Dodaj do ulubionych

Pustynna magia miłosna

03.07.15, 18:43
Kala Jadu to odpowiednik Czarnej Magii to na Czary na zduszenie ognia miłości, zaś przeciwstawna i uznawana za Białą magię jest Nar al-hubb/

- Miłość i magia miłosna stawiały kobiety w bardzo złym świetle, by ściągnąć na siebie prawdziwy żar uczuć bowiem musiały stosować się różnych praktyk. Bo gdy zawodziły realne sposoby trzeba było temu zaradzić w inny sposób. Są to więc czary na „rozdzielenie męża od żony” do czego nawiązuje historia o Harucie i Marucie w koranicznej opowieści.

Występują bowiem jakby dwa bieguny tejże magii: rozpalenie miłości ognia, tzw „nar al-hubb” oraz przeciw stawny – zduszenie tego ognia w sercu wybrańca. Potężnymi amuletami miłości są dardabis oraz jandżalib. Ten amulet skolei służył do zmuszenia mężczyzny do ucieczki od jego wybranki. Jednak niektóre kobiety chciały oddalić się od swego mężczyzny, kiedy miały go dość lub chciały związać się z innym.

Kala Jadu to odpowiednik Czarnej Magii to na Czary na zduszenie ognia miłości, zaś przeciwstawna i uznawana za Białą magię jest Nar al-hubb/

- Kierowanie naszej podświadomości na dalekosiężne cele pozwala realizować złożone plany, takie jak znalezienie pracy czy schudnięcie. Poleceniami wpływamy na własną podświadomość i kreujemy charakter, ale nie tylko. Również zdrowie. Programujemy się w ten sposób. Jednak nie tylko my sami siebie projektujemy. Siłą czyichś zasłyszanych słów również kształtuje nasze cele i nas samych. Jeśli ktoś zarzucić choćby sugestie na temat naszej wady, jesteśmy skłonni uwierzyć, że faktycznie ją posiadamy. Tak na przykład wychowujemy dzieci. Tak więc jeśli czasami mówi się o ludziach z wielkim szczęściem, znaczy to, że mają oni świetnie rozpoznanie w naturze dżina i wiedzą jak go spożytkować. Podobnie jest z optymistami – oni nie są ślepi na zło, tylko doskonale wiedzą czego chcą i realizują to ich podświadomość.

- Tak więc dżin jest pewnego rodzaju uosobieniem naszej podświadomości. Jeśli istnieją bóstwa w które wierzą ludzi, to bardzo możliwe, że mają ważniejsze sprawy na głowie niż wypełnianie białych kart naszego życia i dzięki podświadomości ułatwiają nam kierowanie naszymi życiami i życiem innych. Wiedząc czego chcemy i wtedy posługujemy się prostymi poleceniami. Skierowane w takiej formie do naszego dżina wypełniają się zgodnie z naszą wolą i oczekiwaniami.

Źródło: ezosfera.com/pustynna-magia-milosna/
Obserwuj wątek
    • 6jabadabadu1 Re: Pustynna magia miłosna 08.09.15, 16:45
      Chciałbym podziękować Pani Layli za pozytywne działania w moim przypadku. To działa!
    • kermith Re: Pustynna magia miłosna 16.09.15, 20:57
      To działa, ciekawe tylko jak/ Wrzodem na dupie....
    • joasiarad Re: Pustynna magia miłosna 31.12.15, 08:35
      Tak korzystałam i jestem mega, mega zadowolona. Dzisiaj jako szczęśliwa mężatka.
    • yorc3 Re: Pustynna magia miłosna 14.02.16, 19:22
      Czy ktoś tutaj jeszcze pisze?
    • ulala222 Re: Pustynna magia miłosna 14.03.16, 22:46
      Napiszcie coś więcej, może skorzystam i ja?
    • ulala2222 Re: Pustynna magia miłosna 20.03.16, 09:38
      No jednak znalazłam bardziej wiarygodny portal. Może różnie tutaj piszą ale dotarłam na egzorcysta.info Nie widać przynajmniej by ktoś pluł na prawo i lewo. Fajnie pokazał jak pobrać wzorce i potem z tym pracować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka