczególnie KIEDY to napisały, a tym bardziej co "kombinowały". Jak już kilkakrotnie wskazał Maciej, kłamstwa mają krótkie nóżki...inaczej mówiąc....są NISKOSKANALIZOWANE ( długi odwłok z nibynóżką, a uśmiech….? strach się bać!;-) Cóż….ciemny aniele…. Nie da się ukryć, że robisz karierę. Pozwól…ciemna anielico, że „ polecę” teraz ze staropolska…. Kto sieje wiatr zbiera burzę. Kto mieczem wojuje od miecza gnie. Pozdro dla mena… nie każda ma tyle szczęścia co ty. No, ale też nie każda zasłużyła! ;-) Wszystkiego....dobrego !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-znak towarowy 03.04.13, 22:59 a ja za ciebie od chyba roku piersi nadstawiałam... Pamiętasz, czy, ciemnościowa anielico, zapomniałaś??? Że nikt bez wiedzy ( łózkowej ) nie powinien się wtrącać, bo wiedzy nie ma... a ty, BABO , nie masz o mnie pojęcia, a mnie straszysz??? Poczekaj, załamię się i ..... Nic mnie tak nie dobija, jak ludzka podłość. POCZEKAJ. Pamiętaj, że jestem po traumatycznych przejściach ( jakich, to powinnaś sama wiedzieć, a jak nie wiesz, niech ci okoliczny jasnowidz powie!) zajebistych w "branży" znasz co najmniej dwóch!! Niech ci też przepowiedzą przy okazji i po znajomości ( za friko) twoją przyszłość! Ot, wdzięczność ciemnogrodzkoanielskokryształowoklopsowa..... Ostatni akapit poprzedniego postu potraktuj jako żart. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow regresing-droga ku oświeceniu 04.04.13, 23:33 Poniżej przykład jak Leszek Żądło obwieszczał swoją wyższość nad całym światem. Swoją drogą co ten regresing robi z ludźmi, oto przykład: "2005-11-30 10:44 Leszek#, temat: Upadłe Anioły raz jeszcze Mario Rozumiem, żeś wkurzony, bo to nie Twoja bajka. Dlatego życzę Ci, żebyś trafił na swoją. Może ona zaczyna się tam, gdzie się kończy nasza. A może zupełnie gdzie indziej. FallenAngel Jakże mógłbym Cię nie rozpoznać? :)) I chyba się doczekasz końca RSR, no chyba że się zdążymy oświecić :)) Byle na trzeźwo i przytomnie. A tak w ogóle to właśnie zwalniam "moich" uczniów, którzy przeszli do mnie ze szkoły k*wa oświecenia. Co chcą, to sobie wezmą. Moja "zemsta" za uprowadzenie "połówki" dobiegła końca. Czuję, że wracam do "domu", czyli do aniołkowej świadomości, zanim to wszystko się popieprzyło. Zachodzą w mojej strukturze energetycznej niesamowite zmiany. I czuję, że wielu ta energia wynosi na wyższy poziom świadomości. Życzę więc wszystkim, by z radością, jaką czuję, też porzucili swoje zakłamanie i wrócili do pierwotnej aniołkowej świadomości. Dalej jest czyste oświecenie. W górę, a nie w dół. W każdym razie odcinam wszelkie więzy karmiczne, które tylko mi się pojawiają. Po odcięciu więzów z mistrzem k*wa oświecenia, poczułem ogromną ulgę telepatyczną i energetyczną. Ponadto przypomniałem sobie, po co mi była pamięć praenergiii strzygowej. Po prostu ja tym k*wa oświeconym cały czas psułem nastrój pokazując: "Patrzcie, jestem równy Bogu. Stwarzam żywe istoty. A wy co? Gdzie wasza moc i gdzie wasze oświecenie, skoro nawet nie wiecie, jak się to robi? Cieniasy jesteście". Oj, wkurzało, wkurzało! A teraz dla Waszego dobra przebaczcie mi to. Znacznie lepiej wrócić do "domu, niż nadal podniecać się zakłamaniem. Przebaczcie też Waszemu mistrzowi, który was nakręcał w rosnącej wrogości wobec mnie bojąc się, że wszyscy pójdą za mną. I zrozumcie, jakimi intencjami się kierował obarczając was k*wa oświeconym ciężarem misji. Po wizji z sesji Oleńki przypomniał mi się jeszcze jeden pochód zdegenerowanych UA. Tym razem występowały one w formach zwierzęcych. Mistrz k*wa oświecenia wiódł ich za sobą przez bezdroża, a ona miały coraz bardziej dość i dość tej całej drogi. Poczułem, że wręcz błagają o dobicie i w jednym z wadi (suchy kanion) uruchomiłem moje moce niszczycielskie, które jeszcze miałem w pełni sprawne po przygodach na Nephilim. (O, czyżby na Nephilim nie było "moich aniołków"? Czuję, że to nie te, tylko sąsiedzi???? Trzeba sprawdzić, bo z nimi też potnę więzy). Jak ich walnąłem falami gamma (używane w bombie neutronowej), to wraz z mistrzem wyparowali. Zostały tylko ślady na skałach (ach, jak ja lubię robić fotografie! Aż dziw, że Roentgen to nie ja). Ponieważ czuję, że dużo się oczyszcza energetycznie nie tylko u mnie, ale i wokół mnie, to wpadłem na pewien pomysł. Po oświeceniu Buddy, oświeciło się wiele bliskich mu osób. Zastanawia mnie więc w tym kontekście, jaki wpływ na całe drzewo dusz może mieć oświecenie 1 z nich. No ale nie będę się rozwodził, bo z "moich" aniołków trochę się już oświeciło. A reszta nic.... To nic osobistego, aniołki, bez urazy! :)))" Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzadlo Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 12:03 Panie Maciej Dajesz pan dowody, że lubisz węszyć. No to więcej odwagi i zacznij pan od węszenia w swoich kalesonach. I podziel się pan z publicznością tym, coś pan tam znalazł :))) Pański talent do dekonspirowania nie powinien się zmarnować. A wszyscy (a szczególnie napalone loszki) czekają na ujawnienie prawdy o walorach Mistrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 12:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kat-k-a Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 16:08 leszekzadlo napisał: > Panie Maciej > Dajesz pan dowody, że lubisz węszyć. > No to więcej odwagi i zacznij pan od węszenia w swoich kalesonach. I podziel si > ę pan z publicznością tym, coś pan tam znalazł :))) > Pański talent do dekonspirowania nie powinien się zmarnować. A wszyscy (a szcze > gólnie napalone loszki) czekają na ujawnienie prawdy o walorach Mistrza :) Wyjątkowo obrzydliwy wpis. Nie rozumiem jak jacykolwiek ludzie mogą darzyć szacunkiem osobę zachowującą się w tak prymitywny i odpychający sposób. A tamten wpis pana Leszka wcześniej zacytowany oczywiście rozumiem, że psuje opinię, ale z drugiej strony sam pan go napisał i umieścił w sieci, panie Żądło, więc pretensje o to, że ktoś go "wywęszył" (a w rzeczywistości po prostu czyta coś powszechnie dostępnego, co nie jest żadnym powodem do wstydu czy wyśmiewania) są raczej nie na miejscu. Gdyby zastanawiał się pan pan nad wydźwiękiem swoich wpisów przed ich publikacją nie miałby pan potem powodu do płaczu. Choć z drugiej strony pewnie wtedy prawie nic by pan nie pisał. W sumie wolna wola, ale nie może mieć pan w kółko pretensji do innych za to jak się pan sam przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjano40 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 17:58 @ Angus 1.Nic nie pisałem dopóki nie wrzuciłeś tekstu "obmacywał dorastającą córkę". Czyli nie sprowokowałem Cię do tego wpisu. 2.Nawet proponowałem Ci wycofanie się z tego tekstu, gdyż ewidentnie popełniłeś poważny błąd pisząc w ten sposób. a) nie masz pewności co do stanu faktycznego, bo wyrok za takie przestępstwo nie zapadł b) nawet gdybyś dysponował pewnością to nie godzi się upublicznianie takich treści bez zgody osoby poszkodowanej. 3.Skoro dysponujesz wyrokiem uniewinniającym Cię od zarzutu znęcania się nad rodziną to Dark Angelo zdecydowanie tutaj świni wypisując kłamstwa o Twoim rzekomym znęcaniu się nad rodziną. To przecież oczywiste. Tym bardziej że sąd przyznał opiekę nad małymi dzieciakami ojcu a nie matce. 4.Zauważyłem że wolisz jednoznaczne tekściki młodziutkiej Nail, która ewidentnie jest osobiście zaangażowana niż chłodne spojrzenie osoby postronnej. Ale skoro zdecydowałeś się na formułę publicznego omawiania swoich spraw prywatnych to nie dziw się że ktoś z publiki wyraża swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 18:08 heh, dzięki za komplement, uśmiałam się i to z kilku powodów... Osobiście zaangażowana ZOSTAŁAM, bez swojego udziału, zaś przedtem, jako osoba postronna, a chłodna i ze sprawiedliwym osądem, po zapoznaniu się z faktami byłam ( I JESTEM) zdecydowanie przeciw. Za to właśnie osobiście mnie zaangażowano. Kolejny powód do mojego uśmiechu? Pańskie....chłodne oko. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucjano40 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 18:29 @ Nail 1.Najmocniej przepraszam za "dziewczynkę". Zauważyłem że jesteś jeszcze bardzo młoda i użyłem takiego wyrazu. Zabrzmiało zbyt protekcjonalnie. Mea culpa. Przepraszam. 2.Wierz mi że mam pełną orientację odnośnie odpowiedzialności za internetowe posty ;-) Mój przeciwnik z Lublina zmusił mnie do zgłębienia tematu. Nawiasem mówiąc facet wyjątkowo podły i zakłamany. 3.Nie będę powtarzał. Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałem wcześniej i będziesz wiedziała co możesz wobec konkretnej osoby a co wobec anonimowego nicka. 4.Jest radykalna różnica pomiędzy ustaleniem internetowej tożsamości w sposób formalny a techniczną możliwością jej ustalenia. Do tej pierwszej potrzebne jest orzeczenie sądu. 5.Operuj słowem "kłamstwo" zgodnie z jego znaczeniem. W przeciwnym wypadku niepotrzebnie się błaźnisz. 6.Czujesz się przez kogoś skrzywdzona że piszesz z takimi emocjami? Też były rozbierane rytuały i późniejsza refleksja jak u Greenholo? Na drugi raz nie ściągaj majtek przed terapeutą dopóki się nie przekonasz że jest ginekologiem ;-) Faceci czasem proszą o takie rzeczy, ale to już jest po stronie niewiasty aby takim namowom pochopnie nie ulegała. IMHO dopóki majtki nie są ściągane przemocą to wszystko jest OK. Po prostu kobiety są zmienne. Bywa że najpierw ściągnie majtki, a potem tego żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 13:37 taaa... a już mówiłam, że żeby być złośliwym trzeba najpierw być inteligentnym;-) Miało być pewnie śmiesznie, a wyszło.... jak zwykle. Żądło... na pańskim miejscu nie ryzykowałabym konfrontacji w rozmiarówce... Podobno ci niżsi są lepiej wyposażeni. Zdumiona jestem też tematem dysputy... czyżby w następnej kolejności zamierzał się pan zająć poradami seksuologicznymi ? ;-) Ciemny.anioł.... rozumiem, że możesz być na głodzie, ale żeby tak publicznie to demonstrować? Już kilka postów temu żądałaś od Maćka pikantnych szczegółów pożycia, a teraz torby i flinty.... rozmiary i długości.... Nie lepiej zająć się poprawną polszczyzną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 14:15 Laurka dla Pana Leszka jako doradcy w sprawach seksu gdzie wykazuje nadmierne zainteresowanie męskim odbytem. Miłej lektury, ale nie przy jedzeniu. www.ezosfera.pl/leszek/artykul/118 Tak się zaskarbia miłość do tej samej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 14:57 ciemny anioł to najprawdopodobniej obojnak...eh... a z tym uganianiem to chyba miał być żart? Na samą myśl o wspomnianym ( obiecanki cacanki, głupim loszkom radość;-) kilkugodzinnym stosunku z zu czy lz poszłam się wyrzygać. Nie traćcie jednak przystojniacy nadziei!;-) Podobno każda potwora znajdzie amatora;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 15:59 naprawdę nie zrozumiał pan dowcipu? To przecież dowcip z brodą.... w jego myśl, anioł to już tylko młynarz...siedzi na worach i bawi się sznureczkiem.... co do tych przerażonych gabarytem lasek... pomarzyć dobra rzecz, no nie? ;-) ( tak mi do głowy przyszła greenholo, której szantażem odzież trzeba było zedrzeć.... pewnie ślepa i się na Adonisie nie poznała ....?) Niejeden, jak pokazuje historia, chciał lasce pokazać, a w sumie nie miał co..... Facet to nie tylko "jaja" ( te w przenośni oczywiście też) fizyczne, ale przede wszystkim taki 100% musi mieć "jaja" moralne, a tych większość jednak nie posiada... Wracając do głodu... to nie ja pisałam do Macieja o przedstawienie pikantnych szczegółów pożycia, nie ja też pisałam o flintach, worach itd. Jak mawiają głodnemu chleb na myśli. Od siebie dodam tylko: faux pass i totalny brak poziomu. Tyle w temacie. A do dowcipów ( tych prawdziwych ) trzeba być lotnym niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 16:02 ło matko... jaki rozwój duchowy przy gładzi cylindrycznej zwoju??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 16:10 a tak z drugiej strony... lubi pan jak jest śmiesznie... naświnił mi pan i chce żeby było teraz śmiesznie... Ok, postaram się, że było panu bardzo śmiesznie. Co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 16:49 tam, gdzie ludzie...zdecydowanie tak;-) Co do jaj... myli się pan. A ja, mimo, że 100 % kobiety w kobiecie, mam więcej "jaj" niż pan. Ostatni akapit, ostatnie posty świadczą o zupełnym niezrozumieniu. No ale przy braku dystansu do siebie to całkiem zrozumiałe.... i tym właśnie różni się pan od lz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 18:07 dark.angelo Dlaczego piszesz" Angus wspaniele reklamuje macaniola , wiecej takich kopii to podniesiesz mu czytelność i klentelą . "? Przecież to co jest na Mocy Anioła i to co dzisiaj piszesz do Macieja i Nail to jest antyreklama, nie widzisz totalnej obłudy w tym co jest napisane tam i tu? Nie wiem czy to braki w wykształceniu czy zwyczajne ograniczenie umysłu ale ty dark.angelo i Moc Anioł łączycie się, bezspornie i nie udawaj, że tak nie jest bo tylko się ośmieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 21:42 Ja nie wypowiadam się za Zbyszka ani za Leszka. Ale z mojego punktu widzenia, to sam się zgłoś i pokaz to co Ty wypisujesz. Masz obsesyjne kompleksy na ich punkcie i nie możesz strawić, że kłamstwa jakie wypisujesz nie przynoszą efektu, jakiego oczekujesz. Brata zaprowadź do psychiatry również, bo jak pisze o podglądactwie w wc i sikaniu do jednego pisuara z facetem, oraz marzy mu się trącanie pisakami, to już nie jest normalne w społeczeństwie. Podobnie z Tobą, czy to normalne, by ciągle zakłócać komuś życie ? Ale co ja będę Cie pouczał, jesteś gość po ogólniaku i kursie policyjnym, to powinieneś wiedzieć lepiej. Ale czy tam takich rzeczy uczą, nie wiem. Teraz już na emeryturze nie masz funkcji policjanta a zawodu, jak wiem żadnego nie masz. Brat to chociaż jest rzemieślnikiem, a Ty biedaku co będziesz robił bez zawodu ? Z nudów już całkiem Ci rozum odebrał, a myślenie jajami jak piszesz, to Ci chwały nie przyniesie. Tak po ludzku Ci proponuje odwal się od Zbyszka i Leszka, bo sensu ezoterycznego, nigdy nie pojmiesz. Pilnuj dzieci i zrób dla nich coś pożytecznego, bo tylko w internecie siedzisz i myślisz jak by tu komu dokopać. Oj człowieku, już całkiem Ci rozum odebrało. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 21:55 cześć Grzegorz. Spokojnie możesz kopiować, wykorzystywać i używać to co zostało przez kogoś w necie opublikowane. Cytujesz i podajesz autora. Tyle w temacie. Ciemny aniele, nader często zmienia ci się styl pisarski... jakieś odmienne stany świadomości czy nick z ręki do ręki? Temat "jaj", worów, flint rzucony przez ciebie, skleroza ci doskwiera? A może jakaś inna przypadłość? Co do reszty... to się wstrzymam. Zarobiłeś dziś kilka "szpil" i to mało zaowalowanych i.... nic. Nie dotarło. Nie będę więc rzucała "pereł przed wieprze". Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 22:01 Dark.angelo. Pouczasz mnie, że mam lepiej zająć się dziećmi, wychowuje je sam i radzę sobie. A co ty zrobiłeś dla swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 22:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 22:17 znów jakaś groźba Grzegorz... Myślę, że to nie my powinniśmy bać się konfrontacji i oceny;-)) a tobie ciemny aniele...jak zwykle....słownik poprawnej polszczyzny. Najpierw pokaż swoje "osiągnięcia", potem oceniaj innych. My jesteśmy ludźmi żyjącymi z pracy rąk i nie mamy się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 22:22 Dark. angelo. ogarnij się chłopie. Przecież po wpisie twojej konkubiny na 100 % wiadomo, że to ty teraz piszesz, ogarnij się chłopie. Piszę na twoim poziomie bo inaczej nie dociera. Wypominałeś mojemu bratu, że jest z nim coś nie tak, a z tobą jak jest. Twierdzisz, że żle opiekuję się dziećmi. Mam ochotę zamieścić prawdziwe informacje na twój temat jak obmacywałeś dorastającą córkę i podglądałeś pasierbicę oraz biłeś je smyczą. Może to nie prawda, aniele? Jesteś osobnikiem, którego należy unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 22:36 to może ty DAWAJ, na pewno wiesz więcej niż my ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 23:06 Jeżeli nie odpowiesz to oznaczać będzie, że nie jesteś wcieleniem dr Mikao Usui. Dr Usui odpowiedziałby na pewno na takie proste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dark.angelo [...] 05.04.13, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 23:48 tyle napłodzić o niczym... jestem pod wrażeniem. Zawsze zazdrościłam koleżankom i kolegom daru wielogodzinnego "pieprzenia" o niczym;-)) "Gdyby wszyscy byli tacy uczciwi jak Zbyszek i Leszek to świat byłby pełen miłości. " Taaaa...z trudem, ale muszę przyznać, że widzę to ciepło i miłość do wszelkiego stworzenia bijące od ww. I jestem nim ( tym ciepłem!), a właściwie ogromem tego ciepła porażona. W dwóch osobach przeogromne pokłady ciepła i miłości rozprzestrzeniające się na cały świat!!! Cieszę się, że doczekałam chwili, że tak wartościowe jednostki są wśród nas. To jak wygrana w Totka. Żartowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 05.04.13, 23:57 P. Luciano, nick dark.angelo "należy" do dwóch lub nawet trzech osób... i pewnie żadna z nich do siebie samej nie dzwoniła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucjano40 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:03 Właśnie widzę że Dark Angelo stanowczo zbyt wiele wie o całkowicie prywatnych sprawach byłego małżeństwa Angusa. Nie rozumiem po co te zmyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:06 tym bardziej, że niedawno napisał/ a, że na świeżo poznał/ a Lesia i Zbysia. Dalej: natychmiastowo po zapoznaniu się z ww. ci ww. przedstawili ciemnemu aniołowi wszystkie postanowienia Sądów w sprawach rodzinnych i inne dokumenty... Cóż za zaufanie!! Cóż za morale u osławionych terapeutów!!! Prawda?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:04 Różne są wpisy, nie raz dobre, nieraz mniej udane. Bywa, że kogoś poniesie używając obelg typu "kanalia". Czy jeśli jakaś niegodziwość ma miejsce, to można o niej mówić tylko wtedy, gdy jest w związku z nią wyrok? Jeśli ktoś był skrajnym niegodziwcem i są zeznania i oświadczenia osób pokrzywdzonych, złożonych przed sądem, to dlaczego nie ujawniać takich faktów. Zwłaszcza, że ten niegodziwiec robi z siebie " świętoszka" zesłanego przez Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:15 spokojnie. P. Luciano, na pewno zdaje sobie pan sprawę z tego, że pokrzywdzony/ ofiara nie zawsze ma siłę na sprawę sądową. Jak pokazuje życie/ forum, to raczej agresorzy są w temacie bieglejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjano40 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:22 spokojnie? Wyobraź sobie że ktoś napisałby o Tobie że uprawiasz seks z własnym synkiem. Publicznie wymieniając Twoje nazwisko w tym kontekście. Luz? Nie ma sprawy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:27 Luzik;-) I nie tylko dlatego, że nie mam synka;-)) Nawet gdybym go miała, a z nim SEKSU NIE UPRAWIAŁA, to w pięknej dupce miałabym to, o czym szczekają psy na ulicy.. Inaczej mówiąc: jeśli ktoś powiedziałby, że np. jestem dziwką, bądź malwersuję jakiś szmal, to ja się mogę tylko uśmiechnąć i to szeroko;-) LUZIK! Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:20 Lucjano40 Wyciągasz informacje, które były zeznawane przed sądem pod przysięgą, to nie są plotki. Nie mówimy o jednej osobie, która to zeznała, osób z takimi doświadczeniami jest więcej. Zrozum, pewne rzeczy działy się kiedy te już dorosłe kobiety były wtedy dziećmi. Często o takich przeżyciach mówią ofiary po latach. Niestety, często dochodzi do przedawnienia i nie ma wyroku, co nie zmienia faktu, że przestępstwo miało miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:23 Jeżeli mówi o tym fakcie kilka osób to daje pewność, ą zwłaszcza gdy mówi to w sądzie pod przysięgą. No i przez Twoją dociekliwość będziemy mieli kolejne pozwy. Przynajmniej ta sprawa się wyjaśni.;) Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:35 spoko Maciej, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło prawda?;-) W Sądzie muszą stawić się obydwie strony, prawda? To w tym samym czasie nie tylko nie ma strugania Pinokiów, ale i sesji regresingu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:44 Zauważ Nail jak my podobnie myślimy. Dyskusja z Lucjano jest bezproduktywna i jałowa. Tym bardziej, że Lucjano ma charakter zadziory, tyko nie rozumiem po co. Chyba nie chce mi się z nim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:48 może dlatego, że ja też strugam swoje Pinokie;-)) taaa... co do l40 mam jakieś mieszane uczucia... Jest mało merytoryczny, uparty, nietolerancyjny, a argumenty nie trafiają... Chyba szkoda czasu i lepiej coś wystrugać, nie sądzisz?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:24 i słusznie. Dlatego mnie tak wkurzało, jak pewne indywidua roztrząsały intymne pożycie G. i obecnej ...partnerki ZU. A co w przypadku, gdy M. G. taką pewność mają? Ofiara przestępstwa jest już osłabiona samym przestępstwem na niej dokonanym, a także liczy się z kolejnymi traumatycznymi przejściami w przypadku ujawnienia przestępstwa organom ścigania. Raz, że będzie musiała "przeżyć" to wszystko jeszcze raz przed obcymi ludźmi, dwa... agresor jest blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:32 Przypomniałem sobie program w którym ofiary molestowania dokonały symbolicznego sądu na swych oprawcach, ujawniając prawdę, ponieważ normalnego wyroku już być nie mogło przez przedawnienia.Tym ofiarom bardzo na tym zależało i można było to nagłośnić ponieważ przedawnienie nie zmazało zbrodni tylko pozwoliło uniknąć kary. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:40 a zauważyłeś, że d.a zamilkł? teraz jeszcze mogą "odpalić" vanessę102, znawcę_regresingu i inne w beczce kiszone;-) Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:53 Dark.angelo Ja bym chciał żebyście ujawnili te wszystkie rewelacje. Coś mi się zdaje, że asem w rękawie to znowu jest ten nieszczęsny pies. Dlaczego nie piszecie o psie? Myślę, że Zu przeraził się na myśl, że powstanie jego biografia i mit jego świętości rozpadnie się jak domek z kart. Dlatego straszy jakimiś wymysłami, ażeby odczarować to co nieuchronne. Dość tych oszustw, niech potencjalne ofiary wiedzą na kogo mogą natrafić. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:55 a ja myślę, że byłoby szkodą dla świata, gdyby biografia czy autobiografia ZU nie powstała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 01:02 Na dobranoc prawdziwa perła. Leszek Żądło w kolejnej odsłonie. Nie rozumiem jak ludzie mogą wierzyć w takie brednie. "Uzdrawianie duchowe i uzdrawianie karmy / Odp: Węzły i krzyże karmiczne « dnia: 2012-12-04, 05:24:14 » Felicite ostatnio tak fajnie pisze, że jestem pod wrażeniem :) O to wlaśnie chodzi. Szczęscie to stan istnienia. Stan, który warto osiągnąć. Ale do którego nie warto dążyć. Bo dążenie do... wyklucza bycie w.... Clint Bardzo ładnie opisałeś ten aniołkowy astral. Ja niewiele z tego kojarzę, ponieważ krótko się z tym identyfikowałem. Ale nauczałem zgodnie z nauczaniem mojego Mistrza, który był bezpośrednim uczniem Buddy. No i Aniołkiem związanym ze mną karmicznie od chwili zejścia na Ziemię. Ponieważ ta istota mnie tu ściągnęła, to jeszcze do tego wcielenia wierzyłem, że zna drogę powrotu. I to zawsze mnie gubiło. Jaku bezpośredni uczeń Buddy, też ta istota niewiele zrozumiała. Ale była bardzo aktywna wprowadzając ślubowania bhodisattwy, czyli wyrzeczenia się swego oświecenia na rzecz ZAANGAŻOWANIA i oczekiwania, aż inni się oswiecą. Było więc kilka wcieleń, w których jako następca Mistrza byłem zobowiązany przekazywać uczniom jego drogę i jego pomysły na powrót (oświecenie). Ale wzorce, które za tym się kryły, są dużo starsze niż buddyzm. Jeśli chodzi o koncepcję oswiecenia grupowego, powstała ona chyba w okresie wielkich wojen religijnych prowadzonych tu, na Ziemi, miedzy Białymi, a resztą (głównie Niebieskimi). Wydawało się oczywiste, że skoro tu trzeba z nimi walczyć, to tam też trzeba bedzie z nimi stoczyć walkę, zanim uda się wrócić do Boga. Podejrzewam jednak, że u niektórych mogą być to wzorce z Nephilim, gdzie uczono się sztuk walki, by dać opór Białym. A wiadomo, że w grupie raźniej :) Stąd wiele osób mi o tym mówi, że były zobowiązane do czekania, aż gotowość do oświecenia osiągnie reszta grupy. Wcześniejsze doświadczenia z udanych mniej wiecej prob stworzenia raju na Ziemi (zanim Białe go rozwaliły) powoduja u wielu osób (które miały z tą szkołą czy raczej strukturą astralną wiele do czynienia) stan doświadczania względnego dobrobytu, zadowolenia z życia itp. Te osoby są na dość wysokim poziomie RD, ale nie mają intencji rozwijać się dalej. Raz, że im dobrze i kreacje im wychodza, dwa, że mają w podświadomości mechanizm oczekiwania na gotowość tej reszty. Ten program prawdopodobnie jest zapisany w węzłach karmicznych. Ale na razie u nikogo jeszcze nie udało mi się na niego trafić. Bo najpierw schodzą wzorce bardziej agresywne czy destruktywne. A wzorzec "dobrze mi i wszystko prawie mi wychodzi", trudno uznać na 1 rzut oka za ograniczający :) Jednak to, co najbardziej mi doskwierało, to brak samodzielności i zwalanie odpowiedzialnosci na mnie przez tę grupę, która bała się białych i uciekała pod moje opiekuńcze skrzydła widząc, że Białych się nie boję. Wszystko zaczęło się mieszac, gdy do raju na Ziemi, który budowałem wraz z innymi Niebieskimi, ich tęsknota za połówkami przyciągnęla Białych jako Mistrzów znających jedynie słuszną drogę powrotu. Dla Niebieskich z wzorcem "śmierdzirobótka", oferta Białych Mistrzów była spełnieniem ich najpiekniejszych marzeń, wręcz wybawieniem z piekła, w którym trzeba pracować. Wystarczyło porzucić żony, dzieci i pracę, a przejść do aśramu, by tam zacząć się oczyszczać przez intensywne głodzenie się. Dzięki temu u tych osób wykształcił się wzorzec, że nawet widmo smierci głodowej nie zmusi ich do podjecia pracy :) Metoda okazała się nieskuteczna, co w ogóle nie zniechęciło Białych, których celem było położyć kres rozpasaniu Niebieskich. I tak wymysliły one że przez odpowiednie programowanie w astralu przywódców społecznych, stworzą piekło na Ziemi (dla przeciwwagi wcześniejszego raju). Założenie było takie, że istoty doświadczone koszmarem zycia bedą błagały o możliwoć wydostania się z Ziemi, by trafić do Boga. Zaczęło się w Sumerze. I, jak widać, też okazało się nieskuteczne. Ale... dzięki temu wielu woli codzienne życie w piekle niż powrót do raju. Przyzwyczaili się. I nie dziwię się, bo z tego czasu wiele osób ma silne węzły karmiczne, które paralizują wolę, a na dodatek obiecują sławę, chwałę itp w zamian za śmierć i cierpienia (do tego swoje dołożyło chrześcijaństwo i inne nurty ascetyczno cierpietnicze). I na to wszystko nakłada się uzależnienie od grupy. Jeśli o mnie chodzi, to pamiętam, ze byłem już kiedyś w takim stanie świadomości i podniesionych energii, że mialem bardzo blisko do "powrotu" do Aniołkowa. I wtedy ku mojemu przerażeniu, zauważyłem że pojawiła się stęskniona za mną jedna z połówek, które wcześ niej nie inkarnowały. Strasznie mnie to zdenerwowało, bo to ja miałem do niej dołączyć a nie ona do mnie. Tak się tym przejąłem, że zrezygnowałem z powrotu, by jej tu zapewnić bezpieczeństwo i nauczyć życ w materii. Bo miałem przeczucie, że ona szybko stąd nie wróci. I zostałem próbując być z nią szczęśliwym tu i teraz. A nie zawsze nam to wychodziło. Chcę zwrócić uwagę, że pomimo pewnej zgodności i powtarzalności wzorców, każdy jednak ma swoje specyficzne obciązenia, które wpływają na całokształt jego wzorców karmicznych. Kazdy ma też swoje specyficzne zasługi karmiczne." Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 01:09 jak czymś takim można się karmić oooops karmiczyć???? Dobrej nocy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:33 niechże się pan uspokoi i nie podnieca. Za "głupka" też można mieć pozew. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 00:42 kiedyś napisałam"gołąb trojański"... czy bardzo się myliłam?;-) Cóż, kobieca intuicja.... Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 10:43 "Podobno była tak tym tematem stłamszona (nie dziwię się) że nawet nie wytoczyła sprawy o przestępstwo. " To już wiemy, skąd się pan wywodzisz. Przypominam panu, że obiecał pan nie zaglądać i nie dokonywać wpisów na tym forum. Grzegorz, takie ciągłe, a bezzasadne pozywanie to forma znęcania/ nękania. Z tym można coś zrobić prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lucjano40 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 10:51 Zaglądam bo czyta się to jak dobry kryminał ;-) Zabrałem głos zbulwersowany tematem pedofilii. Pieniactwo jest przestępstwem. Wygooglałem przed chwilą: "Warto zaznaczyć, że choć nietrudno zainicjować postępowanie karne o zniesławienie, należy jednocześnie pamiętać, że osoba, która świadomie występuje z bezpodstawnym oskarżeniem, musi liczyć się z poniesieniem odpowiedzialności karnej za tzw. pieniactwo. Art. 234 k.k. mówi bowiem, że „kto, przed organem powołanym do ścigania lub orzekania w sprawach o przestępstwo (...) fałszywie oskarża inną osobę o popełnienie tych czynów zabronionych lub przewinienia dyscyplinarnego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.” Osoba, która czuje się pokrzywdzona działaniami pieniacza, może złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na policji lub w prokuraturze." Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: regresing-droga ku oświeceniu 06.04.13, 10:59 dla jasności: I Grzegorz i Maciej doskonale wiedzą, co im wolno, a czego nie. Odpowiedz Link Zgłoś