Dodaj do ulubionych

Najwięksi uzdrowiciele oszuści

• gil32 Re: Leszek Żądło opinie 20.03.14, 08:58
      snopek79
      Twoje zarobione pieniądze wydałeś niewłaściwie. Naiwność jest wprost proporcjonalna do straty. Tobie zostało teraz długoterminowe narzekanie a tym co dałeś pieniądze to jeszcze u nich pobudziłeś apetyt . Na przyszłość pamiętaj o rozsądku a od naciągaczy trzymaj się z daleka.
      A teraz weś się w " garść" bo życie się dalej toczy i trzeba mu dotrzymać tępa . O przeszłości zapomnij i nie myśl o niej. Winni doczekają się sprawiedliwości a za zło potrójnie odpowiedzą.!!!
    • swiecki45 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 17.05.14, 17:59
      Zgadza się.Ostatnio jednego zrobili nawet świętym.....
    • swiecki45 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 17.05.14, 18:52
      Temat ciekawy ale ciężko się przekopać:)
      Fakt że oszuści tu krążą jak hieny.Ci co coś potrafią nie muszą się reklamować.....
      • ppp7771 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 17.05.14, 20:34
        Co niektórym pseudo uzdrowicielom śnije się UKRAINA. widzą tam rynek zbytu dla swoich sztuczek .
    • angus158 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.08.14, 23:36
      A co do jego usług i zachowań wobec małoletnich to zdecydowanie odradzam.
    • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.09.14, 19:00
      011-01-14 20:32 Felicite
      #
      , temat: kącik oczyszczania

Danusia,
      "mi się niezmiennie kojarzysz z dziewczynką, dla której Rodzice nie mieli zczasu, wiec mądra Dziewczynka była za inteligentna na kłopoty w szkole, ale zrobić sobie nieszkodliwą małą gagę, żeby poczuc sie wazną przez 2 tygodnie o to warto, nawet za cenę niedobrych antybiotyków"

Kłopotami w szkole to dopiero zwracałam na siebie uwagę ;) Zdecydowanie bardziej niż chorobą. Chorobą to raczej trudno było zwrócić uwagę moich rodziców, bo mama miała podejście: Niedobrze ci? A komu dzisiaj dobrze? No i hitlerowskie zapędy typu: mięczaków i anemików do gazu ;) Nie lubiła wszystkich moich spokojnych kolegów i raczej się z tym nie kryła. Tak więc choroba zupełnie się nie opłacała.
      To by tłumaczyło dlaczego byłam zdrowa w dzieciństwie. I silna. I wysportowana :) Heh, bo ona zawsze twierdziła, że gdyby jej się trafił bubel, to jako matka miała by prawo, a nawet obowiązek, go zgładzić (to w kontekście sytuacji z ojcem, bo ojciec to niby bubel, a jego matka słaba i głupia, bo go nie zabiła ;).
      Ale chyba mam żal do niej do tej pory, że niedostatecznie zwraca uwagę na moje choroby ;))

A w szkole to szalałam ostro, mieli mnie nawet karnie przenieść do innej szkoły. Kłopoty z nauką też były: z powodu ostrej dysleksja nie czytałam do 3 klasy, ale że uczyłam się na pamięć to nikt się nie dowiedział. Mama siedziała ze mną aż do 8 klasy po lekcjach i uczyła mnie, bo sama bym w życiu tego nie robiła. Hehe, od zawsze olewałam system i naukę ;P

2011-01-14 17:17 Felicite
      #

Edith,
      hmm... a ja właśnie w wieku 19 lat (no może trochę wcześniej) zaczęłam jazdę z chorobami ;)
      Dziwne, jako dziecko ponoć wcale nie chorowałam (tylko na zatoki, ale to już nieco później). Byłam silna, bardzo sprawna fizycznie, wysportowana... A teraz całkowite przeciwieństwo.
      Ale z tym oczekiwaniem to masz rację. Tyle że u mnie bardziej mąż oczekuje, że będę chora i że będę miała problemy, bo wtedy może się mną zajmować, pomagać mi i mnie "kochać". Bo kochać można tylko te istoty, które cierpią i tak długo, jak cierpią (to nasz wspólne przekonanie z buddyzmu).
      Chyba boimy się stracić tę "miłość". Bo jak wyzdrowieję, to co nam zostanie?
      A ja tak lubię, gdy się mną zajmuje, troszczy się o mnie i mną opiekuje. A robi to wtedy, gdy jestem chora, albo gdy jest mi źle. Skoro więc chcę mieć ciągle jego "miłość", to muszę ciągle chorować. On też nie chce dopuścić do tego, żebym wyzdrowiała, bo ma misję. Każdego więc cieszy status quo. Proste ;)
      A raczej strasznie pokręcone :(

2011-01-14 16:04 Felicite
      #

Mam totalnego doła - dziś byłam u ginekologa. Strasznie to przeżyłam :(
      Bolało mnie tak przy badaniu, że lekarka nie mogła mnie zbadać. Dziwiła się, że w tym wieku jestem dopiero drugi raz u ginekologa (pierwszy raz kilkanaście lat temu). Wygląda na to, że nie najlepiej ze mną, zresztą moje dolegliwości mówią same za siebie... Oprócz tego mam piersi bardzo zgruczolałe (czy jakoś tak) i trzeba to zbadać.
      Kilka dni temu byłam u irydologa. jej diagnoza: chore zatoki (z tego bolą mnie zęby), zapalenie trzustki, wątroby, kamienie na woreczku żółciowym, cysta na jajniku, piasek na nerkach, zmiany zwyrodnieniowe w kręgosłupie, nadżerki żołądka, jelita rozpulchnione i... nie pamiętam co jeszcze. Aha, depresja i nerwica.
      Część z tego, co powiedziała, ostało potwierdzone badaniami, a o reszcie świadczą też moje dolegliwości.
      Czuję się jak wrak człowieka :(
      • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.09.14, 19:05
        2008-03-12 17:41 Felicite
        #
        , temat: Związki i samopoczucie w związkach :)

Marfusita,
        > Mam pytanko czy ktos juz odniosl jakies widoczne sukcesy na tym polu.. albo udalo mu sie stworzyc > dobry zwiazek jako DDA

całkowicie zgadzam się z Markiem M :-)
        Od siebie dodam tylko, że mnie też udało się - a właściwie cały czas udaje - stworzyć bardo dobry związek pomimo tego, że w relacjach z partnerem dość mocno uaktywniały się te wzorce. Najważniejsze moi zdaniem, są intencje z jakimi tworzymy związek. Jeśli oboje partnerzy dostrzegają problem, chcą się zmieniać i realizują swoje zamiary, to "bestia o o twarzy DDA" wymięka :-)))
        2008-06-24 20:12 Felicite
        #
        , temat: Seks...

Mirek,
        pisałam przecież, że to nie kwestia utraty zainteresowania sobą (czyli znudzenia). Nie twierdzę, że znudzenie wcale nas nie dotyczy. Przecież to normalne, że partner po 12 latach nie pociąga seksualnie tak, jak w pierwszych latach związku, ale ja piszę o czyś zupełnie innym: o utracie zainteresowania seksem w ogólności. Może wytłumaczę na prostym przykładzie: znudzenie jest wtedy, gdy partnerka Cię nie podnieca, a brak zainteresowania seksem jest wtedy, gdy nie podnieca Cię ŻADNA kobieta [ani mężczyzna ;-)].

"Przynajmniej dasz wam szansę."

Chyba źle mnie zrozumiałeś :-) Ani znudzenie, ani brak zainteresowania seksem nie stanowią dla nas problemu. Tak jak jest, jest dobrze. Wcale nie trzeba uprawiać seksu, by czuć bliskość drugiej osoby :-) Zresztą dla nas zawsze od seksu ważniejsze były uściski, przytulanki i całuski... Seks był tylko miłym dodatkiem do naszej miłości, nigdy nie był dla nas najważniejszy :-)

"Może
        2008-06-16 12:33 Felicite
        #
        , temat: Znalezione w internecie

Ciekawy ten test, ale u nas też wyszedł średnio (harmonia całościowa na poziomie 77%). Tylko dwa wyniki zgadzają się z naszymi (moim i męża) odczuciami oraz analizą związków:
        - harmonia fizyczna 100% ("Musicie chyba stosunkować jak dzicy(...)" hahaha, no podobamy się sobie, ale żeby zaraz jak dzicy???),
        - harmonia intelektu 94%.
        Natomiast harmonia psychiczna tylko 36%... Wynik zupełnie nie trafiony, bo nasze porozumienie w tym względzie - choć może nie jest stuprocentowe - można by określić jako w pełni zadowalające :D
        2008-09-23 20:33 Felicite
        #
        , temat: Numerologia

Anula :D
        Nie jestem adwokatem, pisałam, że jestem prawnikiem :-)
        Jestem prawnikiem - teoretykiem, czyli nauczycielem akademickim.
        Praca nauczyciela mi się podoba (choć też nie do końca), ale w moim zawodzie to tylko część pracy, mniejsza część pracy - bo godzin dydaktycznych do wyrobienia w ramach etatu jest tylko 205 w ciągu roku (czyli jeden, dwa dni pracy w tygodniu). Druga część to badania naukowe, których szczerze nie cierpię.
        Dlatego decyzję o zmianie pracy już podjęłam i jestem pewna, że jest słuszna :-) Tyle że na jej wykonanie jeszcze trochę muszę poczekać.
        2008-10-30 16:31 Felicite
        #
        , temat: Mam pytanie...

Danusia :-) Dzięki za tę informację :***
        Ja na to właśnie choruję, moja tarczyca praktycznie w ogóle nie funkcjonuje, dlatego od kilku lat "jadę" na dość sporej dawce hormonów... Do tej pory nie wierzyłam, że kiedykolwiek będę w pełni zdrowa. Niby wiedziałam, że wszystko jest możliwe, ale nie czułam tego.
        Teraz czuję wyraźnie, że coś się "rusza" w tym temacie: już po raz drugi w bardzo krótkim czasie słyszę o możliwości (i przypadkach) wyjścia z tej choroby :-))) Coraz bardziej przekonuję się, że to możliwe!!! <jupi> !!! :-)))) Chyba nadchodzi ten "właściwy" czas :D
        2008-12-04 22:34 Felicite
        #
        , temat: Kuchnia wg 5 przemian

Moi rodzice mają domek na wsi, więc znają dość sporo rolników, a nawet sami uprawiają zboże (amarantus, owies) na skrawku ziemi za domem :) Co jakiś czas (a jeżdżą tam dość często) mam więc świeże dostawy :)
        008-12-21 21:26 Felicite
        #
        , temat: Święta, święta...

Hahaha, nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi ;PP
        Mój mąż zawodowo zajmuje się grą na giełdzie, a tam też wykorzystuje się te liczby. Kiedyś mi o tym opowiadał; stąd znam to pojęcie :))
        , temat: Seks...

Mam dokładnie takie samo podejście do seksu w związku jak Elijah. Co więcej, realizuje się w takim właśnie (wolnym) związku od wielu, wielu lat (mniej więcej od 10).
        Kilka lat po ślubie doszliśmy z mężem do wniosku, że wolność w związku, zwłaszcza w seksie, jest tym, czego oboje pragniemy i wprowadziliśmy nasz pomysł na związek w życie. Z perspektywy tych dziesięciu lat mogę powiedzieć z całą pewnością, że takie podejście doskonale sprawdza się w praktyce :)
        Przeciwnikom pełnej wolności w związku przypominam tylko, że to, że ktoś ma całkowitą wolność, nie oznacza wcale, że musi z niej korzystać przy każdej nadarzającej się okazji, co doskonale ujął Elijah:
        "9. Inna sprawa, że otwarty związek wcale nie musi oznaczać, że będziemy uganiać się za nowymi doświadczeniami jak pies z wywalonym jęzorem i wciągać do łózka każdą napotkaną osobę. Takie nastawienie oznacza skrywane gdzieś głębiej problemy - i jeśli tak rzeczywiście jest, to warto się temu bliżej przyjrzeć. Wprost przeciwnie - brak kajdan i ograniczeń powoduje, że z radością wracamy i wybieramy tego samego partnera, gdyż oferuje nam jedną z najbardziej cennych rzeczy we Wszechświecie, wpisaną dogłębnie w naszą naturę: wolność."

Od siebie powiem tylko, że my (tzn. ja i mąż) nigdy z takich okazji nie skorzystaliśmy. Po prostu nie musieliśmy. I na tym polega wolność "w seksie i od seksu" :)))
        , temat: Związki i samopoczucie w związkach :)

Skoro Marku odniosłeś się do mojego zapominalstwa, to może sprostuję:
        Zapomniałam w tamtym momencie, bo:
        - po pierwsze, nieco roztrzepana jestem (a że nie mam zbyt wiele czasu na pisanie, staram się to robić maksymalnie szybko; niestety, cierpi na tym jakość),
        - a po drugie, zapomniałam o seksie, bo te osoby z którymi się spotykaliśmy (i nadal spotykamy, tyle że bez seksu, bo oni są już w związkach, a wtedy byli singlami) to nasi przyjaciele; seks z nimi był mniej ważną , aczkolwiek bardzo miłą częścią naszych spotkań (i - co warto podkreślić - wszyscy zainteresowani myślą podobnie). Że tak powiem - to doświadczenie bardzo nas do siebie zbliżyło :))
        2009-01-12 14:57 Felicite
        #
        , temat: Egipt

Danusia,
        to, co napisałaś o proroku pozornie nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia. Pozornie - bo lęki wyszły w nocy, w czasie snu. Z soboty na niedzielę (czyli po naszej rozmowie na temat tego symbolu) miałam koszmarną noc: ciągle się budziłam i strasznie krzyczałam przez sen. Co dziwne, mój mąż też zareagował podobnie. A nigdy mu się to nie zdarza! Ja też już dawno nie miałam takich doświadczeń.
        A po przeczytaniu Twojego posta i przemyśleniu tego (czyli w sobotę), byłam skłonna przypuszczać, że symbol z mojej mandali to nie oko proroka, tylko nieszkodliwy symbol Boga :) Heh...
        Dowiedziałaś się czegoś więcej z tej knigi na temat tego symbolu?
        Aha, no i jak to jest naprawdę: jest to symbol egipski, czy turecki?
        2009-01-20 00:33 Felicite
        #
        , temat: Wybaczam

Ha, Margo, podobnie było u mnie. Mama po zakończeniu rocznego urlopu zostawiła mnie u dziadków (do 4 lat mieszkałam z nimi), bo musiała wrócić do pracy, a nie mogła znaleźć opiekunki.
        Ja jej wybaczyłam, ale ona sobie chyba jeszcze nie do końca.
        , temat: Wzorce odrzucenia

Edith,
        moja matka przeniosła się na wieś do rodziców na czas porodu i potem przez rok tam ze mną mieszkała. A po roku - kiedy trzeba było wrócić do pracy - po prostu mnie tam zostawiła. Pomimo tego, że z ojcem przyjeżdżali tam co tydzień, to i tak nigdy nie zbudowałyśmy bliskich relacji... Mimo to, byłyśmy bardzo ze sobą związane. Tyle tylko, że nie były to prawdziwie bliskie, zdrowe relacje. To było chore, choć kiedyś mi się takie nie wydawało...
        U dziadków spędziłam 4 lata, na babcię mówiłam "mama". Po tym okresie zostałam z nią rozdzielona. Przeżyłam kolejne porzucenie. Było ono tym bardziej bolesne, że zbiegło się w czasie z pójściem do przedszkola! To był dla mnie horror: zostałam wyrwana z wiejskiej, sielankowej rzeczywistości, pozbawiona mamy i zmuszona do pójścia do okropnego, obcego miejsca jakim było przedsz
        • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.09.14, 19:08
          009-06-16 20:40 Felicite
          #
          , temat: Proszę o wsparcie duchowe

Bardzo proszę o wsparcie.
          Przed kilkoma minutami dzwonił szef, zostałam oskarżona o coś, czego nie zrobiłam (przez studentów, którym nie udało się uzyskać zaliczenia, bo nie stawili się na dyżur, o to, że zmieniam terminy, czy godziny dyżurów). Bardzo nieprzyjemna sprawa, ponoć zgłoszone jest już w samorządzie, czy coś tam. Nie wiem nawet, bo mój szefo nie był dokładnie poinformowany.
          Ale mnie opieprzył (tzn. był surowy, bo trudno to nazwać opieprzem).
          Dziwna sprawa. Bardzo. Jeszcze nigdy coś podobnego mi się nie zdarzyło!
          , temat: Trudne relacje z rodzicami

Przemek Bok,
          "Możesz rozwinąć? W jaki sposób objawia się niedarowanie komuś wyjścia z nerwicy (czyżby spowodowanej nadmierną kontrolą?)?"

Moja mama sama ma mega-nerwicę, którą otoczenie bierze za dużą żywiołowość i "ognisty" temperament. Zupełnie inaczej zachowuje się w domu, a inaczej przy kimś z zewnątrz. Wygląda to tak, jak gdyby kierował nią przymus udowadniania otoczeniu, że jest inna, niż jest. Jakby wstydziła się tego, kim jest naprawdę i bała się pokazać swoje prawdziwe oblicze, bo gdyby je ujawniła, ludzie odwróciliby się od niej. Obawia się braku akceptacji (ja miałam podobnie).
          Mnie wychowała na swoją wierną kopię (a było ciężko, bo teraz widzę, że jestem raczej jej przeciwieństwem; jestem bardziej podobna do ojca, którym gardzi). Np. musiałam mieć bardzo dużo znajomych, bo "tak trzeba", musiałam często chodzić na imprezy, a na imprezie grać pierwsze skrzypce, a przynajmniej być w grupie, która najbardziej szaleje. W towarzystwie miałam zabawiać ludzi, miałam robić z siebie idiotkę, być w centrum uwagi za wszelką cenę (dokładnie tak samo, jak ona).
          Dlatego, kiedy wyszłam za mąż i się zmieniłam (przy mężu wreszcie poczułam się bezpieczna i akceptowana taka, jaką jestem), poczuła się wystawiona do wiatru. Bo włożyła we mnie tyle pracy, a ja niewdzięczna śmiem żyć własnym życiem? I do tego jeszcze śmiem być spokojna? I nie tworzyć z nią zjednoczonego frontu przeciwko wszelkim facetom na Ziemi? Nienawidziła mojego męża za to, że mnie tak bardzo zmienił. Początkowo nawet oskarżała go o to, że jest diabłem wcielonym!
          A najbardziej nie podobało jej się to, że nie narzekam na facetów i nie głoszę poglądów typu: "facet to nie człowiek, męża trzeba trzymać krótko, itp".
          Czuję, że zachowuje się tak dlatego, że została sama i czuje, że nie ma racji. Zobaczyła, że można żyć inaczej, że ja wybrałam to inne życie. I to ją najbardziej zabolało.
          Nie chce (w dalszym ciągu) przyznać się do błędu. Tak bardzo jest zaślepiona, że chce wszystkim na siłę udowadniać, swoją własną 'niedolą', że to inni się mylą, a nie ona.

Nie
          , temat: Mam pytanie...

W ciągu ostatnich kilku dni aż dwukrotnie okradziono mój samochód: najpierw skradziono kołpaki (orginalne, ale stare, więc da się przeżyć), a wczoraj tablicę rejestracyjną (z tym - jak wiadomo - wiążą się dalasze, niemałe problemy).
          Czy ktoś ma w związku z tym jakieś skojarzenia? Bo ja myślę i myślę i niczego nie mogę wymyślić.
          • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.09.14, 19:11
            012-02-15 19:01 Felicite
            #
            , temat: WHH - Whole Hearted Healing

Dawid,
            "Czyli WHH ruszyła u Ciebie rzeczy, których nie były w stanie ruszyć inne metody, ale od nich nie uwolniła? Czy jak mam to rozumieć?"

Nie do końca. W dużej mierze po prostu mi zaszkodziła. A to dlatego, że terapeutka w mojej sesji stosowała przede wszystkim technikę uzdrawiania miłością, podczas gdy ja - na tamten czas - miałam spaczone rozumienie tego pojęcia. W efekcie przez całą prawie sesję WHH pakowałam w siebie syfy, które były przeze mnie brane za miłość. Trudno więc się dziwić, że zareagowałam tak, a nie inaczej.

Druga sprawa to kwestia światła od Boga. W WHH uzdrawia się w ten właśnie sposób.
            A tymczasem z tym światłem jest podobnie jak z miłością. Wystarczy, że Bóg dla naszej podświadomości będzie bogiem karzącym ze ST, albo bogiem ze struktury i zamiast uzdrowienia będziemy mieć odwrotny skutek.
            Ja wtedy z Bogiem też miałam bardzo na bakier, więc "światło od Boga" też pewnie dało mi nieźle popalić.

Trzecia sprawa to kwestia wzorców autoagresji. Terapeuci przed I sesją WHH pytają klientów, czy mają oni jakieś próby samobójcze za sobą. Gdy okazuje się, że tak, to - o ile dobrze pamiętam - mają obowiązek zrezygnować z pracy z taką osobą. To by znaczyło, że WHH nie tylko nie jest w stanie pomóc w takich przypadkach, ale może nawet zaszkodzić. Zresztą ta teza znajduje potwierdzenie w moim przypadku. Co prawda ja nigdy nie próbowałam się zabić, ale miałam często takie myśli, gdy byłam nastolatką (zresztą w późniejszym okresie życia też).

I ostatnia kwestia. Po całym tym zdarzeniu czułam się tak fatalnie, że podejrzewałam nawet u siebie wpływy astralne. Poprosiłam Leszka o zbadanie tego.
            To jego odpowiedź:
            "TO nie wpływy astralne. Po prostu wylazły Ci w jakiś sposób na wierzch silne mechanizmy destrukcji i autodestrukcji. Czasami tak się zdarza, ze nagle uaktywnia się warstwa w podświadomości, która była w ogóle nie zauważalna i nieaktywna i która mogła się nigdy nie ujawnić i spokojnuie wypalić, gdyby nie zbieg okolicznosci. Pobudza się pod wpływem sytuacji, albo osoby karmicznie z nami związanej w sposób negatywny."

Z tego wynika, że ta warstwa pś-ki odpowiedzialna za moją autodestrukcję mogła się spokojnie wypalić (w spokojniejszych okolicznościach), gdybym nie ruszyła jej zabiegiem WHH.
            A tak przeżyłam prawdziwy horror. Niepotrzebnie.
            I w tym miejscu faktycznie można powiedzieć, że WHH ruszyło u mnie rzeczy, których nie ruszyły inne metody, ale od nich nie uwolniła. Tylko że akurat tego, że to poruszyła nie można zaliczyć do jej zalet, ale wręcz przeciwnie - do jej wad. Bo to poruszenie nie dość, że było niepotrzebne (pewnie - jak napisał Leszek - mogło to zejść łagodniej, w innych warunkach), to do tego jeszcze bardzo bolesne i niebezpieczne.

Na tej podstawie sądzę, że WHH nie jest tak bezpieczną metodą, jak się o niej pisze. Za dużo w niej pułapek.
            WHH na pewno nie jest metodą odpowiednią dla wszystkich. Jak bardzo potrafi być niebezpieczna przekonałam się na własnej skórze w tamtym roku, gdy po 2 sesjach uruchomiła się u mnie tak silna autodestrukcja, że prawie otarłam się o śmierć (totalna deprecha, myśli samobójcze, pobyt w szpitalu z podejrzeniem o nowotwór, do tego zapalenie pęcherzyka żółciowego i silne wychudzenie). Już po pierwszej sesji było źle, ale zniwelowałam to jakoś regresingiem i innymi sposobami. Po drugiej już nie mogłam sobie z tym poradzić. Pisałam o tym na forum w zablokowanym wątku o WHH.
            Z własnego doświadczenia mogę więc powiedzieć, że nie jest to metoda dla osób z silnymi wzorcami autodestrukcji, a stosowanie techniki uzdrawiania miłością (w tej metodzie) nie jest dla tych, którym miłość kojarzy się negatywnie.
            • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.09.14, 19:15
              Choroba wcale nie jest mniej "moja" niż odczucia :P To tylko złudzenie, a raczej kwestia podejścia, które ukształtowało się pod wpływem lęku.
              Choroba jest tak samo "moja", jak moje są odczucia. I tak samo nie jest mną, jak nie są mną moje odczucia :)
              Chodzi o to, żeby uprzedmiotowić (czyli powiedzieć, że jest moje) wszystko, co tylko się da, a co wydaje się, że jest mną. To, czego nie da się uprzedmiotowić, faktycznie jest mną, czyli podmiotem. A wszystkiego innego, jak przedmiotów, mogę się pozbyć. Jeśli tylko zechcę.

A propos nieuleczalnych chorób - ja nieco ponad rok temu leżałam w szpitalu w ciężkim stanie z podejrzeniem białaczki. Leszek tez mi wywahał komórki nowotworowe w organizmie, więc mogło być coś na rzeczy. Przy moim ówczesnym poziomie autodestrukcji to nic dziwnego. I też dla mnie nie było to nic dziwnego :P Ani nienormalnego. Nie zmieniłam swojego podejścia ani do ciężkich chorób, ani do śmierci tylko dlatego, że mnie to dotknęło (choroba) i że mogło mnie to czekać (śmierć). Śmierć, choroba nigdy nie była dla mnie "świętością", czy tematem tabu. Po prostu dla mnie nie ma takich tematów. Wszystko jest dla ludzi ;)
              Jesli się przed czymś ucieka, tzn. że się to wypiera. A gdy się to wypiera, to nie można odkryć, o co tak naprawdę chodzi, po co nam się to przytrafiło. I lekcja pozostaje nieodrobiona. I powtarza się aż do znudzenia. A człowiek narzeka i lamentuje "dlaczego mi się to przytrafiło?". Zamiast spojrzeć prawdzie w oczy.
              Ja na szczęście swoją lekcję odrobiłam :))

Poza tym, mam takie podejście - jak się sama w coś wpakowałam, to znaczy, że sama potrafię z tego wyjść. I, o dziwo, potrafię wyjść z najgorszych nawet stanów w dosłownie kilka chwil. Kwestia nastawienia psychicznego. Bo, że wszystko jest możliwe to wiadomo :)
              No właśnie - "sama się w to wpakowałam". Dlaczego? Po co? Warto się nad tym zastanowić, a nie uciekać od tego, co boli (np. w coraz to nowe sposoby cudownego leczenia) i tym samym od siebie. Najlepiej jest wziąć sprawy w swoje ręce, czyli nawiązać ze sobą kontakt. A do tego potrzebna jest akceptacja tego, co jest.
              ? Odpowiedz
              ? Cytuj
              ? Powiadamiaj
              Mam np. "nieuleczalną" chorobę tarczycy i inne dolegliwości, które aż proszą się, by się nimi zająć (a właściwie to ciało prosi). A ja zamiast to zrobić, zajmuję się innymi.
              Dość tego!

Pora naprawdę znów zajak właśnie od jakiegoś czasu jestem postrzegana przez otoczenie.
              Zaczęło się to po studiach, kiedy rozpoczęłam pracę w szkole. Ludzie zazwyczaj nie mogli pojąć, co prawnik robi w szkole. Mówili, że jest to "złamanie kariery prawniczej".
              Ale okazało się, że to jeszcze nic.
              Po 3 latach zaczęłam pracę na uczelni i karierę naukową.
              Niby już wszystko (z zewnątrz) było ok, ale zakończyło się fiaskiem.
              I to jakim!
              Mianowicie po napisaniu pracy doktorskiej, otrzymaniu pozytywnych recenzji i zdaniu jednego z egzamów doktorskich (zostały już tylko 2 i obrona), ja zrobiłam odwrót.
              Nie przystąpiłam do obrony.
              Jestem ewenementem na skalę mojego wydziału, a może nawet całego uniwersytetu (nawet prawodawca czegoś takiego nie przewidział i nie ustanowił dla takich sytuacji żadnego terminu, wskutek czego mam teraz prawo do obrony kiedy zechcę, do końca życia ;)).
              Nikt nie może zrozumieć, dlaczego tak się stało. Dla ludzi jestem chyba symbolem porażki ;) Coś czuję, że kierownicy katedr będą straszyć młodych doktorantów moim przykładem, hehe.
              Poza tym z własnej woli porzuciłam tę pracę. To dla mojego otoczenia też jest totalnie niezrozumiałe.
              I co? Pustelnik jak żywy :P
    • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.09.14, 19:54
      69
      Związki a rozwój duchowy / Odp: Zdrada w związku
      ? dnia: 2013-01-08, 13:28:45 ?
      Cytat: Indra w 2013-01-07, 21:45:37
      Nie wiem tylko, jak zareagowałabym, gdyby on chcial mieć inne partnerki seksualne poza mną. Chyba nie chciałabym być jednak w takim związku.

Indra, najważniejsze, to tak dobrać partnera, żeby pasowały wzajemne preferencje. I to nie tylko w temacie seksu i stosunku do niego :)

Cytat: Doktor-X w 2013-01-07, 22:40:46
      Właśnie to samo chciałem napisać tylko niewiedziałem jak to ubrać w słowa :)
      Dokładnie. I taki związek mi się podoba. Ty nie jesteś zazdrosna i ja również. I wszystko git

No, gitara :))

Cytat: ontoja w 2013-01-08, 11:45:29
      Mnie to ciekawi tylko czy osoby ,które piszą o wolności seksualnej w związku tylko dopuszczają taką możliwość czy tak żyją.Czy piszą ze swojej praktyki czy tylko z teorii .Nie oczekuje odpowiedzi bo to chyba zbyt duże wchodzenie w intymność kogokolwiek ,szczególnie na forum publicznym.Piszę o tym bo wydaje mi się ,że czym innym jest teoria a czym innym praktyka.Czasem coś co wydaje się ,że akceptujemy w teorii gdy tego doświadczamy to pojawia się wiele innych zmiennych ,o których nawet nie mieliśmy pojęcia ,że istnieją czy w ,że w nas w ogóle są.

Ja piszę z praktyki :)
      Opiszę, jak to u mnie wygląda, bo nie mam nic do ukrycia. Ani tu, ani w realu. Co prawda nie obnoszę się z tym, ale też nie ukrywam. Po prostu traktuję tę dziedzinę mojego życia jak inne: zwyczajnie. I jeszcze nie spotkało mnie nic nieprzyjemnego z tego powodu. No może poza kilkoma dziwnymi spojrzeniami (po usłyszeniu, że nie jesteśmy z mężem zazdrośni o seks), ale to było raczej bardziej rozbawiające niż nieprzyjemne ;)

Wyszłam za mąż ponad 16 lat temu, natomiast nasze poglądy na temat wolności seksualnej w związku ustaliliśmy z mężem kilka lat po ślubie, a zatem mieliśmy okazję do tego, żeby na przestrzeni czasu wypróbować wzdłuż i wszerz nasze podejście do tych spraw. Tak więc wiem, co mówię i na pewno nie teoretyzuję.
      Autentycznie można nie doświadczać czegoś takiego jak zazdrość o seks z inną osobą. Zresztą ja to zawsze podskórnie czułam (np. tak jak to, że można nie chcieć mieć dzieci, choć różne osoby tez mi mówiły "poczekaj, jeszcze wiele się może zmienić, bo przecież dzieci to sens życia", itp.).
      Było to dla mnie dziwne, że normalne jest, że większość osób nie jest zazdrosna, gdy partner idzie na kolacje z kimś innym (np. z kolegami), je z innymi, cieszy się z ich towarzystwa, a o seks z innymi jak najbardziej. Seks traktuje się zupełnie inaczej. A przecież to tylko inny rodzaj czynności. Na pewno bardziej intymny i mogący pociągać więcej skutków (np. niechciana ciąża), ale jednak to tylko inny rodzaj przyjemności niż np. jedzenie :)
      Gdy odkryłam, że mąż myśli tak samo, to było coś tak pięknego, że trudno to opisać. Bo ja w związku oczekuję przede wszystkim porozumienia dusz. Nie zniosłabym bycia z kimś, kto nie jest w stanie mnie zrozumieć we wszystkim.
      Żeby nie było niejasności to napiszę, że my jesteśmy ze sobą tak blisko, że nawet na przykładowe kolacje nie chodzimy osobno. Prawie wszędzie razem :) Bo tak lubimy. No może jest też coś w tym więcej (wzorce), ale nad tym pracujemy ;)
      To że uprawialiśmy seks z innymi wyszło całkiem naturalnie: Jedna osoba to był nasz przyjaciel, z którym imprezowaliśmy w czasach studenckich i zrobiliśmy miły trójkącik, a druga (w późniejszym czasie) to nasza przyjaciółka, która naówczas była samotna (w sensie, że bez partnera). Teraz czujemy się z nimi blisko związani, bardzo miło to wspominamy :)
      Co prawda były też plany (dawno temu), żeby swingować z innymi parami, nieznajomymi, ale że my jesteśmy raczej bardziej mocni w gębie niż w czynach (i to nie tylko w seksie, a we wszystkim ;), to na planach się skończyło. Tak więc ograniczyliśmy się tylko do tego, co wyszło naturalnie.

Parę razy zdarzyło mi się coś takiego, że ktoś mi się szczególnie spodobał, spotkałam się kilka razy, ale do niczego (oprócz całusów i przytulanek) nie doszło, bo te osoby były zainteresowane miłością i stałymi związkami (i zwyczajnie chciały mnie adorować, a nie uprawiać seks ;). A tego nie mogłam im dać.
      Teraz mi się to nie zdarza, również (choć oczywiście nie tylko) dlatego, że przechodzę etap nieinteresowania się seksem.
      Mąż podobnie. Tak się fajnie składa, że dobraliśmy się pod tym względem wzorowo :)
    • camaretto Re: Leszek Żądło i jego manipulacje 08.10.14, 20:31
      ;)
      Yeee, panowie daja sobie pracę i dyplomy aż miło popatrzeć na tą solidarność
      Energokapituła TO jest superpomysł tych gostków
      Teraz jeszcze Jackowski przyjmuje na Podwalu 13 i Grzegorz Halkiew podpisany jest pod dyplomem kolesi Lisiaka
      Yuhuuu
      • camaretto Re: Leszek Żądło i jego manipulacje 08.10.14, 21:28
        Linka podaję kurs hipnozy energetycznej
        andrzejbednarczyk.pl/319-2/
        podpisany Grzesio Halkiew
        pod "dyplomem mistrzowskim " (piszę w cudzysłowiu bo nie sposób traktować tego poważnie są od wieków bliskimi kolegami a dzieci Lisiaka mówią do niego "wujku")podpisany sam Lisiak
        Zapewne pod Lisiaka dyploomem jest podpisany Rysio Ulman tak coś czuję....
        A Andrzej B. nie zna ani dobrze rosyjskiego ani ukraińskiego te dyplomy to jakiś numer studentów Studium Astropsychologii, bo to by znaczyło że Andrzej B wyjechał w '98 do Rosji, gdzie w 2003 ukończył niby studia, w 2001 w listopadzie robił kurs chiropraktyki ;) a od 17 października do grudnia 2003 był w Warszawie gdzie ukończył kurs u znajomków L. w Izbie dla instruktorów; 4 kwietnia 2003 był w Cechu warszawskim żeby otrzymać dyplom od Lisiaka i kolegów.
        Co mu nie przeszkadzało dalej się kształcić: w 2006 żeby przygotować się do zawodu bioenergoterapeuty był słuchaczem kursu w CKU
        ;)
        Podpisany p. Hudak
        Dyplomik rosyjski z wpisem "Master of psychology" usunął ze strony od czasu kiedy o tym pisałam... czekajcie to jeszcze nie koniec
        od 6-10 -09 do 2-04 2010 był kolega w Łodzi (?)czy tylko z Astropsychologii dostał te papióry?
        Bo mieszka w Warszawie, na Kruczej zrobił teraz firmę ale w Ursusie pracował i był zarejestrowany przez cały czas, hihi tam jego rodzina chyba jeszcze cały czas mieszka
        a 9-18 .04.2010 uczestniczył podobnież organizowanym przez p. Zdzisia Hudaka (hoho, nowe nazwisko ) w CKU "Radius" w kursie hipnozy energetycznej
        ...
        Tłumacz niby tego łacińskiego, rosyjskiego i angielskiego czy odwrotnie jest z Poznania
        :D
        Nie ponimaju etoj łaciny but the show must go on, poczekamy z 2003 niby ten rosyjski dyplomik ale
        polskie Towarzystwo psychologii zorientowanej na proces fundnęło mu dyplom z kursów od.. TAAA, 1998 - do 2000 360 godzin w szkoleniu. Dyplom nie uprawnia do praktyki prywatnej... super wizie i metaumiejętności wprogramie były jak również problemy globalne...
        A to co za sekta?
        Jenocześnie był w Kijowie i w 2005 roku uzyskał tytuł magistra psychologii, dokument po polsku, z wyjątkiem nazwy miasta :D
        Kijew dn. 15 lipca 2005 a egzamin: 21 -04-2005
        Brawo facet ten egzamin to z bilokacji był?
        Bo ty w Moskwie uciłsia ...
    • maltaniusz Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 05.12.14, 22:26
      W wielu miejscach można zrobić horoskopy urodzeniowe ale żadne nie są tak interesujące jak ten :) bo co z tego że zrobisz horoskop skoro nie wiesz jak go zinterpretować? Do tego dostałem 20 stron indywidualną interpretacji zawierającą pełen opis ascendentu, znaku zodiaku, aspektów planet i planet w domach. Naprawdę pomogło mi to zrozumieć wiele aspektów w moim życiu. Gorąco polecam!

horoskopy-online.pl/pp.html?key=4qedpntra3 :)
    • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.02.15, 14:18
      Leszek.Zadlo
      Global Moderator

Zobacz profil Cuda Ducha Prywatna wiadomość (Offline)
      Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe
      Status: Ekspert
      [#] ? 2013-04-12, 22:51:47 ?
      Muszę pochwalić Olgę. Udało jej się uspokoić (wypalając część karmy) jednego z moich połówków - szalonego awatara.
      Z tym szaleńcem trudno mi było sobie radzić. A od kilku miesięcy miał fazę osaczania mnie przez zależne od siebie istoty.
      Tylko Olga zauważyła, ze jego działania były zależne wyłacznie od jego woli, a moja wola czy moje prowokazje nie miały z tym nic wspólnego. Ponieważ władał wolą zależnych od niego osób, to one też wobec mnie zachowywały się nie tak, jak je realnie prowokowałem, ale tak, jak im w hipnozach nakazał.
      Dziękuję :)

I TO PO 30 LATACH OCZYSZCZANIA SIE ;MODLITW ?COS Z TA METODA U OSWIECONEGO JEST NIE TAK !
      • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.02.15, 14:36
        dopierala1988 07.02.15, 14:18 Skasujcie
        Odpowiedz cytując Odpowiedz
        Leszek.Zadlo
        Global Moderator

Zobacz profil Cuda Ducha Prywatna wiadomość (Offline)
        Leszek Żądło

A jak wszedłeś w posiadanie wiadomości prywatnej?
        Wiadomości prywatne mają to do siebie, że sa przeznaczone dla konkretnej osoby i nikt nie ma prawa tych wiadomosci upubliczniać.

na dodatek, nie czujesz się zażenowany, że to zrobięeś???
        To jak pstryknąć fotkę komuś pod kołdrą i zamiescic w sieci. Taki sam brak zasad moralnych, inaczej zwanych chamstwem. NIC komu do tego, jakimi wiadomosciami wymieniają sie osoby prywatnie. Tak samo, jak nikt nie ma prawa podglądać co robisz w toalecie albo w łóżku z ukochaną osobą.
        • tuman76 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.02.15, 17:36
          lara9369
          Piszesz ; "A jak wszedłeś w posiadanie wiadomości prywatnej?" dopierala1988 no np może być tam np moderatorem.
          • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.02.15, 18:45
            tuman76 napisał(a):

> lara9369
            > Piszesz ; "A jak wszedłeś w posiadanie wiadomości prywatnej?" dopierala1988 no
            > np może być tam np moderatorem.
            tym bardziej zaslługuje na naganę
            wykorzystywanie własnych możliwości po to aby robić komuś krzywdę jest niedopuszczalne
      • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.02.15, 18:45
        Leszek.Zadlo
        Global Moderator

Zobacz profil Cuda Ducha
        Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe
        Status: Ekspert
        [#] ? 2013-04-12, 22:51:47 ?
        Muszę pochwalić Olgę. Udało jej się uspokoić (wypalając część karmy) jednego z moich połówków - szalonego awatara.
        Z tym szaleńcem trudno mi było sobie radzić. A od kilku miesięcy miał fazę osaczania mnie przez zależne od siebie istoty.
        Tylko Olga zauważyła, ze jego działania były zależne wyłacznie od jego woli, a moja wola czy moje prowokazje nie miały z tym nic wspólnego. Ponieważ władał wolą zależnych od niego osób, to one też wobec mnie zachowywały się nie tak, jak je realnie prowokowałem, ale tak, jak im w hipnozach nakazał.
        Dziękuję :)

CUDADUCHA- DLA WSZYSTKICH DOSTEPNE WIADOMOSCI
        • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 10:26
          dopierala1988
          Proszę zapoznać sie z art.23 kodeksu cywilnego nt naruszenia dóbr osobistych. Tresc maili (wiadomości prywatnych) nie moze byc podawana publicznie inaczej jak za zgoda obu stron, inaczej uważane to jest za naruszenie dóbr osobistych tej osoby i podlega karze.
          treść całej odpowiedzi pisemnej mojego prawnika w tym temacie mogę przesłać na priv, gdyż do zamieszczenia na forum zbyt dlugie.
          To tak do wiadomości wszystkich tych, co dzielą się na Forum trescia prywatnych maili.
          .

• nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 11:57
            213 § 1 k.k.
            Nie popełnia przestępstwa ten... itd.itp.

Przyjmuję zakłady, kim jest lara..:-)

Pozdro

Nedzia
            • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 12:46
              UZDROWICIELU UZDROW SIE SAM !
              EGZORCYSTO WYBAW SIE OD DUCHOW SAM !
            • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 14:40
              nail1350 napisał(a): Przyjmuję zakłady, kim jest lara..:-)
              Bardzo roztropne, nail że tylko przyjmujesz zakłady,,lecz sam nie obstawaiasz
              bo nie masz bladego pojęcia kim jestem
              • nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 15:13
                pieniaczem
                • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 15:14
                  nail1350 napisał(a):

> pieniaczem
                  Pieniacz wg definicji, to miłośnik zwad i sporów.
                  A więc - kto tutaj jest pieniaczem? :)
            • camaretto Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 21.11.18, 11:35
              Lisiak? Bo kasowaliśmy z admine3m rozmowy - agitki Lary9369 z Olkiem13 i "salamander1" dla sekciarzy - rozmowy zwracały uwagę ciągle tym samym wątkiem,nt. "Ego" - ulubiony motyw Lisiaka i dużymi literami wypisaną Dumą zamiast pychy- nieco schizofrenicznie, najlepiej mu ("jej") się gadało z woxilo, który zdrowiał w oczach widząc, że po wariatów nie trzeba sięgać aż do "instytutów psychologicznych" i świrów znajdziesz - podobnych do siebie na internecie i zgrupowanych...Olek 13 - to jak mniemam,Tomek Niewierny, najinteligentniejszy filozof po studiach, co to za misję duchowąwziął sobie nie uzdrawianie świata, tylko uzdrowienie Lisiaka, a na boku jeszcze jego kumpli. 1salamander albo 1andromeda to kiedyś strona 1bednarczyk -Andrzej B. - i jego firma w Warszawie o nazwie dźwięcznej "andromeda ". Chrzanią z początkami choroby "duchowej" o ego przez ileś tematów na forach. Olek13 czasami ma wzloty, ale jak to zwykle mając studia - bo reszta po budowlance Lisiak - i Bednarczyk A. - pracownik fizyczny dawnego Ursusa trochę rzadziej pisuje, w końcu zresztą każdemu wolno się zmienić, poprawić,wziąć tabletki :D a nawet podążać do oświecenia. Budda mawiał, że "każda istota ma naturę buddy"...
    • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 12:50
      Harmonizacja półkul mózgowych 70 zł/ zabieg

Usuwanie węzłów i krzyży karmicznych 200 zł/ godz.
      cENNIK L.Z.
    • dopierala1988 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 12:52
      CENNIK USŁUG LESZKA ŻĄDŁO:

* Analiza rozwoju duchowego:

Cena 185 zł. Tytuł wpłaty ARD, Czas oczekiwania ok. 1 miesiąca (może się wydłużyć)

* Analiza porównawcza związku:

Cena 60 zł. Tytuł wpłaty APZ, Czas oczekiwania ok. 1 tygodnia (może
      się wydłużyć)

* Analiza kandydatów na pracowników:

Cena 25 zł od osoby.
      Na stanowiska kierownicze cena do negocjacji. Tytuł wpłaty APR

* Badanie przydatności do zawodu:

Cena 10 zł od każdego proponowanego do badania zawodu.
      Tytuł wpłaty AZ

* Badanie przyczyn zaburzeń samopoczucia, psychicznych i zdrowia
      Cena 25 zł. Tytuł wpłaty EGZ.

* Ekspertyza teleradiestezyjna:

25 zł za plan mieszkania lub działki. Tytuł wpłaty ER

* Ekspertyza radiestezyjna:

Cena 2 zł/ metr kwadratowy, nie mniej niż 50 zł + koszt dojazdu

* Założenie ekranu ? odpromiennika radiestezyjnego:

Cena ekranu. od 20 zł do max. 450 zł

* INDYWIDUALNA SESJA REGRESINGU lub KONSULTACJA:

Cena 150 zł za godz. Dla stałych klientów zniżki. (z wyjątkiem weekendów)

* Zabieg wahadłami leczniczymi WL , MiM , ME:

Cena 50 zł. (z wyjątkiem weekendów)
      • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 13:22
        dopierala1988
        Co ma piernik do wiatraka?

Ja ci o tym, że - zachowujesz się niemoralnie umieszczajac prywatną korespondencję bez zgody autora, a Ty znowu - że ktoś źle postępuje
        Może najpierw zajrzyj do lustra zanim oceniać innych?
        • atman76 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 15:38
          To nie jest korespondencja prywatna tylko podczas kopiowania tekstu z publicznej części forum zaznaczał mu się jednocześnie napis "Prywatna Wiadomość"

A z facetem to nie ma co dyskutować, bo napisał że liczne egzorcyzmy nic mu nie dały i jest najprawdopodobniej poważnie opętany.

Może pomogą elektrowstrząsy? :-) Coś słyszałem, że duchy ich nie lubią. Kosztuje to coś z 3000 za zabieg.

Ja mam bliską mi osobę, której egzorcyzmy Anki Atras bardzo pomogły, choć uwolnienie trwało 2 tygodnie. W tym czasie ta osoba nie przerobiła jeszcze wzorców uniezależniających ją od duchów i opętanie wróciło. Potem były jeszcze jedne egzorcyzmy u Damiana Olczaka i one plus zaakceptowanie głębiej treści afirmacji już dały trwały rezultat. Ta osoba jest wdzięczna oby egzorcystom za to, że im się chciało.
          • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 15:54
            Odwaracanie kota ogonem.

Meritum mojej wypowiedzi: czy masz moralne prawo osądzać kogokolwiek?
            • atman76 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 16:01
              a co konkretnie jest tu odwracaniem kota ogonem, bo nie rozumiem? wytłumaczyłem, że facet nie wpisał niczyjej prywatnej wiadomości
              • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 16:04

Mówię: Kto bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem

Czy teraz - rozumiesz? :))))

Pytam, czy ci co tutaj z lubością potępiają innych, sami święci są?
                • atman76 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 16:11
                  Merytoryczna uwaga nie jest rzucaniem kamieniami. Jak powiem, że ktoś ze złamaną nogą nie nadaje się do biegania to chyba też nie jest to osąd, prawda?
                  • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 16:15
                    :) no a co z Pistorjusem :))))

nigdy nie mów nigdy

Chociaż w jednym się zgadzam : nikt nie ma prawa oszukiwać, a w szczególności w tak ważnej kwestii jak zdrowie.
                    tyle że - cel nie uświęca środków.
                    A więc osądzając kogoś za to co robi, trzymajmy się sedna sprawy, zamiast wyciągać temu komuś brudne majtki z szafy.
                    • tuman76 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 17:20
                      lara9369
                      A co Ty trzymasz brudne majtki w szafie ?
            • atman76 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 16:02
              Stwierdzenie że nie ma sensu z kimś opętanym dyskutować nie jest osądem tylko rozsądną poradą.
              • olek13 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.02.15, 19:55
                Twierdzenie, że ktokolwiek może być opętany (przez jakieś duchy czy demony) nie ma nic wspólnego z rozsądkiem.
                • tuman76 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 13.02.15, 08:28
                  Wszyscy oszuści ,szarlatani ,pseudouzdrowiciele to chcieliby aby ich występki były wybaczane PO TO ABY DALEJ MOGLI KRZYWDZUĆ INNYCH W CELU OSIĄGANIA KORZYŚCI FINANSOWYCH Ktokolwiek został skrzywdzony przez wyżej wymienionych powinien ZGŁOSIĆ TEN FAKT DO OKRĘGOWEJ IZBY LEKARSKIEJ świadczenie usług medycznych bez stosownych uprawnień jest karalne w wyniku czego OKRĘGOWA IZBA LEKARSKA zleci prokuraturze ślectwo z urzędu .
                  • zeluz Theta Healing - opinie 06.08.15, 23:27
                    Witam,
                    Interesują mnie tylko opinie negatywne na temat theta healing. Czy macie może złe doświadczenia z tą metodą? A jeśli tak, to jakie? Będę wdzięczny za odpowiedzi.
                    Pozdrawiam
                  • jola101961 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 13.11.15, 10:45
                    Nie mogę tych głupot czytać. Jakie wy macie zamknięte mózgi. O czym tu wogóle dyskusja. Macie naprawdę poważne problemy ze sobą zepchnięte do podświadomości. Nie znam nikogo z was, lecz po waszych wypowiedziach wiem na pewno co najmniej 80 %, nie znam oczywiście przyczyn, kto i co doprowadziło was do takiego stanu. Śmiech pusty mnie ogarnia, Izby Lekarskie. Totalna głupota jakaś. Zbiór bezdusznych, butnych , z niską samooceną ludków, którzy wykształcili się mniej lub lepiej, bardzo straumatyzowani, uzależnieni, którzy sami nie potrafią radzić sobie ze swoim zdrowiem, związkami, dziećmi i harmonią w życiu. Znam tą grupę od podszewki, chora służba zdrowia , z która od kilku lat nie chcę mieć nic wspólnego. Na II r.studiów przejrzałam na oczy , gdy moje sprawność wisiała na włosku i zniszczyli mi lekami wszystko co mogli, nie mówiąc , że przeoczyli zapalenie wsierdzia. Od tej pory przez 20 lat nie daję sobie prać mózgu, na poziomie świadomym doktor przestał być wyrocznią, a dla was niektórych tu jest. Nie wierzycie w siebie , macie opór przed jakimikolwiek zmianami. Właśnie theta healing, jest jedną z terapii .która może pomóc.
                    Osobiście zajmuję się innymi terapiami, wiem jak trudno przejść proces przemian , czasem zajmuje to rok, nawet 2 , ale życie zmienia się całkowicie. Robię EFT,, pracę z ciałem i chciałbym, aby jakiś niedowiarek usiadł i zobaczył , jak to u niego działa. Nauczcie się co mówi ciało, a będziecie wiedzieć, co was traumatyzowało i waszych bliskich. To nie żadne cuda, to czysta fizyka. Jako medyk oczywiście znam funkcjonowanie ciała na poziomie fizycznym i łącze moim pacjentom wszystko ,aby funkcjonowali jak najlepiej. Wszystko jest ważne, ciało, umysł , dusza. Kartezjusza kościół chciał spalić na stosie, gdy zaczął się zajmować holistycznie człowiekiem, dlatego podpisał zobowiązanie, że nie będzie się zajmował niczym innym jak tylko ciałem człowieka.
                    Człowiek więc został pozbawiony tak naprawdę ważnych części swojego jestestwa. Dlatego cierpimy, chorujemy, umieramy przedwcześnie , dlatego coraz mniej ludzi jest zdolnych do uczuć wyższych.
                    • 1salamandra Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 13.11.15, 15:04
                      Kobieto .Co się z twoją psychiką porobiło. Mogę Ci polecić dobrego psychologa z doświadczeniem. Oczywiście nie żadnego znachora czy uzdrowiciela.. Zgłoś się do NFZ a bezpłatnie Ci ktoś pomoże. Zaufaj ! Warto!!
                      • jola101961 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 14.11.15, 14:36
                        Szanowna Pani "Salamandro".. Już sam pseudonim wiele mówi o Pani.

Poleca mi Pani psychiatrę. Proszę przyjąć do wiadomości, iż psychiatra mógłby mi tylko zaszkodzić. Sądzę , a nawet jestem pewna , iż Pani też psychiatra nie pomoże,co najwyżej stłumi Pani świadomość, aby Pani miała jeszcze gorsze zdanie o sobie , niż Pani ma ( oczywiście nieuświadomione, przynajmniej na obecną chwilę). Z obserwacji wiem, iż psychiatrzy sami potrzebują pomocy. Znam kilku,w ciągu 10 lat 3 popełniło samobójstwo, jedna leczona na schizofrenię, kolejny z gonitwą myśli , nadpobudliwością obawiałam się co może zrobić, czy na pewno w jego obecności człowiek może się czuć bezpiecznie. To statystyk moja osobista. Z 8 znanych mi osobiście. Kolejni tez powinni sami się uzdrowić, zanim zaczną pomagać innym.
                        Rozwód w opinii adwokata , gdy ta grupa zawodowa się rozwodzi,.... trudno to opisać , jakie sceny się rozgrywały.
                        I ta optymistyczną informacją ,żegnam Pani "1 SALAMANDRO" i proszę , aby zanim Pani zacznie udzielać rad i porad innym , poddała pod rozwagę swoje kompetencje w tym zakresie.
                        Bardzo miło mi było Panią poznać i dziękuję za poświęcony mi czas .
                        • 1salamandra Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 14.11.15, 16:41
                          jola101961
                          Wszystko się Pani pokręciło .
                          nie jestem kobietą . Pomylił się Pani psycholog z psychiatrą .
                          Chyba ,że Pani nie odróżnia . Powodzenia !
                          • jola101961 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.11.15, 02:17
                            ok. przeoczyłam "gender" . Faktycznie , końcówka pseudonimu wskazującego na kobietę o niczym nie świadczy, gdyż można mieć wątpliwości co do tożsamości i określenia własnej płci.
                            Przepraszam "nie kobietę"
                    • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 13.11.15, 19:56
                      jola101961
                      Zdecydowanie popieram. Z mała poprawką> w sprawach ciała, jednak medycyna klasyczna jest bardzo potrzebna. Wiedzą o tym ci, którzy przeszli nagłe operacje, zazcynając od wyrostka, a na cięzkich wypadkach kończąc, gdzie bez szybkiej ingerencji chirurgicznej byłbyś trupem.
                      Bardzo wielu lekarzy medycyny tzw. klasycznej wybiera ten zawód nie z powodu chęci nkesienia ludziom pomocy..... Ale też nie wrzucałabym wszystkich do jednego worka! Są też i dobrzy lekarze.

Natomiast w temacie theta healing'u - polecam jak najbardziej, ale razem z leczeniem u lekarzy, lecz - nie zamiast. Gdyż każda choroba jest inna tak samo, jak i każdy człek jest inny, co jednemu pomoże - innego do grobu wpędzi ;)
                    • zeluz Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 14.11.15, 19:27
                      jola101961
                      Twój pierwszy post to do kogo był skierowany? Do wszystkich, czy tylko do kilku osób? Bo to trochę histerią trąci tak urągać na prawo i lewo.
                      "Nie mogę tych głupot czytać. Jakie wy macie zamknięte mózgi. O czym tu wogóle dyskusja. Macie naprawdę poważne problemy ze sobą zepchnięte do podświadomości . Nie znam nikogo z was, lecz po waszych wypowiedziach wiem na pewno co najmniej 80 %, nie znam oczywiście przyczyn, kto i co doprowadziło was do takiego stanu. Śmiech pusty mnie ogarnia, Izby Lekarskie. Totalna głupota jakaś. Zbiór bezdusznych, butnych , z niską samooceną ludków,"itd.
                      Jakiś konował przeoczył zapalenie "wsierdzia"i tak ciebie to rozsierdziło, że teraz piszesz jak zwykły troll. A jaka przeczulona jak salamandra zareagował na twoje bluzgi, nawet dość elokwentna jesteś jak się odgryzasz. Ciekawe jak theta healing może komukolwiek pomóc i w czym zastąpi lekarza. Przecież to bardziej wiara w cuda, a nie terapia jest.
                      • jola101961 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.11.15, 02:13
                        Proszę Pana/ni.
                        Do osób, które ogólnie uwłaczają ludziom, nie wiem na jakiej podstawie, iż uzdrowiciel są oszustami. To tylko uwidacznia , gdyż obrzucacie ludzi błotem wszystkich , nie mając pojęcia na czym uzdrawianie polega. Uzdrowiciel nie uzdrawia, on tylko ukierunkuje , wspomoże człowieka w samouzdrawianiu, gdyż moc uzdrawiania istnieje w każdym z nas.
                        Powinnam siebie nazwać oszustką gdy czegoś u siebie nie uzdrowiłam, tzn, że oszukałam sama siebie.
                        A lekarz , który mówi człowiekowi, że jest nieuleczalnie chory np. na RZS , czy ma nadciśnienie i musi brać tabletki do końca życia, co jest absolutną głupotą i nieprawdą, kim wg Pana/ni jest?
                        Kim jest lekarz ,który niszczy zdrowie ludzi wmawiając, że muszą obniżać swój poziom cholesterolu toksycznymi statynami , co jest totalna głupotą i kłamstwem. Proszę się douczyć.

""FACT: In the U.S., the odds of being killed by conventional medicine are almost 20 times (2,000%) greater than being killed in an automobile accident and almost 30 times (3,000%) greater than being killed by a gun."""
                        • 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.11.15, 07:45
                          A lekarz , który mówi człowiekowi, że jest nieuleczalnie chory np. na RZS , czy ma nadciśnienie i musi brać tabletki do końca życia, co jest absolutną głupotą i nieprawdą, kim wg Pana/ni jest?
                          Sama leczyłam się na nadciśnienie u trzech kolejnych lekarzy i każdy z nich wciskał mi, że muszę brać tabletki do końca życia. Dziś po 5 zabiegach u bioenergoterapeuty z Rzeszowa mam ciśnienie w normie.
                          • 1salamandra Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.11.15, 09:22
                            Zapamiętaj sobie.!
                            Choćbyś jak najgorzej oczerniała służbę zdrowia ,a szczególnie lekarzy a próbując lansować uzdrowicieli często nawet niewykształconych i mających na celu tylko i wyłącznie osiągnąć korzyść majątkową TO I TAK WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ BĘDZIESZ Z POMOCY SŁUŻBY ZDROWIA KORZYSTAĆ ( nie mówię ,iż jest idealna służba zdrowia, ale widzę ,iż jest lepiej niż było i będzie lepiej.

Tak ,że sobie daruj wszelką reklamę pseudonauki , bo i tak powszechnie wiadomo iż niektórzy "uzdrowiciele" próbują się reklamować w internecie i odpisują sobie wcielając się w klienta jacy to są dobrzy.
                            Daruj sobie bo naiwnych jest coraz mniej.
                            • 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.11.15, 15:18
                              W Anglii płacisz i dostajesz co chcesz. Na życzenie dostajesz skierowanie do bioenergoterapeuty.
                              Jedni dostają pomoc od lekarz inni od uzdrowicieli, księży, z modlitwy itp.
                  • jola101961 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 14.11.15, 13:32
                    Bardzo trafny pseudonim. Gratuluje wyboru, trudno byłoby spodziewać się innego
                    • angus158 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.11.15, 20:01
                      Pytanie to Joli i innych osób o podobnych poglądach. Ilu, a właściwie jaki według Was w przybliżeniu jest procent uzdrowicieli, znachorów, terapeutów medycyny niekonwencjonalnej mających w rzeczywistości zdolności do uzdrawiania i leczenia? Ilu jest uczciwych, rzetelnych i kierujących się dobrem człowieka, a nie zyskiem własnym i grupy, którą ewentualnie reprezentują?
                      • 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.11.15, 06:42
                        Zdolności do uzdrawiania lub samouzdrawiania każdy posiada w większym lub mniejszym stopniu. Ty widać jesteś na etapie niewiedzy. Co do uczciwości to w każdej dziedzinie życia znajdziesz "czarną owcę"
                        Są dowody, że nawet Sw. JP II korzystał z usług bioenergoterapeuty. Ks. Mieczysław Maliński pisze www.malinski.pl/?inc=read&id=325
                        • 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.11.15, 06:45
                          Fragment wypowiedzi ks. Mieczysława
                          Chciałem Karola ratować. Pomyślałem: Jeżeli nie skutkują lekarstwa, to może odniosą skutek metody niekonwencjonalne. Uprosiłem księdza biskupa Dziwisza o prywatną audiencję u Papieża dla znanego mi bioenergoterapeuty. Zgodził się. Przyjechałem z nim do Rzymu. Doprowadziłem do Pałacu Apostolskiego. Oddałem w ręce księdza biskupa.
                          • 1salamandra Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.11.15, 07:55
                            ania
                            nie dokończyłaś swojego wpisu,
                            I ów Pan już po wizycie dokończył żywota swojego amen. czy to miałaś na mysli?
                        • nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 16.11.15, 16:04
                          3aniu..ożarłaś się chyba blekotu.
                          Nie przytaczaj tu paplaniny byle zdrajcy.
                          Nedzia
                          • 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 17.11.15, 02:41
                            Kazimierz Pyzia, lekarz pediatra, specjalista medycyny ogólnej, homeopata, mistrz bioenergoterapii i radiesteta, www.pyzia.eu

• 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 18.11.15, 05:52
                        Ksiądz Piotr Kozieł z Chwarstnicy koło Gryfina. Bioenergoterapią, akupresurą i chińskim dotykiem likwiduje guzy piersi, prostatę, leczy stwardnienie rozsiane. Ma możliwość bilokacji (czyli wydzielenia z ciała konkretnej osoby sobowtóra) oraz jasnowidzenia.
                        "Głos Szczeciński" opisał, jak ks. Piotr działa bioprądami. "Najpierw dokonuje tzw. oczesywania i zdejmowania radiacji szkodliwej oraz wyrównywania przepływu pola energetycznego. Potem trzyma ręce nad głową pacjenta i dokonuje tzw. otoczki. Wreszcie długo trzyma rękę na czole cierpiącego. Dotyka tych wszystkich miejsc ciała, które są chore".
                        • nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 18.11.15, 13:28
                          trzyania...
                          Istnieje wiele chorób umysłowych... Nie ma chyba jednak potrzeby opisywania w necie każdego przypadku...

Needzia
                          • 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 21.11.15, 03:43
                            Np. zakonnik o. Józef WITKO z Krakowa tak jak większość bioenergoterapeutów
                            nad każdym pacjentem nakłada ręce, objaśnia i mówi głośno
                            na co cierpi chory, śpiewa w obcym, niezrozumiałym języku.
                            • 3ania2013 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 29.11.15, 23:22
                              Ludzie, którzy twierdzą, że zostali uzdrowieni podczas nabożeństw mogą udawać uzdrowienia, by
                              stać się sławni w swoim środowisku. Władze kościelne nie potwierdzają tych uzdrowień.
                              Przeczytałam o szkodliwości tych praktyk.
                              Oto fragment "Nie chodzę tam od czasu, kiedy zaczęłam głuchnąć... I jeszcze gorsze rzeczy mówią, ale ja nie będę powtarzać. Inna wypowiedz: moja mama była na tych spotkaniach aż 10 razy teraz jest umierająca, to jest zasługa jego modlitw."
                              Fałszywy prorok, który czyni cuda w imię Jezusa. Msze takie mają znamiona manipulacji.
    • poznajaca Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.12.15, 12:48
      Największym ezoterycznym oszustem moim zdaniem jest M. Rozbicki, lansujący się na wodza budzenia świadomości, gdzie tym czasem tanie w toksycznym i chorym umyśle. Zabija istotę ludzką i zamyka jej drogę do poznawania prawdy, szczując czarnymi wizjami końca świata, programuje ludzi na strach i ogłupienie. To samo robi cała ezoteryka, nakazując wierzyć w rytuały, ich moc, czy właściwe ustawienia, zamiast skierować ludzkie myśli wprost do własnych serc, gdzie jest uśpiony Chrystus i tylko czeka, by się uruchomić. Świadomość to połączenie się psychik wielu ciał, a nie czytanie internetowych bzdur. Wystrzegajcie się filmów i wypowiedzi tego Pana i kogokolwiek, to będzie się wynosił ponad was i będzie chciał być łącznikiem między wami, a światem duchowym. Drogę do świadomości i własnej mocy macie ukrytą w waszych sercach i nikt za was po niej kroczyć nie może więc nie dajcie się zwieść kolejnym oszustom, którzy na waszym zniewolenie będą zarabiać pieniądze. Szukajcie ludzi, którzy podpowiedzą, gdzie jest prawdą i pomogą na tą drogę wkroczyć, czy być może będą chcieli razem z wami iść, ale nie jako guru, czy ósmy mistrz kolejnego stopnia, tylko jako przyjaciel i powiernik. Otwórzcie swoje serca na siebie samych i dajcie sobie prawo do bycia szczęśliwym.
    • marek.rych1 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.01.16, 09:49
      Według mnie, może nie największym (bo tego nie wiem), ale faktycznie bardzo dobrym uzdrowicielem, a do tego posiadającym gruntowną wiedzę medyczną jest Aliaksandr Haretski. Człowiek ten pochodzi z Białorusi, a mieszka od wielu lat w Polsce. Krążą o nim różne opinie. Ja, moi znajomi i pacjenci, których spotykałem w jego Akademii odczuwali na sobie jego pozytywne oddziaływanie. Każdy był zadowolony, wracał do domu oczyszczony, w dużym stopniu zregenerowany i uzbrojony w wiedzę, jak postępować dalej, aby choroba cały czas się cofała, a w rezultacie ustąpiła. Przy poważniejszych chorobach tz. nieuleczalnych, miesiąc leczenia w Akademii, to najczęściej zbyt mało, aby odzyskać zdrowie w 100%. Leczenie u Haretskiego, to nie jest czary-mary. Trzeba się mocno napracować nad swoim organizmem. Uważam, że warto do niego jechać, aby oczyścić się, naładować akumulatory :), uzyskać siłę do walki o zdrowie i niezbędną wiedzę.
    • obudzona72 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 01.03.16, 20:40
      Ewa Seliga egzorcystka z Pabianic
      • webb1973 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 07:51
        To nawet demony nazywają siebie egzorcystami ? hahaha
    • obudzona72 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 01.03.16, 20:45
      witam,
      zalogowałam się tutaj, aby przestrzec osoby szukające pomocy u Ewy Seligi - egzorcystki.
      Napiszę parę słów o swoich doświadczeniach.
      Nie byłam w pełni szczęśliwa - po przejściach. Zaczęłam uczestniczyć w telekonferencjach z procesami, uwolnieniami poprzednich wcieleń, karm - prowadzonych przez w/w osobę.
      Niestety się wkręciłam. Przez kilka miesięcy z małą przerwą żyłam w coraz większym stresie, napięciu, zupełnie zatracając tu i teraz. Jedynymi moimi słowami były "przepraszam", "proszę o wybaczenie", "wybaczam". Skrajne stany fizyczne, psychiczne. Oczywiście już przepraszałam, że żyję wszystkich i wszystko. Stałam się nikim, niczym. Dowiedziałam się o sobie, że jestem jedną z największych "dziwek" galaktycznych, już nie wspomnę ile demonów miałam w sobie, mordowałam, zabijałam również dzieci ( dr Mengele podobno też byłam ) i że jestem w demonicznej czarnej radzie. Jak były momenty, że trzeźwiałam i chciałam zrezygnować to na chwilę okazywało się, że ofiarą też byłam. Więc pod wpływem manipulacji brnęłam dalej.
      Momentem kulminacyjnym był moment gdy odczuwałam tak silny ból serca, że byłam pewna że to zawał. Zadzwoniłam do Ewy mówiąc jej o tym - usłyszałam, że mam pentagramy i chcę zabić ją i jej koleżankę i to jest to (oczywiście ze stoickim spokojem). Tego uczucia nigdy nie zapomnę jak bym umierała a ktoś mnie jeszcze kopał.
      Efektem moich doświadczeń i zabawy w ex wcielenia, chęci uwolnienia, rozwoju duchowego jest uszczerbek na zdrowiu - nerwica, bóle serca, zaniżone poczucie własnej wartości itd
      Oczywiści każdy ma wybór i wolną wole - ja też miałam więc ponoszę odpowiedzialność za to w co weszłam.
      Jednak czułam wielką potrzebę napisania tego publicznie w celu ostrzeżenia przed podobnymi doświadczeniami.
      p.s. po ok. 3 miesiącach zerwania relacji i zakończenia "rozwoju", życiu tu i teraz jest lepiej ??
      Agnieszka
      • angus158 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 04.03.16, 19:00
        Nie jest tak, ze winni są ci, którzy poddają się terapii. Winni złego samopoczucia, cierpień które dodatkowo przeżywają ludzie nazywani często pacjentami są tak zwani terapeuci. Ich należy winić za to, że im zaufano, powierzono im swoje zdrowie. Pisząc o tak zwanych terapeutach mam na myśli tych, którzy nie maja odpowiedniego wykształcenia w tym kierunku jednak w celach zarobkowych tak się przedstawiają, reklamują i zarabiają pieniądze nie bacząc na to jakie są lub mogą być efekty ich działań. Jeżeli ktoś ma pragnienie pomagania innym w sferze psychologicznej to może i powinien się odpowiednio wykształcić.
      • webb1973 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 07:58
        Osoby które korzystały z usług "demonów" proszę aby skontaktowały się z księdzem egzorcystom z najbliższej parafii. Tylko proszę nie ulec kolejnej manipulacji i nie szukać "egzorcysty" u kolejnych "uzdrowicieli dusz". Na YouTube poszukajcie Piotr Glas i innych.
        • korralina1 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 09:01
          co to znaczy-egzorcystom-?? Czy to liczba mnoga od -egzorcysta- w celowniku? Czy chodzi o jednego egzorcystę, w tym przypadku -egzorcystą?? Gdzie się uczyłeś j. polskiego??
    • buttink Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 05.03.16, 16:21
      Może nie zrozumiał ogłoszenia wyroku? Serio wydaje mi się to dosyć prawdopodobne. Ostatnio wrzucił samoorający wpis linkujący do artykułu o efekcie Krugera-Dunninga, opisującego przypadłość, z którą zmaga się Leszek.
      • demaskujemy_szarlatanow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.03.16, 08:45
        LŻ na innym forum napisał:
        « 2016-03-05, 22:51:57 »
        "Nie zamierzam wchodzić w szczegóły, czy dla nich przegrany, czy umorzony? Mój adwokat, który już zapoznał się z wyrokiem, twierdzi, że zostali uznani winnymi, ale sąd odstąpił od ukarania ich z tytułu rzekomej nikłej szkodliwości społecznej. Prawdopodobnie sami prawnicy nie są w stanie zrozumieć tego wyroku. Ważne jest, że "umorzeni" mają zapłacić za koszta sądowe łącznie ok 15.000 zł. Chyba nie chciałbyś takiej wygranej? :)
        Aha, Zastanów się jeszcze nad czystością swoich intencji, bo nikt, kto poważnie traktuje swój rozwój duchowy nie idzie na współpracę z takimi osobnikami, których celem jest szkodzenie osobom rozwijającym się duchowo ogólnie, a szczególnie regreserom. "

A to ciekawe,że nie zamierza wchodzić w szczegóły, bo to nie ważne czy sprawa wygrana, przegrana, czy umorzona. Grunt, że mamy zapłacić 15000 zł.

ODPOWIADAM:
        1. Sprawa jest umorzona z Art. 17. § 1.pkt 3, który mówi: Nie wszczyna się postępowania, a wszczęte umarza, gdy:
        3) społeczna szkodliwość czynu jest znikoma,

2. Koszty procesu, które ponieśli i które rzekomo mamy im zwrócić, to jest zwykłe kłamstwo. Wyrok w tej kwestii jest zupełnie, wręcz drastycznie inny. Nie napiszę teraz jak ta kwestia została ujęta w wyroku. Niech zrobi to LŻ w odpowiedzi na te wszystkie gratulacje z FB.

Podsumowując:
        1. oskarżyciele, którzy ferowali wyroki skazujące, które tylko czkały na uprawomocnienie zwyczajnie kłamali i podgrzewali atmosferę strasząc wszystkich adwersarzy nieuchronną karą. Kary nie ma żadnej nawet tych 15000 zł. Umorzenie postępowania oznacza tylko i wyłącznie porażkę dla oskarżycieli, prawną i finansową.
        2.Taki wyrok otwiera niesamowite możliwości na przyszłość, która jest przeze mnie zaplanowana i będzie z całą mocą realizowana. No teraz to się dopiero będzie działo. Podkreślam, że poruszę inne sfery, nie tylko forum i internet. I nie od razu, trzeba cierpliwie czekać na bieg wydarzeń. To co zaplanowałem i rozmach tej koncepcji wykracza poza wyobraźnię wszystkich ludzi nam nieprzychylnych.
        3. Nadal nie mogę zrozumieć, że można komuś gratulować porażki i nie zauważać wcześniejszych kłamstw nt naszej wręcz odsiadki i wysokich odszkodowań. Kolejny raz jasnowidzenie obu panów całkowicie zawiodło.
        • buttink Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.03.16, 15:31
          Mam nadzieję że zarchiwizowaliście agresywne rasistowskie i antysemickie wypowiedzi Leszka na forum, a trochę tego było. Przydadzą się.
      • nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.03.16, 13:09
        eh, wszystko tu opiera się na kłamstwie.. Choroba dla nich jest zdrowiem, przegrana wygraną. Mogą egzystować tylko w tak tępym społeczeństwie, no, ale wszystko do czasu. Dla każdego człeka, który skończy zaledwie szkołę podstawową logicznym jest, że wnoszący oskarżenie po jego umorzeniu jest zobowiązany do zapłaty kosztów sądowych. Rzeczeni liczą na zmęczenie materiału.. ale co bedzie, gdy wymiar sprawiedliwości nimi się zmęczy?? :D :D :D
        Pozdro dla Maćka i Grzegorza- Nedzia
      • buttink Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.03.16, 15:07
        Hłe hłe, nie mówiłem? On jest jednym chodzącym efektem Krugera-Dunninga. Panowie, ponieważ w przeciwieństwie do tego co ma miejsce u ferajny duchowiaków (nie wiem bo nie widziałem), tu nikt wam nie pogratulował, to może ja to zrobię. Nie wiem dokładnie o co chodzi w tej konkretnej sprawie, ale mam nadzieję, że wątek ma charakter nie tylko prywatnych przepychanek.
        Z punktu 2 może bowiem wynikać, że chodzi m.in. o przystopowanie społecznie szkodliwych aktywności panów szamanów, a to jest zawsze na propsie. Jeśli tak jest, to - bez ironii - życzę powodzenia. Przesyłam wiązkę pozytywnych wibracji!!
        • demaskujemy_szarlatanow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.03.16, 19:14
          buttink,
          Dzięki wielkie za wsparcie, mam małe pytanko do Ciebie, czy możesz do mnie napisać na: demaskujemy_oszustow@wp.pl
          W ogóle Wszystkim dziękuję za pomoc i na forum i poza nim.
          Pozdrawiam
          • 1salamandra Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.03.16, 08:08
            Krótko mówiąc: L.Ż wniósł oskarżenie z powództwa prywatnego i przez trzy lata to finansował przy użyciu swojego adwokata ( on jest najdroższy ) i nic z tego .UMORZONO. nIC NIE OSIĄGNĄŁ. nic nie pisze gość o swoich kosztach. To porażka totalna.Ale i nauczka .Typowa reakcja -chciał się z porażki wytłumaczyć .- czyli z tego z czego powinien się ........... .
            • 1salamandra Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.03.16, 08:13
              Łażenie po sądach podobnie jak chwalenie się tym jest ujmą w społeczeństwie.( chyba ,że ktoś jest pozwany to co innego bo musi tam iść )
    • buttink Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 04.06.16, 19:07
      Tak się zastanawiam, czy George Soros może się oświecić. Czy to w ogóle jest możliwe w jego przypadku. Żeby się oświecił.
      • demaskujemy_szarlatanow Wyrok 04.06.16, 21:26
        Niechcący wprowadziłem czytających to forum w błąd. Zaprzeczałem, że kwota 7500 podawana przez ZU i LŻ nam zasądzona, to mrzonki. Wynikło to z sytuacji, która zdarzyła się podczas ustnego ogłoszenia wyroku i różnicy w wyroku dosłanego na piśmie. Teraz to w sumie nieistotne. Najważniejsza jest prawda, a prawda jest taka, że faktycznie musieliśmy zapłacić LŻ i ZU po ok. 7500, bo jeśli sprawa jest umorzona ze względu na znikomą szkodliwość czynu, to koszty zastępstwa procesowego ( honorarium adwokata) płacą oskarżeni. Takie jest prawo. Fakty są takie, że obaj panowie w swoich wizjach widzieli nas w więzieniu, a sami liczyli wirtualne stosy pieniędzy za odszkodowania, którymi nas miały obciążyć sądy. Nic z tych jasnowidzeń się nie sprawdziło. Sprawdziło się natomiast to, że sad zauważył ich napastliwość, prowokowanie do kłótni, obelżywe wręcz zwracanie się do nas. Panowie sami zepsuli sobie opinię dyskutując w sposób agresywny posługując się językiem nienawiści, nazywanym dzisiaj "hejtem". Sąd nie odniósł się w ogóle do najważniejszej kwestii czyli do ewentualnej szkodliwości regresingu, ale zauważył, że większość dyskusji dotyczyła właśnie tej kwestii.Tak więc dyskusja na te tematy wróci z mojej strony za jakiś czas. Wyrok w żaden sposób mnie nie ogranicza, bo nie zostałem skazany, bo cała sprawa została umorzona i tyle. Jeszcze raz przepraszam, że nieświadomie wprowadziłem w błąd tych, którzy to forum czytają.
        • angus158 Re: Wyrok 04.06.16, 21:46
          Sprawa jest umorzona czyli nie ma sprawy. Ale jeszcze powalczymy z szkodnikami, wszystkimi kłamcami mówiącymi, że leczą i uzdrawiają ludzi/pacjentów w czasie kiedy poprzez hiperwentylację zagrażają ich życiu i zdrowiu. Posprzątamy.
          • angus158 Re: Wyrok 04.06.16, 22:07
            Dziękuję tym, którzy pomogli i mam w pogardzie tych, którzy mogli pomóc, a tego nie zrobili.:Piotr, Darek i inni. Przez takich jak Wy i Wam podobnych tchórzy i asekurantów, których prosiliśmy o kontakt regresing nadal istnienie. Mamy zamiar uwolnić ludzi od tego zła ale pomocy nie mieliśmy od niektórych osób, które mogły bardzo pomóc i spowodować, że regresingu by nie było.
            • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:19
              JESTEM CHYBA JEDYNA OSOBA KTORA DALA SOBA TAK POMIATAC PRZEZ TYCH LUDZI !!!!BARDZO TEGO ZALUJE I JEST MI PRZYKRO ZE SA TACY LUDZIE KTORZY UCZCIWYCH LUDZI POTAFIA TAK OKRASC BO JA CZUJE SIE OKRADZIONY ZE SWOCH PEINEIDZY I SWOJEGO CZASU...NIE MAJA ZADNYCH UPRAWNIEN MEDYCZNYCH WYCIAGLAJA OD LUDIZ PIENIDZE SMIEJAC SIE IM W TWARZ..TAK O TO POZBYLEM SIE SWOICH PIENEIDZY !!!!PANI JEZOWSKA Z KATWOIC Z ULICY JANKEGO DO DZISIAJ WYSYLA LUDIZOM SMS NAMIAJAC ICH DO PRZYJAZDU DO NIEJ ZEBY WYDROWIEC Z CHOROB !!!ZRESZTA OD PANA DZIELNICEGO DOWIEDIZLAEM SIE ZE ONA JEJST DOBRZE ZNANA IM W KATWOICACH NA SWOIM OFERTACH PODAJE ZE PRACUJE W JAKIS SZKOLACH PRZEDZSKOALCH OWSZEM PRACOWALA PRZEZ JAKIS CZAS ALE JUZ NIE PRACUJE W SZKOLE I PRZEDSZKOLU DZOWNIEL I SIE PYTALEM !!WSZYSKIE PINIEADZE WYDANE NA MARNE !!!WIELE OSOB ODESZLO JUZ OD WYKONYWANIA TYCH PSEUDO ZABOEGOW MAM NADZIEJE ZE CHCOIAZ ZROZUMIELI CO ZROBILI CHOCIAZBY MNIE....NIESTEY STRACH PRZES SADAMI NIE POZWALA MI PISAC O CIEKAWSZYCH RZECZACH DOTYCZACYH NIEKTORYCH REGERSEROW!!!!JEST MI WSTYD PRZED CALA POLSKA ZE DALEM SIE TAK OSZUKAC I NABRAC !!!!NIESTETY PO TYLU LATACH NIE MA CO PISAC DO UZREDU SKARBOWEGO O POMOC !!!WYDAJE MI SIE ZE TO JA NIE MIALEM PRBLEMU ZE SOBATYLKO CI KTORZY ZYJA Z NACIAGANIA INNYCH!!!!!BO CO ICH PCHNELO DO TAKICH ZACHOWAN I DZIALAN
              • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:20
                !!!USLYSZALEM NASTEPUJCE SLOWA MIANOWICIE "ZEBYM PUBLICZNIE NIE ROZPOWIADAL TZN NIE ROZMAWIAL Z NIM O TYM CZYM ON SIE ZJAMUJE!! OCZYWISCIE CHODIZLO O TE PSEUDO SZTUCZKI ZA KTORE BRAL KASE .. WIEC DORGI MACKU PUBLICZNIE PISZE O TYM JAK MNIE NACIAGNALES NA KUPE PIENIEDZY ZA TOTALNE BZDURY KTORE WYMYSLILES RAZEM Z PANIA KINGA .KRECENIE WAHADLEM I MOWIENIE O JAKMS OSIWECENIEU ALBO MOWIENIE O LUDIZACH ZE CHORUJA DLATEGO ZE M,AJA TAKA ZLA KARME KTORA CZYWISCIE TYLKO WY - REGERSERZY MOŻECIE ZMIENIC JEST TAKIM PRYMITYWIZEMM ZE NIE BEDE TEGEO OCENIAL .SZKODA TYLKO TO ZE PANI MAMA A MOZE CIOTKA SLYNNA AKTORKA Z KRAKOWA NIE WIEDIZALA O TYM BO NAPEWNO BY POZYTYNWIE ZAREAGOWALA I NIE POZWOLILABY NA TO CO ROBILCIE ZA KASE!!!! PANI KINGO NURKOWSKA A JESLI CHODZI O WASZEGO GURU KTORY RZEKOMO NIGDY NIE CHPRUJE
                • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:22
                  PRZEZ 3 M3ISIACE I ZE BEDE PO NICH ZDOROWY I WSZYSKO INNE NIEMOZLIWE A JEDNAK DALEM SIE ZNOW W BALONA ZROBIC ZA TO OCZWYISCIE ZAPLACELM KILKASET ZLOTYCH U PANI NURKOWSKIEJ WSTYD MI NAWET O TYM PISAC ALE CHCE ZEBSYCIE SIE ZASTANWOLILI ZANIM POJDZIEICE DO TYCH LUDZI BEDAC W POTRZEBIE !!!! MACIEK KAZAL MNIE JAKIES POKLONY ROBIC DO ZIEMI RZEKOMO UZDRAWIAJACE .A PANI KINGA NURKOWSKA POLOZYLA MNIE NA GLOWE JAKIES KAMIENIE OCZYWIISCIE CHYBA PLASTIKOWE ZROBILA TO WTEDY KIEDY JUZ MIALEM ZAMKNIETE OCZY WIEC NIC NIE MOGLEM ZROBIC !!! SZOK . JAK WROCILEM DO DOMU PO PARU DNIACH ZACHOROWALEM NA POLPASCIA .. CHCE WYRAZNIE ZAZNACZYC ZE NIKOGO Z TYCH LUDZI NIE OSKARZAM O ZAKAZENIE BO BYLO BY TO CHAMSTWEM NAWET LEKARZ DODYKAJAC PACJENTA WKLADA REKAWICZKI GUMOWE A ONI MI DOTYKLAI GLOWE REKAMI STOSUJAC PSYCHOMANIPULACYJNE SZTUCZKI OBDAZAAJC MNIE UCZUCIE,M-
                  • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:29
                    STARCILEM KILKASET ZOTYCH BEZ ZADNYCH POSWIADCZEN KTORE PROSILEM PO KAZDYM TYCH PSEUDO PSYCHOLOGICNZYM ZABOEGU CZULEM SIE WIZYCZNIE CORAZ GORZEJ MIALEM CORAZ WIECEJ PROBLEMOW Z ZALADKIEM I NIE TYLKO ..WYCHODZAC Z DOMU PANA STARZECKIEGO Z PUSTYM PORTWELEM MIALEM LZY W OCZACH !!!!NA DODATEK PONIEWAZ PANI KINGA NURKOWSKA MUSIALA DOSTAC SIE DO KRAKOWA SKORZYSTLA Z MOJEJ GOSICNNNOSCI I WSIADLA DO MOJEGO AUTA BO JA WRACALEM DO DOMU NIE DOSC ZE STRACILEM KILKASET ZLOTYCH A BYLO TO JUZ DOSYC DAWNO WIEC TERAZ O WILE WIECEJ TO PODWOZILEM TA KOBIETE W KIERUNKU KRAKOWA ..W AUCIE ZNOW USLYSZALEM OPOWIASTKIU OD PANI KINGI NURKOWSKIEJ ZE DZIEKI TYM ZABIEGOM KTORE ONA WYKONUJE ICH GURU NIE CHORUJE BO NIE MA JUZ TAKICH INTECJI DO CHOROWANIA !!!!BO SIE UZDRWAIA!!!!I TAK O TO TA SYTUACJIA ZAWAZYLA NA TYM ZE POJECHALME NA KOLEJNE PSEUDO ZABIEGO"SESJA REGRESINGU" DO KRAKOWA !!!!DO PANI KINI NURKOWSKIJE DO DOMU JAKIES PARE TYGODNI POZNIEJ., ZNOW DALEM SIE NABRAC NA BAJECZKI PANI KINGI. WYDAJAC KUPE PIENEIDZY NA PODROZ PRZYJECHALEM DO PANI NURKOWSKIEJ I POZNALEM MACKA SZATKOWSKIEGO CHYBA JJE PARTNERA CZY MEZA NIE WIEM. USLYSZALEM ZE ONI ZROBIA MI CUDOWNY ZABIEG "SESJA REGERSIGU" PAN MACIUSZ CHLOPAK BARDZO SUMIECHNIETY OD RAZU ZARPOPONOWAL MNIE ZE UWAGA ZBADA WACHADLEM MOJE ZAROBKI !!!!NAPISAL MI JAKIES ZDANIA NA KARTCE KTORE MIALEM POWTARZAC
                    • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:52
                      WSZYSKO TO BYLO TOTALAN SCIEMA TEJ KOBIETY ZAKLAMANAJE W SOBIE - JAK MOZNA BYC TAK PODLYM CZLOWIEKIEM W STOSUNKU DO INNGEO CZLOWIEKA NIE WIEM OD SAMEGO POCZATKU PRZESZAL SOBIE ZE MNA NA TY I ZACZELA SOBIE DO MNIE POZWALAC NIESTEY JA PORZADNY CHLOPAK NIEDOWAZYLEM SIE NA NIC LUDZIE ZOSTAIWLEM U TEJ KOBOETY KILKA TYSIECY Z DOJAZDAMI !!!!!CO JA ZORBILEM NIE WIEM CIAGLE MNIE PSYCHICZNE NAKRECALA I KLAMALA PROBUJAC WMOIWC ZE WYLECZYLA LUDZI KTORZY POTRZEBOWALI NATYCHMIASTOWEJ OPERACJI !!!WSZYKO TO KLAMALA TA KOBIUETA CIAGLE MI WMAIWALA ZE MAM JAKIES "SILNE WZORCE" NA KOLJNYCH SPOSTKANAICH KTORE TO ODBYWALY SIE U NIEJ W POKOJU GDZIE W MIESZKANIU MIESZAKLA ROWNIEZ JEJ MATKA DODAM ZE TA PANI JEZOWSKA MIALA JUZ PONAD 40 LATTTTT I MIESAKLA Z MATKA !!!!!!TO BYLO TAK GLUPIE ZE W TO UWIESZRYLEM !!!!!NA KOLJNYCH SOTKANIACH PRZYPROWADZILA SOBIE CHLOPAKA DARKA SZARAKA LUB SZAREGO NIE PAMIETAM NAZIWSKA KTORY TO TEZ PODOBNO PRACOWAL W BILBLOTECE GDIZES W BIESZCZADACH PEWNIE KOLJENE KLAMSTAWA NA POSTKANAICH POCZULEM SIE JAKBYM BYL OSACZONY PRZEZ TYCH LUDZI KTORZY W DWOJKE CHCIELI WYCIAGNAC ODEMMNIE KASE .TEN PAN DAREK NA TYCH ZEBEGACH Z KOLESIA MILEGO STAL SIE NAGLE BARDZO AGRESYWNY I ZACZAL DO MNIE MOWI ZE WALIL MNIE W DUP.... NA TO PANI KASAI ZAREOGOWALA TLUMACZAC TEGO AGRESORA ZE TA SA JIEKIES JEGO KARMICZNE OBICAZENIA SZOK SZOK LUDIZE CZUJE SIE OKRADZINY PRZEZ TA KOBOETE !!!NA KOLJNYCH S[OTKANIACH NA JANKEGO ULICY W DOMU PANI JEZOWSKIEJ PAN DAREK PRZESZEDL SAMEGO SIEBIE WYCIAGNAL NOZ KUCHENNNY I ZACZAL NAM WYMACHIWAC PRZED OCZAMI ZEBYS MI SIE BALI JEGO !!!!!MOWIE NAM BO BYLA TEZ JESCZE MOJA KOLEZANKA KTORA NIESTEY JA SAM NAMOWILEM DO UDZIALU NIESTETY NIE CHCIALEM JEJ ZASZKODZIC A CHYBA TO ZROBILEM !!!!JAK MOGLEM TEKIEMU GLU ...CZLOWIEKOWI DAC PIENADZEZ ZA CO ......? KOLES ZNOZEM GANIALA PO DOMU . CIAGLE MI OBIECYWALA ZE WYZDROWIEJE ZE JAKIS WZORCOW KTORE TO SAMA WYMYSLALA SOBIE CO JEJ PRZYSZLO DO GLOWY KOBIETA KTORA NIE MIALA ZADNIEGO WYKSZTACENIA MEDYCZNEGO TO NIE SA ZADNE ZABIEGI KAZDY KTO PODDA SIE TAKIM MANIPULACJA RAZ CHOCIAZ BEDIE TEGO ZALOWAL .. NO COZ TA SYTUACJA ZNOW WYWARLA PIETNO NA MOIM ZYCIU GDYZ JA NAIWNIAK UWIERZYLEM WE WSZYSKIE TE DZIWNE CHOROBY ZWANE WZORACAMI KTORE RZEKOMO MIALEM!!!!I
                      • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:54
                        JESTEM CHYBA JEDYNA OSOBA KTORA DALA SOBA TAK POMIATAC PRZEZ TYCH LUDZI !!!!BARDZO TEGO ZALUJE I JEST MI PRZYKRO ZE SA TACY LUDZIE KTORZY UCZCIWYCH LUDZI POTAFIA TAK OKRASC BO JA CZUJE SIE OKRADZIONY ZE SWOCH PEINEIDZY I SWOJEGO CZASU...NIE MAJA ZADNYCH UPRAWNIEN MEDYCZNYCH WYCIAGLAJA OD LUDIZ PIENIDZE SMIEJAC SIE IM W TWARZ..TAK O TO POZBYLEM SIE SWOICH PIENEIDZY !!!!PANI JEZOWSKA Z KATWOIC Z ULICY JANKEGO DO DZISIAJ WYSYLA LUDIZOM SMS NAMIAJAC ICH DO PRZYJAZDU DO NIEJ ZEBY WYDROWIEC Z CHOROB !!!ZRESZTA OD PANA DZIELNICEGO DOWIEDIZLAEM SIE ZE ONA JEJST DOBRZE ZNANA IM W KATWOICACH NA SWOIM OFERTACH PODAJE ZE PRACUJE W JAKIS SZKOLACH PRZEDZSKOALCH OWSZEM PRACOWALA PRZEZ JAKIS CZAS ALE JUZ NIE PRACUJE W SZKOLE I PRZEDSZKOLU DZOWNIEL I SIE PYTALEM !!WSZYSKIE PINIEADZE WYDANE NA MARNE !!!WIELE OSOB ODESZLO JUZ OD WYKONYWANIA TYCH PSEUDO ZABOEGOW MAM NADZIEJE ZE CHCOIAZ ZROZUMIELI CO ZROBILI CHOCIAZBY MNIE....NIESTEY STRACH PRZES SADAMI NIE POZWALA MI PISAC O CIEKAWSZYCH RZECZACH DOTYCZACYH NIEKTORYCH REGERSEROW!!!!JEST MI WSTYD PRZED CALA POLSKA ZE DALEM SIE TAK OSZUKAC I NABRAC !!!!NIESTETY PO TYLU LATACH NIE MA CO PISAC DO UZREDU SKARBOWEGO O POMOC !!!WYDAJE MI SIE ZE TO JA NIE MIALEM PRBLEMU ZE SOBATYLKO CI KTORZY ZYJA Z NACIAGANIA INNYCH!!!!!BO CO ICH PCHNELO DO TAKICH ZACHOWAN I DZIALAN
                        • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:55
                          JAK CZLWOIEK MOZNA MANIPULOWAC BEDAC MILYM DLA NIEGO !!!!.OCZYWISCIE GABINTE PANI KINGI I MACKA TEZ BEZ ZADNYCH PLACONYCH PODATKOW WNIOSKUJE TO NA PODSTAIWE TEGO ZE NIE UZYSKALEM OD NICH ZADNYCH RACHUNKOW!!!!W GABIENCIE NA UL KĘPNEJ 3 W KRAOWIE DZIELNICA BOREK FAŁĘCKI WYDALEM KILKASET ZLOTYCH W SUMIE DZISJA BYLO BY TO O WIELE WIECEJ .NA KONIEC OD MACKA SZATKOWSKIEGO PO ZABIEGACH KTOREGO CZUJE SIE POPROSTU OKRADZIONY !!!USLYSZALEM NASTEPUJCE SLOWA MIANOWICIE "ZEBYM PUBLICZNIE NIE ROZPOWIADAL TZN NIE ROZMAWIAL Z NIM O TYM CZYM ON SIE ZJAMUJE!! OCZYWISCIE CHODIZLO O TE PSEUDO SZTUCZKI ZA KTORE BRAL KASE .. WIEC DORGI MACKU PUBLICZNIE PISZE O TYM JAK MNIE NACIAGNALES NA KUPE PIENIEDZY ZA TOTALNE BZDURY KTORE WYMYSLILES RAZEM Z PANIA KINGA .KRECENIE WAHADLEM I MOWIENIE O JAKMS OSIWECENIEU ALBO MOWIENIE O LUDIZACH ZE CHORUJA DLATEGO ZE M,AJA TAKA ZLA KARME KTORA CZYWISCIE TYLKO WY - REGERSERZY MOŻECIE ZMIENIC JEST TAKIM PRYMITYWIZEMM ZE NIE BEDE TEGEO OCENIAL .SZKODA TYLKO TO ZE PANI MAMA A MOZE CIOTKA SLYNNA AKTORKA Z KRAKOWA NIE WIEDIZALA O TYM BO NAPEWNO BY POZYTYNWIE ZAREAGOWALA I NIE POZWOLILABY NA TO CO ROBILCIE ZA KASE!!!! PANI KINGO NURKOWSKA A JESLI CHODZI O WASZEGO GURU KTORY RZEKOMO NIGDY NIE CHPRUJE
                          • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 15:57
                            PODROZ PRZYJECHALEM DO PANI NURKOWSKIEJ I POZNALEM MACKA SZATKOWSKIEGO CHYBA JJE PARTNERA CZY MEZA NIE WIEM. USLYSZALEM ZE ONI ZROBIA MI CUDOWNY ZABIEG "SESJA REGERSIGU" PAN MACIUSZ CHLOPAK BARDZO SUMIECHNIETY OD RAZU ZARPOPONOWAL MNIE ZE UWAGA ZBADA WACHADLEM MOJE ZAROBKI !!!!NAPISAL MI JAKIES ZDANIA NA KARTCE KTORE MIALEM POWTARZAC PRZEZ 3 M3ISIACE I ZE BEDE PO NICH ZDOROWY I WSZYSKO INNE NIEMOZLIWE A JEDNAK DALEM SIE ZNOW W BALONA ZROBIC ZA TO OCZWYISCIE ZAPLACELM KILKASET ZLOTYCH U PANI NURKOWSKIEJ WSTYD MI NAWET O TYM PISAC ALE CHCE ZEBSYCIE SIE ZASTANWOLILI ZANIM POJDZIEICE DO TYCH LUDZI BEDAC W POTRZEBIE !!!! MACIEK KAZAL MNIE JAKIES POKLONY ROBIC DO ZIEMI RZEKOMO UZDRAWIAJACE .A PANI KINGA NURKOWSKA POLOZYLA MNIE NA GLOWE JAKIES KAMIENIE OCZYWIISCIE CHYBA PLASTIKOWE ZROBILA TO WTEDY KIEDY JUZ MIALEM ZAMKNIETE OCZY WIEC NIC NIE MOGLEM ZROBIC !!! SZOK . JAK WROCILEM DO DOMU PO PARU DNIACH ZACHOROWALEM NA POLPASCIA .. CHCE WYRAZNIE ZAZNACZYC ZE NIKOGO Z TYCH LUDZI NIE OSKARZAM O ZAKAZENIE BO BYLO BY TO CHAMSTWEM NAWET LEKARZ DODYKAJAC PACJENTA WKLADA REKAWICZKI GUMOWE A ONI MI DOTYKLAI GLOWE REKAMI STOSUJAC PSYCHOMANIPULACYJNE SZTUCZKI OBDAZAAJC MNIE UCZUCIE,M-
                            • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 16:01
                              STARCILEM KILKASET ZOTYCH BEZ ZADNYCH POSWIADCZEN KTORE PROSILEM PO KAZDYM TYCH PSEUDO PSYCHOLOGICNZYM ZABOEGU CZULEM SIE WIZYCZNIE CORAZ GORZEJ MIALEM CORAZ WIECEJ PROBLEMOW Z ZALADKIEM I NIE TYLKO ..WYCHODZAC Z DOMU PANA STARZECKIEGO Z PUSTYM PORTWELEM MIALEM LZY W OCZACH !!!!NA DODATEK PONIEWAZ PANI KINGA NURKOWSKA MUSIALA DOSTAC SIE DO KRAKOWA SKORZYSTLA Z MOJEJ GOSICNNNOSCI I WSIADLA DO MOJEGO AUTA BO JA WRACALEM DO DOMU NIE DOSC ZE STRACILEM KILKASET ZLOTYCH A BYLO TO JUZ DOSYC DAWNO WIEC TERAZ O WILE WIECEJ TO PODWOZILEM TA KOBIETE W KIERUNKU KRAKOWA ..W AUCIE ZNOW USLYSZALEM OPOWIASTKIU OD PANI KINGI NURKOWSKIEJ ZE DZIEKI TYM ZABIEGOM KTORE ONA WYKONUJE ICH GURU NIE CHORUJE BO NIE MA JUZ TAKICH INTECJI DO CHOROWANIA !!!!BO SIE UZDRWAIA!!!!I TAK O TO TA SYTUACJIA ZAWAZYLA NA TYM ZE POJECHALME NA KOLEJNE PSEUDO ZABIEGO"SESJA REGRESINGU" DO KRAKOWA !!!!DO PANI KINI NURKOWSKIJE DO DOMU JAKIES PARE TYGODNI POZNIEJ., ZNOW DALEM SIE NABRAC NA BAJECZKI PANI KINGI. WYDAJAC KUPE PIENEIDZY NA
                              • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:12
                                PULACJA RAZ CHOCIAZ BEDIE TEGO ZALOWAL .. NO COZ TA SYTUACJA ZNOW WYWARLA PIETNO NA MOIM ZYCIU GDYZ JA NAIWNIAK UWIERZYLEM WE WSZYSKIE TE DZIWNE CHOROBY ZWANE WZORACAMI KTORE RZEKOMO MIALEM!!!!I UDALEM SIE IINEGO REGERSERA NAZYWAL SIE GRZEGORZ STARZECKI
                                • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:13
                                  !!!!!CO JA ZORBILEM NIE WIEM CIAGLE MNIE PSYCHICZNE NAKRECALA I KLAMALA PROBUJAC WMOIWC ZE WYLECZYLA LUDZI KTORZY POTRZEBOWALI NATYCHMIASTOWEJ OPERACJI !!!WSZYKO TO KLAMALA TA KOBIUETA CIAGLE MI WMAIWALA ZE MAM JAKIES "SILNE WZORCE" NA KOLJNYCH SPOSTKANAICH KTORE TO ODBYWALY SIE U NIEJ W POKOJU GDZIE W MIESZKANIU MIESZAKLA ROWNIEZ JEJ MATKA DODAM ZE TA PANI JEZOWSKA MIALA JUZ PONAD 40 LATTTTT I MIESAKLA Z MATKA !!!!!!TO BYLO TAK GLUPIE ZE W TO UWIESZRYLEM !!!!!NA KOLJNYCH SOTKANIACH PRZYPROWADZILA SOBIE CHLOPAKA DARKA SZARAKA LUB SZAREGO NIE PAMIETAM NAZIWSKA KTORY TO TEZ PODOBNO PRACOWAL W BILBLOTECE GDIZES W BIESZCZADACH PEWNIE KOLJENE KLAMSTAWA NA POSTKANAICH POCZULEM SIE JAKBYM BYL OSACZONY PRZEZ TYCH LUDZI KTORZY W DWOJKE CHCIELI WYCIAGNAC ODEMMNIE KASE TEN PAN DAREK NA TYCH ZEBEGACH Z KOLESIA MILEGO STAL SIE NAGLE BARDZO AGRESYWNY I ZACZAL DO MNIE MOWI ZE WALIL MNIE W DUP.... NA TO PANI KASAI ZAREOGOWALA TLUMACZAC TEGO AGRESORA ZE TA SA JIEKIES JEGO KARMICZNE OBICAZENIA SZOK SZOK LUDIZE CZUJE SIE OKRADZINY PRZEZ TA KOBOETE !!!NA KOLJNYCH S[OTKANIACH NA JANKEGO ULICY W DOMU PANI JEZOWSKIEJ PAN DAREK PRZESZEDL SAMEGO SIEBIE WYCIAGNAL NOZ KUCHENNNY I ZACZAL NAM WYMACHIWAC PRZED OCZAMI ZEBYS MI SIE BALI JEGO !!!!!MOWIE NAM BO BYLA TEZ JESCZE MOJA KOLEZANKA KTORA NIESTEY JA SAM NAMOWILEM DO UDZIALU NIESTETY NIE CHCIALEM JEJ ZASZKODZIC A CHYBA TO ZROBILEM !!!!JAK MOGLEM TEKIEMU GLU ...CZLOWIEKOWI DAC PIENADZEZ ZA CO ......? KOLES ZNOZEM GANIALA PO DOMU . CIAGLE MI OBIECYWALA ZE WYZDROWIEJE ZE JAKIS WZORCOW KTORE TO SAMA WYMYSLALA SOBIE CO JEJ PRZYSZLO DO GLOWY KOBIETA KTORA NIE MIALA ZADNIEGO WYKSZTACENIA MEDYCZNEGO TO NIE SA ZADNE ZABIEGI KAZDY KTO PODDA SIE TAKIM MANIPULACJA
                                  • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:14
                                    ESLI TAK MOZNA JE NAZWAC .OCZYWIISCIE DALEM SIE NABRAC NA WYMYSLONE BAJKI O RZEKOMYCH CUDACH UZDOROWIENIACH PO TYCH PESUDO ZABIEGACH WIEC JA NAIWNIAK POJECHALEM WTEDY CHYBA DO DARIUSZA BOGOUSA KTORY PRAKTYWOWAL NA SLASKU MIAL GABINET DYPLOMY RÓZNE NO CUŻ SPROBOWALEM I ZOSTAWILEM U NIEGO OCZYWIISICE PO JEDNYM PSEUDO ZABIEGU BO TO OCZYWISICIE NIE JEST ZADEN ZABIEG UZNZNANY W MEDYCYNIE- TERAZ JUZ TO WIEM WTEDY NIE ,PADLA SUGETSIE Z JEGO STRONY ZE TZREBA WIECIEJ SESJI REGRESINGU BO MAM SILENE WZORCE .JA NAIWNIAK POSLUCHALEM TAKIEGO CZLOWEIKA KTORY MANIPOLOWAL MNA OD SAMEGO POCZATKU I TAK O TO STARCILEM ZA KILKANASTU SESJACH PRAWIE 1000ZL A BYLO TO W 200 ROKU TAK SIE DALEM W BALONA ZROBIC A OCZYWIISCIE PPROBLEM MIALEM Z PPINIEDZMY A A TEN PAN BOGUS ZAMIAST MI POMOC CO SUGEROWAL W ZABIEGACH TYLKO JESZCZE WYCIAGNAL ODE MNIE KASE TAK SIE STALO ZE CALE TO ZDARZENIE WPLYNELO NA MOJE DALSZE POSTEPOWANIE W TEN SPOSOB Z KAZDYM " ZABEGIEM SESJA REGRESINU" STAWALEM CORAZ BARDZIEJ NAIWNYM CZLOWIEK W STOSUNKU DO KOLJNYCH REGRESEROW !!!! I TAK TRAFILEM NA LISTE REGRESEROW W NECIE I ZACZALEM KORZYSTAC Z TEGO NACIAGACTWA TZN POJECHALEM DO KATARZYNY JEŻOWSKIEJ I TO BYL MOJ NAJOWEKSZY BLAD ZYCIU KOBIETA MIESZKAJAC Z MATKA W BLOKU MAJACA SOWJ MALY POKOJ ZACZAL MI BAJDURZYC ZE O CUDONYCH MOZLIWOSCIACH TYCH PSEUDO ZABIEGOW I O GURU KTORY OSIAGNAL SUKCESY NAZIWKSA NIE WYMIENIE JAK SIE OKAZALO
                                    WSZYSKO TO BYLO TOTALAN SCIEMA TEJ KOBIETY ZAKLAMANAJE W SOBIE - JAK MOZNA BYC TAK PODLYM CZLOWIEKIEM W STOSUNKU DO INNGEO CZLOWIEKA NIE WIEM OD SAMEGO POCZATKU PRZESZAL SOBIE ZE MNA NA TY I ZACZELA SOBIE DO MNIE POZWALAC NIESTEY JA PORZADNY CHLOPAK NIEDOWAZYLEM SIE NA NIC LUDZIE ZOSTAIWLEM U TEJ KOBOETY KILKA TYSIECY Z DOJAZDAM
                                    • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:15
                                      PANI ZAPEWNE TEZ WIEC KALAMALLA PANI Z ZYWE OCZY !!!!!! POMIEDZY TYMI ZABIEGAMI OCZYWISICE BYLO TEZ KLIKANCIE SPOTKAN MIEDYZ INNYMI Z PANIA DANUSIA W SPOSNOWCU KTORA TO U SIBIE W DOMU ZACZELA MI OPOWIADAC ZE MAM JAKIES PRBLEMY Z NOSEM I DLATEGO SESJSA JEST NIEKSUTECZNA I NIE MAM EFEKTOW!!!OTOZ INFORMUJE ZE NIE MAM NIC Z NOSEM I ZE NIE DALA MI PANI RACHUNKU ,OCZYWISICIE JA CHLOPACZEK UCZCIWY DALEM SIE NAMOWIC NA JKAKIS MASAZ W UBRANIU!!!!!!I ZNOWM POZBYLEM SIE KILKA STWEK BO PANI DANUSIA LANCUCKA WMOWILA MNIE ZE NIE SESJA NIE DZIALA NA MNIE I ZEMMA WZIASC MASAZ UZDROWIENIWOY -
                                      • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:19
                                        M SIE ZNOW W BALONA ZROBIC ZA TO OCZWYISCIE ZAPLACELM KILKASET ZLOTYCH U PANI NURKOWSKIEJ WSTYD MI NAWET O TYM PISAC ALE CHCE ZEBSYCIE SIE ZASTANWOLILI ZANIM POJDZIEICE DO TYCH LUDZI BEDAC W POTRZEBIE !!!! MACIEK KAZAL MNIE JAKIES POKLONY ROBIC DO ZIEMI RZEKOMO UZDRAWIAJACE .A PANI KINGA NURKOWSKA POLOZYLA MNIE NA GLOWE JAKIES KAMIENIE OCZYWIISCIE CHYBA PLASTIKOWE ZROBILA TO WTEDY KIEDY JUZ MIALEM ZAMKNIETE OCZY WIEC NIC NIE MOGLEM ZROBIC !!! SZOK . JAK WROCILEM DO DOMU PO PARU DNIACH ZACHOROWALEM NA POLPASCIA .. CHCE WYRAZNIE ZAZNACZYC ZE NIKOGO Z TYCH LUDZI NIE OSKARZAM O ZAKAZENIE BO BYLO BY TO CHAMSTWEM NAWET LEKARZ DODYKAJAC PACJENTA WKLADA REKAWICZKI GUMOWE A ONI MI DOTYKLAI GLOWE REKAMI STOSUJAC PSYCHOMANIPULACYJNE SZTUCZKI OBDAZAAJC MNIE UCZUCIE,M-
                                        • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:23
                                          M SPOTKANIU PRZPROWADZIL SWOJA KOLEZANKE PANIA KINGE NURKOWSKA I SIE ZACZELO PANI ZACZELA MI WMAIAC ZE SA POPRZEDNIE WICELNIA I TAK DALEJ GRZESIEK STARSZECKI PODSZEDL DO MNE I NAMOWIL MNIE ZEBYM DAL SOBIE ZROBIC KOLJENA SESJE PRZEZ KINGE NURKOWSKA JA OCZYWISCIE ZASTARSZONY CHLOPACZEK DALEM SOBA MAINUPOWAC NOI ZA JEDNYCH ZAMACHEM STARCILEM KILKASET ZOTYCH BEZ ZADNYCH POSWIADCZEN KTORE PROSILEM PO KAZDYM TYCH PSEUDO PSYCHOLOGICNZYM ZABOEGU CZULEM SIE WIZYCZNIE CORAZ GORZEJ MIALEM CORAZ WIECEJ PROBLEMOW Z ZALADKIEM I NIE TYLKO ..WYCHODZAC Z DOMU PANA STARZECKIEGO Z PUSTYM PORTWELEM MIALEM LZY W OCZACH !!!!NA DODATEK PONIEWAZ PANI KINGA NURKOWSKA MUSIALA DOSTAC SIE DO KRAKOWA SKORZYSTLA Z MOJEJ GOSICNNNOSCI I WSIADLA DO MOJEGO AUTA BO JA WRACALEM DO DOMU NIE DOSC ZE STRACILEM KILKASET ZLOTYCH A BYLO TO JUZ DOSYC DAWNO WIEC TERAZ O WILE WIECEJ TO PODWOZILEM TA KOBIETE W KIERUNKU KRAKOWA ..W AUCIE ZNOW
                                          • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:26
                                            ZE PRZESADZILEM MIAL NA STRYCHU NAD MIESZKANIEM SWOICH RODZIICOW POKOIK Z KIBELKIEM KTORY PEWNIE SAM ZROBILL . OD RAZU ZACZAL MI OPOWIADAC O KARMIE ZE ICH GURU MA CUDOWNE ZYCIE PELNE SUKCESOW I ON TAM JEDZI "UZDAWIAC LUDZI"
                                            • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:26

WSZYSKO TO BYLO TOTALAN SCIEMA TEJ KOBIETY ZAKLAMANAJE W SOBIE - JAK MOZNA BYC TAK PODLYM CZLOWIEKIEM W STOSUNKU DO INNGEO CZLOWIEKA NIE WIEM OD SAMEGO POCZATKU PRZESZAL SOBIE ZE MNA NA TY I ZACZELA SOBIE DO MNIE POZWALAC NIESTEY JA PORZADNY CHLOPAK NIEDOWAZYLEM SIE NA NIC LUDZIE ZOSTAIWLEM U TEJ KOBOETY KILKA TYSIECY Z DOJAZDAMI !!!!!CO JA ZORBILEM NIE WIEM CIAGLE MNIE PSYCHICZNE NAKRECALA I KLAMALA PROBUJAC WMOIWC ZE WYLECZYLA LUDZI KTORZY POTRZEBOWALI NATYCHMIASTOWEJ OPERACJI !!!WSZYKO TO KLAMALA TA KOBIUETA CIAGLE MI WMAIWALA ZE MAM JAKIES "SILNE WZORCE" NA KOLJNYCH SPOSTKANAICH KTORE TO ODBYWALY SIE U NIEJ W POKOJU GDZIE W MIESZKANIU MIESZAKLA ROWNIEZ JEJ MATKA DODAM ZE TA PANI JEZOWSKA MIALA JUZ PONAD 40 LATTTTT I MIESAKLA Z MATKA !!!!!!TO BYLO TAK GLUPIE ZE W TO UWIESZRYLEM !!!!!NA KOLJNYCH SOTKANIACH PRZYPROWADZILA SOBIE CHLOPAKA DARKA SZARAKA LUB SZAREGO NIE PAMIETAM NAZIWSKA KTORY TO TEZ PODOBNO PRACOWAL W BILBLOTECE GDIZES W BIESZCZADACH PEWNIE KOLJENE KLAMSTAWA NA POSTKANAICH POCZULEM SIE JAKBYM BYL OSACZONY PRZEZ TYCH LUDZI KTORZY W DWOJKE CHCIELI WYCIAGNAC ODEMMNIE KASE .TEN PAN DAREK NA TYCH ZEBEGACH Z KOLESIA MILEGO STAL SIE NAGLE BARDZO AGRESYWNY I ZACZAL DO MNIE MOWI ZE WALIL MNIE W DUP.... NA TO PANI KASAI ZAREOGOWALA TLUMACZAC TEGO AGRESORA ZE TA SA JIEKIES JEGO KARMICZNE OBICAZENIA SZOK SZOK LUDIZE CZUJE SIE OKRADZINY PRZEZ TA KOBOETE !!!NA KOLJNYCH S[OTKANIACH NA JANKEGO ULICY W DOMU PANI JEZOWSKIEJ PAN DAREK PRZESZEDL SAMEGO SIEBIE WYCIAGNAL NOZ KUCHENNNY I ZACZAL NAM WYMACHIWAC PRZED OCZAMI ZEBYS MI SIE BALI JEGO !!!!!MOWIE NAM BO BYLA TEZ JESCZE MOJA KOLEZANKA KTORA NIESTEY JA SAM NAMOWILEM DO UDZIALU NIESTETY NIE CHCIALEM JEJ ZASZKODZIC A CHYBA TO ZROBILEM !!!!JAK MOGLEM TEKIEMU GLU ...CZLOWIEKOWI DAC PIENADZEZ ZA CO ......? KOLES ZNOZEM GANIALA PO DOMU . CIAGLE MI OBIECYWALA ZE WYZDROWIEJE ZE JAKIS WZORCOW KTORE TO SAMA WYMYSLALA SOBIE CO JEJ PRZYSZLO DO GLOWY KOBIETA KTORA NIE MIALA ZADNIEGO WYKSZTACENIA MEDYCZNEGO TO NIE SA ZADNE ZABIEGI KAZDY KTO PODDA SIE TAKIM MANIPULACJA RAZ CHOCIAZ BEDIE TEGO ZALOWAL .. NO COZ TA SYTUACJA ZNOW WYWARLA PIETNO NA MOIM ZYCIU GDYZ JA NAIWNIAK UWIERZYLEM WE WSZYSKIE TE DZIWNE CHOROBY ZWANE WZORACAMI KTORE RZEKOMO MIALEM!!!!I UDALEM SIE IINEGO REGERSERA NAZYWAL SIE GRZEGORZ STARZECKI
                                              • snopek79 Re: Wyrok 04.08.16, 18:28

MOJE SWIADECTWO - PIERWSZY RAZ O REGRESINGU DOWIEDZAILEM SIE OCZYWISCIE W NETU Z CUDOWNEGO PORTALU GDZIE BYLO MNOSTWO "ARTYKULOW " JESLI TAK MOZNA JE NAZWAC .OCZYWIISCIE DALEM SIE NABRAC NA WYMYSLONE BAJKI O RZEKOMYCH CUDACH UZDOROWIENIACH PO TYCH PESUDO ZABIEGACH WIEC JA NAIWNIAK POJECHALEM WTEDY CHYBA DO DARIUSZA BOGOUSA KTORY PRAKTYWOWAL NA SLASKU MIAL GABINET DYPLOMY RÓZNE NO CUŻ SPROBOWALEM I ZOSTAWILEM U NIEGO OCZYWIISICE PO JEDNYM PSEUDO ZABIEGU BO TO OCZYWISICIE NIE JEST ZADEN ZABIEG UZNZNANY W MEDYCYNIE- TERAZ JUZ TO WIEM WTEDY NIE ,PADLA SUGETSIE Z JEGO STRONY ZE TZREBA WIECIEJ SESJI REGRESINGU BO MAM SILENE WZORCE .JA NAIWNIAK POSLUCHALEM TAKIEGO CZLOWEIKA KTORY MANIPOLOWAL MNA OD SAMEGO POCZATKU I TAK O TO STARCILEM ZA KILKANASTU SESJACH PRAWIE 1000ZL A BYLO TO W 200 ROKU TAK SIE DALEM W BALONA ZROBIC A OCZYWIISCIE PPROBLEM MIALEM Z PPINIEDZMY A A TEN PAN BOGUS ZAMIAST MI POMOC CO SUGEROWAL W ZABIEGACH TYLKO JESZCZE WYCIAGNAL ODE MNIE KASE TAK SIE STALO ZE CALE TO ZDARZENIE WPLYNELO NA MOJE DALSZE POSTEPOWANIE W TEN SPOSOB Z KAZDYM " ZABEGIEM SESJA REGRESINU" STAWALEM CORAZ BARDZIEJ NAIWNYM CZLOWIEK W STOSUNKU DO KOLJNYCH REGRESEROW !!!! I TAK TRAFILEM NA LISTE REGRESEROW W NECIE I ZACZALEM KORZYSTAC Z TEGO NACIAGACTWA TZN POJECHALEM DO KATARZYNY JEŻOWSKIEJ I TO BYL MOJ NAJOWEKSZY BLAD ZYCIU KOBIETA MIESZKAJAC Z MATKA W BLOKU MAJACA SOWJ MALY POKOJ ZACZAL MI BAJDURZYC ZE O CUDONYCH MOZLIWOSCIACH TYCH PSEUDO ZABIEGOW I O GURU KTORY OSIAGNAL SUKCESY NAZIWKSA NIE WYMIENIE JAK SIE OKAZALO
            • buttink Re: Wyrok 24.08.16, 21:59
              Problem jest szerszy i chyba kluczowa kwestia to regulacje prawne dotyczące szarlatanerii. Póki co mogą sobie w majestacie prawa "świadczyć usługi", niestety. Dobra wiadomość jest taka, że LŻ sam sobie robi ała i jest w tym skuteczny. Niezrównany dostawca linków, na które nigdy byś nie trafił, no bo niby jak. Ostatecznie może ograniczy się tylko do roli spambota. Ta grupka uduchowionych nazioli, która przy nim pozostanie, z kolei wzbudza nieco mniejsze współczucie.
    • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 12.10.16, 12:39
      czy nazwa forum nie powinna brzmieć - najwięksi oszuści, podający się za uzdrowicieli>
      zresztą, jeszcze inna wersja - wszyscy uzdrowiciele - oszusci!
      • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 12.10.16, 14:18
        lara9369 12.10.16, 12:39
        czy nazwa forum nie powinna brzmieć - najwięksi oszuści, podający się za uzdrowicieli>
        zresztą, jeszcze inna wersja - wszyscy uzdrowiciele - oszusci!

Dobra nazwa ,dodam do tego jeszcze - alkoholicy ,erotomani i mitomani .
        • lara9369 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 12.10.16, 19:26

woxilo, zapewne, masz kogoś konkretnego na myśli?
          Osobiście, nie znam ani jednego - pijaczynę i erotomana. Mitomania, i owszem, bardzo częsta ostatnio choroba, być może wynika z marzycielstwa romantyzmu, kultywowanego w poprzednich pokoleniach.
          Ale pijaka ani erotomana, takich uzdrowicieli nie znam.

• woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 12.10.16, 20:53
            lara9369 12.10.16, 19:26

woxilo, zapewne, masz kogoś konkretnego na myśli?
            Osobiście, nie znam ani jednego - pijaczynę i erotomana. Mitomania, i owszem, bardzo częsta ostatnio choroba, być może wynika z marzycielstwa romantyzmu, kultywowanego w poprzednich pokoleniach.
            Ale pijaka ani erotomana, takich uzdrowicieli nie znam.

Lara ,konkretnie to nie znam ,czułem po prostu ogólny gniew i żal ,na moją patologicvzną rodzinkę ,dla mnie to mordęga ,tak żyć ,lub egzystować ,jakbym był na pustyni ,albo w średnoiowieczu ,osamotniony ,niezrozumiany , ale już jest ok .

Miłej nocy ci życzę i kolorowych snów :)
      • olek13 Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 09:15
        Optowałbym za takim, proporcjonalnym wariantem.
        • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 09:46
          olek13 14.10.16, 09:15
          Optowałbym za takim, proporcjonalnym wariantem.

Bo zawsze prawda leży po środku ,są pseudo-uzdrowiciele , pseudo-Lekarze , pseudo-Psychoterapeuci czy lekarze dusz -duspasterze-kapłani /księża ,pseudo-egzorcyści (podający się błędnie za znawców i specjalistów .)

Ale są i prawdziwi -Z powołania - uzdrowiciele ,lekarze w przychodniach , psychoterapeuci czy psychologowie , kapłani /księża , egzorcyści itp.
          • olek13 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 11:23
            Bredzisz jak zwykle. Lekarze to leczą, bo mają po temu stosowną wiedzę. Uzdrowiciele to mydlą oczy, częstokroć także sobie, ale wyleczyć nikogo nie zdołają żadnymi "energiami".
            • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 12:22
              olek13 14.10.16, 11:23
              Bredzisz jak zwykle. Lekarze to leczą, bo mają po temu stosowną wiedzę. Uzdrowiciele to mydlą oczy, częstokroć także sobie, ale wyleczyć nikogo nie zdołają żadnymi "energiami".

Tylko nie bredzisz alkoholiku ,pisałem wyraźnie ,nie wszyscy lekarze leczą -lekomani i hippohondrycy ,wiem co mówię ,matołku .
              • olek13 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 12:35
                Bredzisz nadal, bo napisałem, że uzdrowiciele mydlą oczy, nieważne czy z powołania, czy z pseudonimu.
                • 1salamandra Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 13:00
                  "Ale są i prawdziwi -Z powołania - uzdrowiciele ,lekarze w przychodniach , psychoterapeuci czy psychologowie , kapłani /księża , egzorcyści itp."

Spotkałem prawdziwego i z powołania lekarza, księdza, psychologa, psychoterapeutę.
                  Ale nigdy nie spotkałem prawdziwego i z powołania uzdrowiciela czy egzorcystę .
                  • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 13:05
                    1salamandra 14.10.16, 13:00
                    "Ale są i prawdziwi -Z powołania - uzdrowiciele ,lekarze w przychodniach , psychoterapeuci czy psychologowie , kapłani /księża , egzorcyści itp."

Spotkałem prawdziwego i z powołania lekarza, księdza, psychologa, psychoterapeutę.
                    Ale nigdy nie spotkałem prawdziwego i z powołania uzdrowiciela czy egzorcystę .

Nikt mnie jeszcze nie zna naprawdę ,ponieważ prawdziwym uzdrowicielem, i egzorcystą z powołania ,jestem ja .
                    • olek13 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 13:32
                      Nie "ja" tylko "jaja".
                      Jak balony...
                      • lara9369 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 13:37
                        olek13 14.10.16, 13:32
                        Nie "ja" tylko "jaja".

no właśnie - brakuje facetów z jajami;)
                        sami tchórzyki dookola
                        • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 14:26
                          lara9369 14.10.16, 13:37
                          olek13 14.10.16, 13:32
                          Nie "ja" tylko "jaja".

no właśnie - brakuje facetów z jajami;)
                          sami tchórzyki dookola

Więcej jest bab z jajami :)

Sam powtarzam ,dzisiaj trzeba chłopa nie kaleson i alkoholików
                          • 1salamandra Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 14:47
                            Tak to jest jak by się chciało być uzdrowicielem myślącym nie głową tylko jajami albo tym co jest blisko jaj tj d....ą
                            • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 14:50
                              Dokładnie tak ,1salamandro .
                          • lara9369 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 14.10.16, 19:08
                            woxilo

Pomiędzy babami a kobietami jest mniej więcej taka sama różnica, jak pomiędzy chłopami a - Mężczyznami.
                            Niestety, wśród "uzdrowicieli" - zdecydowana przewaga chłopów. Chociaż od wieków zajmowały się tym - kobiety, wiedźmy (od - posiadać wiedzę), zielarki etc. aż do władzy dorwały się czarnosukienkowe miernoty, kt ulubioną rozrywką było palenie tudzież topien ie owych kobiet. Co ciekawe , a raczej - wybitnie nieciekawe - pomniejszenie roli kobiety w społeczeństwie doprowadziło do wymierania mężczyzn na wielką skalę. (nie mylić z chłopami).
                            • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 15.10.16, 05:39
                              lara9369 14.10.16, 19:08
                              woxilo

Pomiędzy babami a kobietami jest mniej więcej taka sama różnica, jak pomiędzy chłopami a - Mężczyznami.
                              Niestety, wśród "uzdrowicieli" - zdecydowana przewaga chłopów. Chociaż od wieków zajmowały się tym - kobiety, wiedźmy (od - posiadać wiedzę), zielarki etc. aż do władzy dorwały się czarnosukienkowe miernoty, kt ulubioną rozrywką było palenie tudzież topien ie owych kobiet. Co ciekawe , a raczej - wybitnie nieciekawe - pomniejszenie roli kobiety w społeczeństwie doprowadziło do wymierania mężczyzn na wielką skalę. (nie mylić z chłopami).

Cieszę się że dostrzegasz rónicę Lara :),włśnie ja jako 100 % mężczyzna i ginący gatunek gentelmana ,czekam ,i poszukuję również prawdziwej 100% kobiety ,a nie baby alkoholiczki i erotomanki .
                              • lara9369 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 15.10.16, 12:48
                                woxilo wybacz, ale ja nikogo nie szukam, znam moją "drugą połówkę" z imienia i nazwiska, po prsotu nie możemy być razem
                                • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 15.10.16, 13:13
                                  lara9369 15.10.16, 12:48
                                  woxilo wybacz, ale ja nikogo nie szukam, znam moją "drugą połówkę" z imienia i nazwiska, po prsotu nie możemy być razem

Ja wiem jego /jej bratnia dusza ,to duch stwórczy ,którego niektórzy wierzący nazywają jehowa lub pan Bóg ,a to ludzki sobowtór eteryczny /duc howa połowa
                                  • lara9369 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 15.10.16, 13:43
                                    sobowtór? myślałam, że duch - wciela się w Człowieka.
                                    • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 15.10.16, 15:23
                                      lara9369 15.10.16, 13:43
                                      sobowtór? myślałam, że duch - wciela się w Człowieka.

To to samo ,jak z nazwami jednego ducha stwórczego -Pana Boga

sobowtór /duch /klon/bratna dusza / połówka jabłka - Platona , gwiezdny odpowiednik energii kwantowej w niebie ,itp.
                                      • lara9369 Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 15.10.16, 15:43
                                        o nie, nie! bratnia dusza - to co innego. Np., o woxilo mogę powiedzieć - moja bratnia dusza. Druga połówka natomiast - to ktoś, bez kogo jest ci źle, nie możesz oddychać, czujesz się niekompletny
                                        • woxilo Re: Większy uzdrowiciel - większy oszust 15.10.16, 15:56
                                          lara9369 15.10.16, 15:43
                                          o nie, nie! bratnia dusza - to co innego. Np., o woxilo mogę powiedzieć - moja bratnia dusza. Druga połówka natomiast - to ktoś, bez kogo jest ci źle, nie możesz oddychać, czujesz się niekompletny

No tak ,rozumię cię .

miłego i radosnego dnia ci życzę Lara :)
      • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 12:10
        Oszuści ,kłamcy i złodzieje
    • snopek79 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 17.11.16, 17:34
      ludzie TE CALE ANALIZY WAHADLEM TO TYLKO CHODIZ ZEBY OD WAS WYCIAGNAC KASE ZROUZMCIE NIE MA ZADNEGO ARD
      • snopek79 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.11.16, 19:41
        odradzam ostzrezenie zwykla oszustka wysylala mnie sms ze uzdrowila ludzi z raka i nawet leczy na odleglosc ostzrega,m przed ta oszustka namawia ludzi do uczesticwa te zabiegi nic nie daja ostzregam nie [polecam uawaga
      • camaretto Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 29.08.18, 17:17
        snopku, ERD - to jakiś nowy kit, ale cieszy luedzi, nikt nie dojdzie prawdy jak się ludzieuprą , skal jest od metra i z metra ciętych, jeden używa skali 1 -100%i, inny innych, popularne skale radiestezyjne znajdziesz w książkach i tablicach z biometrami, obyś nie wpadł nacoś w rodzaju Żądły, bo ten mój sąsiad już się zbłaźnił w środowisku, ale ja mam od 25 lat i więcej biometry wciąż te same i w nosieróżn nowe, może i przydatne, ale nie dajmy się zwariować. poza tym i tak jakaś skala NIGDY nie może "wyrokować" o jakiejś "potencjalnej energii na wcielenie, bo po co byłyby ścieżki w rodzaju jogi, buddyzmu Siddharthy Gautamy (O Dalaj Lamie nie mówię, bo ten mi ostatnio chrzani zbyt wiele , ni odpowiada mi to już tak, jest dobry, ale z chińską olimpiadą i samospaleniami mnichów to przesada granicząca z psychoanipulacją i prowokatorstwem. ) 25 milionów lat krija jogi można by w końcu podsunąć pod kwiecisty styl tubylców w ogóle, a jeśli byśmy mieli "się oświecić" poprzez chrzanienie razy 100 że Bóg nas kocha jak wmawia LŻ ludziom (jedno i drugie - stały cytat z jego publikacji, nie powiem książek żeby się nie ośmieszyć. Notabene, próbowałam anagramowaniea - magiczne energetyczne, dobre ćwiczenie na harmonizacje kul i półkul - wyszło mi coś w rodzaju "Lisiek Żądek Każdło", dobre na ja jakiś szyfr i nie tylko ). Częściej wyżywam się teraz na blogu, może ich bliżej będęopisywać, bo tu to cała biblia, luzi się w pary dobierają...
        Pozdr
      • camaretto Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 29.08.18, 17:21
        ARD to 1 program telewizji niemieckiej, ADR - popularny odpromiennik.n ERD. NIe wiem, bo nie snopkowałam tego, było niesmerfne
    • pongkong Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 01.12.16, 16:52
      Mnie zaswsze zastanawiaja jak dzialaja te YTB wrozki :D
      • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 01.12.16, 18:42
        pongkong 01.12.16, 16:52
        Mnie zaswsze zastanawiaja jak dzialaja te YTB wrozki :D

To po prostu specjalistki ,od wyłudzania kasy od naiwnych ,i dobrego robienia wody z mózgu ludziom /poszkodowanym .
    • webb1973 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 07:48
      Wszyscy uzdrowiciele to oszuści. Spółkują z diabłem i demonami. Pod pozorem uzdrowienia zniszczą ciebie, twoje życie i Twoją rodzinę. Nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę jak to działa. To tylko kwestia czasu. Część z tych "uzdrowicieli" naprawdę chce pomagać ludziom.
      Ja to wszystko już przerabiałem. Takich oszukanych ludzi jest dużo więcej. A wystarczy poprosić Jezusa Chrystusa Pana naszego.
      Nie dajcie się wrobić !!!
      • olek13 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 15:44
        No pięknie, wojna o klienta w toku. Tylko jedno:negatywna reklama jest uznawana za nieetyczną. Bo jak się poczujesz, jak ktoś Ci napisze, że ten Twój Jezus to cienias?
        • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 16:06
          Jezus to był najwiękrzy buntownik , wojownik i uzdrowiciel duchowy w Historii ,a że ktoś wierzy inaczej ,trudno jego wola ( uległ zbiorowej pokoleniowej psychozie i paranoi religijnej ) .
          • olek13 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 16:10
            Dowody, dowody...
            Masz takowe?
            • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 17:54
              Jak niewierny Tomasz ,tylko dowody ,dowody ,2000 lat temu musiał mi wsadzić palec w dziurę od dłoni ,by się przekonać / upewnić osobiście i namacalnie ,po tym jak mnie Rzymianie ukrzyżowali ,i po 3 dniach zmartwychwstałem :)
              • olek13 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.05.17, 18:38
                Rezygnuję z dowodów od Ciebie i proszę: nie odstawiaj już nigdy tabletek.
                • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 31.05.17, 06:39
                  Od dawna nie biorę ,a słyszałem to z milion razy bym odstawił ,dzięki za troskę , a ty nie pij tyle proszę :)
      • camaretto Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 29.08.18, 17:23
        Nie martw się, Lara i Wioxilo poradzą sobie namietle nawet ze spółkowaniem i parowaniem czy parzeniem ARGumętóff
    • olek13 To dopiero skuteczna uzdrowicielka! 03.06.17, 13:52
      Inne wróżki mogą się od niej uczyć marketingu:
      Link
    • camaretto Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.08.17, 16:12
      Polecanych praktykach, rzecz jasna, przepraszam za literówki.
      • camaretto Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.08.17, 17:15
        No i Ryszardowi Ulmanowi, na początku, znów błąd literowy, ale prowadzi czytelnika po cierniach malin :)
        • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.08.17, 20:04
          "Bo żeby dojść do nieba ,trzeba przechodzić przez piekło "
    • woxilo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 18.05.18, 00:49
      Dokładnie ,bo wierzył chłop w zabobony i gusła ,aż mu pupa uschła .
    • camaretto Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 21.11.18, 11:42
      krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,24192790,bioenergoterapeuta-uzdrawial-seksem-wykorzystal-26-latke-i.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka