Dodaj do ulubionych

Theta Healing - opinie

21.07.15, 23:15
Witam,
Interesują mnie tylko opinie negatywne na temat theta healing. Czy macie może złe doświadczenia? A jeśli tak, to jakie? Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jana2007 Re: Theta Healing - opinie 02.01.18, 21:33
      Theta to ewidentni oszuści. Znaleźli łatwy sposób na zarabianie pieniędzy. Organizują kursy, za które koszą 2500 zł. Wystarczy policzyć , jakie to pieniądze, biorąc pod uwagę ich aktywność i podatny grunt w Polsce. Na świecie mają procesy sądowe, u nas nie brak naiwnych ludzi. Kursowicze leczą przez Stwórcę, przy czym na kurs przyjmowani są wszyscy, także ateiści..Leczą, wydając Bogu komendy...bez komentarza...Wszyscy kursanci mają niezwykłe zdolności, bez trudu wprowadzają się w stan theta,wszyscy mogą ukończyć 3-stopniowy kurs wtajemniczenia za 2500 zł...
      Większej bzdury dawno już nie widziałam i sądzę, że osoby w to wierzące powinny udać się do psychiatry, w celu zbadania swojej poczytalności.
      • frankofilka Re: Theta Healing - opinie 25.02.21, 15:50
        To działanie typowe dla sekt. Robią wodę z mózgu, uzależniają od siebie i ściągają kasę.
    • lenka111111 Re: Theta Healing - opinie 20.02.21, 23:05
      Oszuści nie warto, wyłudzają pieniądze tylko.
    • idzikowska111 Re: Theta Healing - opinie 07.03.21, 14:11
      Koleżanka straciła u nich pieniądze kiedyś, naciągnęli ją.
      • gabunia11 Re: Theta Healing - opinie 22.03.21, 12:31
        A kiedy to się stało? Znam też jedną osobę, która miała podobną sytuacje z nimi.
      • frankofilka Re: Theta Healing - opinie 05.04.21, 17:17
        Na ile?
    • ahhaaaa Re: Theta Healing - opinie 17.04.21, 23:14
      Theta healing to straszne oszustwo, żerowanie na chorych i podatnych ludziach szukających pomocy, kompletnie nieetyczne. Miałam kilka sesji z Małgorzatą Korczyńską, absolutnie nie polecam. Oczywiście twierdziła, że może mnie wyleczyć z mojej przewlekłej choroby, absolutnie nic mi to nie pomogło, tylko zmarnowałam pieniądze. W trakcie sesji wymyślała bzdury w stylu: w poprzednim życiu byłaś damą dworu itp. Jak powiedziałam, że nie widzę żadnej różnicy to mi powiedziała, że widocznie jeszcze nie jestem gotowa, żeby wyzdrowieć. Bardzo wygodne! NIE NIE i jeszcze raz NIE. Nie ma co się łudzić, że to komuś pomoże. Jak jesteście chorzy to szukajcie pomocy gdzie indziej. Większych bzdur niż w trakcie tych sesji w życiu nie słyszałam.
      • dobramamusia Re: Theta Healing - opinie 05.05.21, 20:28
        Dokładnie, wykorzystują ludzi tylko.
        • czypiotka Re: Theta Healing - opinie 23.06.21, 22:50
          Prawda naciągacze
    • erytoma Re: Theta Healing - opinie 07.05.21, 09:52
      Niezła ściema.
    • olamelak Re: Theta Healing - opinie 10.05.21, 19:28
      Jakieś nowsze opinie? Warto?
    • prawdemowieteraz Re: Theta Healing - opinie 09.06.21, 16:06
      Naciągają tylko.
    • garbataalezgrabna Re: Theta Healing - opinie 13.07.21, 14:29
      Zgadza się. Nie warto.
    • boguslaw.beuch Re: Theta Healing - opinie 20.07.21, 15:34
      Wróżka Coenelia, Dafne - to jedne z nielicznych, które mogę polecić.
    • antoniskalski123 Re: Theta Healing - opinie 29.11.22, 20:12
      jakie opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka