zeluz 21.07.15, 23:15 Witam, Interesują mnie tylko opinie negatywne na temat theta healing. Czy macie może złe doświadczenia? A jeśli tak, to jakie? Będę wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jana2007 Re: Theta Healing - opinie 02.01.18, 21:33 Theta to ewidentni oszuści. Znaleźli łatwy sposób na zarabianie pieniędzy. Organizują kursy, za które koszą 2500 zł. Wystarczy policzyć , jakie to pieniądze, biorąc pod uwagę ich aktywność i podatny grunt w Polsce. Na świecie mają procesy sądowe, u nas nie brak naiwnych ludzi. Kursowicze leczą przez Stwórcę, przy czym na kurs przyjmowani są wszyscy, także ateiści..Leczą, wydając Bogu komendy...bez komentarza...Wszyscy kursanci mają niezwykłe zdolności, bez trudu wprowadzają się w stan theta,wszyscy mogą ukończyć 3-stopniowy kurs wtajemniczenia za 2500 zł... Większej bzdury dawno już nie widziałam i sądzę, że osoby w to wierzące powinny udać się do psychiatry, w celu zbadania swojej poczytalności. Odpowiedz Link Zgłoś
frankofilka Re: Theta Healing - opinie 25.02.21, 15:50 To działanie typowe dla sekt. Robią wodę z mózgu, uzależniają od siebie i ściągają kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka111111 Re: Theta Healing - opinie 20.02.21, 23:05 Oszuści nie warto, wyłudzają pieniądze tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
idzikowska111 Re: Theta Healing - opinie 07.03.21, 14:11 Koleżanka straciła u nich pieniądze kiedyś, naciągnęli ją. Odpowiedz Link Zgłoś
gabunia11 Re: Theta Healing - opinie 22.03.21, 12:31 A kiedy to się stało? Znam też jedną osobę, która miała podobną sytuacje z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
ahhaaaa Re: Theta Healing - opinie 17.04.21, 23:14 Theta healing to straszne oszustwo, żerowanie na chorych i podatnych ludziach szukających pomocy, kompletnie nieetyczne. Miałam kilka sesji z Małgorzatą Korczyńską, absolutnie nie polecam. Oczywiście twierdziła, że może mnie wyleczyć z mojej przewlekłej choroby, absolutnie nic mi to nie pomogło, tylko zmarnowałam pieniądze. W trakcie sesji wymyślała bzdury w stylu: w poprzednim życiu byłaś damą dworu itp. Jak powiedziałam, że nie widzę żadnej różnicy to mi powiedziała, że widocznie jeszcze nie jestem gotowa, żeby wyzdrowieć. Bardzo wygodne! NIE NIE i jeszcze raz NIE. Nie ma co się łudzić, że to komuś pomoże. Jak jesteście chorzy to szukajcie pomocy gdzie indziej. Większych bzdur niż w trakcie tych sesji w życiu nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dobramamusia Re: Theta Healing - opinie 05.05.21, 20:28 Dokładnie, wykorzystują ludzi tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
olamelak Re: Theta Healing - opinie 10.05.21, 19:28 Jakieś nowsze opinie? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
garbataalezgrabna Re: Theta Healing - opinie 13.07.21, 14:29 Zgadza się. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw.beuch Re: Theta Healing - opinie 20.07.21, 15:34 Wróżka Coenelia, Dafne - to jedne z nielicznych, które mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś