ja29 07.09.21, 23:15 Korzystał ktoś z rytuałów u tej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szynowa Re: Wiedźma Nektitis 23.01.23, 21:10 Nie wiem Jaki sfakana robiła u Nektitis rytuał, ale ja robiłam rytuał snu i u mnie działa do tej pory a już ponad rok minął. Może sfakana miał zablokowaną energię, może podczas rytuału coś źle zrobiła. nie wiem. w każdym bądź razie u mnie rytuał snu zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
iggiielaka Re: Wiedźma Nektitis 21.03.23, 14:09 A u mnie skuteczna. Bardzo zadowolona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
pigggala Re: Wiedźma Nektitis 06.02.23, 11:58 Ja do Nektitis trafiłam z polecenia, bo już parę osób z mojego otoczenia robiło rytuał albo wróżyło i wszyscy są zadowoleni. dziwne, że u Ciebie nie było efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
voip23 Re: Wiedźma Nektitis 06.01.22, 23:05 niestety u mnie też zero efektów a minęło już ponad 3 miesiące. Kontakt z nią jest ale za każdym razem bardzo zwięźle jednym zdaniem obiecuje, że trzeba czekać i czekać. Niestety tracę powolo nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
newalka Re: Wiedźma Nektitis 13.01.23, 18:02 Ja korzystałam z usług Nektitis . Zadziałał rytuał i to szybko ku mojemu zdziwieniu. Ona mi mówiła, że trzeba poczekać z trzy pełnie księżyca ale po miesiącu się już wydarzyło pozytywnie i z wróżby mi się też wszystko sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
wairkoka Re: Wiedźma Nektitis 21.01.23, 20:29 Korzystałam. rytuał który odprawiła działa cały czas. Zostawił kochankę i jesteśmy znowu razem. ja z rytuału u Nektitis jestem bardzo zadowolona . dostałam to co chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.celina Re: Wiedźma Nektitis 20.04.23, 16:30 Specjalistka od czekania podobno. Jedyne co karze czekać i czekać Odpowiedz Link Zgłoś